Ποιες θα είναι οι σημαντικότερες χρονιές στη ζωή σου με βάση τις 6 βασικές διελεύσεις της Αστρολογίας; Μάθε το μέλλον μόνη σου!

Ποιες θα είναι οι σημαντικότερες χρονιές στη ζωή σου με βάση τις 6 βασικές διελεύσεις της Αστρολογίας

Στον Αστρολογικό μας χάρτη υπάρχουν συγκεκριμένες όψεις που αν τις έχουμε υποδηλώνουν οτι θα έχουμε τα πιο σημαντικά γεγονότα σε μία συγκεκριμένη περίοδο στη ζωή μας. 

Για να δείτε τι έχετε βάλτε τα στοιχεία σας στον αστρολογικό μας χάρτη εδώ: Αστρολογικός Χάρτης – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Αν ο Ήλιος μας, Η Σελήνη μας και ο ωροσκόπος μας δέχονται σύνοδο , τετράγωνο ή αντίθεση απο τον Κρόνο , Ουρανό, Ποσειδώνα, Πλούτωνα η Χείρωνα οι σημαντικότερες χρονιές μας θα είναι καταλυτικές και συνήθως είναι χρονιές που μπορεί να πάρουμε μία σημαντική απόφαση η να έρθουν τα πάνω κάτω και να αλλάξει τελικά η ζωή μας ριζικά. 

Προσοχή αν έχετε τον Κρόνο – Ουρανό Ποσειδώνα ή Πλούτωνα χωρίς όψεις επίσης είναι σημαντικό. 

Σύνοδος , Τετράγωνο και Αντίθεση του Πλούτωνα με τον Ήλιο, Σελήνη ή Ωροσκόπο ή ο Πλούτωνας χωρίς πτολεμαικές όψεις (χωρίς σύνοδο, αντίθεση, τρίγωνο, εξάγωνο η τετράγωνο με κανένα πλανήτη).  

Αν έχετε το Πλούτωνα στο Λιοντάρι οι σημαντικότερες χρονιές είναι από 42 – 44 Ετών που όλα καθορίστηκαν στη ζωή σας. 

Αν έχετε το Πλούτωνα στη Παρθένο οι σημαντικότερες χρονιές είναι απο 39 – 41 ετών. 

Αν έχετε το Πλούτωνα στο Ζυγό είναι από 37 – 39 

Αν έχετε το Πλούτωνα στο Σκορπιό είναι 41 – 43 

Αν έχετε το Πλούτωνα στο Τοξότη είναι από 52 – 54

Αν έχετε το Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα είναι 63 – 65 Ετών 

Σύνοδος τετράγωνο και Αντίθεση του Ποσειδώνα με τον ήλιο, Σελήνη ή Ωροσκόπο ή ο Ποσειδώνας χωρίς πτολεμαικές όψεις (χωρίς σύνοδο, αντίθεση, τρίγωνο, εξάγωνο η τετράγωνο με κανένα πλανήτη). 

Οι Σημαντικότερες χρονιές για το Ποσειδώνα είναι 20 – 23, 42, 61 – 63 

Σύνοδος τετράγωνο και αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο, Σελήνη ή ωροσκόπο η Ο Ουρανός χωρίς Πτολεμαικές όψεις (χωρίς σύνοδο, αντίθεση, τρίγωνο, εξάγωνο η τετράγωνο με κανένα πλανήτη). 

Οι σημαντικότερες χρονιές είναι 27 – 29, 41 – 43, 55 – 57, 62 – 64, 84 – 85 

Σύνοδος τετράγωνο αντίθεση του Κρόνου με τον Ήλιο, Σελήνη, ή ωροσκόπο, ή ο Κρόνος χωρίς όψεις.  (χωρίς σύνοδο, αντίθεση, τρίγωνο, εξάγωνο η τετράγωνο με κανένα πλανήτη). 

7, 14, 21, 29, 36, 42, 59, 60, 66, 68. 

Σύνοδος τετράγωνο ή αντίθεση του Χείρωνα με τον Ήλιο, Σελήνη ή ωροσκόπο, ή ο Χείρωνας χωρίς όψεις:  (χωρίς σύνοδο, αντίθεση, τρίγωνο, εξάγωνο η τετράγωνο με κανένα πλανήτη). 

Η Σημαντικότερη χρονιά είναι στα 50 χρόνια. 

