Σαν σήμερα 24/2 Η έναρξη πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανία με αστρολογική προσέγγιση

Σαν σήμερα 24/2 Η έναρξη πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανία

Σαν σήμερα, πριν από ένα χρόνο, στις 24-2-2022,  είχαμε την έναρξη του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Θα προσπαθήσουμε από τη δική μας αστρολογική ματιά, να αναλύσουμε και να εξηγήσουμε, ποιοι ήταν εκείνοι οι πλανητικοί σχηματισμοί και η δυναμική τους, οι οποίοι ενεργοποίησαν σημεία των αστρολογικών χαρτών της Ρωσίας και της Ουκρανίας, ώστε να οδηγηθούν σε πόλεμο.

Μιλούμε για 2 αδελφές χώρες, με μεικτούς γάμους, κοινά έθιμα και κοινές καταβολές. Οι σχέσεις των 2 νεοσύστατων κρατών, όπως ήταν αναμενόμενο, κατά τα πρώτα χρόνια της ύπαρξής τους, ήταν άριστες. Μάλιστα, ενδεικτικό είναι ότι οι πρώτες κυβερνήσεις των Ουκρανών, ήταν κάτι παραπάνω από ρωσόφιλες.

Και κάπου εκεί, ενώ όλα έρρεαν όμορφα για τις αδελφές χώρες, ήλθε η οικονομική ύφεση του 2008. Από μία αναπτυσσόμενη οικονομία με σταθερά ανοδικούς ετήσιους δείκτες, η Ουκρανία, μετατρέπεται σε μία χώρα σε κρίση, βαρέως μαστιζόμενη από την οικονομική ύφεση.

Η Ρωσία από την άλλη, είχε ξεκινήσει να διαγράφει μία πορεία, που στόχο είχε την επανεγκαθίδρυση της ως υπερδύναμη στο παγκόσμιο στερέωμα. Η νέα μεγάλη ιδέα στάθηκε τροχοπέδη στις σχέσεις της με τις -μαστιζόμενες από την οικονομική κρίση- αδελφές χώρες, οι οποίες δέχτηκαν την οικονομική βοήθεια της «μητέρας» Ρωσίας καθυστερημένα και άκομψα, ιδιαιτέρως δε η Ουκρανία.

Το εκρηκτικό κράμα οικονομικής ανέχειας, άκομψης αντίδραση της Ρωσίας και ο εξωτερικός παράγοντας -με τα δικά του πολυποίκιλα συμφέροντα-, οδήγησαν στα γεγονότα του 2014. Δυστυχώς, η κατάσταση είχε ήδη εκτραχυνθεί.

Απο την Άννα Αλεξανδρινού

<strong>Σαν σήμερα 24/2 Η έναρξη πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανία με αστρολογική προσέγγιση</strong> 3

Οι απόψεις των διεθνολόγων διίστανται. Άλλοι υποστηρίζουν ότι η επεκτατικότητα του ΝΑΤΟ προς την Ανατολή, μέσω της Ουκρανίας, οδήγησε τη Ρωσία να δράσει κατ’ αυτόν τον τρόπο και άλλοι λένε ότι η Ρωσία θα έπραττε έτσι, ακόμα και χωρίς την ανάμειξη του ΝΑΤΟ, γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία της, η οποία στηρίζεται στο σωβινισμό, την έπαρση και το μεγαλοϊδεατισμό, τα οποία έχουν την ρίζα τους στην εποχή των τσάρων.

Η ίδρυση της Ρωσίας σαν αυτόνομο κράτος έγινε επίσημα στις 26/12/1991 και ώρα 19:32μμ, όπου κατέβηκε η σημαία της Σοβιετικής Ένωσης και ανέβηκε η προεπαναστατική σημαία της Ρωσίας στο Κρεμλίνο. ( πηγή cnn.gr).

Ας δούμε τον αστρολογικό χάρτη της Ρωσίας και να αναφέρουμε κάποια χαρακτηριστικά στοιχεία του.

<strong>Σαν σήμερα 24/2 Η έναρξη πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανία με αστρολογική προσέγγιση</strong> 5

Το κράτος της Ρωσίας ιδρύθηκε σε ημέρα Δία και ώρα Άρη. Η ημέρα Δια υποδηλώνει μια χώρα πλούσια, με πνευματικό υπόβαθρο και δυνατότητες εξέλιξης. Η ώρα Άρη δείχνει την έντονη δυναμική της, την τάση της για επεκτατικότητα μέσω συγκρούσεων και μια ροπή προς εμπόλεμες καταστάσεις.

Η  Ρωσία ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω, με τον  Ήλιο της να βρίσκεται στην 4.26΄ αυτού και ο Ωροσκόπος της στην 23.46΄ του Λέοντα. Στοιχεία τα οποία μας παραπέμπουν σε μία χώρα πειθαρχημένη, φιλόδοξη, εργατική και ταυτόχρονα λαμπερή, με δυναμική και στιβαρή παρουσία στη διεθνή σκηνή και στις πολιτικές – οικονομικές εξελίξεις παγκοσμίως.

Ο Ωροσκόπος της, όπως προαναφέραμε, βρίσκεται στο Λέοντα και ο κυβερνήτης της, ο Ήλιος, στον Αιγόκερω στην 4.26΄ στον 5ο οίκο, σε σύνοδο με το Βόρειο Δεσμό στο Αιγόκερω, στην 9:51°. Αυτή η όψη υποδηλώνει τις άρρηκτα στενές και αδιάσπαστες  σχέσεις του λαού της Ρωσίας με τη χώρα τους.

 Δείχνει ένα λαό σοβαρό, μετρημένο, φιλόδοξο, εργατικό, με πειθαρχία, που μπορεί να λειτουργήσει κάτω από τις πιο πιεστικές και δύσκολες καταστάσεις, προκειμένου να πετύχει το στόχο του και να κερδίσει δύναμη, εξουσία, φήμη, κύρος και αναγνώριση.

Στον 5ο οίκο, επίσης, ο Βόρειος Δεσμός, στην 9.51΄, σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Αιγόκερω στη 13.22΄ σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον Αιγόκερω, στη 16.01΄, μέσα  στον 5ο οίκο. Η σύνοδος αυτή καταδεικνύει την αλλαγή πλεύσης της χώρας, η οποία θα είχε αντίκτυπο στο λαό της σε θέματα οικονομίας και τραπεζικών συναλλαγών, πολιτικής και νομοθεσίας, στοιχεία τα οποία κυβερνά το ζώδιο του Αιγόκερω.

Αλλαγές, επίσης, θα υπήρχαν και σε θέματα παιδείας, διπλωματίας, διασκέδασης και αθλητισμού, που σχετίζονται με τον 5ο οίκο, διαλύοντας, έτσι, ψευδαισθήσεις και ουτοπίες του παρελθόντος, στρεφόμενη προς τον καπιταλισμό και  δημιουργώντας μια νέα πραγματικότητα.

Το καινούργιο κοινωνικό και πολιτειακό σύστημα θα στηριζόταν περισσότερο στο ρεαλισμό, στην πρακτικότητα και τον ανταγωνισμό, θεωρώντας ότι αυτό θα ήταν πιο ωφέλιμο για τη χώρα, την εξέλιξη της, και κατ’ επέκταση για το λαό της.

 Όμως, όσο και αν υπήρχε η έντονη τάση για αλλαγή και στροφή προς το καπιταλιστικό σύστημα, υπήρχαν αξίες και παραδόσεις, οι οποίες ήταν βαθιά συνυφασμένες με τις αρχές και τις αντιλήψεις της χώρας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αμφιταλαντεύσεις ανάμεσα στο παλιό και το καινούργιο, στο ρεαλισμό και το ιδεατό.

Στο 2ο οίκο που σχετίζεται με τα χρήματα, τα κέρδη, τον πλούτο και τις πεποιθήσεις της χώρας, έχουμε το Δια στην Παρθένο σε θέση αδυναμίας, στη 14.36΄, σε σύνοδο με τη Σελήνη στην Παρθένο, πάνω σε κρίσιμη μοίρα των μεταβλητών, στη 17:16°, και σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Αιγόκερω, στη 13.22΄, ο οποίος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον Αιγόκερω, στη 16.01, στον 5ο οίκο.

