Ποια ζώδια έχουν τυχερές μέρες την εβδομάδα από 10 έως 16 Ιουνίου.

Ποια ζώδια έχουν τυχερές μέρες την εβδομάδα από 10 έως 16 Ιουνίου.

Μια απαιτητική εβδομάδα με  ευκαιρίες όμως  για ουσιαστική- ρεαλιστική επικοινωνία.

Από την Μαρία Σόγια

Ποια ζώδια έχουν τυχερές μέρες την εβδομάδα από 10 έως 16 Ιουνίου. 3

Η εβδομάδα αυτή είναι πιο πιεστική από την προηγούμενη. Μπορεί να μην έχει πολλές βασικές όψεις, είναι όμως απαιτητικές και απαιτούν προσοχή και ιδιαίτερη διαχείριση.

 Ξεκινάμε με το δυναμικό τετράγωνο μεταξύ του Άρη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα, από το ζώδιο του Υδροχόου. Είναι μια αρκετά σημαντική όψη, που δίνει ευκαιρία να πετύχετε στόχους, όμως οι περισσότεροι θα βιώσετε την αρνητική της έκφανση. Προσοχή στις χειριστικές καταστάσεις, στο αίσθημα ζήλιας ή ακόμα και εκδίκησης το οποίο μπορεί να ξυπνήσει μέσα σας ή στο περιβάλλον σας, με καταστροφικές συνέπειες για την ζωή σας. Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους γεννημένους τις πρώτες μέρες των ζωδίων, και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα. 

Ακολουθεί το τετράγωνο του Ερμή, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή είναι μια όψη που δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία, παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και καθυστερήσεις σε Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Αν αυτή η όψη σας επηρεάζει, πάντα κοιτάτε την όψη σε συνδυασμό με τον ατομικό αστρολογικό σας χάρτη, αποφύγετε τις συζητήσεις, τις διαπραγματεύσεις, τις εμπορικές συναλλαγές και τις υπογραφές συμβολαίων. Επηρεάζονται οι γεννημένοι το τέλος 2ου, αρχές 3ου δεκαήμερου  και όσοι έχουν πλανήτες στην 19η, 20η και 21η μοίρα.

 Τέλος, έχουμε τη μόνη θετική όψη της εβδομάδας, τη σύνοδο του Ήλιου, από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ερμή. Είναι μια ιδιαίτερα βοηθητική όψη, η οποία φέρνει τύχη σε Δίδυμους, Τοξότες , Παρθένους και Ιχθύες γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 23η,24η και 25η μοίρα. Όσοι επηρεάζονται από αυτή την όψη, πάντα βλέπετε την όψη συνδυαστικά με τον ατομικό γενέθλιο χάρτη σας, θα δουν σημαντική βελτίωση στην επικοινωνία τους, είναι εξαιρετική μέρα για να κάνετε διαπραγματεύσεις, για να ταξιδέψετε ή να οργανώσετε ένα ταξίδι, και γενικότερα για να συναναστραφείτε κόσμο και να ανταλλάξετε ιδέες. 

Τα ζώδια που ευνοούνται την συγκεκριμένη εβδομάδα είναι 4. Έχουμε τους Δίδυμους, τους Τοξότες , τους Παρθένους και τους Ιχθύς. Προφανώς, καθώς έχουμε μια μόνο τυχερή μέρα, αυτή την εβδομάδα, όλα τα παραπάνω ζώδια θα έχουν την ίδια μέρα ως πιο τυχερή της εβδομάδας. Παρόλα αυτά, το κάθε ένα θα βιώσει την όψη αυτή διαφορετικά στη ζωή του. Παρακάτω γράφουμε αναλυτικά πως θα επηρεαστεί κάθε ένα από αυτά τα ζώδια και σε ποιον τομέα της ζωή του θα έχει εύνοια. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε το ζώδιο σας βλέποντας ταυτόχρονα τον προσωπικό αστρολογικό σας χάρτη, για να έχετε μια πληρέστερη εικόνα, για το πώς θα επηρεαστείτε από τη συγκεκριμένη όψη. 

ΔΙΔΥΜΟΙ – Εύνοια στην επικοινωνία, γρήγορη και καθαρή σκέψη.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Είναι μια μέρα που νιώθετε καλά, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και όρεξη για ζωή. Ενώ παράλληλα, το μυαλό σας τρέχει σε νέες ιδέες τις οποίες θέλετε έντονα να μοιραστείτε με τους γύρω σας, το περιβάλλον σας. Είναι λοιπόν μια έντονη μέρα κοινωνικοποίησης που σας δίνει την ευκαιρία να μοιραστείτε τις ιδέες σας, να βρίσκεστε συνεχώς σε κίνηση και να λάμψετε μέσα στην παρέα για την προσωπικότητα και το λέγειν σας. 

Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο, να κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα σας γεμίσουν θετικά συναισθήματα. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να διευθετήσετε θέματα σπιτιού, εκκρεμότητες τις οποίες έχετε αφήσει πίσω, αλλά και για να οργανώσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές και εξορμήσεις. Μην ξεχνάτε, το πώς θα βιώσετε προσωπικά την συγκεκριμένη όψη έχει να κάνει με τον ατομικό αστρολογικό σας χάρτη. Επηρεάζονται οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο και όσοι έχουν πλανήτες στην 23η, 24η και 25η μοίρα των ζωδίων. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ευκαιρία για επαγγελματικές διαπραγματεύσεις.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Έχετε καθαρό μυαλό, το οποίο τρέχει γρήγορα. Είναι μια εξαιρετική μέρα για εμπορικές συναλλαγές . Ενώ, ευνοεί ιδιαίτερα και όσους ασχολούνται με το εμπόριο και τη διαφήμιση. Για εκείνους που προωθούν την δουλειά τους μέσω των σόσιαλ, ή αν ασχολούνται επαγγελματικά με πλατφόρμες όπως το youtube ή το instagram, είναι μια εξαιρετική μέρα για να προωθήσουν την δουλειά αλλά και τις ιδέες τους. 

