Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 18 – 19 Μαρτίου. Εξιλέωση και έρωτας!

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 18 – 19 Μαρτίου

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 18 του μήνα θα φέρει σημαντικές νέες σχέσεις αλλά και ταυτόχρονα θα μας βοηθήσει να μπορέσουμε να σταθεροποιηθούμε οικονομικά και να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας. Ιδιαίτερα οι Tαύροι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου θα έχουν αρκετές ευκαιρίες να βελτιώσουν τη ζωή τους.

 Στις 19 του μήνα το εξάγωνο ανάμεσα στον Ερμή και στον Πλούτωνα είναι μια ακόμη ευκαιρία για να μπορέσουν οι Iχθύες, οι Παρθένοι , οι Aιγόκεροι και οι Kαρκίνοι κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, να βρουν μια σημαντική λύση σε κάτι που τους προβλημάτισε καιρό. 

Την Κυριακή επίσης, ο Ερμής στον Κριό δίνει ένα έναυσμα για να μπορέσουμε να γίνουμε πιο κοινωνικοί αλλά και να μπορέσουμε να πάρουμε κάποιες σημαντικές πρωτοβουλίες, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε πράγματα που φοβόμαστε εδώ και καιρό.

Κριός

Μια περίοδος όπου θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να βελτιώσετε αρκετά την οικονομική σας κατάσταση, ενώ θα έχετε το πείσμα αλλά και την αυτοπεποίθηση να μπορέσετε να κινηθείτε προς νέους επαγγελματικούς δρόμους που όπως φαίνεται θα έχουν πάρα πολύ σημαντική επιτυχία.

Ταύρος

Μαίρη αυτοπεποίθηση και μπορείτε πραγματικά να προχωρήσετε στο να κάνετε μια καινούργια σχέση, η οποία θα σας κάνει να περάσετε πάρα πολύ όμορφα. Την ίδια στιγμή τα οικονομικά σας βελτιώνονται αρκετά και θα πρέπει να περιμένετε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις.

Δίδυμοι

Ένα Σαββατοκύριακο που κοινωνικοποιήσετε και γνωρίζετε υπέροχους ανθρώπους με τους οποίους θα περάσετε καταπληκτικά. Περίοδος σημαντικής οργάνωσης, έτσι ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας σχέδια και να εκπληρώσετε κάποιους επαγγελματικούς σας στόχους.

Καρκίνος

Επαγγελματική επιτυχία μπορεί να έρθει αυτό το διήμερο που θα σας βοηθήσει στο να πάρετε μία πολύ μεγάλη ανάσα ύστερα από διακοπές και δυσκολίες που σας είχαν ταλαιπωρήσει καιρό. Η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να μπορέσετε να βρείτε πράγματα τα οποία σας ήταν κρυφά.

Λέων

Εξελίξεις επί θεμάτων που αφορούν τα ταξίδια. Θα πρέπει να περιμένετε ίσως μια πολύ σημαντική είδηση από το εξωτερικό που θα μπορέσει να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα, ενώ πολύ μεγάλη εύνοια θα έχετε και σε θέματα που σχετίζονται με το εμπόριο.

Παρθένος

Σημαντικές οι εξελίξεις σε θέματα που αφορούν την οικονομική σας κατάσταση, καθότι θα πρέπει να περιμένετε μια καινούργια συνεργασία ή μπορεί επιτέλους να λάβετε μια σημαντική οικονομική βοήθεια από κάπου, κάτι που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την οικονομική σας καθημερινότητα.

Ζυγός

Μια χρυσή περίοδος επί θεμάτων που αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε καθότι θα νιώσετε τρομερά ανανεωμένοι. Την ίδια στιγμή θα μπορέσετε να έχετε μια σημαντική επιτυχία επί θεμάτων που αφορούν την οικονομική σας κατάσταση και ίσως να λάβετε μια οικονομική στήριξη.

Σκορπιός

Έντονο το φλερτ αυτό το σαββατοκύριακο με πάρα πολλές σημαντικές ευκαιρίες να κάνετε μια καινούργια σχέση. Θεωρείται μια περίοδος μεγάλης ανάπτυξης και επίτευξης της σκοπούς και στόχους. Νιώθετε επιτέλους πιο κοντά στο σύντροφό σας και περνάτε υπέροχα;

Τοξότης

 Μια περίοδος μεγάλης επιτυχίας σε θέματα που αφορούν την οικονομική σας κατάσταση, καθότι επιτέλους φεύγουν από πάνω. Σας δύσκολες συνθήκες και βρίσκεται ίσως και τους κατάλληλους χρηματοδότες. Ερωτικά έχετε πολύ μεγάλες κατακτήσεις και θα μπορούσατε να προχωρήσετε σε μια σχέση πολλά υποσχόμενη.

Αιγόκερως 

Βάζετε επιτέλους καινούργια θεμέλια στο σπίτι σας και μια παρεξήγηση οι οποίες σας είχε κουράσει καιρό. Φαίνεται ότι μπορεί να επιλυθεί. Φλερτάρετε αρκετά και μπορείτε να περιμένετε μια καινούργια σχέση να έρθει επιτέλους στη ζωή σας.

Υδροχόος

Τέλος στις δυσκολίες και είσθε ικανοί στο να μπορέσετε να προχωρήσετε μέσα από δύσκολες καταστάσεις. Υπάρχουν κάποια οικονομικά προβλήματα που σας βασανίζουν, αλλά από την άλλη έχετε τώρα τη δύναμη να θεμελιώσετε καινούργια πράγματα στη ζωή σας, ενώ υπάρχουν και ευκαιρίες σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις.

Ιχθύες

Μια νέα περίοδος για την ζωή σας, καθότι από δω και στο εξής θα πρέπει να περιμένετε πάρα πολλές σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες και δυνατότητες να επιτύχετε πράγματα που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Ιδιαίτερα αυτό το Σαββατοκύριακο σας βοηθά να μπορέσετε να προχωρήσετε στα οικονομικά σας σχέδια.