Η σύνοδος του Δια με τη Σελήνη και τα 2 τρίγωνα που σχηματίζει με Ουρανό και Ποσειδώνα μας δείχνουν μία χώρα οικονομικά πλούσια, που πιστεύει πολύ στις ικανότητες της και μπορεί διαμέσου της πρακτικότητας της, των υπηρεσιών της, του ρεαλιστικού σχεδιασμού της, των καινοτόμων ιδεών στο χώρο των χρηματοοικονομικών επιχειρήσεων, να ονειρεύεται και να θέτει υλοποιήσιμους στόχους, προς την ευημερία της και την εξέλιξη της.

Ο Δίας στην παρθένο, σε θέση άδυναμίας όπως προαναφέραμε, σχηματίζει επίσης και 2 τετράγωνα, ένα με τον Ερμή σε αδυναμία στον Τοξότη στη 12.20΄ στον 4ο οίκο και άλλο ένα με τον Άρη στον Τοξότη, στη 19.55΄ στον 5ο οίκο. 

Το πρώτο τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας στην Παρθένο από το 2ο οίκο  με τον Ερμή, σε αδυναμία στον Τοξότη, μέσα στον 4ο οίκο, μας δείχνει αυταπάτες οικονομικής και πνευματικής φύσεως, υπεροψία, αδυναμία αυτοκριτικής, μεγαλοϊδεατισμό και έπαρση σε όσα αφορούν τους προγόνους του και γενικότερα τις ρίζες του. 

Το δεύτερο τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας στην Παρθένο από το 2ο οίκο, με τον Άρη  στον Τοξότη στον 5ο οίκο, τονίζει τη δυσκολία ανεύρεσης λύσεων όταν παρουσιάζονται εμπόδια στην εφαρμογή προκαθορισμένων οικονομικών πλάνων, τα οποία είχαν σχεδιαστεί με μεγάλη λεπτομέρεια, ή ξαφνικές αλλαγές στην εφαρμογή και υλοποίηση προγραμματισμένων σχεδίων . Επίσης, καταδεικνύει την τάση καταφυγής στην ευκολότερη λύση, ακόμα και αν αυτή δεν είναι η πιο συμφέρουσα. 

Τονίζει, επίσης, τη νευρικότητα ή την εξάντληση, η οποία μπορεί να παρουσιαστεί ανά πάσα στιγμή, και χωρίς κάποιον ιδιαίτερα σοβαρό λόγο, καθώς επίσης, τη συνεχή αλλαγή αρχών, πεποιθήσεων, αξίων, στόχων και σχεδίων. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι όψεις που σχηματίζουν, ο Δίας στην Παρθένο σε αδυναμία και ο Ερμής στον Τοξότη σε αδυναμία, θα ήταν πολύ πιο δύσκολες, αν δεν υπήρχε η αμοιβαία υποδοχή ανάμεσα στους δύο πλανήτες από κυβέρνηση. Η αμοιβαία υποδοχή έρχεται να βοηθήσει τους δυο πλανήτες να πορευθούν πιο ομαλά, λόγω της δύσκολης θέσεις που βρίσκονται και δεν μπορούν να εκφράσουν σωστά τα αιτήματα του πλανήτη.

Μέσα στο 2ο οίκο έχουμε τη Σελήνη στην Παρθένο πάνω σε κρίσιμη μοίρα των μεταβλητών ζωδίων, τη 17.16’ , να βρίσκεται, όπως προαναφέραμε, σε σύνοδο με το Δία, όψη που αναλύσαμε παραπάνω. Επίσης, να σχηματίζει 2 τρίγωνα, ένα με τον Ουρανό στον Αιγόκερω στη 13.22΄ στον 5ο οίκο και ένα ακόμα με τον Ποσειδώνα στη 16.01΄, επίσης στον 5ο οίκο. Επιπροσθέτως, σχηματίζει και 2 τετράγωνα, ένα με τον Ερμή στον Τοξότη σε αδυναμία, στη 12.20΄ στον 4ο οίκο και ένα ακόμα με τον Άρη στον Τοξότη, στη 19.55΄, στον 5ο οίκο. 

Τα τρίγωνα της Σελήνης μας δηλώνουν ένα λαό εργατικό, πρακτικό, που θέλει να αποκτήσει πλούτο και δύναμη και θα μπορεί μέσα από την επιχειρηματικότητα, την επιστημοσύνη και την ευφυΐα του, να ανατρέψει παγιωμένες καταστάσεις.                                                                                                          

Ένα λαό που θα έχει ένα μέλλον, το οποίο θα στηρίζεται στον προγραμματισμό, την υπευθυνότητα και τον πραγματισμό, αποτινάσσοντας ιδέες και αντιλήψεις του παρελθόντος για έναν ιδεατό κόσμο, που τα γεγονότα απογύμνωσαν την εικόνα του και κατέρρευσε μαζί με τα όνειρα και της ελπίδες του λαού.

Ο 4ος οίκος, στην πολιτική αστρολογία, συμβολίζει τη γη, το υπέδαφος, τις αγροτικές εκτάσεις, την αντιπολίτευση, τα έσοδα από αγροτικό προϊόντα κ.α. Εδώ έχουμε τον Πλούτωνα σε θέση κυβέρνησης στο Σκορπιό στην 21.55, πάνω σε κρίσιμη μοίρα των σταθερών ζωδίων, σε σύνοδο με την Αφροδίτη σε θέση αδυναμίας στο Σκορπιό στην 24.08΄. 

Είναι μία όψη η οποία δείχνει μεγάλα κέρδη από το υπέδαφος της χώρας, ικανότητα υπεράσπισης των κεκτημένων της και αδιάλλακτη, εώς και εμμονική, συμπεριφορά  στην απόκτηση και πολλαπλασιασμό εσόδων, ακόμα και αν αυτά προέρχονται από σκοτεινές και «βρόμικες» διαδικασίες ή διαδρομές. Δηλώνει δίψα για κυριαρχία, επιβολή και έλεγχο.

Μέσα στον 4ο οίκο έχουμε και τον κλήρο τύχης να σχηματίζει μια σύνοδο με τον Ερμή σε αδυναμία στον τοξότη στη 12.20΄ και ένα τετράγωνο με το Δία στην Παρθένο σε αδυναμία, στη 14.17΄, στο 2ο οίκο. Δείχνουν μία χώρα πλούσια, με μεγάλη εδαφική έκταση, η οποία μπορεί να πολλαπλασιάζει τα κέρδη της από τη γη. Έχει δυνατές ρίζες, καμαρώνει για τους προγόνους της, είναι υπερήφανη για το έθνος της, όμως διακατέχεται από υπερβολή και πνευματικό σνομπισμό.

Τέλος, στον 6ο οίκο, στην πολιτική αστρολογία βλέπουμε το στρατό, τις δημόσιες υπηρεσίες τα κέντρα υγείας κ.α. Εδώ έχουμε τον Κρόνο σε παραδοσιακή κυβέρνηση στον Υδροχόο, στην 5:16°, να βρίσκεται σε τετράγωνο με το MC στον Ταύρο, στην 7.39; . Ο Κρόνος στον 6ο οίκο δείχνει μία σκληρά πειθαρχημένη καθημερινότητα των πολιτών, σοβαρές και στέρεες δομές στην υγεία, το στρατό και στην εθνική άμυνα της χώρας. Επίσης, υποδηλώνει την καλή οργάνωση, την υπευθυνότητα, την εξειδίκευση και την επιστημοσύνη.

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με το MC δείχνει εμπόδια και δυσκολίες στην εκπλήρωση στόχων, άγχος και φόβο για τυχόν λάθη, τα οποία μπορεί να εκθέσουν την κυβέρνηση, έντονη καταπίεση και μεγάλη προσπάθεια, την οποία πρέπει να καταβάλει η εκάστοτε κυβέρνηση, για την επιτυχία.

Γνωρίζουμε ότι αυτός ο πόλεμος έγινε –απ’ την πλευρά της Ρωσίας πρωτίστως- για θέματα υπόστασης (τόσο στην ευρύτερη περιοχή, όσο και στην παγκόσμια πολιτική σκηνή), κατά δεύτερον για θέματα κυριαρχίας, επιβολής και γοήτρου και τέλος, για οικονομικά συμφέροντα.

Σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα έναρξης του πολέμου, η οποία ήταν 24-2-2022 και ώρα 4:55 π.μ (πηγή Wikipedia) στο Κίεβο της Ουκρανίας, ο ουράνιος θόλος της ημέρας και της ώρας παρέπεμπαν σε πολεμικό σκηνικό βγαλμένο από ταινία.

