Σαν σήμερα το δυστύχημα στο Τσερνόμπιλ με αστρολογική επεξήγηση και σύνδεση με το ατύχημα στο ίδιο εργοστάσιο το 1982 

Σαν σήμερα το δυστύχημα στο Τσερνόμπιλ με αστρολογική επεξήγηση και σύνδεση με το ατύχημα στο ίδιο εργοστάσιο το 1982 

Έχουν περάσει 37 χρόνια από εκείνη την τραγική νύχτα, όταν εξερράγη ο αντιδραστήρας 4 στον πυρηνικό σταθμό Βλαντιμίρ Λένιν, στην περιοχή του Τσερνόμπιλ, της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης. 

Ένα τρομακτικό δυστύχημα, όπου κάνεις δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα συνέβαινε, εφόσον το εργοστάσιο Βλαντιμίρ Λένιν ήταν το καμάρι της ΕΣΣΔ και μέχρι τότε πίστευαν όλοι, ότι ήταν άριστα και άρτια εξοπλισμένο, τόσο τεχνολογικά, όσο και από τη στελέχωση του ανθρώπινου δυναμικού.

Εμείς, απ’ τη δική μας αστρολογική σκοπιά, θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε και να αναλύσουμε, ποιοι ήταν εκείνοι οι πλανητικοί σχηματισμοί, οι οποίοι πυροδότησαν το γενέθλιο χάρτη του εργοστασίου και είχαμε το πιο σκληρό πυρηνικό δυστύχημα στην ανθρωπότητα και κατά πόσο συνδέεται ο γενέθλιος χάρτης του εργοστασίου, με το πρώτο ατύχημα του 1982. Ένα ατύχημα όμως, το οποίο δεν είχε ανακοινωθεί από την ΕΣΣΔ και έγινε γνωστό, αρκετά χρόνια αργότερα.

Όλα τα στοιχεία τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας μετά από κάποια χρόνια, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι, στον πυρηνικό σταθμό Λένιν στο Τσερνόμπιλ, υπήρχαν εξαρχής προβλήματα τεχνικά στους αντιδραστήρες του. 

Συγκεκριμένα, στις 9/9/1982 στον αντιδραστήρα 1 παρουσιάστηκε πρόβλημα μερικής τήξης του πυρήνα, λόγω ελαττωματικής βαλβίδας ψύξης. Ο αντιδραστήρας συντηρήθηκε απ’ το αρμόδιο τμήμα, όμως παρέμεινε κλειστή η βαλβίδα. Όταν στη συνέχεια  προχώρησαν στη σύνδεση του, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπερθερμανθεί το ουράνιο – το οποίο χρησιμοποιούσαν ως καύσιμο – στη δεξαμενή του και να σπάσει. 

Ευτυχώς, οι ζημιές που προκλήθηκαν ήταν λίγες, όμως το προσωπικό το κατάλαβε αρκετές ώρες αργότερα και σαν αποτέλεσμα είχε, να απελευθερωθεί και να διαφύγει ραδιενέργεια και άλλα επικίνδυνα τοξικά στοιχεία από την καμινάδα του εργοστασίου, ρυπαίνοντας την περιοχή γύρω από το εργοστάσιο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σοβαρά προβλήματα, πέρα από τον αντιδραστήρα 1, όπως προαναφέραμε, υπήρξαν από το 1984 και στον αντιδραστήρα 3, αλλά και στον αντιδραστήρα 4, ο οποίος ήταν εκείνος που τελικά εξερράγη και προκλήθηκε το θανατηφόρο δυστύχημα στις 26/4/1986.

Από την Άννα Αλεξανδρινού

Σαν σήμερα το δυστύχημα στο Τσερνόμπιλ με αστρολογική επεξήγηση και σύνδεση με το ατύχημα στο ίδιο εργοστάσιο το 1982  3

Ας δούμε σύντομα την ιστορία της περιοχής αυτής…

Στις 4/2/1970 επιλέγεται η περιοχή, η οποία θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες του πυρηνικού σταθμού, ο οποίος θα χτιζόταν στην ευρύτερη περιοχή. Η πόλη ονομάστηκε Πρίπιατ, από τον ποταμό της περιοχής.

