Σαν σήμερα: O καταστροφικός σεισμός της Τουρκίας που συνέβη στις 28 Μαρτίου 1970 και τα κοινά αστρολογικά στοιχεία του, με τον τελευταίο τραγικό σεισμό στις 6 Φεβρουαρίου 2023.

 Σαν σήμερα: O καταστροφικός σεισμός της Τουρκίας που συνέβει στις 28 Μαρτίου 1970 και τα κοινά αστρολογικά στοιχεία του, με τον τελευταίο τραγικό σεισμό στις 6 Φεβρουαρίου 2023.

 Με αφορμή τον πρόσφατο ολέθριο σεισμό της Τουρκίας και της θλιβερής επετείου των 53 ετών από τον έτερο καταστροφικό σεισμό του 1970, θα επιχειρήσουμε να εξετάσουμε κατά πόσο το πλανητικό σκηνικό των δύο αυτών ημερών ξεχωριστά, επηρέασαν το γενέθλιο χάρτη της Τουρκίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σεισμός του 1970, έγινε λίγες μέρες μετά από την ολική ηλιακή έκλειψη, στις 7 Μαρτίου. Θεωρώ ότι τα αποτελέσματα εκπλήσσουν και μας βάζουν σε μία διαδικασία περίσκεψης και περισυλλογής, για τη δυναμική του σύμπαντος και την επιρροή του πάνω στις ζωές μας.  

 Ας ξεκινήσουμε με το σεισμό του 1970 και να παραθέσουμε όλα τα στοιχεία, ώστε να μπορέσουμε να καταλήξουμε, εμπεριστατωμένα, σε ένα συμπέρασμα.

Από την Άννα Αλεξανδρινού

Σαν σήμερα: O καταστροφικός σεισμός της Τουρκίας που συνέβη στις 28 Μαρτίου 1970 και τα κοινά αστρολογικά στοιχεία του, με τον τελευταίο τραγικό σεισμό στις 6 Φεβρουαρίου 2023. 3

 Έχουν περάσει 53 χρόνια από τότε που έλαβε χώρα ένας από τους ισχυρότερους σεισμούς στη νεότερη ιστορία της Τουρκίας. Χτύπησε τη Δυτική πλευρά της περιοχής Kutahya, στις 23:05 τοπική ώρα, αφήνοντας στο πέρασμά του εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες, χιλιάδες αστέγους και μία ισοπεδωμένη πόλη, η οποία όμως, δεν κατέστη δυνατό να ανοικοδομηθεί και να «στεγάσει» με ασφάλεια τους κατοίκους της. 

 Οι κυβερνώντες εκείνης της εποχής έκριναν και αποφάσισαν ότι, για να διασφαλίσουν τη ζωή των κατοίκων από την άκρως επικίνδυνη περιοχή, μετά την επέλαση του εγκέλαδου, έπρεπε να χτίσουν μία νέα πόλη στην ευρύτερη περιοχή, όπου θα μεταφέρονταν όλοι οι κάτοικοι εκεί, ξεκινώντας τη ζωή τους από το μηδέν.

  Ο επίσημος απολογισμός της τραγωδίας ανέρχεται σε 1.086 νεκρούς και σε 1.260 τραυματίες, ενώ οι υλικές ζημιές ήταν ανυπολόγιστες, αφού -όπως προαναφέραμε- η πόλη και τα γύρω χωριά γκρεμίστηκαν σαν χάρτινοι πύργοι. 

 Είναι γνωστό ότι, μπορεί να παρατηρηθεί αύξηση σεισμικών δονήσεων κατά την περίοδο των εκλείψεων και ανάλογα με τη δυναμική της έκλειψης, της διαρκείας της και του γενικότερου πλανητικού σκηνικού της ημέρας και της ώρας, (ποιοι πλανήτες συμμετέχουν, σε ποια ζώδια βρίσκονται και τι όψεις σχηματίζουν), θα φανεί εάν θα υπάρξει η τάση ενεργοποίησης κάποιου γεωφυσικού φαινομένου.

 Η έκλειψη (σύμφωνα με τη δυναμική της) και ιδιαιτέρως η Ηλιακή έκλειψη, μπορεί να ενεργοποιήσει στοιχεία του γενέθλιου χάρτη μιας χώρας, αν και εφόσον βάλλονται οι γενέθλιοι πλανήτες της από τη συγκεκριμένη έκλειψη, και να αφυπνίσει- πυροδοτήσει καταστροφικές διαδικασίες, όπως π.χ. την κινητικότητα των πλακών σε ενεργά θαλάσσια ρήγματα. Κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, μπορεί να υπάρξουν σεισμικές δονήσεις. 

 Δεν είναι απαραίτητο ότι ο σεισμός θα χτυπήσει την ίδια μέρα της έκλειψης. Η ημέρα της έκλειψης είναι απλά η «αφετηρία» έναρξης της ενεργοποίησης των γενέθλιων πλανητών μίας χώρας, τους οποίους άγγιξε. Αυτό συνέβη σε αυτή την περίπτωση του σεισμού, στις      28-3-1970, με τη συγκεκριμένη ολική Ηλιακή έκλειψη, η οποία μάλιστα θεωρήθηκε από τις πιο δυνατές της εκατονταετίας. Οι επιστήμονες στην Αμερική όπου ήταν ορατή, κατέγραψαν  ότι η χρονική της διάρκεια ήταν στα 3 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα.                                   Η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη, κατά πως φαίνεται, άγγιξε και ενεργοποίησε πολλά στοιχεία του γενέθλιου χάρτη της Τουρκίας, με πολύ σκληρές όψεις. 

 Θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε και να αναλύσουμε, αστρολογικά, πόσο καίριο ρόλο έπαιξε στην ενεργοποίηση του φαινομένου και γιατί τα αποτελέσματα ήταν τόσο τραγικά.

 Ας δούμε το χάρτη της έκλειψης και κάποια πολύ σημαντικά στοιχεία του.

Σαν σήμερα: O καταστροφικός σεισμός της Τουρκίας που συνέβη στις 28 Μαρτίου 1970 και τα κοινά αστρολογικά στοιχεία του, με τον τελευταίο τραγικό σεισμό στις 6 Φεβρουαρίου 2023. 5

 Εξετάζοντας το χάρτη με την τεχνική της Επιλεκτικής Αστρολογίας, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε τα εξής :

Α) Η Ηλιακή έκλειψη ήταν Νέας Σελήνης Βόρειου Δεσμού και έγινε στους Ιχθύες, στη 16º:44’ , χωρίς όμως να σχηματίζει όψη με κάποιον άλλον πλανήτη.

