Πώς να τον/την κάνεις Βαλεντίνο/α σου;

Πώς να τον/την κάνεις Βαλεντίνο/α σου, σύμφωνα με το ζώδιό του/της; Είναι αλήθεια πως οι άνθρωποι διατηρούμε κάποια κριτήρια, βάσει των δικών μας αναγκών. Όταν οι άλλοι άνθρωποι τις καλύπτουν, τότε μας δίνουν λόγο να τους βάλουμε, αλλά και να τους κρατήσουμε στη ζωή μας

Τι χρειάζεται αυτός ή αυτή που θέλεις να βάλεις στη ζωή σου; Πώς θα τον ή την προσεγγίσεις με επιτυχία; Διαβάστε παρακάτω τις κυριότερες ανάγκες του κάθε ζωδίου, καθώς και πώς μπορείτε να τις καλύψετε, προκειμένου να το κερδίσετε μια για πάντα! 

Από την Χριστίνα Στεργίου

<strong>Πώς να τον/την κάνεις Βαλεντίνο/α σου;</strong> 3

Κριός: έχει ανάγκη από συνεχή ενθουσιασμό. Δείξτε ότι είστε άνθρωποι με πάρα πολλά ενδιαφέροντα, αλλά και ανεξάρτητοι. Δεν πρέπει να νιώσουν ότι σας ‘νταντεύουν’, αλλά ότι είστε εξίσου ικανοί να πάρετε πρωτοβουλίες. Τους ελκύουν οι άνθρωποι που τους κάνουν να νιώθουν ότι δεν θα βαρεθούν ποτέ. Να είστε πάντα ειλικρινείς κι αυθεντικοί, θα το εκτιμήσουν!

Ταύρος: χρειάζονται ασφάλεια, καλοπέραση κι αισθησιασμό. Δείξτε πως είστε αξιόπιστοι άνθρωποι, που όμως ξέρουν να περνούν καλά. Μιλήστε τους για κάποιο πολύ καλό εστιατόριο της γειτονιάς σας και προσκαλέστε τους σε δείπνο. Να είστε περιποιημένοι χωρίς υπερβολές στο πρώτο ραντεβού. Κάνετε αργά και σταθερά βήματα και μην εκφράσετε αμέσως το ενδιαφέρον σας.

Δίδυμοι: έχουν ανάγκη από επικοινωνία, έκφραση κι ανταλλαγή απόψεων ή γνώσεων συνεχώς. Καλό είναι να δώσετε την εντύπωση ενός ανθρώπου που είναι μέσα σε όλα. Ακόμη κι αν διαφωνείτε με τις απόψεις του Διδύμου, εκφράστε το, δεν θα παρεξηγηθεί. Επιθυμεί έναν καλό ακροατή στη ζωή του, αφού έχει πολλά να πει! Αν και δεν τους πειράζει να εκφράσετε τα αισθήματά σας αμέσως, προτιμούν το μυστήριο!

Καρκίνος: στόχος ζωής του είναι να κάνει οικογένεια, οπότε μην του σπαταλάτε το χρόνο αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο. Έχει φοβερή διαίσθηση, οπότε προσεγγίστε τον με ειλικρινή τρόπο και προθέσεις, διαφορετικά θα το καταλάβει και θα χάσετε την εμπιστοσύνη του. Αν είστε καλά οικονομικά, θα το εκτιμήσει, γιατί μία οικογένεια χρειάζεται και σταθερό εισόδημα.

Λέων: είναι απαραίτητη η αμοιβαία προσοχή και ο θαυμασμός, από τη γνωριμία ως τα βαθιά γεράματα της σχέσης. Δείξτε εκτίμηση, μην τον προσβάλλετε ποτέ και δώστε του λόγους να σας θαυμάσει για αυτό που είστε ή την περιποιημένη σας εμφάνιση. Σε καθημερινή βάση χρειάζεται να ακούσει κάτι καλό από εσάς και θα παραμείνει για πάντα στη ζωή σας.

