Προβλέψεις Ινδικής Αστρολογίας για την Εβδομάδα 19/5 – 25/5

Προβλέψεις Ινδικής Αστρολογίας για την Εβδομάδα 19/5 – 25/5

Αυτή η εβδομάδα προσφέρει μια σειρά από ευκαιρίες και προκλήσεις για κάθε ζώδιο σύμφωνα με το βεδικό ωροσκόπιο. Οι πλανητικές επιρροές θα επηρεάσουν την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή με διαφορετικούς τρόπους. Εστιάστε στη βελτίωση της φυσικής και ψυχικής σας υγείας και αναζητήστε την ισορροπία στις σχέσεις σας. Εδώ είναι οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο:

Από την Ελένη Αυγενάκη

Οι ημερομηνίες για τα 12 ζώδια σύμφωνα με την βεδική αστρολογία είναι:

 1. Κριός (Mesha): 14 Απριλίου – 14 Μαΐου
 2. Ταύρος (Vrishabha): 15 Μαΐου – 14 Ιουνίου
 3. Δίδυμοι (Mithuna): 15 Ιουνίου – 14 Ιουλίου
 4. Καρκίνος (Karka): 15 Ιουλίου – 15 Αυγούστου
 5. Λέων (Simha): 16 Αυγούστου – 15 Σεπτεμβρίου
 6. Παρθένος (Kanya): 16 Σεπτεμβρίου – 15 Οκτωβρίου
 7. Ζυγός (Tula): 16 Οκτωβρίου – 14 Νοεμβρίου
 8. Σκορπιός (Vrishchika): 15 Νοεμβρίου – 14 Δεκεμβρίου
 9. Τοξότης (Dhanu): 15 Δεκεμβρίου – 13 Ιανουαρίου
 10. Αιγόκερως (Makara): 14 Ιανουαρίου – 11 Φεβρουαρίου
 11. Υδροχόος (Kumbha): 12 Φεβρουαρίου – 12 Μαρτίου
 12. Ιχθύες (Meena): 13 Μαρτίου – 13 Απριλίου

Κριός (Mesha)

Αυτή η εβδομάδα είναι ευνοϊκή για την προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοέκφραση. Η ενισχυμένη αυτοπεποίθησή σας θα έχει θετικό αντίκτυπο τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή. Οι ηγετικές σας ικανότητες θα αναγνωριστούν και θα σας ανατεθούν σημαντικές ευθύνες. Προσέξτε να μην υπερβάλετε στην αυτοπεποίθηση, καθώς μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Αποφύγετε οικογενειακές εντάσεις και φροντίστε τη φυσική και ψυχική σας υγεία.

Ταύρος (Vrishabha)

Η εβδομάδα αυτή θα σας δώσει αυξημένη ενέργεια και θετική διάθεση, βελτιώνοντας την παραγωγικότητά σας. Θα έχετε ισχυρή επιρροή στους γύρω σας και θα σας ανατεθούν ηγετικές ευθύνες. Ωστόσο, προσέξτε την υπερβολική αυτοπεποίθηση. Στην προσωπική σας ζωή, μπορεί να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά με κατανόηση και αγάπη οι σχέσεις θα βελτιωθούν. Οι εργένηδες έχουν μεγάλες πιθανότητες να βρουν έναν συμβατό σύντροφο. Αποφύγετε οικογενειακές διαμάχες και φροντίστε την υγεία σας με σωστή διατροφή και ξεκούραση.

Δίδυμοι (Mithuna)

Αυτή η εβδομάδα προσφέρει ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι δραστήρια και θα κάνετε νέες γνωριμίες που θα βοηθήσουν στην επαγγελματική σας ανάπτυξη. Στην προσωπική σας ζωή, οι σχέσεις σας θα ενισχυθούν και θα νιώσετε περισσότερη σταθερότητα και αρμονία.

Καρκίνος (Karka)

Η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες για ανάπτυξη. Στην επαγγελματική σας ζωή, θα χρειαστεί να καταβάλετε επιπλέον προσπάθεια για να επιτύχετε τους στόχους σας. Στην προσωπική σας ζωή, οι σχέσεις σας με την οικογένεια και τους φίλους θα είναι αρμονικές, αλλά απαιτούν κατανόηση και υπομονή.

Λέων (Simha)

Αυτή η εβδομάδα θα φέρει αυξημένη ενέργεια και επιρροή στους γύρω σας. Θα σας ανατεθούν ηγετικές ευθύνες και θα ξεχωρίσετε στον επαγγελματικό τομέα. Στην προσωπική σας ζωή, η σχέση σας θα ενισχυθεί με κατανόηση και αγάπη. Προσέξτε την υπερβολική αυτοπεποίθηση που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

Παρθένος (Kanya)

Αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη δημιουργικότητα και νέες ιδέες. Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξουν ευκαιρίες για εξέλιξη και αναγνώριση των προσπαθειών σας. Στην προσωπική σας ζωή, θα υπάρξει σταθερότητα και αρμονία στις σχέσεις σας. Προσέξτε την υγεία σας και φροντίστε να ξεκουράζεστε αρκετά.

Ζυγός (Tula)

Αυτή η εβδομάδα θα φέρει ευκαιρίες για συνεργασίες και νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας ζωή. Στην προσωπική σας ζωή, θα υπάρξει αρμονία και κατανόηση. Επικεντρωθείτε στη βελτίωση της ψυχικής και φυσικής σας υγείας μέσω ασκήσεων και σωστής διατροφής.

Σκορπιός (Vrishchika)

Αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη δυναμισμό και πάθος. Στον επαγγελματικό τομέα, θα επιτύχετε τους στόχους σας με αποφασιστικότητα. Στην προσωπική σας ζωή, οι σχέσεις σας θα ενισχυθούν με κατανόηση και υπομονή. Προσέξτε την υγεία σας και φροντίστε να έχετε ισορροπημένη διατροφή.

Τοξότης (Dhanu)

Αυτή η εβδομάδα θα φέρει ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι ενεργή και θα κάνετε νέες γνωριμίες που θα βοηθήσουν στην επαγγελματική σας πορεία. Στην προσωπική σας ζωή, οι σχέσεις σας θα ενισχυθούν με κατανόηση και αρμονία.

Αιγόκερως (Makara)

Η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες για ανάπτυξη. Στον επαγγελματικό τομέα, θα χρειαστεί να καταβάλετε επιπλέον προσπάθεια για να επιτύχετε τους στόχους σας. Στην προσωπική σας ζωή, οι σχέσεις σας με την οικογένεια και τους φίλους θα είναι αρμονικές, αλλά απαιτούν κατανόηση και υπομονή.

Υδροχόος (Kumbha)

Αυτή η εβδομάδα θα φέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας ζωή. Στην προσωπική σας ζωή, θα υπάρξει αρμονία και κατανόηση. Επικεντρωθείτε στη βελτίωση της ψυχικής και φυσικής σας υγείας μέσω ασκήσεων και σωστής διατροφής.

Ιχθύες (Meena)

Αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη δημιουργικότητα και νέες ιδέες. Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξουν ευκαιρίες για εξέλιξη και αναγνώριση των προσπαθειών σας. Στην προσωπική σας ζωή, θα υπάρξει σταθερότητα και αρμονία στις σχέσεις σας. Προσέξτε την υγεία σας και φροντίστε να ξεκουράζεστε αρκετά.

Τα ζώδια σήμερα για τις 18 Μαΐου 2024 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)