Β) Ο Ωροσκόπος της ημέρας και της ώρας βρισκόταν στο Ζυγό στην 8º:26’, σε σύνοδο με τον Ουρανό στο Ζυγό στην 7º:36’R. Αυτή η συνοδός μας δείχνει πολλά απρόοπτα γεγονότα, ατυχήματα και καθολικό σοκ, τα οποία θα μπορούσαν να πλήξουν μία χώρα.

Γ) Ο Δίας βρισκόταν στο Σκορπιό στην 5º:34’R (ανάδρομος), στον 2ο οίκο, σε αντίθεση ιδιομοιρίας με τον Κρόνο στον Ταύρο, στην 5º:26’, ο οποίος Κρόνος βρισκόταν σε σύνοδο με τον Άρη στον Ταύρο σε θέση αδυναμίας, στην 00º:29’ και στον 8ο οίκο. Επίσης, ο Δίας στο Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη στον Ταύρο στον 8ο οίκο. Είναι ένα σύνολο όψεων και αλληλεπιδράσεων τεράστιας ενέργειας και δυναμικής, που μας δείχνει το θάνατο, την οικονομική καταστροφή, το φόβο, τον σπαραγμό, τη βία, το οριστικό τέλος μιας κατάστασης και τη μετάβασή της σε μία νέα μέσα από πολύ πόνο και δυσκολίες.

Δ) Ο Ποσειδώνας βρισκόταν στον Τοξότη στη 00º.53’R(ανάδρομος) στον 2ο οίκο, σε ακριβείας όψη χιαστί με τον Άρη στον Ταύρο σε θέση αδυναμίας, στην 00º:29’ μέσα στον 8ο οίκο και σε τρίγωνο με το Χείρωνα στον Κριό στην 5º:09’, στον 7ο οίκο. Η όψη του Ποσειδώνα σε χιαστί με τον Άρη στον Ταύρο, είναι άλλη μία όψη η οποία μας μιλά για αρρώστια, πόνο, ακόμα και θάνατο. Η όψη του Ποσειδώνα σε τρίγωνο με το Χείρωνα, καταδεικνύει την πληγή που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στις σχέσεις των ανθρώπων και την προσπάθεια που θα έπρεπε να καταβάλουν, προκειμένου να θεραπευτούν από τον πόνο και το χαμό δικών τους ανθρώπων.

Ε) Η Αφροδίτη βρισκόταν στους Ιχθύες, σε θέση έξαρσης, στην 26º:54’ στον 6ο οίκο και σε αντίθεση ιδιομοιρίας με τον Πλούτωνα στην Παρθένο, στην 26º:18’R (ανάδρομος) στον 12ο οίκο. Είναι μία όψη, η οποία καταδεικνύει το συλλογικό φόβο και την ανασφάλεια των ανθρώπων, έναντι στην καταστροφή που υπέστησαν και τον τρόπο που θα έπρεπε να πράξουν, ώστε να ανταπεξέλθουν κάτω από τις βάρβαρες συνθήκες που βίωναν. Θα έπρεπε να δείξουν αλληλεγγύη, συμπαράσταση και συμπόνια ο ένας προς τον άλλον, προκειμένου να ρυθμίσουν τις ανάγκες της καθημερινότητάς τους και να βάλουν σε μία τάξη τις εργασίες που θα έπρεπε να κάνει ο καθένας από την πλευρά του, για να μπορέσουν να προχωρήσουν και να κερδίσουν πίσω τις ζωές τους.

Δ) Στην τεχνική της Επιλεκτικής Αστρολογίας, εφόσον αναλύσουμε όλα τα στοιχεία που υπάρχουν σε ένα χάρτη, κοιτάμε την ακμή του 4ου οίκου (σε ποιο ζώδιο βρίσκεται) και τον κυβερνήτη της (σε ποιο ζώδιο είναι και τι όψεις σχηματίζει με τους άλλους πλανήτες), για να δούμε ποιο θα είναι το «τέλος της υπόθεσης», όπως λέγεται. 

 Η ακμή του 4ου οίκου εδώ, βρίσκεται στο Αιγόκερω και ο κυβερνήτης της, ο Κρόνος, βρίσκεται στον Ταύρο, στην 5º:26’ περιπλανώμενος στον 8ο οίκο, σε σύνοδο με τον Άρη στον Ταύρο στη 0º:26’, σε θέση παραδοσιακής αδυναμίας, περιπλανώμενος στον 8ο οίκο.

 Είναι μία πολύ δύσκολη συνθήκη, η οποία μπορεί να δώσει πολύ αρνητικά αποτελέσματα, τα οποία σχετίζονται με το θάνατο, τη βία και την καταστροφή. Αν συνυπολογίσουμε ότι ο Κρόνος, από το ζώδιο του Ταύρου μέσα στον 8ο οίκο, βρίσκεται σε όψη χιαστί με τον Ωροσκόπο, ο οποίος είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό στο Ζυγό ανάδρομος, μας μιλά για ξαφνικούς περιορισμούς, φτώχεια, συγκρούσεις και δυστυχία. 

Τώρα θα δούμε ποια στοιχεία του γενέθλιου χάρτη της Τουρκίας ενεργοποίησε η έκλειψη.

Σαν σήμερα: O καταστροφικός σεισμός της Τουρκίας που συνέβη στις 28 Μαρτίου 1970 και τα κοινά αστρολογικά στοιχεία του, με τον τελευταίο τραγικό σεισμό στις 6 Φεβρουαρίου 2023. 7

Α) Αυτό που παρατηρούμε αρχικά είναι ότι, η έκλειψη – Νέα Σελήνη βρίσκεται σε ακριβείας  σύνοδο με το MC της Τουρκίας, στοιχείο που προϊδεάζει ότι η έκλειψη θα έφερνε πολλά νέα γεγονότα στη χώρα, τα οποία θα την έφερναν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ανά τον κόσμο. Αν συνυπολογίσουμε ότι η έκλειψη νέας Σελήνης γινόταν στους Ιχθύες στην 16º:44’, σε αντίθεση με την προγενέθλια Ηλιακή έκλειψη της Τουρκίας στην 17º:16’ της Παρθένου, με ανοχή μόλις 0º:33’, καταλαβαίνουμε ότι θα έδινε ένα συνταρακτικό γεγονός, το οποίο θα τη συγκλόνιζε εκ βαθέων.