Λέγεται ότι, οι κάτοικοι των γύρω περιοχών θεωρούσαν αυτό το έδαφος αιματοβαμμένο, γιατί σ΄ εκείνη την περιοχή έμεναν κυρίως Εβραίοι, τους οποίους στο 2ο παγκόσμιο πόλεμο σκότωσαν οι Γερμανοί του Χίτλερ. Αργότερα, η περιοχή κατοικήθηκε από φτωχούς Πολωνούς, τους οποίους κυνήγησε ο Στάλιν και αρκετά χρόνια μετά, επιλέχθηκε ως η περιοχή στην οποία θα εξυπηρετούνταν οι ανάγκες του πυρηνικού σταθμού. 

Όμως, εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος, και πάλι το έδαφος της πλημμύρισε με δάκρυα και αίμα των αδικοχαμένων ανθρώπων, καθώς επίσης και με άφθονο δηλητήριο από τις τοξικές ουσίες, οι οποίες εκτοξεύθηκαν από την έκρηξη του αντιδραστήρα 4.

 Η καταστροφή ήταν τόσο μεγάλη, ώστε η περιοχή να χαρακτηριστεί ως επικίνδυνη ζώνη για οποιαδήποτε ζωντανό οργανισμό και να αποκλειστεί οριστικά. Μάλιστα, η πόλη ακόμα και σήμερα αποκαλείται «πόλη φάντασμα». Είναι ένα στοιχείο, το οποίο αναφέρουμε λόγω της πικρής και σκληρής προϊστορίας της πόλης.

Μετά το σύντομο οδοιπορικό της πόλης και των γεγονότων που τη στιγμάτισαν, θα περάσουμε στην αστρολογική ανάλυση των γεγονότων.

Το εργοστάσιο ξεκίνησε να κατασκευάζεται στις 15/8/1972

Αυτός είναι ο γενέθλιος χάρτης του εργοστασίου:

Σαν σήμερα το δυστύχημα στο Τσερνόμπιλ με αστρολογική επεξήγηση και σύνδεση με το ατύχημα στο ίδιο εργοστάσιο το 1982  5

Εξετάζοντας το χάρτη με την τεχνική της Επιλεκτικής Αστρολογίας παρατηρούμε τα εξής :

Α) Η Σελήνη στο Σκορπιό, σε θέση πτώσης, στην 4°:19’ στον 1ο οίκο, σχημάτιζε ένα τετράγωνο με τον Ερμή στο Λέοντα στη 10º:50’R (ανάδρομο) στο 10ο οίκο, ένα ενάμιση τετράγωνο με τον Κρόνο στους Δίδυμους στη 18º:34’ στον 8ο οίκο κι ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, στην 7º:25’ στον 9ο οίκο.

Το τετράγωνο το οποίο σχημάτιζε η Σελήνη στο Σκορπιό στον 1ο οίκο, με τον Ερμή στο Λέοντα στο 10ο οίκο, δείχνει την ένταση και την πίεση την οποία αισθανόταν ο λαός της περιοχής, περιμένοντας κάποια ενημέρωση από τους κυβερνώντες, η οποία όμως καθυστέρησε αρκετά να έρθει, με αποτέλεσμα να προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα στην υγεία κάποιων ανθρώπων. Ταυτόχρονα, αποτυπώνει τα πυρά που δέχθηκε η κυβέρνηση από το εξωτερικό για ολιγορίες και καθυστερήσεις, δεχόμενη έτσι καίριο πλήγμα στην αξιοπιστία της. 

Το ενάμιση τετράγωνο της Σελήνης στο Σκορπιό στον 1ο οίκο με τον Κρόνο στους Διδύμους στον 8ο οίκο, αναδεικνύει την απομόνωση στην οποία θα εισερχόταν ο λαός, τους χωρισμούς τους οποίους θα βίωνε λόγω θανάτων, τις ασθένειες που θα προέκυπταν, τη στενοχώρια και τον πόνο που θα ένιωθε και την υπερπροσπάθεια, την οποία θα έπρεπε να καταβάλει, ώστε να βγει από το αδιέξοδο.