Η μέρα ευνοεί και τις διαπραγματεύσεις στον τομέα των επαγγελματικών σας, είναι μια μέρα που μπορείτε λοιπόν να την εκμεταλλευτείτε, προωθώντας την δουλειάς σας και διεκδικώντας μια καλύτερη σύμβασή ή μια προαγωγή. Θέματα καριέρας ευνοούνται σημαντικά. Η μέρα είναι εξαιρετική αν θέλετε να κάνετε πρόταση γάμου. Μην ξεχνάτε, το πώς θα βιώσετε προσωπικά την συγκεκριμένη όψη έχει να κάνει με τον ατομικό αστρολογικό σας χάρτη. Επηρεάζονται οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο και όσοι έχουν πλανήτες στην 23η, 24η και 25η μοίρα των ζωδίων. 

ΤΟΞΟΤΕΣ – Εύνοια σε επαγγελματικές συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας είναι η Παρασκευή. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να συζητήσετε θέματα που άπτονται των επαγγελματικών σας συνεργασιών καθώς και να κάνετε εμπορικές συναλλαγές με μεγάλη επιτυχία. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να συνάψουν μια επαγγελματική συνεργασία η οποία θα βελτιώσει σημαντικά την καριέρα τους. Ενώ, είναι εξαιρετική μέρα για να διοργανώσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Ευνοούνται θέματα εξετάσεων αλλά και σπουδών. 

Τέλος, υπάρχουν πολλοί που θα καταφέρουν να επιλύσουν μέσο της συζήτησης, και της υγιούς επικοινωνίας θέματα μέσα στην ερωτική τους σχέση, τα οποία τους ζορίζουν και τους προβληματίζουν, με επιτυχία. Είναι εξαιρετική μέρα για να κάνετε πρόταση γάμου ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Μην ξεχνάτε, το πώς θα βιώσετε προσωπικά την συγκεκριμένη όψη έχει να κάνει με τον ατομικό αστρολογικό σας χάρτη. Επηρεάζονται οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο και όσοι έχουν πλανήτες στην 23η, 24η και 25η μοίρα των ζωδίων. 

ΙΧΘΥΕΣ – Εξαιρετική μέρα για να έρθετε σε επαφή με το παρελθόν σας και τις ρίζες σας. 

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να έρθετε σε επαφή με συγγενείς και μέλη της  πατρικής οικογένειας σας. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να διευθετήσουν μέσω της συζήτησης θέματα ου αφορούν οικογενειακά ακίνητα , να ολοκληρώσουν μια αγοραπωλησία και να υπογράψουν ένα προσύμφωνο ή ένα συμβόλαιο. Από την άλλη είναι μια εξαιρετική μέρα για να καλέσετε κόσμο σπίτι σας, και να περάσετε όμορφες στιγμές. 

Δεν είναι λίγοι και εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν καλά με τον σύντροφό τους, να επικοινωνήσουν ουσιαστικά και να συνδεθούν καλύτερα και πιο αληθινά. Τέλος, είναι μια εξαιρετική μέρα για να σκεφτείτε αλλαγές που θέλετε να κάνετε στην καθημερινότητα σας, να υιοθετήσετε ένα πιο υγιή τρόπο ζωής αλλά και να συζητήσετε θέματα που σας ζορίζουν στο εργασιακό σας περιβάλλον και να βρείτε λύσεις. Μην ξεχνάτε, το πώς θα βιώσετε προσωπικά την συγκεκριμένη όψη έχει να κάνει με τον ατομικό αστρολογικό σας χάρτη. Επηρεάζονται οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο και όσοι έχουν πλανήτες στην 23η, 24η και 25η μοίρα των ζωδίων. 

Εμείς εδώ, αναλύουμε τις θετικές πλανητικές όψεις, χωρίς να λαμβάνουμε υπ’  όψιν μας τις αρνητικές. Οι αστρολογικές ερμηνείες που δίνονται σε αυτό το άρθρο, γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις.   Όπως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έτσι μοναδικός είναι και ο αστρολογικός του χάρτης. Είμαστε πολυσύνθετα όντα, και έτσι είναι και ο αστρολογικός μας χάρτης.  Ο κάθε ένας λοιπόν, μπορεί να βιώσει με διαφορετικό τρόπο τις όψεις αυτές που αναλύουμε, σύμφωνα με τον δικό του χάρτη. Χρησιμοποιήστε την αστρολογία ως βοήθημα, ως εργαλείο, ένα από τα πολλά, που έχετε στην φαρέτρα σας, ως οδηγό, και πάντα με γνώμονα ότι έχουμε ελεύθερη βούληση, ότι εμείς φτιάχνουμε τη ζωή μας, εμείς επιλέγουμε, δουλεύουμε και δημιουργούμε το μέλλον μας.

Διαβάστε το ζώδιο σας , αλλά και τον ωροσκόπο σας, καθώς και το ζώδιο της Σελήνης σας αν είστε γυναίκα. Επίσης δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα στο ζώδιο του Ήλιου, αν ο χάρτης είναι ημερήσιος ή στο ζώδιο της Σελήνης, όταν ο χάρτης είναι νυχτερινός. 

Από την Μαρία Σόγια

Email : [email protected]

Instagram : astrotails.byMaya

Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 10 έως 16 Ιουνίου 2024 – Έντονες Πιεστικές Ελεγκτικές Καταστάσεις – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)