 Ταυτόχρονα βλέπουμε ότι, η έκλειψη – Νέα Σελήνη και Βόρειος Δεσμός στην 11º:48’R  ενεργοποιούσαν με σύνοδο το γενέθλιο Ουρανό της στους Ιχθύες, στη 13º:58’R(ανάδρομος), ο οποίος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της, στον 10ο οίκο. Ένα στοιχείο που μας τονίζει ότι από ένα ξαφνικό γεγονός, θα προκαλούνταν πολλοί μαζικοί θάνατοι και θα σοκαριζόταν όλος ο λαός της χώρας. 

Β) Βλέπουμε ότι μέσα στον 4ο οίκο της Τουρκίας, ο οποίος στην πολιτική αστρολογία αντιπροσωπεύει τις αγροτικές εκτάσεις, το υπέδαφος, τη γη, τα έσοδα από τα αγροτικά προϊόντα, την αντιπολίτευση κ.α., βρίσκεται ο διελαύνων ASC της ημέρας και της ώρας στο Ζυγό, στην 8º:50’, σε σύνοδο με τον Κλήρο Τύχης στο Ζυγό στην 8º:50’, σε σύνοδο με τον  Ουρανό στο Ζυγό στην 7º:36R (ανάδρομος) και όλα μαζί σε σύνοδο με το γενέθλιο Άρη της σε θέση αδυναμίας στο Ζυγό στην 7º:23’, και μάλιστα ο δειλαύνων Ουρανός είναι σε σύνοδο ιδιομοιρίας με το γενέθλιο Άρη, στον 4ο οίκο.

 Η σύνοδος των 2 σημείων και του Ουρανού με το γενέθλιο Άρη, προμήνυε σίγουρα ένα πολύ δυσάρεστο, ξαφνικό και μεγάλο γεγονός, το οποίο θα συγκλόνιζε τη χώρα εκ θεμελίων και θα προκαλούσε τεράστιο σοκ.

Γ) Στην συνέχεια, παρατηρούμε ότι ο γενέθλιος Ήλιος της Τουρκίας, ο οποίος βρίσκεται στην 5º:18’ στον 5ο οίκο, είναι σαν να βρίσκεται «στραγγαλισμένος» ανάμεσα από τον διελαύνοντα Δία στο Σκορπιό, σε σύνοδο ακριβείας στην 5º:34’R (ανάδρομος) μέσα στον 5ο οίκο, σε αντίθεση ακριβείας με τον διελαύνοντα Κρόνο στον Ταύρο στην 5º:26’ στον 11ο οίκο και σε χιαστί ιδιομοιρίας με τον διελαύνοντα Χείρωνα, στην 5º:09’ στο 10ο οίκο.

 Όλες αυτές οι σκληρές όψεις ιδιομοιρίας που δεχόταν ο γενέθλιος Ήλιος, φώναζαν ότι κάτι πολύ δυσάρεστο θα συνέβαινε στη χώρα, το οποίο θα προκαλούσε πολύ πόνο και δυστυχία. Ήταν σαν μία πανίσχυρη δύναμη να προσπαθούσε να σβήσει το «φως» από τη χώρα, οδηγώντας την στο σκοτάδι και στο χαμό.

Δ) Στην πολιτική αστρολογία, ο 1ος οίκος αντιπροσωπεύει την εικόνα που εκπέμπει η χώρα στην παγκόσμια κοινότητα, τα φυσικά της χαρακτηριστικά – χαρίσματα, τη δυναμική της κ.α.. Παρατηρούμε ότι, στον 1ο οίκο βρίσκεται το διελαύνον MC στον Καρκίνο, στην 10º:07’ στον 1ο οίκο, σε σύνοδο με το γενέθλιο Πλούτωνα της Τουρκίας, στη 12º:20’R (ανάδρομος) στον 1ο οίκο. Είναι μία σύνοδος, η οποία μας καταδεικνύει τη μεταμορφωτική εμπειρία που θα βίωνε η χώρα, μέσα από την καταστροφή και τη διάλυση. 

 Το γεγονός ότι στο γενέθλιο χάρτη της Τουρκίας στον 1ο οίκο, ο οποίος μας δείχνει και τα φυσικά χαρακτηριστικά της χώρας, υπάρχει ο Πλούτωνας, ο οποίος αστρολογικά συνδέεται με τους σεισμούς, είναι ένα στοιχείο που καταδεικνύει την ευαίσθητη θέση της Τουρκίας έναντι των σεισμών, πέρα από όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που παρουσιάζουν και αναλύουν οι γεωλόγοι, οι σεισμολόγοι και όλοι οι επιστήμονες, οι οποίοι εξετάζουν τα σεισμικά φαινόμενα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πλανητικό σκηνικό εκείνης της ημέρας

Σαν σήμερα: O καταστροφικός σεισμός της Τουρκίας που συνέβη στις 28 Μαρτίου 1970 και τα κοινά αστρολογικά στοιχεία του, με τον τελευταίο τραγικό σεισμό στις 6 Φεβρουαρίου 2023. 9

 Ο σεισμός «χτύπησε» την Τουρκία σε ημέρα Κρόνου και ώρα Άρη. Ο συνδυασμός της  ημέρας και ώρας υποδηλώνει τον πόνο, τις δυσκολίες που θα βίωνε ο λαός και τη σφοδρότητα  με τη οποία χτύπησε ο εγκέλαδος. 

 Συγκεκριμένα, η ημέρα Κρόνου καταδεικνύει τις φοβέρες δυσκολίες και την καταστροφή που υπέστη η χώρα, το μεγάλο χρονικό διάστημα που θα χρειαζόντουσαν οι κυβερνώντες για να ξαναχτίσουν την πόλη και την υπερπροσπάθεια που θα έπρεπε να καταβάλει ο λαός μέσα από περιορισμούς, δυστυχία, φτώχεια και σκληρή δουλειά, ώστε να μπορέσει να ορθοποδήσει. 

 Η ώρα Άρη τονίζει την ωμότητα και τη βία, με την οποία χτύπησε ο σεισμός την περιοχή, μετατρέποντας τη σε βομβαρδισμένο τοπίο. Ένα τοπίο, όμως, το οποίο δεν ήταν σκήνη από πολεμική ταινία, αλλά η σκληρή απεικόνιση της πραγματικότητας. Μίας πραγματικότητας, όπου θα έπρεπε οι κάτοικοι να βρουν τη δύναμη, την ψυχραιμία και το ψυχικό σθένος να  σώσουν τους εαυτούς τους, την οικογένεια τους και τους συνανθρώπους τους, οι οποίοι κείτονταν κάτω από τα συντρίμμια κατεδαφισμένων κτιρίων, όντας βαριά τραυματισμένοι.

