Πλούτωνας στους 12 οίκους

Πλούτωνας στους 12 οίκους: Το σημείο της υπερβολής σε βάθος!

Όπου κι αν βρίσκεται ο Πλούτωνας στο ωροσκόπιο ενός ατόμου, αυτό είναι το μέρος που θα συμβούν τα πάντα σε πλεονασμό, είναι ο οίκος που είναι είναι επιρρεπής σε αλλαγές, ανατροπές, αγώνες εξουσίας και τελικά κυριαρχία.

Η παράνοια, η αυτοσυντήρηση, η παραφιλία, η εμμονή και ο φόβος της απώλειας ή της προδοσίας είναι όλα κοινά σε αυτές τις καταστάσεις. Ο Οίκος που έχετε το Πλούτωνα στο γενέθλιο χάρτη σας μπορεί να ασκήσει πολύ μεγάλη πίεση.

Για να δείτε που είναι ο Πλούτωνας στο χάρτη σας δείτε τον αστρολογικό σας χάρτη: Αστρολογικός Χάρτης – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Πλούτωνας στους 12 οίκους 3

Πλούτωνας στο 1ο οίκο!
Οι πρώτες εντυπώσεις που έχουν οι άνθρωποι για εσάς είναι ισχυρές λόγω της έντασής σας. Είναι πιθανό να τρομάξετε κατά λάθος κάποια άτομα. Η απόστασή που κρατάτε το κόσμο είναι πάντα ενδιαφέρουσα.

Λίγοι άνθρωποι πιθανώς συνειδητοποιούν ότι ανησυχείτε για τον έλεγχο, την απόρριψη ή τη μείωση. Όταν βρίσκεσαι σε ένα περίεργο περιβάλλον, γίνεσαι ατρόμητος, έξαλλος και προστατευτικός. Ψάχνετε κάτω από την επιφάνεια για την αλήθεια. Μείνετε μακριά από τις συγκρούσεις και τη νοοτροπία ότι η ζωή είναι πεδίο μάχης. Οι άνθρωποι με τον Πλούτωνα στο 1ο οίκο έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε πολλά και σημαντικά πράγματα φτάνει να μη αφήσετε την αυτοκραταστροφή να σας παρασύρει!

Πλούτωνας στο 2ο οίκο!
Τα ένστικτα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη συγκέντρωση υλικών. Λόγω της συναισθηματικής αξίας που δίνετε στα υπάρχοντά σας, ο αποχωρισμός μαζί τους είναι μια δύσκολη απόφαση για εσάς.

Εάν φοβάστε να μην είστε χωρίς πόρους ή έλεγχο, μπορείτε να αποθησαυρίσετε. Μερικοί άνθρωποι σε αυτή τη θέση λαχταρούν δημοσιονομική αυτονομία. Η υπόσχεση για οικονομικό κέρδος μπορεί να χρησιμεύσει ως κίνητρο για εσάς. Συνήθως με αυτή τη θέση τα χρήματα έρχονται!

Αν κάποιος πάρει κάτι δικό σας χωρίς να σας ρωτήσει, μπορεί να είναι συντριπτικό ακόμα κι αν συμβεί ακριβώς μπροστά σας. Έχετε μια αίσθηση ιδιοκτησίας και σας αρέσει να σας ρωτούν παρά να σας λένε τι να κάνετε. Τα μαθήματα δύναμης, αξίας και αφθονίας που μπορεί να σας διδάξει η απώλεια είναι ανεκτίμητα. Οτι χάνετε κάποια στιγμή το κερδίζετε πίσω!

Όταν πρόκειται για τον προγραμματισμό και την τήρηση ενός οικονομικού σχεδίου έχετε τεράστια επιτυχία Μπορείτε να εντοπίσετε μια καλή συμφωνία σε μια στιγμή. Οι συμβουλές σας θα είναι χρήσιμες στους γύρω σας.