Αυτός είναι ο χάρτης της έναρξης πολέμου

<strong>Σαν σήμερα 24/2 Η έναρξη πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανία με αστρολογική προσέγγιση</strong> 7

Ας το δούμε όμως αναλυτικά: 

Στην πολιτική αστρολογία, ο 1ος οίκος συμβολίζει τον επιτιθέμενο και ο 7ος οίκος τον αμυνόμενο. Ο Ωροσκόπος ήταν στη 16.57΄ του Αιγόκερω και ο κυβερνήτης του, ο Κρόνος, βρισκόταν στον Υδροχόο, σε παραδοσιακή κυβέρνηση στην 18.14΄ του Υδροχόου, εμπεριεχόμενος στον 1ο οίκο. Ο Κρόνος, από το ζώδιο του Υδροχόου, σχημάτιζε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο, σε θέση πτώσης στην 11:23°, στον 3ο οίκο.

Αυτό το τετράγωνο προκαλεί σκληρές συγκρούσεις, βίαια γεγονότα, οικονομική κρίση, κατάρρευση θεσμών, δομών και εξουσιών,  μεγάλη επιθετικότητα και σκληρή πάλη ανάμεσα στο παλιό και το καινούργιο, στον περιορισμό και την ελευθερία, στο υπερβατικό και το κατεστημένο.

Προσμετρώντας ότι ο Κρόνος είναι κυβερνήτης του 1ου οίκου και βρίσκεται εμπεριεχόμενος στον 1ο οίκο ,ο οποίος συμβολίζει τον επιτιθέμενο, καταλαβαίνουμε ότι ήταν μια κατάσταση η οποία υπέβοσκε πολύ καιρό, ήταν βαθιά καταπιεσμένη και έψαχνε διέξοδο έκφρασης και εκτόνωσης. Ταυτόχρονα, μας δηλώνει ότι υπάρχουν κρυφοί σύμμαχοι, τους οποίους μπορεί να μη βλέπουμε, αλλά «εργάζονται» υπογείως.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορούμε να το ερμηνεύσουμε και λόγω της οικοθεσίας των πλανητών -Κρόνος στον 1ο οίκο και Ουρανός στον 3ο οίκο-, ως την προσπάθεια του επιτιθέμενου, να περιορίσει το δίαυλο επικοινωνίας των χώρων οι οποίες βρίσκονται σε πόλεμο, με τον υπόλοιπο κόσμο. 

Να ελέγξει τις ενδοχώριες μεταφορές, να καταστρέψει δρόμους και όλων των ειδών τα μέσα μαζικής μεταφοράς (τρένα, λεωφορεία κ.α.) και να συγκρουστεί ανελέητα με την άλλοτε αδελφική και γειτονική της χώρα, την Ουκρανία, η οποία είχε δείξει την επιθυμία της να αλλάξει πορεία, στρεφόμενη προς τη Δύση.

Στον 1ο οίκο έχουμε μία πολυαστρία στον Αιγόκερω, μεταξύ της  Αφροδίτης στην 21.50΄, του Άρη στην 22.26΄(στο ζώδιο της  έξαρσης του)  και του Πλούτωνα στην 27.38΄. Βλέποντας τη σύνοδο αυτή, αντιλαμβανόμαστε την ένταση, το πάθος, τη δυναμική ,την ανάγκη για εξουσία και κυριαρχία, η οποία υπήρχε. Απεικόνιζε πλανητικά μια πολεμική σύρραξη, η οποία θα εκφραζόταν παρορμητικά, φιλόδοξα, μεθοδικά, ψυχρά και υπολογιστικά. Όλα αυτά, λόγω της φύσεως και των χαρακτηριστικών του ζωδίου του Αιγόκερω.

Εξετάζοντας τους πλανήτες που μετείχαν στη σύνοδο, μπορούμε να πούμε ότι η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, υποδήλωνε την επιθυμία για απόκτηση περισσότερου πλούτου και αναγνώρισης. Ο Άρης στο Αιγόκερω, σε θέση έξαρσης, και σε παραλληλία με τον Πλούτωνα,  έδειχνε τον τρόπο μάχης, ο οποίος θα ήταν δυναμικός, συντονισμένος, ορθολογιστικός και μεθοδικός.

Ο Πλούτωνας συμβολίζει τις τράπεζες, τις κυβερνήσεις, το κατεστημένο ,το σαθρό-σάπιο σύστημα του καπιταλισμού και την ολομέτωπη επίθεση του κεφαλαίου προς τους λαούς των 2 χωρών, για την απόκτηση και πολλαπλασιασμό κέρδους.

Καταδείκνυε την επιθυμία για έλεγχο και εξουσία των λίγων έναντι των πολλών, αφού αυτός ο πόλεμος, όπως και κάθε πόλεμος, έγινε για τα συμφέροντα και την υπεράσπιση των λίγων, πληρώνοντας το τίμημα οι πολλοί, οι οποίοι στην ουσία δεν έχουν κανένα όφελος.

Τέλος, στον 1ο οίκο, έχουμε τον Ερμή στον Υδροχόο στη 10.10΄, σε κατάσταση πολιορκίας, ανάμεσα σε Άρη και Κρόνο, να σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό σε πτώση, στην 11.23΄ στον 3ο οίκο. Είναι μία πολύ δύσκολη όψη, η οποία δημιουργεί εντάσεις, λογομαχίες, συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις, ατυχήματα, έλλειψη συγκέντρωσης, προβλήματα επικοινωνίας, εχθρική συμπεριφορά και αδυναμία συνεννόησης. 

Στην δική μας περίπτωση υποδηλώνει την αμετακίνητη στάση και άρνηση των 2 προέδρων των κρατών, να προσέλθουν στο ίδιο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, στοχεύοντας στην εξεύρεση λύσης. Έρχεται να αναδείξει την αδιαλλαξία και την αντιπαλότητα, καθώς επίσης και να τονίσει την πεποίθηση των 2 ηγετών, ότι ο καθένας από τη μεριά του έχει δίκιο και ότι δεν είναι διατεθειμένος να ακούσει τον ομόλογο του, αδιαφορώντας πλήρως για τα δεινά που περνούν οι 2 πρώην αδελφοί λαοί.

Στη συνέχεια θα εξετάσουμε τον 7ο οίκο, που όπως προαναφέραμε στην πολιτική αστρολογία, αντιπροσωπεύει τον αμυνόμενο. Εδώ έχουμε την ακμή του 7ου οίκου να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και ο κυβερνήτης του, η Σελήνη, να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, στην 7.50΄ στο 10ο οίκο.  Η Σελήνη σχηματίζει 2 τετράγωνα, ένα με τον Ήλιο στους Ιχθύς στην 5.27΄ και άλλο ένα με το Δία στους Ιχθύς, στην 12.41΄.

Επίσης σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ερμή στον Υδροχόο στη 10.10΄ και στον 1ο οίκο, μία όψη χιαστί με τον Ουρανό σε πτώση στην 11.23΄ στον 3ο οίκο και τέλος 2 μισά τετράγωνα, ένα με την Αφροδίτη στο Αιγόκερω στην 21.50΄, σε σύνοδο με τον Άρη σε έξαρση στο Αιγόκερω στην 22.26΄ στον 1ο οίκο. 

Παρατηρούμε ότι η Σελήνη σχηματίζει πολλές όψεις, στοιχείο που δείχνει ότι ο πόλεμος θα έχει διάρκεια και πολλές μεταβολές.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι δείχνουν όλες αυτές οι όψεις. Το πρώτο τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη στον Τοξότη, στην 7.50΄ στο 10ο οίκο, με τον Ήλιο στους Ιχθύς, στην 5.27΄ στον 1ο οίκο, μας δείχνει τις δυσκολίες, τις συγκρούσεις και τα εμπόδια που θα βιώσει ο αμυνόμενος (Ουκρανία) από τον επιτιθέμενο (Ρωσία) . 

Υποδηλώνει τις μεταβολές, τις αλλαγές και τα σκαμπανεβάσματα που θα υπάρχουν κατά τη διάρκεια του πολέμου, την υπερπροσπάθεια που θα χρειαστεί να καταβάλλει η Ουκρανία για την υπεράσπισή της και τις εσωτερικές συγκρούσεις – διαμάχες που θα ξεσπάσουν ανάμεσα στο λαό, όπου οι κυβερνώντες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, εντός της χώρας.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει, στο πως θα διαχειριστεί τη μεγάλη φιλοδοξία της για καταξίωση και προώθηση των συμφερόντων της. Φιλοδοξία τόσο μεγάλη, η οποία είναι ικανή να την οδηγήσει σε πολύ ύποπτα μονοπάτια που θα οδηγήσουν σε σκάνδαλα, τα οποία θα έχουν πολύ αρνητικές συνέπειες για την ίδια  και κατ’ επέκταση  για το λαό της.