Α) Το πρώτο στοιχείο του χάρτη, το οποίο μας προϊδεάζει για μία δύσκολη κατάσταση, είναι η σύνοδος του Ωροσκόπου της ημέρας και της ώρας, στην 5º:24’ του Τοξότη, με τον Ποσειδώνα, στην 0º:42’R (ανάδρομος) του Τοξότη. Αυτή η σύνοδος καταδεικνύει ένα γεγονός, το οποίο θα προκαλούσε σύγχυση και απογοήτευση σε όλο το έθνος.

 Αν συνυπολογίσουμε ότι ο Ωροσκόπος βρισκόταν και σε όψη χιαστί με τον Κρόνο στον Ταύρο, στην 7º:44’ στον 5ο οίκο, καταλαβαίνουμε ότι η κατάσταση θα ήταν ακόμα δυσκολότερη λόγω πολλών περιορισμών, εμποδίων, ασθενειών και φτώχειας. Θα δημιουργούσε πολλά προβλήματα στα παιδιά και στους νέους ανθρώπους, τόσο στη δημιουργικότητα και την εξέλιξή τους, όσο και στον τρόπο της διαπαιδαγώγησης τους, λόγω χείριστων συνθηκών. Επίσης, ο Ωροσκόπος σχηματίζει και 2 τρίγωνα, ένα με τον Ήλιο στον Κριό σε θέση έξαρσης στον 4ο οίκο, ένα ακόμα με το Χείρωνα στον Κριό στην 6º:22’ και ένα εξάγωνο με τον Ουρανό στο Ζυγό, στην 6º:42’R(ανάδρομο) στον 10ο οίκο. 

 Τα 2 τρίγωνα του Ωροσκόπου στον Τοξότη, το ένα με τον Ήλιο στον Κριό και το άλλο, με το Χείρωνα στον Κριό στον 4 οίκο, όπως και το ένα εξάγωνο με τον Ουρανό στο Ζυγό, στο 10ο οίκο, μας δηλώνουν ότι μέσα από δυσκολίες, εμφανή τραύματα και καθυστερήσεις, η ζωή τους θα αποκατασταθεί και θα μπορέσουν να την ξαναχτίσουν από την αρχή, σε μία νέα πόλη. Όπως και έγινε. Οι άνθρωποι μπόρεσαν να πάνε να εγκατασταθούν στη νέα πόλη, η οποία χτίστηκε στην ευρύτερη περιοχή, μετά από 3 χρόνια.

Β) Στη συνέχεια, βλέπουμε τον Ουρανό στο Ζυγό στην 6º:42’R (ανάδρομο), στον 10ο οίκο, να σχηματίζει αντίθεση με την πολυαστρία στον Κριό, στον 4ο οίκο, η οποία αποτελούνταν από τον Ήλιο σε θέση έξαρσης στην 7º:45’, από τον Ερμή στη 13º:12’ και το Χείρωνα στην 6º:22’.  Μάλιστα με το Χείρωνα, η όψη αντίθεσης ήταν ιδιομοιρίας. 

 Η αντίθεση του Ουρανού στο Ζυγό στον 10ο οίκο, με την πολυαστρία στον Κριό στον 4ο οίκο, μας δείχνουν τα απρόοπτα και σκληρά γεγονότα, τα οποία θα βίωναν οι κάτοικοι μέσα στα σπίτια τους και το χωρισμό με άτομα από την οικογένεια τους, είτε επρόκειτο για αιφνίδιο αποχωρισμό, λόγω των πολλών θανάτων που προκάλεσε ο σεισμός, είτε για χωρισμό, λόγω των τραγικών συνθηκών, προς την εξεύρεση μίας καλύτερης ζωής. 

 Επίσης, καταδεικνύει την αλλαγή της δημόσιας εικόνας, τόσο των ιδίων, όσο και της χώρας προς το εξωτερικό. Τις ανατροπές τις οποίες θα έφερνε σε ατομικό επίπεδο, στον επαγγελματικό χώρο των ανθρώπων, καθώς επίσης και στο σχεδιασμό της κυβέρνησης.

Γ) Η Σελήνη στον Τοξότη στη 17º:26’ στον 1ο οίκο, σε χιαστί με τον Άρη στον Ταύρο στη 15º:28’ στον 6ο οίκο, καταμαρτυρά τις δυσκολίες, τα εμπόδια και πρωτίστως τη φτώχεια, την οποία καλούνταν να διαχειριστούν οι άνθρωποι στην καθημερινότητα τους και στην εργασίας τους. Επισημαίνει πιθανά θέματα υγείας που θα παρουσιαζόντουσαν, όπως κατάθλιψης, αλκοολισμού και διαφόρων προβλημάτων αναπηρίας, τα οποία θα είχαν προέλθει από τους τραυματισμούς, λόγω του σεισμού. 

 Η Σελήνη επίσης, σχηματίζει 2 τρίγωνα, ένα με τον Ερμή στον Κριό στον 4ο οίκο και ένα με την Αφροδίτη στον Κριό, σε θέση αδυναμίας στον 5ο οίκο. Τα 2 τρίγωνα της Σελήνης με τον Ερμή και την Αφροδίτη μας δείχνουν την ελπίδα του λαού. Μέσα από τις δύσκολες καταστάσεις τις οποίες βίωσαν, τη θέλησή τους να δημιουργήσουν νέες σχέσεις στη ζωή τους και την εξεύρεση έξυπνων τρόπων, προς αντιμετώπιση των προβλημάτων του οίκου τους.

Δ) Η αντίθεση ανάμεσα στο Δία στο Σκορπιό, στην 3º:56’R (ανάδρομος) στον 11ο οίκο, με τον Κρόνο στον Ταύρο στην 7º:44’, στον 5ο οίκο, μας δηλώνουν το πόσο πολύ έπρεπε να παλέψουν οι άνθρωποι, προκειμένου να καταφέρουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και τα εμπόδια που βίωναν και δεν τους άφηναν κανένα περιθώριο να επεκταθούν, να μορφωθούν και να εξελιχθούν. Ήταν μία πολύ δύσκολη μάχη επιβιώσεις και εξέλιξης, στην οποία δεν είχαν κάποια βοήθεια, από αστρολογικής άποψης, αφού ο Δίας, όταν είναι ανάδρομος, λειτουργεί περισσότερο σαν τον Κρόνο.

