Ποια ζώδια θα συναντήσουν το πεπρωμένο τους μέχρι το τέλος του 2029

Ποια ζώδια θα συναντήσουν το πεπρωμένο τους μέχρι το τέλος του 2029

Βόρειος και Νότιος Δεσμός της Σελήνης αποτελούν δύο σημεία που μας υπενθυμίζουν την αιώνια ροή της ζωής και των εμπειριών μας. Καθώς μετακινούνται στον ζωδιακό κύκλο, προσδιορίζουν περιόδους κατά τις οποίες τα γεγονότα παίρνουν μια πιο πεπρωμένη μορφή, αποκαλύπτοντας τις ευκαιρίες για ανάπτυξη και μεταμόρφωση.

Βόρειος Δεσμός στο Κριό: Αναζήτηση Ταυτότητας και Νέων Αρχών. Ο Κριός πρωταγωνιστής εξελίξεων

Από τώρα μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2025, ο Βόρειος Δεσμός ταξιδεύει μέσα από το ζώδιο του Κριού, ενθαρρύνοντας όλους μας να ανακαλύψουμε την προσωπική μας δύναμη και να αναλάβουμε δράση για την υλοποίηση των ονείρων μας. Είναι μια περίοδος ιδανική για την εκκίνηση νέων εγχειρημάτων και την εκφρασή του αυθεντικού εαυτού.

Βόρειος Δεσμός στον Ιχθύ: Πνευματική Εξέλιξη και Ενσυναίσθηση. Οι Ιχθύες μπροστά σε αλλαγές

Στις από τις 12 Ιανουαρίου 2025 – 27/7/2026 ο Βόρειος Δεσμός μετακινείται στον Ιχθύ, προσφέροντας μια ευκαιρία για βαθύτερη πνευματική σύνδεση και κατανόηση των συναισθημάτων των άλλων. Είναι μια περίοδος κατά την οποία η συμπόνια και η ενσυναίσθηση μπορούν να οδηγήσουν σε θεραπεία και συναισθηματική ανάπτυξη.

Βόρειος Δεσμός στον Υδροχόο: Κοινωνική Αλλαγή και Καινοτομία. Ο Υδροχόος με αλλαγές ζωής

Από τις 27/7/2026 μέχρι 26/3/2028 , με τον Βόρειο Δεσμό στον Υδροχόο, ανοίγεται ο δρόμος για κοινωνικές αλλαγές και καινοτομίες. Η περίοδος αυτή μας καλεί να επανεξετάσουμε τις κοινωνικές μας αξίες και να εργαστούμε για τη δημιουργία ενός πιο δίκαιου και ανοιχτού μέλλοντος.

Βόρειος Δεσμός στον Αιγόκερω: Επαγγελματική Ανάπτυξη και Υπευθυνότητα. Η μεγάλη ευκαιρία για τον Αιγόκερω

Από τις 26/3/2028 μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου 2029, ο Βόρειος Δεσμός στον Αιγόκερω θα ενθαρρύνει την επαγγελματική ανάπτυξη και την ανάληψη υπευθυνότητας. Η περίοδος αυτή αναδεικνύει τη σημασία της σκληρής δουλειάς και της δέσμευσης προς την επίτευξη στόχων, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για δομή και πειθαρχία.

Ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης, ο αντίποδας του Βόρειου, αποτελεί ένα εξίσου σημαντικό αστρολογικό σημείο που φέρνει στο φως τις προκλήσεις και τις εκπαιδεύσεις του παρελθόντος μας. Ενώ ο Βόρειος Δεσμός συμβολίζει το μονοπάτι μας προς την ανάπτυξη και τις νέες εμπειρίες, ο Νότιος Δεσμός αποτυπώνει τις συνήθειες, τις σκέψεις και τις σχέσεις που μας κρατούν πίσω και τις οποίες καλούμαστε να αφήσουμε πίσω για να προχωρήσουμε.

Νότιος Δεσμός στο Ζυγό: Μάθημα Ισορροπίας και Ανεξαρτησίας. Ο Ζυγός απελευθερώνετε.

Όταν ο Νότιος Δεσμός ταξιδεύει μέσα από το ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις 12/1/2025, αντιμετωπίζουμε την πρόκληση να αναζητήσουμε ισορροπία μεταξύ της ανεξαρτησίας και της συνεργασίας με τους άλλους. Αυτή η περίοδος μπορεί να μας καλέσει να επανεξετάσουμε τις σχέσεις μας, ειδικά εκείνες που μας έχουν οδηγήσει σε εξαρτησιακές ή ανισορροπημένες καταστάσεις.

Ο Ζυγός, ως ένδειξη συνεργασίας και εταιρικότητας, μας υπενθυμίζει τη σημασία της αμοιβαιότητας και της ισότητας στις σχέσεις. Ωστόσο, με τον Νότιο Δεσμό να βρίσκεται εδώ, μας προτρέπει να αναγνωρίσουμε πού μπορεί να έχουμε θυσιάσει την προσωπική μας αυτονομία για χάρη της αρμονίας ή της αποφυγής της σύγκρουσης.

Νότιος Δεσμός στην Παρθένο: Απελευθέρωση από Υπερβολική Ανάλυση. Η Παρθένος αποχαιρετά το παρελθόν

Καθώς ο Νότιος Δεσμός βρίσκεται απέναντι από τον Ιχθύ, στην Παρθένο από 12/1/2025 – 27/7/2026 , μας καλεί να απελευθερωθούμε από την υπερβολική ανάλυση και την τάση μας για κριτική. Μας υπενθυμίζει την ανάγκη να αποδεχόμαστε περισσότερο και να κριτικάρουμε λιγότερο, τόσο τους εαυτούς μας όσο και τους άλλους, αναγνωρίζοντας ότι η τελειότητα είναι μια ανέφικτη και συχνά αντιπαραγωγική προσπάθεια.

Νότιος Δεσμός στον Λέοντα: Επανεξέταση της Αυτοέκφρασης. Το Λιοντάρι αλλάζει σελίδα.

Με τον Νότιο Δεσμό να μετακινείται στον Λέοντα από 27/7/2026 – 26/3/2028, απέναντι από τον Υδροχόο, η πρόκληση είναι να επανεξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζουμε την προσωπικότητά μας και να βρούμε ισορροπία μεταξύ της ανάγκης για αναγνώριση και της συμβολής μας στο συλλογικό καλό. Η απομάκρυνση από τον εγωισμό και η εστίαση στην κοινότητα μπορεί να φέρει πιο γεμάτες και ικανοποιητικές εμπειρίες.

Νότιος Δεσμός στον Καρκίνο: Αφήνοντας Πίσω την Εξάρτηση. Οι Καρκίνοι μαθαίνουν και μόνοι τους.

Όταν ο Νότιος Δεσμός βρεθεί στον Καρκίνο από τις 26/3/2028 – 23/9/2029, απέναντι από τον Αιγόκερω, μας καλεί να εξετάσουμε τις σχέσεις και τις καταστάσεις εξάρτησης που μας κρατούν δεσμευμένους στο παρελθόν. Η αποδέσμευση από τις συναισθηματικές ασφάλειες και η ενίσχυση της ανεξαρτησίας μας είναι κεντρικής σημασίας για την προσωπική ανάπτυξη.

Τα 4 ζώδια που θα έχουν εκπλήξεις μέχρι το 20/4 2024 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)