Πλούτωνας στο 3ο οίκο!
Σπάνια μπορείς να εμπιστευτείς αυτά που διαβάζεις ή ακούς. Έχετε αναλυτικό μυαλό, αναζητώντας συχνά βαθύτερα νοήματα. Έχετε μια ισχυρή, πειστική και έγκυρη φωνή.

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε είναι να παρατηρήσετε κάποιον πιο έμπειρο από εσάς. Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι εκτιμάτε την ανεξάρτητη μελέτη περισσότερο από τη διδασκαλία στην τάξη. Εάν φοβάστε την επιρροή άλλων, μπορεί να είστε απρόθυμοι να εκφραστείτε.

Η θέση αυτή προκαλεί προβλήματα με αδέλφια και θέματα εξουσίας!

Πλούτωνας στο 4ο οίκο!
Υπάρχει πιθανότητα τραυματικές εμπειρίες στο παρελθόν σας να σας έχουν αφήσει επιφυλακτικούς και φοβισμένους. Η ντροπή ενός γονέα ή η επιθυμία ενός παιδιού που δεν εκπληρώιηκε, για παράδειγμα, μπορεί να ριζώσει βαθιά με την πάροδο του χρόνου. Είναι φυσιολογικό να νιώθουμε ντροπή, ακόμα κι αν νιώθουμε μεγάλη υπερηφάνεια για το υπόβαθρό μας.

Το ενδιαφέρον σας και η απόλαυση της ψυχολογίας μπορεί να έχει πυροδοτηθεί από έναν γονέα ή γονική φιγούρα. Επειδή σας προστάτευσαν από το κακό, μπορεί να έχετε αναπτύξει φόβο για την αλλαγή. Θα μπορούσατε να έχετε περάσει δύσκολες στιγμές ως παιδί. Είναι πιθανό να έχετε εσωτερικεύσει τις παράλογες ανησυχίες των γονιών σας.

Πλούτωνας στο 5ο οίκο
Έχετε μια μοναδική οπτική γωνία για την ανατροφή των παιδιών, την τέχνη και τις σχέσεις. Η αίσθηση του εαυτού κάποιου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα επιτεύγματά του.

Αναζητάτε μια πραγματικά προσωπική και παθιασμένη σχέση. Ή λατρεύεις τα πάντα ή τίποτα.

Οι ενέργειες του Πλούτωνα μπορεί να σας κάνουν να προσελκύσετε συντρόφους που είναι έντονοι, κυρίαρχοι ή παθιασμένοι, αν δεν «κατέχετε» αυτή την ενέργεια μόνοι σας. Η ζήλια, η εμμονή και ο έλεγχος στον πέμπτο οίκο (σχέσεις, ανατροφή των παιδιών, δημιουργικότητα) μπορεί να έχουν τις ρίζες τους στον φόβο της εγκατάλειψης ή της απόρριψης.

Η διασκέδαση, η αναψυχή και ο ελεύθερος χρόνος είναι σημαντικά για εσάς. Μπορεί να διστάζετε να εκφραστείτε πλήρως στη δουλειά σας από φόβο.

Πλούτωνας στον 6ο οίκο
Διατηρείτε υψηλό επίπεδο διακριτικότητας και αποτελεσματικότητας στη δουλειά σας. Έχετε έντονο μάτι στη λεπτομέρεια και αναλυτικό μυαλό, μπορείτε εύκολα να προσηλωθείτε στο να βρείτε απαντήσεις σε προβλήματα που οι άλλοι παραβλέπουν.

Το να «ζωντανεύεις» σημαίνει να συμμετέχεις στη διαδικασία έρευνας και ανάλυσης προβλημάτων. Αν αφήσεις τη δουλειά σου να γίνει εμμονή σου, μπορείς να περάσεις τρελές ώρες και να χάσεις όμως μέρος απο τη ζωή σου.

Μπορεί να είστε μυστικοπαθείς και να ανησυχείτε για την απασχόλησή σας. Η δουλειά μπορεί να σας κάνει να φοβάστε την κριτική. Δυσκολεύεστε με τους ανθρώπους που ελέγχουν το πρόγραμμα και την απασχόλησή σας, αν δουλέψετε για εσάς και είσθε ανεξάρτητοι θα είναι εξαιρετικό.