Επίσης αν έχετε τη Σελήνη σας στο γενέθλιο χάρτη να δέχετε πάνω απο 2 τετράγωνα, συνόδους ή αντιθέσεις θα πρέπει να περιμένετε σημαντικά γεγονότα: 27, 30, 55, 65, 84. 

Όλες οι παραπάνω ημερομηνίες και χρονιές είναι γεγονότα πολύ σημαντικά που θα μπορούσαν να αλλάξουν την πορεία ενός ανθρώπου. 

Ο Πλούτωνας έχει την τάση να “θανατώνει” οτι σάπιο και μη λειτουργικό και να ξεκινάει ένα κύκλο απο την αρχή κάνοντας ένα καινούριο βήμα στη ζωή μας. 

Ο Ποσειδώνας έχει την τάση να μας ξεγελάει με ιδανικά και να πέφτουμε με τα μούτρα σε καταστάσεις που μας αδικούν αλλά έχουμε και έντονο πνευματικό ξύπνημα

Ο Ουρανός μας βοηθά να μπορέσουμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα στη ζωή μας ακόμη και ενάντια στη θέληση μας. 

Ο Κρόνος είναι ένας σοβαρός κριτής που θέλει να μας ωριμάσει και να μας αλλάξει προς το καλύτερο μέσα απο την συμβολική ανηφορά ενός ανθρώπου που πάει να ανέβει ένα ψηλό βουνό. 

Ο Χείρωνας θέλει να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα τραύματα μας και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στη ζωή μας μακριά απο πληγές. 

Η Σελήνη δείχνει σημαντικούς κύκλους σχέσεων και οικογενειακών αλλαγών που πρέπει να έρθουν για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση της συναισθηματικής μας κατάστασης.

Μη ξεχνάτε μπορείτε να τα δείτε όλα στον αστρολογικό site μας στο πρόγραμμα που παράγει χάρτες εδώ: Αστρολογικός Χάρτης – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Παράδειγμα:

Ποιες θα είναι οι σημαντικότερες χρονιές στη ζωή σου με βάση τις 6 βασικές διελεύσεις της Αστρολογίας; Μάθε το μέλλον μόνη σου! 3

Στο συγκεκριμένο Παράδειγμα βλέπουμε οτι Κρόνος , ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας κάνουν μόνο εξάγωνα και τρίγωνα ενώ ο Πλούτωνας κάνει με τον Ήλιο ένα Τετράγωνο. Αυτό σημαίνει οτι ο Πλούτωνας είναι ο Πλανήτης που θα επηρεάσει το άτομο και στις ανάλογες χρονιές θα έχει γεγονότα.

Σημειώνοντας ξανά θα πρέπει να βάλετε το χάρτη σας στο site μας και να δείτε τις δύο κάθετες στείλες για Ήλιο και Σελήνη σε σχέση με τον Κρόνο – Ουρανό – Ποσειδώνα – Πλούτωνα και Χείρωνα. Εκεί που έχουμε υπογραμμισμένα με Κόκκινο τα κουτάκια πρέπει να δείτε αν έχετε το σήμα της Συνόδου – Αντίθεσης και Τετράγωνου. Διαβάζετε ποιος εξωτερικός πλανήτης σας επηρεάζει και μετά πάτε να διαβάσετε επάνω ποιες χρονιές είναι οι πιο σημαντικές.

Αν δείτε έναν πλανήτη Κάθετα και Οριζόντια να μην έχει όψη με τον ΗΛΙΟ – ΣΕΛΗΝΗ – ΕΡΜΗ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ – ΑΡΗ – ΔΙΑ – ΚΡΟΝΟ – ΟΥΡΑΝΟ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ή ΠΛΟΥΤΩΝΑ τότε είναι χωρίς όψεις.

Ποιες θα είναι οι σημαντικότερες χρονιές στη ζωή σου με βάση τις 6 βασικές διελεύσεις της Αστρολογίας; Μάθε το μέλλον μόνη σου! 5

Εδώ θα δείτε και το κάθε σχήμα της όψης τι σημαίνει για να μη ψάχνετε που είναι οι σύνοδοι – τετράγωνα και αντίθέσεις.

Ποιες θα είναι οι σημαντικότερες χρονιές στη ζωή σου με βάση τις 6 βασικές διελεύσεις της Αστρολογίας; Μάθε το μέλλον μόνη σου! 7

μάθε το μέλλον σου!