Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 18 – 19 Φεβρουαρίου. Ερωτικές και οικονομικές ευκαιρίες! 

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 18 – 19 Φεβρουαρίου

Ο Ερμής σε εξάγωνο με το Δία θα μας βοηθήσει στις 18 Φεβρουαρίου να μπορέσουμε να επιλύσουμε σημαντικά προβλήματα και παρεξηγήσεις που μπορεί να υπάρχουν, ενώ θα ευνοήσει αρκετά τα ζώδια του κριού, του ζυγού, του Υδροχόου αλλά και του Λέοντα. Θεωρείται μια όψη η οποία θα δεις θα δώσει τη δυνατότητα στο να μπορέσουμε να βρούμε συμβιβαστικές λύσεις απέναντι σε συγκρουσιακές καταστάσεις, ενώ την ίδια στιγμή ευχάριστες εξελίξεις σε ταξίδια θα μας κάνουν να χαρούμε ιδιαίτερα.

 Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα φέρνει σημαντικούς έρωτες και παθιασμένες νέες γνωριμίες που θα αναστατώσουν ιδιαίτερα το ζώδιο του Ιχθύ της Παρθένου του Αιγόκερω και του καρκίνου. Ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου.

 Η μετάβαση του Ήλιου στο ζώδιο του Ιχθύ θα δώσει στον κόσμο περισσότερη ανάγκη για να εκφράσει το συναίσθημά του, ενώ την ίδια στιγμή οι Ιχθύες, Καρκίνοι και Σκορπιοί θα νιώσετε πολύ πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και θα μπορέσετε να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

Κριός

Ένα Σαββατοκύριακο με ιδιαίτερες ευκαιρίες για να κοινωνικοποιηθείτε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Δώστε μεγαλύτερη βαρύτητα στις νέες σχέσεις αλλά και ταυτόχρονα στις ευκαιρίες που θα έρθουν για να φλερτάρετε και να παίξετε ιδιαίτερα πονηρά με το σύντροφό σας. 

Ταύρος 

Σημαντικές ευκαιρίες για να έρθετε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα που έχετε απομακρυνθεί καιρό. Ένα διήμερο που σας βοηθά στο να μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε σοβαρά επαγγελματικά εμπόδια που σας είχαν ταλαιπωρήσει τους τελευταίους μήνες.

Δίδυμοι 

Ένα διήμερο με αρκετές ερωτικές προτάσεις και ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σας, ενώ και οικονομικά θα μπορέσετε να λάβετε κάποια σημαντική βοήθεια έτσι ώστε να βγείτε από κάποιο αδιέξοδο που μπορεί να είχατε στην οικονομική σας κατάσταση.

Καρκίνος

Πολύ σημαντική αυτή η περίοδος για εσάς, καθότι θα μπορέσετε να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες και να μπορέσετε να πάτε σε κάποιο ταξίδι, το οποίο θα σας κάνει να περάσετε πάρα πολύ όμορφα. Εντοπίσετε επίσης νομικά θέματα από την εβδομάδα που έρχεται.

Λέων 

Εργασιακά θα πρέπει να περιμένετε μια πολύ ευχάριστη είδηση, έτσι ώστε να μπορέσετε να κερδίσετε τελικά το χαμένο έδαφος έναντι των ανταγωνιστών σας. Οικονομικά ταυτόχρονα θα έχετε μια πολύ σημαντική προοπτική για να μπορέσετε να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας σχέδια.

Παρθένος 

Ιδιαίτερα ερωτικό αυτό το διήμερο για εσάς με ξαφνικές ερωτικές επαφές που θα σας αναστατώσουν, ενώ και όσοι έχετε μια μακροπρόθεσμη μακροχρόνια σχέση, θα περάσετε πάρα πολύ καλά και έχετε σταδιακή βελτίωση. Ευνοούνται και οι επανασυνδέσεις. 

Ζυγός 

Επιτέλους ένα διήμερο που σας δίνει το καλύτερό του χαμόγελο για τα θέματα της αισθηματικής σας ζωής. Αν είστε ελεύθεροι, έχετε τεράστιες δυνατότητες να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο και να προχωρήσετε σε μια σχέση που θα σας συναρπάσει. Αν έχετε ήδη μια σχέση, είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσετε τώρα να εκπληρώσετε πολλά από τα πράγματα τα οποία είχατε αφήσει στη μέση με το σύντροφό σας.

Σκορπιός 

Ένας νέος έρωτας μπορεί να έρθει στη ζωή σας και θα νιώσετε ταυτόχρονα πολύ δημιουργική και με μεγάλη αποφασιστικότητα ότι μπορείτε να κάνετε καινούργια πράγματα στην εργασία σας. Το διήμερο αυτό ευνοεί πάρα πολύ τη διασκέδαση, οπότε φροντίστε να δείτε αγαπημένους φίλους.

Τοξότης 

Μια σημαντική εξέλιξη σε θέματα σπιτιού θα σας δώσει μια ιδιαίτερα μεγάλη χαρά. Ταυτόχρονα ζητήματα καριέρας θα μπορείτε να πάρετε μια πολύ σημαντική είδηση, η οποία θα σας δώσει ξανά την πίστη στον εαυτό σας. Ευχάριστες ειδήσεις για αγοραπωλησίες επίσης ακινήτων.

Αιγόκερως 

Πράσινο φως για οποιαδήποτε επαγγελματική συμφωνία αυτό το διήμερο, ενώ την ίδια στιγμή ένα μικρό ταξιδάκι θα μπορούσε να σας κάνει να περάσετε υπέροχα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Προσοχή σε υπερβολικά έξοδα και γιατί μπορεί αργότερα να πιεστείτε.

Υδροχόος 

Άριστες προοπτικές για τη δουλειά σας αυτό το διάστημα, ενώ θα μπορέσετε να έχετε και μια σημαντική οικονομική επιτυχία, άρα και περισσότερο τελικά καιρό για να μπορέσετε να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν την επαγγελματική σας ζωή. 

Ιχθύες 

Δώστε τώρα την προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον στη ζωή σας, καθότι πραγματικά ότι πιάσετε γίνεται χρυσός. Ευνοείστε τρομερά για τα οικονομικά σας θέματα, οπότε κάθε είδους κίνηση απο επένδυση μέχρι και επαγγελματική έναρξη θα μπορούσε να σας ευνοήσει αρκετά.