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη στο Σκορπιό στον 1ο οίκο με την Αφροδίτη στον Καρκίνο στον 9ο οίκο, δείχνει την ανάγκη του λαού, μέσα από τον πόνο και την οργή την οποία βιώνει, να αισθανθούν οι άλλοι άνθρωποι στο εξωτερικό, σε τι κατάσταση έχουν περιέλθει, ώστε να τους συμπαρασταθούν, έστω και ψυχολογικά.

Β) Στο 2ο οίκο έχουμε τον Ποσειδώνα στον Τοξότη στην 2º:29’, να σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Άρη στην Παρθένο στη 00º:12’, στο 10ο οίκο. Τονίζει τις φοβερές αδυναμίες που θα παρουσιάζονταν στην υλοποίηση της επένδυσης λόγω κόστους – με αποφάσεις της κυβέρνησης – και τις λάθος επιλογές στη διαχείριση του έργου, εξαιτίας ασαφών πληροφοριών, οι οποίες θα προκαλούσαν σύγχυση. Υποδηλώνει επίσης, τις πιθανές μολύνσεις εξαιτίας αερίων, από τα οποία θα προέκυπταν ασθένειες.

Δυστυχώς έτσι κι έγινε. Στην προσπάθεια εξοικονόμησης πόρων, λόγω του κόστους ως προς την υλοποίηση του εργοστασίου, υπήρξαν σοβαρές αυθαιρεσίες στα συστήματα ασφαλείας, τις οποίες ούτε καν γνώριζε το ανώτερο προσωπικό. Αυτό υπήρξε τροχοπέδη, στη μετέπειτα διαχείριση της λειτουργείας και ασφάλειας των αντιδραστήρων. Αποτέλεσμα αυτού, να συμβεί το τραγικό δυστύχημα, μολύνοντας τους ανθρώπους και το περιβάλλον με ραδιενέργεια, τα οποία με τη σειρά τους, προκάλεσαν πολλούς θανάτους και αμέτρητες καρκινογενέσεις.

Γ) Στο 10ο οίκο έχουμε τον Ήλιο στο Λέοντα στην 22º:37’, να σχηματίζει μία όψη χιαστί με το Βόρειο Δεσμό στο Αιγόκερω, στην 24º:35’R (ανάδρομο)  στον 3ο οίκο κι ένα τρίγωνο με το Χείρωνα στον Κριό, στη 17º:04’R (ανάδρομο) στον 6ο οίκο. 

Η όψη χιαστί ανάμεσα στον Ήλιο, στο Λέοντα και το Βόρειο Δεσμό στον Αιγόκερω, υποδεικνύει, μεταφορικά, το θάνατό της δημόσιας εικόνας της χώρας και τον κυριολεκτικό θάνατο μελών της ομάδας που εργάζονταν στο εργοστάσιο, αλλά και των αδελφών, συγγενών και γειτόνων, οι οποίοι κλήθηκαν να βοηθήσουν στο δυστύχημα.

Το τρίγωνο του Ηλίου στο Λέοντα, με το Χείρωνα στον Κριό ανάδρομο, δείχνει τη δυνατότητα, την οποία θα είχαν οι κυβερνώντες και ο κόσμος, μές από πόνο, πληγές, κυριολεκτικές και μεταφορικές, ασθένειες και καθυστερήσεις, να ξαναχτίσουν την δημόσια εικόνα της χώρας και οι άνθρωποι να ξαναβρούν τους ρυθμούς της καθημερινότητας τους.

Επίσης, στο 10ο οίκο, έχουμε τον Άρη στην Παρθένο στη 00º:12’, όπου πέρα από το τετράγωνο το οποίο σχηματίζει με τον Ποσειδώνα το οποίο προαναφέραμε, επίσης σχηματίζει μισό τετράγωνο με τον Ουρανό στο Ζυγό, στην 15º:27’ στο 12ο οίκο και ενάμιση τετράγωνο με το Χείρωνα στον Κριό, στη 17º:04’R(ανάδρομο) στον 6ο οίκο.