Αναζητάτε εναλλακτικές θεραπευτικές προσεγγίσεις και ενδιαφέρεστε για την υγεία, τη βελτίωση του εαυτού σας και τις συνδέσεις νου-σώματος. Είστε υπέροχοι ερευνητές.

Πλούτωνας στον 7ο οίκο
Ο Πλούτωνας στον έβδομο οίκο τονίζει τους αγώνες εξουσίας στους προσωπικούς δεσμούς. Αυτό μπορεί να βγεί με πολλούς τρόπους. Μπορεί να φοβάστε και να θέλετε πλήρη εμβάθυνση σε μια στενή σύνδεση. Φοβούμενοι την απώλεια του ελέγχου, μπορεί να σας ελκύουν και να σας απωθούν οι προσωπικές σχέσεις. Οι έντονοι, ζηλιάρηδες, κτητικοί, εμμονικοί ή κυρίαρχοι άνθρωποι σας ελκύουν ιδιαίτερα και ασυνείδητα.

Η αντίστασή σας μπορεί να προκαλέσει ανησυχίες ελέγχου σε έναν σύντροφο που φοβάται ότι θα σας χάσει ή θα τον προδώσετε. Η διαπροσωπική σας συμπεριφορά μπορεί να αναδείξει τα «χειρότερα» στους άλλους, αποκαλύπτοντας τις αρχέγονες τάσεις και φοβίες τους. Ποτέ μην υποτιμάτε επίσης και τη δουλειά σας και τις συνεργασίες σας σε αυτή.

Οι σχέσεις αποκαλύπτουν τη δύναμή σας, η οποία μπορεί να είναι άβολη! Μπορεί να αισθάνεστε φυλακισμένοι σε μια κακή σχέση ή να αγωνίζεστε να αναπτύξετε μια ισχυρή σχέση. Η ζωή σας μπορεί να περιστρέφεται γύρω απο μία εμμονική αυτοκαταστροφική σχέση.

Αποφύγετε να προβάλλετε τις ανάγκες ελέγχου σας στον σύζυγό σας. Εάν έχετε μεγάλο φόβο να χάσετε κάποιον που αγαπάτε και φοβάστε τη προδοσία , μπορεί να συναντήσετε αυτά τα συναισθήματα στις πιο στενές σας σχέσεις. Οι προσεκτικές και συνειδητοποιημένες συνεργασίες μπορεί να σας αλλάξουν και να σας εμπλουτίσουν.

Πλούτωνας στον 8ο οίκο
Κρυφά, απαγορευμένα και «σκοτεινά» πράγματα σε τραβούν. Αυτή η περιέργεια μπορεί να προκαλέσει περισσότερα περίεργα περιστατικά από άλλα. Είστε ένας φυσικός ψυχολόγος που μπορεί να δει προηγούμενες εμφανίσεις.

Είστε πάντα περίεργοι για τις αιτίες των πραγμάτων. Η ύπνωση, η θεραπεία, οι εσωτερικές επιστήμες, τα τεράστια μυστήρια και η πιο σκοτεινή πλευρά της ζωής μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Το σεξ μπορεί να είναι παθιασμένο και δύσκολο. Αναζητάτε εξαιρετικά βαθιές, συναισθηματικές και έντονες εμπειρίες με ανθρώπους. Αυτή η περιέργεια μπορεί να οδηγήσει σε παθιασμένες σχέσεις και στην ανάγκη για άτυπες σεξουαλικές συναντήσεις, ειδικά εκείνες που περιλαμβάνουν κυριαρχία, υποταγή, έλεγχο και κατοχή.

Εάν προσελκύετε κυρίαρχα άτομα και δεν αισθάνεστε άνετα με αυτό, αξιολογήστε τη βαθιά ριζωμένη δύναμή σας και τις ανησυχίες που μοιράζεστε. Μπορεί να τσακωθείτε για χρήματα, ειδικά με έναν σύζυγο. Ο Πλούτωνας στον όγδοο οίκο έχει τάσεις ελέγχου.

