Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο της εβδομάδας από 18 έως 24 Σεπτεμβρίου

Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο της εβδομάδας από 18 έως 24 Σεπτεμβρίου

Ανανέωση-Τέλος η υπερανάλυση-Νέοι Έρωτες

Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά αντιφατική. Έχει κάποιες πολύ τυχερές μέρες και κάποιες πολύ απαιτητικές. Είναι μια εβδομάδα με εντάσεις και ανατροπές, άλλωστε πάντα όταν βρισκόμαστε κοντά σε μια σημαντική ημερομηνία, όπως είναι η Ισημερία, βιώνουμε έντονες καταστάσεις και αλλαγές. Ένα φαινόμενο άκρως φυσιολογικό και πλήρως εναρμονισμένο με την φύση. Όπως λοιπόν η φύση θα αλλάξει, καθώς μπαίνουμε και επίσημα στις 23 Σεπτεμβρίου στο Φθινόπωρο, έτσι και η ενέργεια, καθώς και τα ενδιαφέροντα μας θα αλλάξουν. Οι πιο τυχερές όψης αυτής της εβδομάδας είναι δύο. Ξεκινάμε με την όψη τριγώνου, που σχηματίζεται από τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου με τον δυναμικό Πλούτωνα, που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω, δίνοντας την ευκαιρία σε Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους και Ιχθύς, που επηρεάζονται, να αποκτήσουν επιτέλους τον έλεγχο της ζωής τους και των επιθυμιών τους. Είναι μια πολύ ευχάριστη και δημιουργική περίοδος που η ανάγκη για ανανέωση και επίτευξη στόχων είναι επιτακτική και στέφεται με επιτυχία. Επηρεάζει τους γεννημένους στο 6ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα. Στη συνέχεια, προς το τέλος της εβδομάδας, ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και από το ζώδιο της Παρθένου περνάει δίνοντας την σκυτάλη στο ζώδιο του Ζυγού, σημαίνοντας το τέλος μια περιόδου υπερανάλυσης, καθώς και ενδοσκόπησης (ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου ήταν ανάδρομος για ένα μεγάλο διάστημα) και εγκαινιάζοντας την έναρξη μιας περιόδου που οι προσωπικές σχέσεις θα έχουν την τιμητική τους. Ταυτόχρονα, την ίδια μέρα έχουμε το εκπληκτικό τρίγωνο της ερωτικής και αισθησιακής Αφροδίτης από το ζώδιο του Λέοντα, με τον Χείρωνα, τον θεραπευτή και όχι μόνο του ζωδιακού, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, χαρίζοντας τη δυνατότητα σε Κριούς, Λέοντες και Τοξότες να κάνουν μια ξαφνική ερωτική γνωριμία ή να δημιουργήσουν μια ερωτική σχέση, καθώς και να πετύχουν στόχους που είχαν βάλει εδώ και καιρό. Επηρεάζει τους γεννημένους στο 4ο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην  17η,18η και 19η μοίρα. 

Από την Μαρία Σόγια

Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο της εβδομάδας από 18 έως 24 Σεπτεμβρίου 3

ΚΡΙΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το εκπληκτικό τρίγωνο της ερωτικής και αισθησιακής Αφροδίτης από το ζώδιο του Λέοντος, με τον Χείρωνα, τον θεραπευτή και όχι μόνο του ζωδιακού, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σας, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια ξαφνική ερωτική γνωριμία ή να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση. Ενώ δεν είναι λίγοι οι Κριοί που θα καταφέρουν να επουλώσουν ένα συναισθηματικό τραύμα, το οποίο είχε ξεκινήσει από κάποια ερωτική σχέση του παρελθόντος. Ήρθε η ώρα να κλείσει η πληγή και να προχωρήσετε μπροστά. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να δουλέψετε με τον εαυτό σας και απαλλαγμένοι από φοβίες και ανασφάλειες του παρελθόντος, να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Επηρεάζει τους γεννημένους στο 4ο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην  17η,18η και 19η μοίρα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Η όψη τριγώνου που σχηματίζεται από τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου, με τον δυναμικό Πλούτωνα που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω, δίνει την ευκαιρία σε όσους επηρεάζονται, να αποκτήσουν επιτέλους τον έλεγχο της ζωής και των επιθυμιών τους. Είναι μια πολύ ευχάριστη και δημιουργική  περίοδος, που η ανάγκη για ανανέωση και επίτευξη στόχων είναι επιτακτική και στέφεται με επιτυχία. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε κάτι σημαντικό στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Ενώ δεν είναι λίγοι, οι Ταύροι που θα ξεκινήσουν μια ερωτική σχέση η οποία θα τους αλλάξει τη ζωή. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, καθώς και για να κάνετε σχέδια και όνειρα με το σύντροφο και τους οικείους σας. Επηρεάζει τους γεννημένους στο 6ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 27η,28η και 29η μοίρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το εκπληκτικό τρίγωνο της ερωτικής και αισθησιακής Αφροδίτης από το ζώδιο του Λέοντος, με τον Χείρωνα, τον θεραπευτή και όχι μόνο του ζωδιακού, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Πολλοί από εσάς θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα όνειρο τους πραγματικότητα ή ένα στόχο που κυνηγούσαν εδώ και καιρό. Ενώ, ευνοούνται τόσο οι νόμιμες, όσο και οι παράνομες ερωτικές σχέσεις. Επίσης, είναι ιδανική μέρα για να προσπαθήσουν όσοι θα ήθελαν να αποκτήσουν μωρό. Νιώθετε ανάλαφροι από τα ψυχολογικά σας, καθώς και από τα βάρη γενικότερα του παρελθόντος και έτοιμοι να κάνετε μια νέα αρχή. Βγείτε έξω, οργανώστε μια εκδρομή και περάστε χρόνο με τους φίλους σας. Επηρεάζει τους γεννημένους στο 4ο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην  17η,18η και 19η μοίρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Η όψη τριγώνου που σχηματίζεται από τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου, με τον δυναμικό Πλούτωνα που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω, δίνει την ευκαιρία σε όσους επηρεάζονται, να αποκτήσουν επιτέλους τον έλεγχο της ζωής και των επιθυμιών τους. Είναι μια πολύ ευχάριστη και δημιουργική περίοδος, που η ανάγκη για ανανέωση και επίτευξη στόχων είναι επιτακτική και στέφεται με επιτυχία. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μια μοναδική ερωτική σχέση, η οποία θα σας αλλάξει την πορεία της ζωής σας. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν επιτέλους να ξεκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα των επαγγελματικών συνεργασιών τους, καθώς και στον τομέα των οικονομικών τους. Νιώθετε απαλλαγμένοι από φοβίες και ανασφάλειες, έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά. Επηρεάζει τους γεννημένους στο 6ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 27η,28η και 29η μοίρα.