Ε) Τέλος, θα δούμε ότι ο Πλούτωνας στην Παρθένο, στην 25º:44’, βρίσκεται σε σύνοδο με το MC στην 21º:23’ και σε αντίθεση ακρίβειας με τον Κλήρο Τύχης στους Ιχθύες, στην 25º:44’ στον 5ο οίκο. Η σύνοδος του Πλούτωνα με το MC αντικατοπτρίζει την καταστροφή, την οποία βίωσε η χώρα από τη μεγάλη ισχύ του σεισμού και τη μεταμορφωτική αλλαγή της εικόνας της, προς το εξωτερικό. Η αντίθεση ιδιομοιριάς του Πλουτωνα με τον Κλήρο Τύχης στον 5ο οίκο, απεικονίζει τη μεγάλη μανία, με την οποία χτύπησε ο Εγκέλαδος τη χώρα στην καρδιά της.

Τώρα θα συνεχίσουμε την ανάλυση μας με το συνδυαστικό χάρτη της ημέρας Ίδρυσης της Τουρκίας και του χάρτη του σεισμού της 28-3-1970.

Σαν σήμερα: O καταστροφικός σεισμός της Τουρκίας που συνέβη στις 28 Μαρτίου 1970 και τα κοινά αστρολογικά στοιχεία του, με τον τελευταίο τραγικό σεισμό στις 6 Φεβρουαρίου 2023. 11

Α) Παρατηρούμε σε αυτή την περίπτωση, όπως και σε εκείνη της έκλειψης, ότι βάλλεται πολύ ο γενέθλιος Ήλιος της Τουρκίας στο Σκορπιό στην 5º:18’, στον 5ο οίκο, από το διελαύνοντα Δία στο Σκορπιό, στην 3º:56’R (ανάδρομο), σε όψη συνόδου στον 5ο οίκο και από τον διελαύνοντα Ήλιο στον Κριό, σε θέση έξαρσης, στην 7º:45’ στο 10ο οίκο, σε όψη χιαστί. 

 Οι όψεις που δέχεται ο γενέθλιος Ήλιος στο Σκορπιό, από το διελαύνοντα Ήλιο στον Κριό  σε χιαστί και από το διελαύνοντα Δια στο Σκορπιό σε σύνοδο, μας δείχνουν την πίεση, τις δυσκολίες και τα εμπόδια που βίωσε η χώρα ως κρατική οντότητα, αλλά και οι κυβερνώντες, από τις καταστάσεις που κλήθηκαν να διαχειριστούν, τόσο στο εσωτερικό της χώρας και των σοβαρών αδιεξόδων που αντιμετώπιζε όσο και εκτός των συνόρων της, λόγω της εικόνας που παρουσίαζε.

Β) Ο γενέθλιος Άρης της Τουρκίας στο Ζυγό, σε θέση αδυναμίας στην 7º:23’ στον 4ο οίκο , βάλλεται πάρα πολύ από τη διέλευση του Ουρανού στο Ζυγό, στην 6º::43’R( Ανάδρομο) στον 4ο και σχηματίζει όψη συνόδου. Επίσης, βάλλεται και από το διελαύνοντα Ήλιο στον Κριό στο 10ο οίκο, σχηματίζοντας όψη αντίθεσης. Οι 2 όψεις που σχηματίζει ο γενέθλιος Άρης της Τουρκίας, μας δείχνουν κυριολεκτικά την «έκρηξη» στα θεμέλια της χώρας από το σεισμό και τη μετέπειτα εικόνα της.

Γ) Παρακάτω βλέπουμε το διελαύνοντα Ερμή στον Κριό στην 13º:12’, στο 10ο οίκο’ να σχηματίζει όψη τετραγώνου με το γενέθλιο Πλούτωνα στη 12º:20’R (ανάδρομο), στον 1ο οίκο. Αυτή η όψη μας δείχνει τον τρόπο με τον οποίο μετέδωσε η χώρα στο εξωτερικό, αυτό που της συνέβη. Απεικονίζει τη νευρικότητα στην οποία βρισκόντουσαν οι πολίτες του κράτους, αλλά και οι κυβερνώντες, το φόβο και το θύμο τον οποίο είχαν γι’ αυτό που τους συνέβη, καθώς και την αγωνία, η οποία γινόταν εμμονή για το αύριο. 

Δ) Η διελεύουσα Αφροδίτη σε θέση αδυναμίας στον Κριό, στην 23º:09’ στον 11ο οίκο, σχηματίζει όψη αντίθεσης με το γενέθλιο Ερμή στο Ζυγό στην 24º:26’, σε σύνοδο με το γενέθλιο Κρόνο στο Ζυγό στην 24º:32’, σε θέση έξαρσης στον 5ο οίκο. Είναι μία όψη που μας καταδεικνύει τη φτώχεια στην οποία κατάπεσε ο λαός, την αποξένωση η οποία προήλθε με το κοινωνικό τους περιβάλλον λόγω της κατάστασης, την απότομη διακοπή σχέσεων με φίλους, το χωρισμό μεταξύ συντρόφων και την αδυναμία του κοινωνικού κράτους να παρέχει βοήθεια.

Ε) Παρατηρούμε ότι ο διελαύνων Βόρειος Δεσμός στους Ιχθύες στην 10º:41’R (ανάδρομος) στον 9ο οίκο, βρίσκεται σε σύνοδο με το γενέθλιο Νότιο Δεσμό στην 8º:21’R (ανάδρομος) και σε σύνοδο με το γενέθλιο Ουρανό στους Ιχθύες, στη 13º:53’R (ανάδρομος) και στον 10ο οίκο. Η αναστροφή των Δεσμών μας δείχνει ότι, ήταν η στιγμή των επαναπροσδιορισμών για τη χώρα σε όσα αφορούσαν τις σχέσεις της με άλλες χώρες και λαούς. Επίσης, η σύνοδος του διελαύνοντος Βορείου Δεσμού με το γενέθλιο Ουρανό στο 10ο οίκο, υποδηλώνει την αναστάτωση που αισθάνθηκαν οι γύρω λαοί, από τις τρομακτικές εικόνες που είδαν να προκαλεί ο σεισμός στην Τουρκία.