Παρθένος: θέλει να νιώθει χρήσιμος και φιλτράρει το οτιδήποτε ως προς την πρακτικότητά του. Πρέπει να καταλάβει ότι είστε εργατικοί, φιλότιμοι, αξιόπιστοι και θα χαρεί ιδιαίτερα αν του κάνετε κομπλιμέντα για το χαρακτήρα ή τις ικανότητές του. Δεν ικανοποιείται εύκολα, οπότε οπλιστείτε με υπομονή και χαρίστε του την αποδοχή που έχει ανάγκη.

Ζυγός: το αίσθημα του ανήκειν είναι η αδυναμία του. Πρέπει να αποδείξετε ότι ενδιαφέρεστε για μία σταθερή σχέση κι όχι ότι απλά ψάχνετε να περάσετε καλά. Να είστε πάντα περιποιημένοι, διαφορετικά θα το εκλάβει ως ότι αδιαφορείτε για εκείνον. Θέλει συνεχή επιβεβαίωση και καλό είναι να του μιλάτε ευγενικά πάντα. Επιθυμεί έναν άνθρωπο που θα του προσφέρει υποστήριξη κι ενθάρρυνση.

Σκορπιός: ο καχύποπτος του ζωδιακού έχει ανάγκη από σταθερότητα, αγάπη, πάθος και πίστη. Αν δείξετε το ενδιαφέρον σας αμέσως, θα πιστέψει ότι το κάνετε με όλους. Χρειάζεται αργά και σταθερά βήματα, καθώς και να παίξετε με το μυαλό του. Μόλις δείξει τα πρώτα σημάδια ενδιαφέροντος, προκαλέστε τον σεξουαλικά.

Τοξότης: θέλει να νιώθει πως μπορεί πάντα να περνάει καλά μαζί σας. Δυστυχώς είναι άτομο που φοβάται τις πολλές ευθύνες, οπότε το να του επισημάνετε εξαρχής πως θέλετε να κάνετε οικογένεια ή να παντρευτείτε θα τον απωθήσει. Κάνετε ένα σκωτσέζικο ντους μεταξύ χαβαλέ και σοβαρών συζητήσεων, ώστε να καλύψετε τις εγκεφαλικές του ανάγκες.

Αιγόκερως: όσο απόμακρος δείχνει, τόσο ευαίσθητος είναι. Θέλει σταθερότητα και πρέπει να του εμπνεύσετε εμπιστοσύνη. Να είστε υπεύθυνοι σε κάθε τομέα της ζωής σας, αν θέλετε να σας βάλει στη ζωή του- αν διαπιστώσει ότι δεν είστε, τότε πιθανότατα να πιστέψει ότι είστε ανίκανοι να διατηρήσετε μία σχέση. Μην ντύνεστε προκλητικά, τουλάχιστον όχι από το πρώτο ραντεβού.

Υδροχόος: έχει ανάγκη από αποδοχή και κατανόηση. Προσεγγίστε τον αρχικά με φιλικό τρόπο, ώστε να δείξετε πως ενδιαφέρεστε και για την προσωπικότητά του. Οτιδήποτε πάει κόντρα στο ρεύμα του αρέσει. Ακούστε τον προσεκτικά και κάνετε ερωτήσεις πάνω σε αυτά που λέει, γιατί έτσι θα καταλάβει πως πραγματικά ενδιαφέρεστε για εκείνον.

Ιχθείς: είναι τρομερά ιδεαλιστές. Θέλουν άφθονο ρομαντισμό. Η λεκτική επικοινωνία τους αφήνει σχεδόν αδιάφορους. Τους αρέσει να βοηθούν τους άλλους, άρα για να τους προσεγγίσετε μοιραστείτε ένα πρόβλημά σας μαζί τους. Για να τους κρατήσετε, δώστε τους το ρομαντισμό που χρειάζονται, αλλιώς πανεύκολα μπορεί να πιστέψουν πως δεν ενδιαφέρεστε για εκείνους πια.