Το δεύτερο τετράγωνο της Σελήνης στον Τοξότη, στην 7.50΄ στο 10ο οίκο, με το Δία στους Ιχθύες, στην 12.41΄ στο 2ο οίκο, μας μιλά για την επιθυμία απόκτησης πλούτου και τις υποχωρήσεις, τους συμβιβασμούς και τις παραχωρήσεις, τις οποίες είναι διατεθειμένη να κάνει, προκειμένου να πετύχει τα σχέδια της, που αποσκοπούν μόνο στο υλικό κέρδος.

Τα 2 μισά τετράγωνα που σχηματίζει η Σελήνη στον Τοξότη στο 10ο οίκο, με την Αφροδίτη στο Αιγόκερω, στην 21.50΄, σε σύνοδο με τον Άρη σε έξαρση στο Αιγόκερω, στην 22.26΄ στον 1ο οίκο, έρχονται να προσμετρηθούν στις προηγούμενες αρνητικές όψεις των δυσκολιών και τον εμποδίων.

Τα 2 μισά τετράγωνα μας τονίζουν τα ανυπέρβλητα εμπόδια που έχει να αντιμετωπίσει η Ουκρανία από τη Ρωσία, έναντι στη μαχητικότητά της, τη δυναμική της, τον ορθολογισμό  και τη μεθοδικότητά της. Θα πρέπει να βρει άλλους τρόπους αντιμετώπισης της, γιατί σαφέστατα η Ρωσία υπερέχει σε όλα τα επίπεδα – οργάνωσης, δυναμικής, προγραμματισμού, εξοπλισμού, εμπειρίας και θέλησης-.

Το χιαστί της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο σε πτώση, στην 11:23° στον 3ο οίκο, μας δηλώνει το οριστικό και αμετάκλητο τέλος της σχέσης μεταξύ των 2 πρώην γειτονικών και αδελφικών χωρών. Ένα τέλος που προκαλεί συναισθηματική ταραχή, αναβρασμό και έκρηξη.

Στο 2ο οίκο, σε περίοδο πολέμου, μπορούμε να δούμε τους συμμάχους που έχει η χώρα. Σε αυτήν την περίπτωση, έχουμε στο 2ο οίκο το Δία στους Ιχθύς στη 12.41΄, σε όψη εξάγωνου με τον Ουρανό στον Ταύρο σε πτώση στην 11:23° στον 3ο οίκο, και σε όψη τετραγώνου με τη Σελήνη στον Τοξότη, στην 7.50΄ στο 10ο οίκο. 

Η πρώτη όψη, του Δία στους Ιχθύς στο 2ο οίκο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον 3ο οίκο, μας δείχνει τα κέρδη που προσδοκούν οι σύμμαχοι, από τη διαδρομή φυσικού αερίου (North Stream) που περνά μέσα από την Ουκρανία. Αυτό το συμπεραίνουμε, λόγω του ότι ο 3ος οίκος σχετίζεται με διαδρομές και μετακινήσεις εντός της χώρας.

Στον 2ο οίκο έχουμε, επίσης, τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σε κυβέρνηση στην 22:13°, να σχηματίζει όψη εξάγωνου με την πολυαστρία στο Αιγόκερω, στον 1ο οίκο. Αυτήν την όψη, θα μπορούσαμε να την ερμηνεύσουμε ως την πίστη των συμμάχων έναντι της Ρωσίας, ότι η Ρωσία θα κερδίσει τον πόλεμο και θα ωφεληθούν κι εκείνοι, καταφέρνοντας να πραγματοποιήσουν δικά τους σχέδια και να υλοποιήσουν όνειρα  που τα μεθόδευαν εδώ και καιρό.

Τέλος, ο 4ος οίκος σε καιρό πολέμου, αντιπροσωπεύει τη χώρα που βρίσκεται σε πολιορκία. Εδώ βλέπουμε μέσα στον 4 οίκο, να υπάρχει ο Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο, στην 26.10΄, σε σύνοδο με τον καταστροφικό απλανή αστέρα Algol και σε τρίγωνο με την πολυαστρία στο Αιγόκερω, στον 1ο οίκο.

Η σύνοδος του ΒΔ στον Ταύρο σε σύνοδο με τον καταστροφικό απλανή αστέρα Algol, δείχνει τις μαζικές καταστροφές που θα βιώσει ο λαός της Ουκρανίας σε όλα τα επίπεδα, τη σκληρότητα και τη βία, αλλά και την οικονομική ανέχεια, την οποία θα βιώσει και μετά το τέλος του πολέμου, που θα οδηγήσει το λαό σε καταστροφικά πάθη και σε ακραία επιθετικότητα. 

Το τρίγωνο που σχηματίζει ο ΒΔ στον ταύρο, στην 26.10΄, με την πολυαστρία στο Αιγόκερω στον 1ο οίκο, μας μιλούν για τη δύναμη και το θάρρος που θα επιδείξει η Ρωσία κατά τη διάρκεια του πολέμου, τις μεταμορφωτικές διαδικασίες που θα βιώσει, αλλά και την ικανοποίηση που θα αισθανθεί μετά το τέλος του.

Τέλος, θα δούμε κάποια από τα μεσοδιαστήματα του γενέθλιου χάρτη της Ρωσίας, τα οποία ενεργοποιήθηκαν  με τις διελεύσεις  των πλανητών εκείνη την περίοδο, καθώς και το τι δηλώνουν.

Α) Μεσοδιάστημα Σελήνης/Ωροσκόπου: βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη της Ρωσίας, στην 5.31΄ της Παρθένου και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Ηλίου στους Ιχθύς, στην 5.27΄, με όψη αντίθεσης. Αυτό το μεσοδιάστημα, σύμφωνα με τον Ebertin (Κοσμοβιολόγος), δημιουργεί δυσάρεστες σχέσεις.

Β) Μεσοδιάστημα Άρη /Πλούτωνα: βρίσκεται στην 5.55΄ του Τοξότη και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Ηλίου στους ιχθύς στην 5.27΄, με όψη τετραγώνου. Εδώ φαίνεται η τάση κάποιου να ενεργεί με ένα βάρβαρο, σκληρό ή απάνθρωπο τρόπο και συμπεριφορά. Επίσης, υποδηλώνει χωρισμό διαμέσου βίας, ατυχίας και αναποδιάς της τύχης.

Γ)Μεσοδιάστημα Κρόνου/Βόρειου Δεσμού: βρίσκεται στην 22.34΄ και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Άρη στο Αιγόκερω με σύνοδο, στην 22.26΄. Αναστολές, περιορισμοί και δυσκολίες, διαμέσου συνεργατών ή  συντρόφων. Το τέλος μίας συγγένειας, ένας θάνατος σε συγγενή εξ αίματος, απώλειες διαμέσου άλλων. Συνεργασία ή ομαδική εργασία, η οποία, σταθερά, γίνεται δυσκολότερη,. Χωρισμός , απομόνωση και μοναξιά.

Δ) Μεσοδιάστημα Ερμή/Δία: βρίσκεται στην 28.28΄ του Ζυγού και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω στην 27.38΄, με όψη τετραγώνου. Δηλώνει αποτυχίες λόγω ατιμίας, κακοήθειας ή έλλειψης εντιμότητας. Αδιαφορία, αμέλεια, απερισκεψία ή αδεξιότητα, χοντροκοπιά, δόλο, απάτη, εξαπάτηση και συκοφαντία.

Ε) Μεσοδιάστημα Σελήνης/ Κρόνου: βρίσκεται στην 26.16΄ στο Σκορπιό και ενεργοποιήθηκε με όψη αντίθεσης, από τη διέλευση του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο, στην 26.10΄. Φέρνει μειονεκτήματα- ζημιές ή βάσανα και στενοχώριες, διαμέσου της οικογενείας. Φυσική κατάπτωση των σχέσεων, ή χωρισμός από τη «μητέρα» Ρωσία. Απομόνωση και μοναξιά.

Στ) Μεσοδιάστημα Ποσειδώνα /MC: βρίσκεται στην 11. 50΄ των Ιχθύων και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Δία στην 12.41΄  με όψη συνόδου. Δείχνει την επιδίωξη λανθασμένων ιδεών, την κλίση προς την απάτη και την εξαπάτηση και τέλος, σοβαρές αποφάσεις κάτω από δυσάρεστες συνθήκες.

Ας δούμε, όμως, στο συνδυαστικό χάρτη Ρωσίας και Έναρξης πολέμου, ποια ήταν τα σημεία τα οποία ενεργοποιήθηκαν. 