Α) Μεσοδιάστημα Σελήνης /Ουρανού: βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη της Τουρκίας στην 6º:54’ του Ταύρου και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Κρόνου στον Ταύρο, στην 7º:44’, με όψη συνόδου. Δείχνει πάθη-ταλαιπωρίες-βάσανά από ξαφνικές ζημιές. Ξαφνική αρρώστια, ξαφνικός χωρισμός.

Β) Μεσοδιάστημα Σελήνης /MC: βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη της Τουρκίας  στην 8º:07’ του Ταύρο και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Κρόνου στον Ταύρο, στην 7º:44’, με όψη συνόδου. Δείχνει απαισιοδοξία με τα αγαπημένα πρόσωπα. Χωρισμός, στέρηση, απώλεια ενός προσφιλές προσώπου, διαταραγμένη ψυχική ζωή.

Γ) Μεσοδιάστημα Ήλιος/Βόρειος Δεσμός: βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη της Τουρκίας στην 6º:50’ του Ζυγού και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Ουρανού στο Ζυγό, στην 6º:42’, με όψη συνόδου. Δείχνει ξαφνικές εμπειρίες ή αναστάτωση μαζί με μία ομάδα ανθρώπων. Αναστατωμένες ομάδες ανθρώπων.

Δ) Μεσοδιάστημα Άρης/Ουρανός: βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη της Τουρκίας στην 26º:51’ του Τοξότη και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Πλούτωνα στην Παρθένο, στην 25º:44’R(ανάδρομος), με όψη τετραγώνου. Δείχνει εξαναγκασμό, βίαιη μεσολάβηση – παρέμβαση από μία ανώτερη δύναμη.

Ε) Μεσοδιάστημα Άρης/MC: βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη της Τουρκίας  στην 25º:38’ του Τοξότη και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Πλούτωνα στην Παρθένο, στην 25º:44’R(ανάδρομος), με όψη τετραγώνου. Δείχνει υπερβολικό σθένος – δύναμη. Η επιθυμία κάποιου να φέρει κολοσσιαίες ή πολύ μεγάλες υποχρεώσεις σε επιτυχημένο αποτέλεσμα.

ΣΤ) Μεσοδιάστημα Κρόνου/AS: βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη της Τουρκίας  στην 1º:09’ της Παρθένου και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Ποσειδώνα  στον Τοξότη, στην 0º:42’R(ανάδρομος), με όψη τετραγώνου. Δείχνει ένα καταπιεστικό περιβάλλον, συναισθηματικό πόνο εξαιτίας άλλων, χωρισμό λόγου ασυμφωνίας.

Αυτός είναι ο χάρτης του τελευταίου σεισμού της 6/2/2023 Ώρα 4:17 π.μ. στην Τουρκία. 

Σαν σήμερα: O καταστροφικός σεισμός της Τουρκίας που συνέβη στις 28 Μαρτίου 1970 και τα κοινά αστρολογικά στοιχεία του, με τον τελευταίο τραγικό σεισμό στις 6 Φεβρουαρίου 2023. 13

Α) Κοιτάζοντας το χάρτη βλέπουμε τον Ωροσκόπο στον Αιγόκερω στην 7º:58’, να βρίσκεται σε σύνοδο με τον καταστροφικό Απλανή αστέρα Facies, ο οποίος σχετίζεται με τη βία, την ανεξέλεγκτη πτώση και θεωρείται πολύ άτυχος αστέρας και σε τετράγωνο ιδιομοιρίας με τον Δία στον Κριό στην 7º:01’ στον 3ο οίκο. Το τετράγωνο του Ωροσκόπου με το Δία μας δείχνει εντάσεις, αναστάτωση, προβλήματα στην επικοινωνία, ασυνεννοησία και φοβερό εκνευρισμό. 

Β) Παρατηρούμε ότι ο σεισμός έγινε λίγες ώρες μετά την Πανσέληνο της 5/2/2023 ώρα 20:28μμ. Στην Πανσέληνο συμμετείχε και ο Ουρανός στον Ταύρο σε θέση αδυναμίας, στη 15º:01’. Τη στιγμή του σεισμού, ο Ήλιος βρισκόταν στην 17º:00’ του Υδροχόου, στο 2ο οίκο σε αντίθεση με τη Σελήνη στο Λέοντα, στην 20º:33’ στον 8ο οίκο και τα 2 φώτα, Ήλιος και Σελήνη, σχημάτιζαν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, στην 15º:01’ στον 4ο οίκο.

 Ο σχηματισμός του Ταύ τετραγώνου που συμμετείχαν οι πλανήτες, μας υποδηλώνει μία έκρυθμη κατάσταση που σιγόβραζε στα θεμέλια της χώρας και αιφνιδιαστικά  «εξερράγη», σκορπώντας το θάνατο, προκαλώντας τεράστια θέματα στο έδαφος της ευρύτερης περιοχής και πολύ μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Γ) Η Σελήνη στο Λέοντα στην 20º:33’ στον 8ο οίκο, ο οποίος χαρακτηρίζεται και σαν οίκος του θανάτου ή της απώλειας, σχημάτιζε 2 χιαστί, ένα με τον Ερμή στον Αιγόκερω στην 22º:55’ στον 1ο οίκο και άλλο ένα με τον Ποσειδώνα σε θέση κυβέρνηση στους Ιχθύες στην 23º:45’ στον 3ο οίκο. 

 Το πρώτο χιαστί της Σελήνης με τον Ερμή μας απεικονίζει την αδυναμία επικοινωνίας και ενημέρωσης που έζησαν οι κάτοικοι και το αδιέξοδο σημείο που έφτασαν κυριολεκτικά, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα, να χαθούν εκατοντάδες άνθρωποι. Δυστυχώς, ο σεισμός χτύπησε την πόλη στις 4:17 π.μ., οπότε οι περισσότεροι κάτοικοι δεν πρόλαβαν ούτε καν να αντιδράσουν. Η σελήνη από τον 8ο οίκο τους «κοίμισε» για πάντα.

 Το δεύτερο χιαστί της Σελήνης στον 8ο οίκο με τον Ποσειδώνα στον 3ο οίκο, έρχεται και αυτό να προστεθεί και να καταδείξει το τραγικό πρόβλημα της έλλειψης επικοινωνίας και της σύγχυσης που επικρατούσε, τα οποία κόστισαν το θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων.