Θα ήσασταν καλοί στην επιδιόρθωση και θεραπεία, ειδικά στο τραύμα.

Πλούτωνας στον 9ο οίκο
Κρατάτε ακράδαντα τα πιστεύω σας. Λόγω αυτής της επιρροής, οι συζητήσεις μπορεί γρήγορα να γίνουν εστίες έντασης αν δεν είναι προσεκτικές. Είστε έξυπνοι, πειστικοί και περίεργοι. Οι απόψεις σας είναι καλά αιτιολογημένες. Σας αρέσει να υποστηρίζετε τους ισχυρισμούς σας! Μπορεί να δίνετε έμφαση στο να «μετατρέψετε» ανθρώπους.

Μπορεί επίσης να αντιπαθείτε την υποκρισία και τους τυφλούς υποστηρικτές των συστημάτων πεποιθήσεων.

Έχετε βαθιά σκέψη και έχετε ενδιαφέρουσες σκέψεις που εντυπωσιάζουν τους ανθρώπους. Το περιπετειώδες πνεύμα σας μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία. Μπορεί να είστε ένας ελκυστικός, εμπνευσμένος δάσκαλος, ομιλητής ή λέκτορας.

Επικοινωνείτε δημιουργικά και πειστικά. Τα ταξίδια, οι εκδόσεις και άλλοι πολιτισμοί μπορεί να σας προσφέρουν εμπειρίες που θα σας αλλάξουν τη ζωή.

Πλούτωνας στον 10ο οίκο
Η μοναδικότητά σας σας ξεχωρίζει. Είστε εστιασμένοι και φιλόδοξοι. Μπορεί να σας αρέσει η έρευνα, η πρόοδος, η κατανόηση και η αλλαγή. Αυτά τα χρησιμοποιείτε περισσότερο στο επάγγελμά σας ή στις δημόσιες αλληλεπιδράσεις σας. Μερικοί από εσάς μπορεί να είχατε έναν αποφασιστικό πατέρα που εργαζόταν στην ιατρική ή την έρευνα.

Η εύρωστη προσωπικότητά σας μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα αγάπης-μίσους, ειδικά στο χώρο εργασίας. Ωστόσο, μπορείτε να πείσετε τους πάντες να κάνουν αυτό που θέλετε.

Είστε αφοσιωμένοι και υπεύθυνοι, ωστόσο δεν φοβάστε να σπάσετε την παράδοση αν νομίζετε ότι είναι ξεπερασμένη. Σε αυτήν την κατάσταση, μερικές φορές υπάρχουν βαθιές ανησυχίες που πρέπει να επιλυθούν, όπως η σύνδεσή σας με τον πατέρα σας ή τον γονέα που σας ενστάλαξε τη μεγαλύτερη ένταση θέλησης για τη καριέρα και τη θέση.

Αυτή η θέση προσελκύει τελειομανείς και επαγγελματίες που προσανατολίζονται στη λεπτομέρεια. Προτιμάτε να οδηγείτε και δεν σας αρέσει να είστε υποτακτικοί.

Πλούτωνας στον 11ο οίκο
Οι δυσκολίες εξουσίας ή ελέγχου μπορεί να προκύψουν από μια προσέγγιση «όλα ή τίποτα» σε φιλίες ή ομάδες. Η κοινωνική σας ζωή μπορεί επίσης να αλλάξει δραστικά. Οι φιλίες μπορεί να ξεκινήσουν έντονα. Εκτιμάτε την πίστη ακόμα και σε ανεπίσημες σχέσεις.

