Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιουνίου 2024

Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιουνίου 2024

Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 22 Ιουνίου, ο Ήλιος στον Καρκίνο να σχηματίζει χιαστί με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, και τον Ερμή να σχηματίζει μισό τετράγωνο με τον Ουρανό, το Σαββατοκύριακο αυτό υπόσχεται να είναι γεμάτο ανατροπές και δυνατές ενέργειες.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας απορροφήσουν, αλλά η Σελήνη στον Αιγόκερω σας βοηθά να κρατήσετε την πειθαρχία και την προσήλωση σας. Προσέξτε τις επικοινωνίες με τους ανωτέρους σας, καθώς ο Ερμής φέρνει ένταση.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ταξίδια και νέες εμπειρίες θα είναι στο προσκήνιο. Ο Ερμής φέρνει απρόβλεπτα γεγονότα, οπότε προετοιμαστείτε για αλλαγές στο πρόγραμμά σας. Ο Ήλιος στον Καρκίνο σας ενθαρρύνει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Θα υπάρξουν ανακατατάξεις στα οικονομικά σας, με την επίδραση του Πλούτωνα. Ο Ερμής μπορεί να φέρει αναπάντεχα έξοδα, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στις αγορές σας. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε χρέη.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι σχέσεις σας θα περάσουν από δοκιμασίες. Η χιαστί όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα φέρνει εντάσεις, αλλά και ευκαιρίες για μεταμόρφωση. Ο Ερμής ενδέχεται να προκαλέσει παρεξηγήσεις, οπότε να είστε σαφείς στην επικοινωνία σας.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η καθημερινότητά σας μπορεί να γίνει πιο απαιτητική. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας ενθαρρύνει να βάλετε τάξη στις υποχρεώσεις σας. Προσέξτε την υγεία σας, καθώς ο Ερμής μπορεί να φέρει μικροπροβλήματα ή αναταραχές.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι δημιουργικές σας ιδέες θα έχουν ιδιαίτερη αξία αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Πλούτωνας φέρνει ένταση στις προσωπικές σχέσεις, αλλά και δυνατότητες για βαθύτερη σύνδεση. Ο Ερμής σας προτρέπει να προσέξετε τις λεπτομέρειες στις συμφωνίες σας.

Γιουνγκιανή και Λεκτική Ανάλυση της Ψυχής και της Δομής της στον Όμηρο – Stars Land

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Θα υπάρξουν ανακατατάξεις στο σπίτι και την οικογένεια. Ο Ήλιος φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα, ενώ ο Ερμής μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις με τους οικείους σας. Μείνετε ψύχραιμοι και προσπαθήστε να επικοινωνήσετε ανοιχτά.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η επικοινωνία σας θα είναι πιο έντονη και δυναμική. Η χιαστί όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα ενδέχεται να φέρει αποκαλύψεις και αλλαγές στις σχέσεις σας με αδέλφια ή γείτονες. Ο Ερμής μπορεί να φέρει τεχνικά προβλήματα ή παρεξηγήσεις.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Τα οικονομικά σας θα είναι στο προσκήνιο, με την επιρροή του Πλούτωνα να φέρνει απρόβλεπτα έξοδα ή ευκαιρίες για επενδύσεις. Ο Ερμής ενδέχεται να προκαλέσει παρεξηγήσεις στις συναλλαγές σας, οπότε να είστε προσεκτικοί.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Η Σελήνη στον ζώδιό σας φέρνει συναισθηματική ένταση και ανασφάλειες. Ο Ήλιος στον Καρκίνο αναδεικνύει τις προσωπικές σας σχέσεις, ενώ ο Πλούτωνας φέρνει μεταμορφωτικές αλλαγές. Ο Ερμής μπορεί να προκαλέσει μικροεντάσεις στην επικοινωνία σας.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η ενδοσκόπηση και η απομόνωση θα σας ωφελήσουν. Ο Ήλιος φέρνει ανασφάλειες και η χιαστί όψη με τον Πλούτωνα αναδεικνύει τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Ο Ερμής μπορεί να φέρει ανατροπές στην καθημερινότητά σας.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι κοινωνικές σας επαφές θα είναι έντονες. Ο Πλούτωνας φέρνει μεταμορφωτικές αλλαγές στις φιλίες σας, ενώ ο Ερμής μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις στις επικοινωνίες σας. Ο Ήλιος στον Καρκίνο σας ενθαρρύνει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η ενέργεια είναι δυνατή και οι ανατροπές πολλές. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και μεταμόρφωση.


Πανσέληνος στον Καρκίνο-Αιγόκερω 22 Ιουνίου 2024 και πως θα μας επηρεάσει

Συναισθηματικές, για κάποιους ερωτικές και σίγουρα γεμάτες προκλήσεις θα είναι οι μέρες πριν και μετά την πανσέληνο. Μπορεί να φέρει θετικά συναισθηματικά και ερωτικά γεγονότα για τα ζώδια του νερού και της γης, ειδικά το πρώτο δεκαήμερο. Σαν άξονας, ωστόσο, συνδέεται, κυρίως, με  την οικογένεια, την τροφή, την κοινωνία, το επάγγελμα και την κοινωνική καταξίωση και σε μεγάλο βαθμό αυτά τα θέματα θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα.

Κυβερνήτες από τη μια η Σελήνη (του Ηλίου)  και από την άλλη, κατά κύριο λόγο,  ο Κρόνος, που θέτει και τα όρια και την προσωπική ευθύνη αλλά δημιουργεί και αγκυλώσεις, αναστολές και περιορισμό. Περιορισμό που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι εκτεταμένος, μιας και ο Καρκίνος και η Σελήνη είναι δύο σύμβολα που συνδέονται με τις μάζες. Τελικός κριτής ο Ποσειδώνας, που μας προειδοποιεί να προσέχουμε ποιους εμπιστευόμαστε την περίοδο αυτήν και επίσης να προσέχουμε την υγεία μας. 

Πανσέληνος στον Καρκίνο-Αιγόκερω 22 Ιουνίου 2024 και πως θα μας επηρεάσει – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)