Προσοχή από 15 – 22 Ιουνίου. Παγίδες και αυταπάτες για τα 12 ζώδια!

Προσοχή από 15 – 22 Ιουνίου. Παγίδες και αυταπάτες για τα 12 ζώδια!

Γενική Επισκόπηση

Η περίοδος από 15 έως 22 Ιουνίου χαρακτηρίζεται από σημαντικές αστρολογικές επιρροές που δημιουργούν μια περίοδο έντονης ενέργειας, εξάντλησης και πιθανών εξαπατήσεων. Τα κύρια φαινόμενα που επηρεάζουν αυτή την εβδομάδα είναι:

  1. Σύνοδος Ερμή και Αφροδίτης στις 17 Ιουνίου.
  2. Τετράγωνο Ερμή και Αφροδίτης με Ποσειδώνα στις 17 Ιουνίου.
  3. Τετράγωνο Ήλιου με Ποσειδώνα στις 20 Ιουνίου.
  4. Η είσοδος Ερμή και Αφροδίτης στον Καρκίνο και το χιαστί τους με τον Πλούτωνα.

Ας εξετάσουμε λεπτομερώς κάθε μία από αυτές τις όψεις και την εξέλιξή τους:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟΥ

ΑΠΟ ΜΟΙΡΕΣ ΚΟΙΤΑΜΕ 28η – 29η – 30η – 1η – 2η – 3η

ΓΙΑ 28η – 29η -30η κοιτάνε περισσότερο ΔΙΔΥΜΟΙ – ΠΑΡΘΕΝΟΙ – ΤΟΞΟΤΕΣ – ΙΧΘΥΕΣ

για 1η – 2η – 3η οι ΚΑΡΚΙΝΟΙ – ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

1. Σύνοδος Ερμή και Αφροδίτης στους Διδύμους (17 Ιουνίου)

Η σύνοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στους Διδύμους φέρνει στην επιφάνεια θέματα επικοινωνίας και σχέσεων. Οι Δίδυμοι, ένα ζώδιο του αέρα, ευνοούν την επικοινωνία, την ανταλλαγή ιδεών και την κοινωνικότητα. Αυτή η σύνοδος μπορεί να φέρει έντονη διάθεση για συζητήσεις, νέες γνωριμίες και κοινωνικές επαφές. Ωστόσο, η ανάγκη για επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση και παρεξηγήσεις αν δεν υπάρξει προσοχή στις λεπτομέρειες.

2. Τετράγωνο Ερμή και Αφροδίτης με Ποσειδώνα στους Ιχθύες (17 Ιουνίου)

Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσθέτει μια διάσταση εξαπάτησης και εξιδανίκευσης. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες ενισχύει τη φαντασία και τις αυταπάτες. Οι ιδέες και οι σχέσεις που αναπτύσσονται αυτή την περίοδο μπορεί να είναι γεμάτες υποσχέσεις αλλά να μην έχουν ρεαλιστική βάση. Είναι πιθανό να υπάρξουν απογοητεύσεις όταν οι προσδοκίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είναι σημαντικό να διατηρηθεί μια υγιής δόση σκεπτικισμού και να αποφεύγονται οι παρορμητικές αποφάσεις.

3. Τετράγωνο Ήλιου με Ποσειδώνα (20 Ιουνίου)

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα προσθέτει ακόμα μία στρώση έντασης και σύγχυσης. Ο Ήλιος συμβολίζει την ταυτότητα και την αυτοέκφραση, και η όψη αυτή μπορεί να φέρει κρίσεις αυτοπεποίθησης και αμφιβολίες. Υπάρχει η τάση να θολώνουν τα όρια και να μην είναι ξεκάθαρο το τι είναι πραγματικό και τι όχι. Προσοχή σε παραπλανητικές καταστάσεις και εξαπατήσεις, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την προσωπική ταυτότητα και τους στόχους.