Δ) Η Αφροδίτη στους Ιχθύες στην 12º:24’ στο 2ο οίκο σχημάτιζε όψη τετραγώνου με τον Άρη στους Διδύμους στον 6 οίκο. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, μας δείχνει τους ξαφνικούς χωρισμούς που βίωσαν οι κάτοικοι, τα οικονομικά προβλήματα που κλήθηκαν να διαχειριστούν μετά την τραγωδία που έζησαν και τις αντίξοες συνθήκες που έπρεπε να διαχειριστούν στην εργασία τους και στην καθημερινότητα τους. 

 Δυστυχώς, ο χάρτης της 6/2/2023 και ώρα τοπική  4:17 π.μ. απεικονίζει με κάθε λεπτομέρεια τις τραγικές στιγμές που έζησαν οι κάτοικοι. 

Θα δούμε πως η συγκεκριμένη ημέρα του σεισμού σχετίζεται με το γενέθλιο χάρτη της Τουρκίας.

Σαν σήμερα: O καταστροφικός σεισμός της Τουρκίας που συνέβη στις 28 Μαρτίου 1970 και τα κοινά αστρολογικά στοιχεία του, με τον τελευταίο τραγικό σεισμό στις 6 Φεβρουαρίου 2023. 15

Α) Παρατηρούμε ότι σε αυτόν τον χάρτη, όπως και στους 2 προηγούμενους, εκείνους της Ηλιακής έκλειψης στις 7/3/1970 και του σεισμού στις 28/3/1970 να βάλλεται για ακόμη μία φορά ο Ήλιος της Τουρκίας, πολύ σκληρά. Αυτή τη φορά βρίσκεται σε συνοδό με το Νότιο Δεσμό, μία συνοδός η οποία θεωρείται από τις πιο σκληρές και δύσκολες, διότι είναι σαν μία πολύ αρνητική ενέργεια να «ρουφά» τη ζωτικότητα του πλανήτη, πόσο μάλλον εδώ που ο «πλανήτης» είναι ο Ήλιος, ο οποίος είναι η ζωή και το φως του χάρτη.

 Έχουμε λοιπόν τον Ήλιο στο Σκορπιό στην 5º:18’ στον 5ο οίκο, σε σύνοδο με το Νότιο Δεσμό στο Σκορπιό, στην 8º:17’ στον 5ο οίκο. Υποδηλώνει το χαμό πολλών νέων ανθρώπων και παιδιών, την καταστροφή του παραγωγικού και δημιουργικού ιστού της χώρας και το τέλος ενός κύκλου.

Β) Βλέπουμε το διελαύνοντα Δία στον Κριό στην 7º:01’ στο 10ο οίκο, σε αντίθεση ιδιομοιρίας με το γενέθλιο Άρη στο Ζυγό στην 7º:23’ στον 4ο οίκο. Είναι μία όψη που μας δείχνει την ένταση και τον παρορμητισμό στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και τη βοήθεια που θα δεχτεί από το εξωτερικό.

Γ) Στη συνέχεια, βλέπουμε το διελαύνοντα Ποσειδώνα στους Ιχθύες στην 23º:45’ στο 10ο οίκο, σε όψη χιαστί με το γενέθλιο Ερμή στο Ζυγό στην 24º:26’ σε σύνοδο με τον Κρόνο στο Ζυγό στην 24º:32’, σε θέση έξαρσης στον 5ο οίκο. Είναι μία πολύ δύσκολη και σκληρή όψη, η οποία έρχεται να προστεθεί με τις προηγούμενες και να μας μιλήσει και εκείνη για την αρρώστια και το θάνατο πολλών ανθρώπων, αλλά και για την εικόνα σύγχυσης και αδυναμίας, που εκπέμπει η χώρα στο εξωτερικό, αδυνατώντας να διαχειριστεί αυτήν την απελπιστική κατάσταση.

Δ) Έχουμε το διελαύνοντα Χείρωνα στη 12º:48’ του Κριου στον 10ο οίκο, να σχηματίζει ακριβείας όψη τετραγώνου με το γενέθλιο Πλούτωνα στον Καρκίνο στην 12º:20’R (ανάδρομο) στον 1ο οίκο. Είναι μία όψη, η οποία απεικονίζει κυριολεκτικά και μεταφορικά τη βαθιά πληγή που άνοιξε στο εσωτερικό της χώρας (εδαφικά), τις πληγές των ανθρώπων στο σώμα και την ψυχή και το πληγωμένο γόητρο της χώρας διεθνώς.

Ε) Έχουμε τη διελεύουσα Σελήνη στο Λέοντα στην 20º:33’, στον 3ο οίκο, να σχηματίζει σύνοδο ιδιομοιρίας με το γενέθλιο Ποσειδώνα στο Λέοντα, στην 20º:12’ στον 3ο οίκο. Είναι μία όψη, η οποία δηλώνει σε ένα γενέθλιο χάρτη ότι, το άτομο έχει την τάση να φαντασιώνεται καταστάσεις και να «κοιμάται» με τα μάτια ανοιχτά. 

 Όμως, δυστυχώς, σε αυτή την περίπτωση λειτούργησε κυριολεκτικά, αφού την ώρα που χτύπησε ο σεισμός, οι περισσότεροι άνθρωποι κοιμόντουσαν και αυτό στάθηκε η αφορμή να χαθούν πολλές ανθρώπινες ζωές. Επίσης, τονίζει το φοβερό πρόβλημα επικοινωνίας, το οποίο συνέβαλε ώστε να χαθεί πολύτιμος χρόνος και καταδεικνύει την απογοήτευση και τη σύγχυση, η οποία υπήρξε.

 Τέλος, θα δούμε κάποια από τα μεσοδιαστήματα του γενέθλιου χάρτη της Τουρκίας, τα οποία ενεργοποιήθηκαν με τις διελεύσεις των πλανητών εκείνη την περίοδο, όπως επίσης και το τι σημαίνουν.

Α) Μεσοδιάστημα Ήλιος/ Ερμής: βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη της Τουρκίας στην 29º:52’ του Ζυγό και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στην 28º:49’, με όψη τετραγώνου. Κρυφές σκέψεις και προσπάθεια επιβολής μίας άποψης με τη βία. 

Β) Μεσοδιάστημα Ήλιος/ Κρόνος: βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη της Τουρκίας  στην 29º:55’ του Ζυγού και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στην 28º:49’, με όψη τετραγώνου. Δείχνει ένα βίαιο μπλοκάρισμα. 