<strong>Σαν σήμερα 24/2 Η έναρξη πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανία με αστρολογική προσέγγιση</strong> 9

Παρατηρούμε ότι ο διελαύνων Ωροσκόπος της ημέρας και της ώρας, βρίσκεται στο Αιγόκερω, στην 16.57΄, σε σύνοδο ιδιομοιρίας με το γενέθλιο Ποσειδώνα στο Αιγόκερω,  στην 16.01΄ στον 5ο οίκο. Οι όψεις ιδιομοιρίας είναι πολύ σημαντικές και τις εξετάζουμε με μεγάλη προσοχή, γιατί θέλουν κάτι να μας επισημάνουν.

Αυτή την όψη μπορούμε να την ερμηνεύσουμε ως την ψευδαίσθηση της Ρωσίας, ότι θα μπορούσε να κερδίσει τον πόλεμο γρήγορα και ανώδυνα, στηριζόμενη στον προγραμματισμό της, στην κατάστρωση και εκτέλεση των σχεδίων της και της πρακτικότητας της. 

Επίσης, ο διελαύνων Ωροσκόπος κάνει άλλη μία σύνοδο με τον γενέθλιο Ουρανό της στο Αιγόκερω, στην 13.22΄ στον 5ο οίκο. Όψη που μας μιλά για αναπάντεχα γεγονότα, ανατροπές σχεδίων, για μεγάλους κινδύνους, βίαιες καταστάσεις καθώς και για σοβαρά και σκληρά ατυχήματα νέων ανθρώπων.

Συνυπολογίζοντας  τις 2 συνόδους που σχηματίζει ο διελαύνων Ωροσκόπος με τους γενέθλιους πλανήτες, Ουρανό και Ποσειδώνα στο Αιγόκερω, στον 5ο οίκο, μπορούμε να δούμε πόσο μεγάλες ουτοπίες έτρεφε η Ρωσία για τη νίκη της και πόσες ανατροπές συνάντησε στην πορεία.

Η συνοδός του διελαύνοντα Ωροσκόπου με το γενέθλιο Ποσειδώνα και το γενέθλιο Ουρανό είναι πάρα πολύ δύσκολη όψη, γιατί δείχνει πολλά και σκληρά ατυχήματα, πολλούς θανάτους νέων ανθρώπων, αλλά ίσως και την ασθένεια ή ακόμα και το θάνατο ενός  προέδρου κράτους. Εφόσον ο 5ος οίκος δείχνει τον ηγέτη μιας χώρας και ο διελαύνων Ωροσκόπος βρίσκεται σε ιδιομοιρία συνόδου με τον Ποσειδωνα, τότε δυστυχώς, μπορεί να  είναι προάγγελος σοβαρής ασθένειας ή ακόμα και θανάτου ενός ηγέτη.

Στη συνέχεια βλέπουμε τη διελεύουσα Αφροδίτη στο Αιγόκερω, στην 21.50΄, σε σύνοδο με το διελαύνοντα Άρη στο Αιγόκερω, σε θέση έξαρσης στην 22.26΄ στον 6ο οίκο, να βρίσκεται σε όψη συνόδου με το γενέθλιο Ποσειδώνα στη 16.01΄ της Ρωσίας, στον 5ο οίκο.

Αυτή η σύνοδος μας υποδεικνύει τη διάψευση και την απογοήτευση, η οποία προήλθε από σχέδια που ματαιώθηκαν, από στόχους που δεν πραγματοποιήθηκαν και από ελπίδες που αποδείχτηκαν ουτοπικές. Τονίζει την αδυναμία υλοποίησης και επίτευξης στόχων και τα σοβαρά προβλήματα που προέκυψαν στην καθημερινότητα, στο στράτευμα και στις δομές.

Επίσης, στον 6ο οίκο έχουμε και το διελαύνοντα Πλούτωνα στο Αιγόκερω, στην 27.38΄, σε σύνοδο με το διελαύνοντα Άρη σε έξαρση στο Αιγόκερω, στην 22.26΄, σε σύνοδο με τη διελεύουσα Αφροδίτη στο Αιγόκερω, στην 12.58΄, όπως προαναφέραμε στον 6ο οίκο, να βρίσκονται σε όψη χιαστί με το γενέθλιο Ωροσκόπο στο Λέοντα, στην 23:46°.

Αυτή η σύνοδος των πλανητών στο Αιγόκερω, σε όψη χιαστί με τον Ωροσκόπο στο Λέοντα στην 23.46΄ , δηλώνει το οριστικό τέλος της προηγούμενης κατάστασης, τόσο για τη Ρωσία, όσο και για τον πόλεμο. Πιθανόν η ασθένεια κάποιου υψηλά ιστάμενου προσώπου στο στράτευμα ή στο Υπουργείο Αμύνης της Ρωσίας και η αντικατάσταση του με κάποιο άλλο πρόσωπο πιο σκληροπυρηνικό, βίαιο, φιλόδοξο και απόλυτο, να αλλάξει τον ρου της ιστορίας και να οδηγήσει σε πιο ακραίες, ίσως και εφιαλτικές, καταστάσεις για το λαό.

Τέλος, στον 6ο οίκο, έχουμε το διελαύνοντα Ερμή στον Υδροχόο στη 10.10, σε κατάσταση πολιορκίας ανάμεσα στους πανίσχυρους, Κρόνο στον Υδροχόο σε θέση παραδοσιακής κυβέρνησης στη 18.14΄ και του Άρη στο Αιγόκερω σε θέση έξαρσης στην 22.26΄ . Ο διελαύνων Ερμής στην 10.10΄, βρίσκεται σε σύνοδο με το γενέθλιο Κρόνο της Ρωσίας, στην 5.16΄.

Αυτή η όψη μας μιλά για τη δυνατότητα σχεδιασμού και υλοποίησης πολεμικών σχεδίων (της Ρωσίας),η οποία όμως είναι σχετικά περιορισμένη, λόγω της ασφυκτικής πολιορκίας, στην οποία βρίσκεται ο Ερμής.

Στον 8ο οίκο βλέπουμε τις επενδύσεις μίας χώρας, τα κέρδη, τα δάνεια, τα πλεονάσματα, τα αποθεματικά  και τις οικονομικές συμφωνίες της με άλλες χώρες ή μεγάλες εταιρίες. Εδώ έχουμε το διελαύνοντα Δία στους Ιχθύες, στην 12.41΄, να σχηματίζει όψη αντίθεσης με τη γενέθλια Σελήνη στην Παρθένο, στη 17.16΄, σε σύνοδο με το γενέθλιο Δία στην Παρθένο σε θέση αδυναμίας, στη 14.36΄ στο 2ο οίκο.

Αυτή η όψη μας δηλώνει πιθανές διαφωνίες και διαμάχες, οι οποίες μπορεί να προκύψουν με άλλες χώρες για οικονομικά θέματα ,ως επί το πλείστων. Ίσως κάποιες χώρες αθετήσουν τις συμφωνίες τους ,ή αλλάξουν κάποιους όρους σ’ αυτές. Καταστάσεις, οι οποίες θα προκαλέσουν ένταση και αντιπαραθέσεις, ενώ η αντίθεση του διελαύνοντα Ποσειδώνα με τη γενέθλια Σελήνη μας δείχνει την απογοήτευση, την πικρία και την εξαπάτηση, την οποία μπορεί να αισθανθεί η Ρωσία.

Στο 10ο οίκο, ο οποίος συμβολίζει την κυβέρνηση, έχουμε το διελαύνοντα Ουρανό στον Ταύρο σε θέση πτώσης, στην 11.23΄, να σχηματίζει τρίγωνο με τη Σελήνη στη 17:16°, η οποία βρίσκεται σε σύνοδο με το Δία στη 14.36΄ της  Παρθένου σε αδυναμία στο 2ο οίκο, όψη που μας λέει ότι, ο πρωθυπουργός θα πετύχει κάποιες συμφέρουσες συμφωνίες με άλλα κράτη, τα οποία θα ενισχύσουν οικονομικά τη χώρα, όμως θα δεχθεί σφοδρές επικρίσεις από μερίδα στρατιωτικών και πολιτών, για τη στρατηγική που έχει ακολουθήσει.

Τέλος, στον 4ο οίκο, έχουμε το διελαύνον MC στο Σκορπιό, στην 20.40΄, σε σύνοδο με το γενέθλιο Πλούτωνα στην 21.55΄, που βρίσκεται σε σύνοδο με τη γενέθλια Αφροδίτη, στην 24.06΄, στο Σκορπιό. Η σύνοδος αυτή μας δείχνει μία ακατανίκητη  επιθυμία για κυριαρχία, επιβολή και αύξηση των οικονομικών της χώρας, μέσω του υπεδάφους της.