4. Είσοδος Ερμή και Αφροδίτης στον Καρκίνο και Χιαστί με Πλούτωνα (18 Ιουνίου)

Μετά το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Καρκίνο και σχηματίζουν χιαστί όψη με τον Πλούτωνα. Αυτή η αλλαγή φέρνει βαθύτερα συναισθήματα και εντάσεις στις προσωπικές σχέσεις και την επικοινωνία. Ο Καρκίνος, ζώδιο του νερού, ενισχύει την ευαισθησία και την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια. Το χιαστί με τον Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια κρυφές δυνάμεις, πάθη και πιέσεις. Υπάρχει η ανάγκη για βαθύτερη κατανόηση και μεταμόρφωση, αλλά και η πιθανότητα να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και συγκρούσεις.

Συμπεράσματα και Συστάσεις

Η εβδομάδα αυτή απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στις επικοινωνίες και τις σχέσεις. Είναι σημαντικό να διατηρηθεί η ψυχραιμία και η σαφήνεια, καθώς οι επιρροές του Ποσειδώνα μπορεί να θολώσουν την κρίση και να προκαλέσουν παρανοήσεις. Η είσοδος των πλανητών στον Καρκίνο θα απαιτήσει προσαρμογή και διαχείριση των συναισθημάτων, ενώ το χιαστί με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει έντονη εσωτερική και εξωτερική πίεση για αλλαγή.

Είναι προτιμότερο να αποφεύγονται οι σημαντικές αποφάσεις και οι δεσμεύσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, και να δίνεται έμφαση στην αυτοπαρατήρηση και την ειλικρίνεια στις σχέσεις και την επικοινωνία.

Κριός

Οι Ερμής και Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνουν έμφαση στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Ωστόσο, το τετράγωνό τους με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει σύγχυση και παρανοήσεις, οπότε να είστε προσεκτικοί στις συνομιλίες σας. Με την είσοδό τους στον Καρκίνο, η έμφαση μεταφέρεται σε θέματα οικογένειας και σπιτιού, ενώ το χιαστί με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει εντάσεις και βαθιές αλλαγές στις προσωπικές σχέσεις.

Ταύρος

Η επιρροή των Ερμή και Αφροδίτης στους Διδύμους επηρεάζει τα οικονομικά σας και τις αξίες σας. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει οικονομικές απογοητεύσεις ή ψευδείς υποσχέσεις. Όταν μεταβούν στον Καρκίνο, η προσοχή σας στρέφεται στην επικοινωνία και τις σύντομες μετακινήσεις, αλλά η χιαστί όψη με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει βαθιές αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείτε και αντιλαμβάνεστε τον κόσμο γύρω σας.

Δίδυμοι

Με την σύνοδο Ερμή και Αφροδίτης στο ζώδιό σας, η γοητεία και η επικοινωνία σας είναι σε υψηλά επίπεδα. Ωστόσο, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει σύγχυση και εξαπάτηση, οπότε προσέξτε τις αποφάσεις και τις συνομιλίες σας. Με τη μετάβαση στον Καρκίνο, η έμφαση στρέφεται στα οικονομικά σας και τις αξίες σας, αλλά η χιαστί όψη με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει έντονες οικονομικές αλλαγές.

Καρκίνος

Η επιρροή των Ερμή και Αφροδίτης στους Διδύμους φέρνει εσωτερική αναζήτηση και ψυχολογικές αναταραχές. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει όνειρα και φαντασίες που δυσκολεύουν την πραγματικότητα. Με τη μετάβασή τους στο ζώδιό σας, η προσοχή σας στρέφεται στην αυτοέκφραση και την εμφάνιση σας, ενώ η χιαστί όψη με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει βαθιές αλλαγές στην προσωπική σας ταυτότητα και τη δημόσια εικόνα σας.

Λέων

Η σύνοδος Ερμή και Αφροδίτης στους Διδύμους φέρνει κοινωνικές επαφές και φιλίες. Ωστόσο, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει παρανοήσεις και απογοητεύσεις στις φιλικές σχέσεις. Με τη μετάβαση στον Καρκίνο, η προσοχή σας στρέφεται στην εσωτερική αναζήτηση και τις ψυχολογικές διεργασίες, ενώ η χιαστί όψη με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει βαθιές αλλαγές σε κρυφές πτυχές της ζωής σας.