ΛΕΩΝ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το εκπληκτικό τρίγωνο της ερωτικής και αισθησιακής Αφροδίτης από το ζώδιο του Λέοντος, με τον Χείρωνα, τον θεραπευτή και όχι μόνο του ζωδιακού, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Πολλοί από εσάς θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα στόχο που είχαν εδώ και καιρό, μια επέκταση στον τομέα των επαγγελματικών τους, ένα πτυχίο, ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να αλλάξουν την καριέρα τους. Τέλος, είναι μια σημαντική μέρα και για όσους θέλουν να βελτιώσουν τον γάμο τους και να αφήσουν πίσω τις πληγές του παρελθόντος. Κάντε όνειρα και προχωρήστε κοιτώντας μόνο μπροστά, ανάλαφροι από προβλήματα και τραυματικές αναμνήσεις. Επηρεάζει τους γεννημένους στο 4ο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 17η,18η και 19η μοίρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Η όψη τριγώνου που σχηματίζεται από τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου, με τον δυναμικό Πλούτωνα που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω, δίνει την ευκαιρία σε όσους επηρεάζονται, να αποκτήσουν επιτέλους τον έλεγχο της ζωής και των επιθυμιών τους. Είναι μια πολύ ευχάριστη και δημιουργική περίοδος, που η ανάγκη για ανανέωση και επίτευξη στόχων είναι επιτακτική και στέφεται με επιτυχία. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια καινούρια ερωτική σχέση, η οποία θα σας ανανεώσει και θα σας αλλάξει τη ζωή. Είναι μια μέρα που ευνοεί θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, για όσους έχουν ήδη παιδιά, ενώ ευνοεί και την σύλληψη, για όσους προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί. Η ψυχολογία σας έχει αλλάξει, μετά από καιρό, νιώθετε δυνατοί και έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρα σας. Επηρεάζει τους γεννημένους στο 6ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 27η,28η και 29η μοίρα.

ΖΥΓΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το εκπληκτικό τρίγωνο της ερωτικής και αισθησιακής Αφροδίτης από το ζώδιο του Λέοντα, με τον Χείρωνα, τον θεραπευτή και όχι μόνο του ζωδιακού, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Πολλοί από εσάς, θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν μια ερωτική σχέση. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν ένα στόχο ή ένα όνειρο τους. Νιώθετε καλά, γεμάτοι αυτοπεποίθηση, έχοντας αφήσει τα τραύματα του παρελθόντος πίσω, έτοιμοι για το μέλλον. Η μέρα είναι ευνοϊκή για διευθέτηση οικονομικών χρεών καθώς και περιουσιακών ζητημάτων. Εκμεταλλευτείτε την μέρα για να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τους φίλους και τον σύντροφο σας, και κάντε ευχάριστα και όμορφα όνειρα για το μέλλον. Επηρεάζει τους γεννημένους στο 4ο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην  17η,18η και 19η μοίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Η όψη τριγώνου που σχηματίζεται από τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου, με τον δυναμικό Πλούτωνα που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω, δίνει την ευκαιρία σε όσους επηρεάζονται, να αποκτήσουν επιτέλους τον έλεγχο της ζωής και των επιθυμιών τους. Είναι μια πολύ ευχάριστη και δημιουργική περίοδος, που η ανάγκη για ανανέωση και επίτευξη στόχων είναι επιτακτική και στέφεται με επιτυχία. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι, καθώς βλέπετε στόχους και επιθυμίες σας να γίνονται πραγματικότητα στον τομέα των επαγγελματικών, της καριέρας αλλά και σε προσωπικά ζητήματα. Για πολλούς από εσάς, είναι μια μέρα που μπορεί να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να κάνετε σχέδια για το μέλλον, να οργανώσετε κοντινά ταξιδάκια και να απολαύσετε την παρέα των φίλων σας. Επηρεάζει τους γεννημένους στο 6ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 27η,28η και 29η μοίρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το εκπληκτικό τρίγωνο της ερωτικής και αισθησιακής Αφροδίτης από το ζώδιο του Λέοντα, με τον Χείρωνα, τον θεραπευτή και όχι μόνο του ζωδιακού, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού. είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Πολλοί από εσάς θα έχουν την ευκαιρία να ξεπεράσουν το τραύμα που τους προκάλεσε μια ερωτική σχέση από το παρελθόν. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν ένα στόχο ή ένα όνειρο τους το οποίο μπορεί να αφορά εργασιακά ζητήματα ή θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, και πόσο καλά περνάτε σε αυτή. Νιώθετε καλά, έχοντας αφήσει τα τραύματα του παρελθόντος πίσω είστε έτοιμοι για το μέλλον. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να φτιάξετε μια πιο όμορφή, πιο χαρούμενη και πιο δημιουργική καθημερινότητα, έτσι όπως σας αρέσει και όπως ταιριάζει στην παιχνιδιάρικη διάθεση σας. Επηρεάζει τους γεννημένους στο 4ο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην  17η,18η και 19η μοίρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Η όψη τριγώνου που σχηματίζεται από τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου, με τον δυναμικό Πλούτωνα που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω, δίνει την ευκαιρία σε όσους επηρεάζονται, να αποκτήσουν επιτέλους τον έλεγχο της ζωής και των επιθυμιών τους. Είναι μια πολύ ευχάριστη και δημιουργική περίοδος, που η ανάγκη για ανανέωση και επίτευξη στόχων είναι επιτακτική και στέφεται με επιτυχία. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τρόπο σκέψης, να αναθεωρήσετε και να αλλάξετε τόσο τους στόχους σας, όσο και τα όνειρα σας, καθώς και τα σχέδια σας για το μέλλον. Ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα δουν τα οικονομικά του συντρόφου τους να βελτιώνονται, και κατ επέκταση και τα δικά τους ή θα καταφέρουν οι ίδιοι να διευθετήσουν χρέη και έξοδα τους, μέσα από μια κληρονομιά, μια πώληση ή ενοικίαση ακινήτου. Είναι μια μέρα που νιώθετε καλά, και αυτό βγαίνει προς τα έξω, απολαύστε την ημέρα και κάντε σχέδια για το μέλλον. Επηρεάζει τους γεννημένους στο 6ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 27η,28η και 29η μοίρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το εκπληκτικό τρίγωνο της ερωτικής και αισθησιακής Αφροδίτης από το ζώδιο του Λέοντα, με τον Χείρωνα, τον θεραπευτή και όχι μόνο του ζωδιακού, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Πολλοί από εσάς θα καταφέρουν να πετύχουν ένα στόχο που αφορά το σπίτι ή την οικογένεια τους γενικότερα. Η μέρα ευνοεί σχέδια για ταξίδια μακρινά ή κοντινά, εκμεταλλευτείτε το για να κάνετε την έρευνά σας. Από την άλλη, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να κλείσουν μια επαγγελματική συνεργασία πολλά υποσχόμενη ή θα καταφέρουν να κάνουν το επιχειρηματικό άνοιγμα που εδώ και καιρό είχαν βάλει στόχο. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για συνομιλίες και διαπραγματεύσεις με τους συνεργάτες και το κοντινό σας περιβάλλον. Επηρεάζει τους γεννημένους στο 4ο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 17η,18η και 19η μοίρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Η όψη τριγώνου, που σχηματίζεται από τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου με τον δυναμικό Πλούτωνα, που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω, δίνει την ευκαιρία σε όσους επηρεάζονται, να αποκτήσουν επιτέλους τον έλεγχο της ζωής και των επιθυμιών τους. Είναι μια πολύ ευχάριστη και δημιουργική περίοδος, που η ανάγκη για ανανέωση και επίτευξη στόχων είναι επιτακτική και στέφεται με επιτυχία. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να εξασφαλίσετε μια επαγγελματική επιτυχία που καιρό ονειρεύεστε και έχετε βάλει στόχο. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να δημιουργήσουν μια συνεργασία στον τομέα των εργασιακών τους. Ένα όνειρο, που αφορά τα εργασιακά σας επιτέλους γίνεται πραγματικότητα, ένα άνοιγμα που εδώ και καιρό θέλατε να κάνετε στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα, τώρα το βλέπετε να γίνετε μπροστά σας. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον, γιατί θα μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα, εάν ξεκινήσετε να δημιουργείτε το πλάνο δράσης σας στο μυαλό σας. Επηρεάζει τους γεννημένους στο 6ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 27η,28η και 29η μοίρα.