Εμπιστεύεστε τις δυνατότητες της ομάδας να δημιουργήσει αλλαγές και μπορεί να είστε ένας ισχυρός ηγέτης αν το θέλετε, αλλά δεν παίρνετε σοβαρά υπόψη τις συσχετίσεις που υπάρχουν σε μία ομάδα. Μπορεί να εμπνευστείτε να βοηθήσετε άλλους, ειδικά αργότερα στη ζωή σας. Δυσκολεύεστε να ακολουθείτε άλλους!

Μπορεί ακραία απο την άλλη να μισείτε συλλόγους, ενώσεις, ομάδες και οργανισμούς. Κάθε οργανισμός στον οποίο γίνετε μέλος θα επικεντρωθεί πιθανότατα στην προσωπική ανάπτυξη, μεταμόρφωση και θεραπεία ή κοινωνική αλλαγή και μεταρρύθμιση της κοινωνίας.

Οι συνθήκες αναγκάζουν την αλλαγή. Μπορεί να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να επιδιώξετε τις φιλοδοξίες πολλών άλλων. Εξετάστε τις συμβουλές τους ενάντια στις δικές σας.

Ο Πλούτωνας στον 11ο Οίκο σας μπορεί να προκαλέσει ανησυχίες για την εξουσία σε κοινωνικές καταστάσεις, ειδικά με ομάδες ειδικών συμφερόντων ή την πολιτική. Αν είσαι σε ομάδα, δεν σου αρέσει να κάθεσαι στο περιθώριο, ειδικά αν κάτι μπορεί να γίνει καλύτερα.

Εάν δεν κατανοείτε καλά τις δικές σας αξίες, οι άλλοι μπορεί να πάρουν τη δύναμή σας για να αυξήσουν τις δικές τους. Μόλις συνειδητοποιήσετε τις ιδέες, τα πάθη και τις κατευθύνσεις σας, μπορείτε να οδηγήσετε τους άλλους και να αλλάξετε την κοινωνία.

Πλούτωνας στον 12ο οίκο
Σας αρέσει να εμβαθύνετε στα όνειρα και την ψυχολογία. Καταλαβαίνετε καλά τις προθέσεις των άλλων. Ίσως μάθετε ότι μπορείτε να θεραπεύετε και να κατανοείτε τους άλλους καλύτερα από τους άλλους.

Το να βοηθάτε άλλους μπορεί να σας κάνει να δεθείτε βαθιά, μερικές φορές με δικό σας κόστος. Αναλογίζεστε τις ιστορίες των ανθρώπων και έχετε βαθιά ενσυναίσθηση, πιστεύοντας ότι όλοι είμαστε ικανοί για το καλό και το κακό.

Ωστόσο, το να κρατάτε πολλά πράγματα για τον εαυτό σας θα μπορούσε να βλάψει την υγεία σας. Ρωτήστε τον εαυτό σας εάν κάποιο από τα μυστικά σας είναι απαραίτητο. Η αρχική σας αντίδραση μπορεί να είναι να κρατήσετε τα πράγματα για τον εαυτό σας όταν ένας απλούστερος τρόπος μπορεί να λειτουργήσει.

Επίσης, προσέξτε την αυτοκαταστροφική σας τάση. Μπορεί να θέλετε να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας. Εάν δεν γίνει κατανοητό και αντιμετωπιστεί, μπορεί να συμπεριφερθείτε παρορμητικά ή να υποστείτε τις συνέπειες των ασυνείδητων αντιδράσεων που μπορεί να σας πληγώνουν. Η ζωή σας μπορεί να είναι πιο περίεργη, ιδιόμορφη ή πιο ιδιαίτερη από τους περισσότερους.

Αυτή η τοποθεσία συχνά αντιμετωπίζει ισχυρούς ή απροσδόκητους εχθρούς. Μπορεί να σημαίνει ζωηρούς, ζοφερούς εφιάλτες για εσάς στον ονειρικό σας κόσμο και χρειάζεται θεραπεία ονείρων και ερμηνεία αυτών για να καταλάβετε τις περισσότερες φορές το νόημα τους.

Διαβάστε επίσης:

Οι ημερομηνίες γέννησης που σύμφωνα με τους Άραβες έχουν προστασία! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)