Παρθένος

Η επιρροή των Ερμή και Αφροδίτης στους Διδύμους φέρνει έμφαση στην καριέρα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει παραπλανητικές καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Με τη μετάβαση στον Καρκίνο, η έμφαση μεταφέρεται στις φιλίες και τις κοινωνικές ομάδες, ενώ η χιαστί όψη με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει έντονες αλλαγές στις κοινωνικές σας σχέσεις.

Ζυγός

Η σύνοδος Ερμή και Αφροδίτης στους Διδύμους φέρνει έμφαση στις σπουδές, τα ταξίδια και τις πνευματικές αναζητήσεις. Ωστόσο, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει σύγχυση και απογοητεύσεις σε αυτούς τους τομείς. Με τη μετάβαση στον Καρκίνο, η προσοχή σας στρέφεται στην καριέρα και τις επαγγελματικές φιλοδοξίες, ενώ η χιαστί όψη με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει βαθιές αλλαγές και μεταμορφώσεις στον επαγγελματικό τομέα.

Σκορπιός

Η επιρροή των Ερμή και Αφροδίτης στους Διδύμους φέρνει έμφαση στα κοινά οικονομικά και τους πόρους που μοιράζεστε με άλλους. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει σύγχυση και απογοητεύσεις σε αυτά τα θέματα. Με τη μετάβαση στον Καρκίνο, η προσοχή σας στρέφεται στις πνευματικές αναζητήσεις και τα ταξίδια, ενώ η χιαστί όψη με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει βαθιές αλλαγές στις πεποιθήσεις και την κοσμοθεωρία σας.

Τοξότης

Η σύνοδος Ερμή και Αφροδίτης στους Διδύμους φέρνει έμφαση στις προσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες. Ωστόσο, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει παρανοήσεις και εξαπατήσεις στις σχέσεις αυτές. Με τη μετάβαση στον Καρκίνο, η προσοχή σας στρέφεται στα κοινά οικονομικά και τους πόρους, ενώ η χιαστί όψη με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει έντονες αλλαγές και μεταμορφώσεις σε αυτά τα θέματα.

Αιγόκερως

Η επιρροή των Ερμή και Αφροδίτης στους Διδύμους φέρνει έμφαση στην καθημερινή εργασία και τις συνήθειες υγείας. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει σύγχυση και απογοητεύσεις σε αυτούς τους τομείς. Με τη μετάβαση στον Καρκίνο, η προσοχή σας στρέφεται στις προσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες, ενώ η χιαστί όψη με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει βαθιές αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Υδροχόος

Η σύνοδος Ερμή και Αφροδίτης στους Διδύμους φέρνει έμφαση στη δημιουργικότητα, τα παιδιά και την αυτοέκφραση. Ωστόσο, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει παρανοήσεις και απογοητεύσεις σε αυτούς τους τομείς. Με τη μετάβαση στον Καρκίνο, η προσοχή σας στρέφεται στην καθημερινή εργασία και τις συνήθειες υγείας, ενώ η χιαστί όψη με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει έντονες αλλαγές και μεταμορφώσεις στις καθημερινές σας ρουτίνες.

Ιχθύες

Η επιρροή των Ερμή και Αφροδίτης στους Διδύμους φέρνει έμφαση στο σπίτι και την οικογένεια. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει σύγχυση και απογοητεύσεις σε αυτούς τους τομείς. Με τη μετάβαση στον Καρκίνο, η προσοχή σας στρέφεται στη δημιουργικότητα, τα παιδιά και την αυτοέκφραση, ενώ η χιαστί όψη με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει βαθιές αλλαγές και μεταμορφώσεις στην προσωπική σας ζωή και δημιουργικότητα.

Σελήνη Κενής Πορείας 10-16 Ιουνίου 2024 – Η Σελήνη δε δημιουργεί θέματα. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)