Γ) Μεσοδιάστημα Ήλιος/ Άρης: βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη της Τουρκίας  στην 21º:21’ του Ζυγού και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Ερμή στο Αιγόκερω, στην 22º:55, με όψη τετραγώνου. Δείχνει μία νοητική πράξη, η οποία θα οδηγήσει σε κάποια απόφαση.

Δ) Μεσοδιάστημα Ουρανού/ Βόρειου Δεσμού: βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη της Τουρκίας  στην 11º:07’ του Διδύμου και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Άρη στους Διδύμους, στην 11º:28’, με όψη συνόδου. Διενέξεις που συνδέονται με βίες πράξεις.

Ε) Μεσοδιάστημα Πλούτωνας / MC: βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη της Τουρκίας  στην 14º:20’ του Ταύρου και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Ουρανού στον Ταύρο, στη 15º:01’, με όψη συνόδου. Ξαφνικές επαγγελματικές αλλαγές.

 Στο τέλος θα δούμε τους 2 χάρτες των σεισμών και ποιοι πλανήτες του γενέθλιου χάρτη της Τουρκίας ενεργοποιήθηκαν. Ο πρώτος χάρτης, ο εσωτερικός, είναι ο χάρτης της Τουρκίας, ο δεύτερος χάρτης είναι του σεισμού στις 28/3/1970 και ο τρίτος χάρτης, ο εξωτερικός, είναι του πρόσφατού σεισμού στις 6/2/2023.

Σαν σήμερα: O καταστροφικός σεισμός της Τουρκίας που συνέβη στις 28 Μαρτίου 1970 και τα κοινά αστρολογικά στοιχεία του, με τον τελευταίο τραγικό σεισμό στις 6 Φεβρουαρίου 2023. 17

 Παρατηρούμε και στους 2 χάρτες των σεισμών, ότι οι γενέθλιοι πλανήτες της Τουρκίας που βάλλονται, είναι οι ίδιοι. Συγκεκριμένα στο σεισμό της 28/3/1970 και τοπική ώρα 11:05μ.μ., οι πλανήτες που δέχθηκαν πολύ σκληρές όψεις είναι οι ακόλουθοι: Ο γενέθλιος Ήλιος στο Σκορπιό στην 5º:18’ στον 5ο οίκο, δέχθηκε όψη συνόδου από το διελαύνοντα Δία στο Σκορπιό στην 3º:36’R(ανάδρομο) στον 5ο οίκο και αντίθεση από το διελαύνοντα Κρόνο στον Ταύρο, στην 7º:44΄ στον 11ο οίκο. 

 Ο γενέθλιος Άρης σε θέση αδυναμίας στο Ζυγό στην 7º:23’, στον 4ο οίκο, δέχθηκε όψη συνόδου από το διελαύνοντα Ουρανό στο Ζυγό στην 6º:42’R(ανάδρομος) και όψη αντίθεσης από το διελαύνων Ήλιο στον Κριό, στην 7º:15’ στο 10ο οίκο.

 Ο γενέθλιος Κλήρος Τύχης στο Σκορπιό, στη 13º:09’ στον 5ο οίκο, δέχθηκε όψη αντίθεσης από το διελαύνοντα Άρη στον Ταύρο, σε θέση παραδοσιακής του αδυναμίας, στη 15º:28’ στον 11ο οίκο. Να σημειώσουμε ότι, ο Κλήρος Τύχης είναι ο Hyleg (ζωοδότης) του γενέθλιου χάρτη της Τουρκίας. Είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο του χάρτη, το οποίο χρήζει μεγάλης προσοχής και σημασίας.

 Ο γενέθλιος Πλούτωνας στον Καρκίνο στην 12º:20’R(ανάδρομος) στον 1ο οίκο, δέχθηκε όψη τετραγώνου από το διελαύνοντα Ερμή στον Κριό, στην13º:12’ στον 10ο οίκο.

 Στον σεισμό της 6/2/2023, οι γενέθλιοι πλανήτες που δέχθηκαν δύσκολες όψεις ήταν οι ακόλουθοι: Ο γενέθλιος Ήλιος στο Σκορπιό στην 5º:18’ στον 5ο οίκο, δέχθηκε όψη συνόδου από το διελαύνοντα Νότιο Δεσμό στο Σκορπιό, στην 8º:17’.

 Ο γενέθλιος Άρης σε θέση αδυναμίας στο Ζυγό στην 7º:23’, στον 4ο οίκο, δέχθηκε όψη αντίθεσης ιδιομοιρίας από το διελαύνοντα Δία στον Κριό, στην 7º:01’ στο 10ο οίκο.

 Ο γενέθλιος Κλήρος Τύχης στο Σκορπιό στη 13º:09’, στον 5ο οίκο, δέχθηκε όψη αντίθεσης από το διελαύνοντα Ουρανό σε πτώση στον Ταύρο, στη 15º:01’ στον 11ο οίκο.

 Ο γενέθλιος Πλούτωνας στον Καρκίνο στη 12º:20’R(ανάδρομος) στον 1ο οίκο, δέχθηκε ακριβείας όψη τετραγώνου από το διελαύνοντα Χείρωνα στον Κριό, στη 12º:49’.

 Αξίζει να σημειωθεί και να επισημανθεί ότι, όπως προαναφέραμε, ο πρώτος σεισμός έγινε λίγες μέρες μετά την ολική Ηλιακή έκλειψη, στις 7/3/1970 και ο δεύτερος σεισμός έγινε, λίγες ώρες μόνο, μετά από την πανσέληνο στις 5/2/2023,η οποία ήταν πολύ σκληρή και μετείχε ο Ουρανός στον Ταύρο σε πτώση, όπου είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με τα απρόβλεπτα γεγονότα και τα ατυχήματα.

 Το σύμπαν μας μιλάει με τους δικούς του κωδικούς και μας τονίζει τους κινδύνους, που κάποιες φορές ελλοχεύουν, για να είμαστε προσεκτικοί, ενώ κάποιες άλλες φορές μας ανοίγει το δρόμο για να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τα δώρα που μας προσφέρει και να εξελιχθούμε .Το ζητούμενο είναι, εμείς να είμαστε σε θέση να ακούσουμε και να αποκωδικοποιήσουμε τα σημάδια του.

-Τα μεσοδιαστήματα έχουν αναλυθεί βάση του βιβλίου “Συνδυασμοί Κοσμικών Επιρροών-Θεωρία των Μεσοδιαστημάτων” του  Ebertin Reinhold.

Από την Άννα Αλεξανδρινού