Να δούμε όμως και το χάρτη της Ουκρανίας και να αναφέρουμε κάποια κύρια χαρακτηριστικά του

<strong>Σαν σήμερα 24/2 Η έναρξη πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανία με αστρολογική προσέγγιση</strong> 11

Η Ουκρανία ιδρύθηκε σε ημέρα Κρόνου και ώρα Ηλίου. Η ημέρα σύστασης της, μας δείχνει τους περιορισμούς και τις δυσκολίες που θα βίωνε από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της, ως αυτόνομο κράτος. Η ώρα Ηλίου μας δείχνει την ανάγκη της για αναγνώριση και σεβασμό.

Η Ουκρανία ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου και ο Ήλιος της βρίσκεται στην 00:57° αυτής, μέσα στον εμπεριεχόμενο 7ο οίκο. Ο Ωροσκόπος της βρίσκεται στο Αιγόκερω, στη 16:33°, και ο κυβερνήτης του, ο Κρόνος, βρίσκεται στην 1.31΄R (ανάδρομος) στον 1ο οίκο, στοιχεία που μας δείχνουν μία χώρα εργατική, με πειθαρχία και αυτοέλεγχο. Μία χώρα που είναι διατεθειμένη να εργαστεί μεθοδικά και  στοχευμένα, συνεργαζόμενη  με συμμάχους, αλλά ακόμα και εχθρούς, προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς και τους στόχους της.

 Λόγω του ότι ο Ήλιος βρίσκεται στη μηδενική μοίρα του ζωδίου, μας δηλώνει ότι η χώρα δεν ήταν έτοιμη να αυτονομηθεί, γιατί δεν είχε την εμπειρία διαχείρισης κρίσεων, τις γνώσεις οργάνωσης και διαμόρφωσης δομών και θεσμών και τη δυναμική να λειτουργήσει ανεξάρτητα και κυρίαρχα.

Εξαρχής υπήρχαν άνθρωποι, «ειδήμονες», που «εργαζόντουσαν» παρασκηνιακά, αποφασίζοντας τι ήταν καλό για την Ουκρανία και κινούσαν τα νήματα κατά την κατεύθυνση που εξυπηρετούσε τους ίδιους, προς όφελος τους, εκμεταλλευόμενοι τη χώρα και κατ’ επέκταση το λαό της.

Ο Ωροσκόπος από το ζώδιο του Αιγόκερω στη 16.33΄ σχηματίζει όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα στον Αιγόκερω, στη 14.16΄R (ανάδρομος), σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Αιγόκερω στη 10.06΄R (ανάδρομος), σε σύνοδο με το Βόρειο Δεσμό στο Αιγόκερω στη 18.22΄R (ανάδρομος), στον 1ο οίκο.

Η όψη συνόδου μεταξύ του Ωροσκόπου, του Ποσειδώνα ,του Ουρανού και του Βόρειου Δεσμού, μας δείχνει ένα λαό που ζούσε με ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Είχε λανθασμένη εικόνα για τη χώρα του και της δυνατότητές της , πχ για το ποια είναι η δυναμική της, τι μπορεί να πετύχει και μέχρι που μπορεί να φτάσει. 

Αναδεικνύει την αδύναμη και ασταθή φύση λαού και χώρας, καθώς επίσης και την αντιδραστική και επαναστατική πλευρά τους. Ακόμα δηλώνει την ανάγκη του λαού, να υπάρξει καθολική αλλαγή πλεύσης της χώρας του, σε νόμους, σε κρατικές αρχές, και οικονομικό σύστημα. 

Γενικότερα, δείχνει την απόλυτη στροφή πολιτικής κατεύθυνσης της χώρας και του λαού της, σε μία νέα πραγματικότητα. Παρουσιάζεται μια πιο εκσυγχρονισμένη εικόνα, αλλότρια από την πραγματική της, προσπαθώντας να ακολουθήσει και να συμβαδίσει με τα πρότυπα του Δυτικού τρόπου ζωής.

Ο Ωροσκόπος βρίσκεται στο Αιγόκερω και ο κυβερνήτης του, ο Κρόνος , βρίσκεται στον Υδροχόο, στην 1.31΄R(ανάδρομος), σε όψη χιαστί με τον Ήλιο στην Παρθένο στη 00:57°, στον εμπεριεχόμενο 7ο οίκο. Αυτή η όψη αναδεικνύει την καταπίεση, τον περιορισμό και την εκμετάλλευση, την οποία δέχεται η χώρα, από συμμάχους και εχθρούς.

Τονίζει την αίσθηση ανεπάρκειας που αισθάνεται και την αδυναμία της να υπερασπιστεί τα κεκτημένα. Το φόβο και την ανικανότητα να διεκδικήσει και να πετύχει συμφωνίες προς όφελος της και τέλος την αδυναμία της να λειτουργήσει αυτόνομα και ανεξάρτητα.

Απεικονίζει την απογοήτευση, την ψυχολογική κατάρρευση του λαού και την αδυναμία του να πιστέψει, ότι μπορεί να ξεφύγει από αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να πετύχει τους στόχους του.

Στον 1ο οίκο, στην πολιτική  αστρολογία, βλέπουμε την κατάσταση της ίδιας της χώρας, τις δυνατότητες της, τη δυναμική της  και την εικόνα που εκπέμπει διεθνώς. Σε αυτήν την περίπτωση έχουμε τον 1ο οίκο εμπεριεχόμενο, στοιχείο που υποδηλώνει κρυφούς συμμάχους, αλλά και πόσο καταπιεσμένος είναι ο λαός, ο οποίος έχει ανάγκη από διάκριση και αναγνώριση. 

Μέσα στον εμπεριεχόμενο 1ο οίκο έχουμε τη Σελήνη στον Υδροχόο, στην 22.23΄, να σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε κυβέρνηση στο Σκορπιό, στο 10ο οίκο και στη 17.45΄, μια αντίθεση με την πολυαστρία στο λέοντα στον εμπεριεχόμενο 7ο οίκο και μία όψη χιαστί με τον Άρη στην Παρθένο, στην 25.05΄ στον 8ο οίκο.

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη στον Υδροχόο από τον 1ο οίκο, με τον Πλούτωνα στο Σκορπιό στη 17.45΄ στο 10ο οίκο, μας δείχνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο λαός με τη  δημόσια εικόνα του στο εξωτερικό, τα προβλήματα που καλείται, κατά καιρούς, να διαχειριστεί, τα οποία προκύπτουν από τις εκάστοτε αυταρχικές κυβερνήσεις και την αποξένωση που αισθάνεται από τον υπόλοιπο κόσμο. Καταστάσεις που του δημιουργούν έντονο συναισθηματικό φορτίο.

Τέλος, όπως προαναφέραμε, η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου στην 22.23΄ στον 1ο εμπεριεχόμενο οίκο, σχηματίζει όψη αντίθεσης με την πολυαστρία στο Λέοντα, που απαρτίζεται από τον Ερμή στην 26:00°R (ανάδρομο) στο Λέοντα, σε σύνοδο με το Δία στην 25.58΄ του Λέοντα, σε σύνοδο με την Αφροδίτη στην 28.08΄R (ανάδρομη) στο Λέοντα, στον 7ο εμπεριεχόμενο οίκο και μία όψη χιαστί με τον Άρη στην Παρθένο, στην 25.05΄ στον 8ο οίκο.

Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η σελήνη στον Υδροχόο με τον Ερμή στο Λέοντα, μας δείχνει τη δυσκολία στην επικοινωνία ,την οποία αντιμετωπίζει η χώρα και ο λαός της με συμμάχους και εχθρούς. Τονίζει την αδυναμία ορθής κρίσης και κατανόησης σε προτεινόμενες συνεργασίες, αναλύοντας τα δεδομένα κατά το δοκούν, με αποτέλεσμα, άλλα να νομίζει πως έχει συμφωνήσει και άλλα τελικά να είναι τα συμφωνηθέντα.

Υποδηλώνει τη λανθασμένη και επιφανειακή ανάλυση στοιχείων -τα οποία οδηγούν σε προβλήματα συνεργασιών-, την ασταθή συμπεριφορά της έναντι των συμμάχων ή των συνεργατών της, την αθέτηση συμφωνιών που καταλήγουν σε συγκρούσεις και την αλαζονεία που τη διακατέχει ως χώρα, για το διανοητικό της επίπεδο, σε σχέση με τους εκάστοτε συνομιλητές της.

Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με το Δία στο Λέοντα, δηλώνει την τάση της χώρας να περιμένει από τους συμμάχους να τη βγάλουν από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται κάθε φορά, ή να της επιλύσουν τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει με τους εχθρούς της. Δηλώνει την απευθυνόμενη έκκληση της για προστασία από τους εχθρούς της, όπως σε αυτή την περίπτωση του πολέμου με τη Ρωσία, που ζήτησε την πλήρη και απόλυτη στήριξη των συμμάχων της, σε όλα τα επίπεδα.

Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη στον Υδροχόο με την Αφροδίτη ανάδρομη στο Λέοντα, μας υποδηλώνει τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η χώρα, σε όλων των ειδών τις συνεργασίες της, την αδυναμία τήρησης των συμφωνιών της και την ασυμφωνία λόγων και πράξεων της.

Η όψη χιαστί, την οποία σχηματίζει η Σελήνη στον Υδροχόο με τον Άρη στην Παρθένο, μας δείχνει την εσωτερική ένταση, επιθετικότητα και θυμό που αισθάνεται ο λαός της χώρας, προς όλους αυτούς που τους καταδυναστεύουν, τους χρησιμοποιούν και τους εκμεταλλεύονται. 

Τονίζει το «αδιέξοδο», στο οποίο έχει υπεισέλθει ο λαός από  εθνικά δάνεια και λοιπά χρέη της χώρας. Οι οικονομικές συμφωνίες, τις οποίες έχει συνάψει η χώρα, με υποτιθέμενους συμμάχους ,οι οποίοι υποτίθεται ότι ήθελαν να τους βοηθήσουν και να τους στηρίξουν, αποδείχτηκαν ασύμφορες και καταχρηστικές, προκαλώντας τους  ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

Τέλος, θα δούμε κάποια από τα μεσοδιαστήματα του γενέθλιου χάρτη της Ουκρανίας, τα οποία ενεργοποιήθηκαν  με τις διελεύσεις  των πλανητών εκείνη την περίοδο, όπως επίσης και το τι σημαίνουν.

Α) Μεσοδιάστημα Πλούτωνα /MC: βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη της Ουκρανίας στην 19:03° του Σκορπιού και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του MC στο Σκορπιό, στην 20:40°, με όψη συνόδου. Δείχνει την πιθανότητα ξαφνικών καταστροφών, διαμέσου μεγάλης δύναμης. Μία κρίση, σε μία κρίσιμη στιγμή. 

Β) Μεσοδιάστημα Άρη /Κρόνου: βρίσκεται στην 28.18΄ του Σκορπιού  και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο, στην 26.10΄, με όψη αντίθεσης. Δηλώνει εναλλασσόμενες περιόδους κτηνωδίας και βαρβαρότητας, καθώς και τον άσπλαχνο αγώνα για άνοδο και προαγωγή στη ζωή. Τη δοκιμασία της αντοχής και της δύναμης, ασθένειες, περιπτώσεις θανάτου, βίαιες πράξεις και πένθος.

Γ) Μεσοδιάστημα Σελήνης/ Ερμή: βρίσκεται στην 24.12΄ του Σκορπιού και ενεργοποιήθηκε  από τη διέλευση του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο, στην 26.10΄, με όψη αντίθεσης. Δείχνει εγκατάλειψη της κριτικής σκέψης και συκοφαντία. 

Δ) Μεσοδιάστημα Σελήνης/Δία: βρίσκεται στην 24.14΄ του Σκορπιού και ενεργοποιήθηκε  από τη διέλευση του Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο, στην 26:10°, με όψη αντίθεσης. Δείχνει θρησκευτικές ή νομικές συγκρούσεις και σοβαρές ζημίες διαμέσου σπατάλης.

Ε) Μεσοδιάστημα Άρη/Βόρειου Δεσμού: βρίσκεται στην 21.44΄ του Σκορπιού και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του MC στην 20.40΄, με όψη συνόδου. Δείχνει διαταραχές και φασαρίες μέσα σε οργανισμούς, μια διακοπή συνεργασίας ή συνεταιρισμού και διαταραχές στις σχέσεις ή σε μια επαγγελματική συνεργασία.

Στ) Μεσοδιάστημα Άρη /Ποσειδώνα: βρίσκεται στη 19.40΄ του Σκορπιού και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του MC στην 20.40΄, με όψη συνόδου. Δηλώνει αποτυχίες, οι οποίες έχουν ως βασική αιτία, ως επί το πλείστον, την απουσία σχεδιασμού, προγραμματισμού, ή την έλλειψη ενέργειας. Την ατυχία να υποστεί βλάβη, ζημιά ή εκμετάλλευση από τους άλλους. Το πείσμα, την ισχυρογνωμοσύνη και την επιμονή. Τη στενότητα αντίληψης και την έλλειψη σκοπού.

Ζ) Μεσοδιάστημα Ήλιου / Άρη: βρίσκεται στην 13.01΄ της Παρθένου και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Δία στους Ιχθύς στη 12.41’ , με όψη αντίθεσης. Δείχνει αποτυχίες, οι οποίες έχουν σαν βασική αιτία τις υπερβολικές απαιτήσεις ή αξιώσεις του ατόμου προς τον εαυτό του ή τους άλλους. Δείχνει επίσης ,υπερένταση, αναστάτωση και εκνευρισμό.

Η) Μεσοδιάστημα Άρη/Πλούτωνα: βρίσκεται στην 21.25΄ του Ζυγού και ενεργοποιήθηκε από την ταυτόχρονη διέλευση Αφροδίτης, στην 21.50΄, στο Αιγόκερω και Άρη στην 22:26° στο Αιγόκερω, με όψη τετραγώνου. Δείχνει την τάση κάποιου να ενεργεί με ένα βάρβαρο, σκληρό ή απάνθρωπο τρόπο και συμπεριφορά. Το χωρισμό διαμέσου βίας, ατυχίας και αναποδιάς της τύχης.

Ας δούμε, όμως, στο συνδυαστικό χάρτη Ουκρανίας και έναρξης πολέμου, ποια ήταν τα στοιχεία τα οποία ενεργοποιήθηκαν.

<strong>Σαν σήμερα 24/2 Η έναρξη πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανία με αστρολογική προσέγγιση</strong> 13

Παρατηρούμε ότι, ο διελαύνων Ωροσκόπος της ημέρας και της ώρας, βρίσκεται στη 16.57΄  στο Αιγόκερω, σε σύνοδο με το γενέθλιο Ουρανό στη 10.06΄R (ανάδρομος) του Αιγόκερω, σε σύνοδο με το γενέθλιο Ποσειδώνα στον Αιγόκερω στη 14.15΄R (ανάδρομος), σε σύνοδο με το γενέθλιο Βόρειο Δεσμό στο Αιγόκερω στη 18:22°R (ανάδρομος), στον 1ο οίκο.

Η σύνοδος του διελαύνοντος  Ωροσκόπου με τους γενέθλιους πλανήτες Ουρανό, Ποσειδώνα και το σημείο του Βόρειου Δεσμού στο Αιγόκερω, μας δηλώνουν την πίεση και καταπίεση που αισθανόταν ο λαός, για την ασφυκτική κατάσταση την οποία βίωνε και την ανάγκη του να αντιδράσει και να επαναστατήσει.

Δείχνει τις ψευδαισθήσεις, ότι μπορεί να κερδίσει τον πόλεμο και να προβληθεί εκείνος και η χώρα του ως μαχητές και νικητές, οι οποίοι κατάφεραν να υποσκελίσουν την πανίσχυρη «Ρωσική Αρκούδα», κερδίζοντας το θαυμασμό των πάντων. Ταυτόχρονα, μας δείχνει την οργή που ξεχείλιζε εδώ και πολύ καιρό, όπου τώρα θα βρει διέξοδο εκτόνωσης, προκαλώντας αναταραχές, σκληρές συγκρούσεις, και πάρα πολλούς θανάτους.

Η διελαύνουσα Αφροδίτη στον Αιγόκερω, στην 21.50΄, σε σύνοδο με τον Άρη, σε θέση έξαρσης στον Αιγόκερω στην 22.26΄, βρίσκεται σε σύνοδο με το γενέθλιο Βόρειο Δεσμό της Ουκρανίας, στον 1ο οίκο. Η σύνοδος αυτή, όπως και οι προηγούμενες, μας δείχνει τις βίαιες επιθέσεις που θα ξεσπάσουν στη χώρα, όπου ο λαός θα κληθεί να τις αντιμετωπίσει και να προστατέψει τη χώρα του από την οργή και τη βιαιότητα του επιτιθέμενου.

Η διελεύουσα Αφροδίτη σε σύνοδο με το διελαύνοντα Άρη στο Αιγόκερω, σχηματίζουν όψη χιαστί με το γενέθλιο Ερμή στην 26.00΄R(ανάδρομο), σε σύνοδο με το γενέθλιο Δια στην 25.58΄ στο Λέοντα, μέσα στον 7ο εμπεριεχόμενο οίκο.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

 Αυτές οι όψεις χιαστί, μας δείχνουν την αντιπαλότητα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους 2 πρώην αδελφούς λαούς, την οριστική διάλυση των σχέσεων τους, τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν λόγω του πολέμου, το τέλος οποιασδήποτε συνεργασίας και το σκληρό φανατισμό, ο οποίος δεν αφήνει κανένα περιθώριο διαλόγου.

Τέλος, έχουμε το διελαύνοντα Πλούτωνα στο Αιγόκερω, στην 27.38΄ και στον 1ο οίκο, να σχηματίζει μία όψη χιαστί με τη γενέθλια Αφροδίτη στο Λέοντα στην 28.08΄R (ανάδρομη) , στον 7ο  εμπεριεχόμενο οίκο και ένα τρίγωνο με το γενέθλιο Άρη στην Παρθένο, στην 25:05° στον 8ο οίκο.

Η όψη χιαστί του διελαύνοντα Πλούτωνα στο Αιγόκερω με τη γενέθλια Αφροδίτη στο Λέοντα, έρχεται να προστεθεί και να αναδείξει τα τεράστια οικονομικά προβλήματα, τα οποία θα υπάρξουν και τον καίριο ρόλο τον οποίο έπαιξαν εχθροί και «φίλοι», στα καταστροφικά αποτελέσματα του πολέμου, για την Ουκρανία.

Το τρίγωνο που σχηματίζει ο διελαύνοντας Πλούτωνας στο Αιγόκερω, μέσα στον 1ο οίκο, με το γενέθλιο Άρη στην Παρθένο στον 8ο οίκο, μας δείχνει την αποφασιστικότητα της χώρας και  το πείσμα της να παλέψει με όλους τους τρόπους, νόμιμους και σκοτεινούς,  τους εχθρους που απειλούν τα οικονομικά της συμφέροντα και να κερδίσει τον πόλεμο.

Στο 2ο οίκο, ο οποίος μας δείχνει την οικονομική κατάσταση  της χώρας, έχουμε το διελαύνοντα Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε θέση κυβέρνησης στην 22.13΄, να σχηματίζει όψη χιαστί με τον Ερμή στο Λέοντα στην 26.00΄R (ανάδρομος), σε σύνοδο με το Δία στο Λέοντα στην 25.58΄, στον 7ο εμπεριεχόμενο οίκο. Επίσης σχηματίζει  μία όψη αντίθεσης με τον Άρη στην Παρθένο στην 25.05΄,  στον 8ο οίκο. 

Η όψη αυτή μας δείχνει τα κέρδη που θα αποκομίσουν οι εταιρείες όπλων και πυρομαχικών μέσω του πολέμου, ο οποίος προκαλεί το θάνατο χιλιάδων αμάχων και την επιθυμία κάποιων να κερδοσκοπήσουν πάνω στον πόνο των ανθρώπων. Επίσης, μας μίλα για την αδυναμία  της χώρας να συνειδητοποιήσει τη δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, μετρώντας εκατοντάδες νεκρούς καθημερινά και προτιμά να εθελοτυφλεί, λέγοντας ότι ελέγχει την κατάσταση και εμμένοντας στις αυταπάτες της. 

Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς στο 2ο εμπεριεχόμενο οίκο με τον  Άρη στην Παρθένο στον 8ο οίκο, αναδεικνύει την οικονομική κόπωση-εξάντληση, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα κατά τη διάρκεια του πολέμου, αναγκαζόμενη διαρκώς, να ζητά δάνεια και οικονομική υποστήριξη. Αποτέλεσμα αυτού, η διόγκωση των κρατικών δανείων, τα οποία, λίαν συντόμως, θα την οδηγήσουν σε οικονομική ασφυξία.

Στον 4ο οίκο έχουμε το διελαύνοντα Βόρειο Δεσμό στον Ταυρο, στη 26.10΄, σε σύνοδο με τον καταστροφικό απλανή αστέρα Algol, να σχηματίζει όψη τετραγώνου με την πολυαστρία στο Λέοντα, στον 7ο εμπεριεχόμενο οίκο.

Το τετράγωνο αυτό, μας δείχνει τις ακραίες συγκρούσεις που θα ξεσπάσουν ανάμεσα στη χώρα και τους συμμάχους της, τις πολύ σκληρές αντιπαραθέσεις και τα προβλήματα συνεννόησης, τα οποία θα προκύψουν μεταξύ της χώρας, των συμμάχων και κρυφών εχθρών.

Επίσης, διαφαίνεται η διάλυση των σχέσεων της χώρας με τους συμμάχους της, ενώ επιβεβαιώνεται, γι’ άλλη μια φορά -μέσω των όψεων-, η οικονομική ανέχεια στην οποία θα περιέλθει ο λαός, και η σχεδόν ολική καταστροφή της χώρας εκ θεμελίων.

Το διελαύνον MC στο Σκορπιό στην 20.40΄, μέσα στο 10ο οίκο, σχηματίζει όψη συνόδου με το γενέθλιο Πλούτωνα στη 17.45΄ και τετράγωνο με το γενέθλιο Ερμή στο Λέοντα στην 26.00΄R (ανάδρομο), σε συνοδό με το γενέθλιο Δία στο Λέοντα, στην 25.58΄, στον 7ο εμπεριεχόμενο οίκο.

Η όψη συνόδου, την οποία σχηματίζει το διελαύνον MC στο Σκορπιό, με το γενέθλιο Πλούτωνα στο Σκορπιό, μας δείχνει την εμμονή, την επιμονή και την αποφασιστικότητα της χώρας να πρωταγωνιστήσει διεθνώς στις οικονομικές εξελίξεις και να προβληθεί, με μοναδικό γνώμονα το κέρδος και τη δύναμη. 

Τέλος, η όψη τετραγώνου που σχηματίζει το διελαύνον MC στο Σκορπιό στην 20.40΄ στο 10ο οίκο,  με το γενέθλιο Ερμή ανάδρομο στο Λέοντα σε σύνοδο με το Δία στο Λέοντα στον  εμπεριεχόμενο 7ο οίκο, αναδεικνύει τις δυσκολίες και τις συγκρούσεις που θα συναντήσει η χώρα, κατά την προσπάθεια της να αναδειχθεί και να αναρριχηθεί στην παγκόσμια σκηνή, με σκοπό να κερδίσει χρήματα και αναγνώριση. 

Επίσης, δείχνει σκάνδαλα οικονομικού χαρακτήρα, τα οποία θα ξεσκεπαστούν και θα αμαυρώσουν την εικόνα της στο εξωτερικό, στερώντας της  τη δυνατότητα να αποκτήσει δύναμη και κύρος στη παγκόσμιο στερέωμα.

Καταλήγοντας, θεωρώ ότι, σαφώς η Ρωσία έχει προβάδισμα και όλα δείχνουν ότι θα κερδίσει τον πόλεμο, όμως το κόστος σε ανθρώπινες ζωές ,θα είναι πολύ μεγάλο. Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι ο πρόεδρος της χώρας θα ασθενήσει σοβαρά και θα αντικατασταθεί από κάποιον άλλο, πολύ πιο σκληρό και αμετακίνητο.

 Η ίδια, ακριβώς, αίσθηση υπάρχει και για κάποιο υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του στρατού, όπου με την αποχώρησή κι εν συνεχεία την αντικατάστασή του με άλλο πρόσωπο, πιο σκληροπυρηνικό, η πολεμική ένταση θα οξυνθεί ακόμα περισσότερο. 

Σε όσα αφορούν την Ουκρανία, θεωρώ ότι τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά σε όλα τα επίπεδα της χώρας. Θα υπάρξει μεγάλη οικονομική ανέχεια, θυμός και απογοήτευση για όλα όσα τους έπεισαν οι «σύμμαχοι», όσα δηλαδή θα μπορούσαν να κερδίσουν και τελικά, αποδείχθηκαν  ψέματα. Τέλος, θα δουν το φως της δημοσιότητας σκάνδαλα οικονομικού χαρακτήρα, τα οποία διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου και θα πλήξουν ανεπανόρθωτα την εικόνα της.