Το μισό τετράγωνο του Άρη στην Παρθένο στον 10ο οίκο, με τον Ουρανό στο Ζυγό στη 15º:27’ στο 12ο οίκο, μας δείχνει το ξαφνικό και αναπόφευκτο δυστύχημα, το οποίο ήταν αδύνατο να αντιμετωπιστεί με τους καθιερωμένους τρόπους διαχείρισης κρίσεων, καθώς και τους πολλούς τραυματισμούς ανθρώπων.

Το ενάμιση τετράγωνο του Άρη με το Χείρωνα, στον 6ο οίκο, μας δείχνει τους σοβαρούς τραυματισμούς των ανθρώπων από λάθος κινήσεις των υπευθύνων και την υπερπροσπάθεια την οποία θα έπρεπε να καταβάλουν, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στην ανάγκες της καθημερινότητας τους και να μπορέσουν να τις ξεπεράσουν. Καταδεικνύει τις εμφανείς και ανεξίτηλες πληγές στην ψυχή και τις πιθανές αναπηρίες στο σώμα τους, τις οποίες θα έπρεπε να επουλώσουν, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν.   

Δ) Στο 12ο οίκο, έχουμε τον Ουρανό στο Ζυγό στη 15º:27’ να σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο στους Διδύμους στη 18º:34’ στον 8ο οίκο και μία αντίθεση με το Χείρωνα στον Κριό, στη 17º:04’R (ανάδρομος)  στον 6ο οίκο. Το τρίγωνο αυτό μας δείχνει τη συλλογική συνειδητοποίηση και την αποδοχή των ανθρώπων σε μία νέα κατάσταση απομόνωσης και σκληρής πειθαρχίας, προκειμένου να ελεγχθεί και να λυθεί το πρόβλημα, ώστε αργότερα, να μπορέσουν να ξαναζήσουν «ελεύθεροι».

Η αντίθεση του Ουρανού στο Ζυγό στο 12ο οίκο με το Χείρωνα στον Κριό στον 6ο οίκο, τονίζει τις ξαφνικές πληγές που δημιούργησε η έκρηξη στην καθημερινότητα των ανθρώπων και την καταστροφή του χώρου εργασίας τους. Ενός χώρου, όπου δεν ήξεραν πόσα μυστικά έκρυβε και με πόσο σκληρό τρόπο θα τα μάθαιναν. Επίσης, αναδεικνύει τους ξαφνικούς τραυματισμούς που θα υπήρχαν και το πόσο πολύ θα επηρέαζαν τις ζωές τους. 

Ε) Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο, το τέλος της υπόθεσης, όταν εξετάζουμε ένα χάρτη με την τεχνική της Επιλεκτικής Αστρολογίας, το βλέπουμε από τον 4ο οίκο και τον κυβερνήτη του. Σε αυτή την περίπτωση, η ακμή του 4ου οίκου βρίσκεται στον Υδροχόο και ο κυβερνήτης του, ο Ουρανός, είναι στο Ζυγό, στο 12ο οίκο. 

Είναι ένα στοιχείο το οποίο μας προϊδεάζει ότι η έκβαση του γεγονότος δε θα είναι καλή. Συγκεκριμένα, ο Ουρανός, όπως προαναφέραμε, σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο στους Διδύμους στον 8ο οίκο, μία αντίθεση με το Χείρωνα στον Κριό, στον 6ο οίκο και μισό τετράγωνο με τον Άρη στην Παρθένο, στο 10ο οίκο.

Όλες αυτές οι όψεις που σχηματίζει ο Ουρανός με δύσκολους πλανήτες και η δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, μέσα στο 12ο οίκο, δηλώνουν πολλά κρυμμένα μυστικά, τα οποία αφορούσαν το εργοστάσιο. Τις παρασκηνιακές διαδικασίες που ακολούθησαν οι κυβερνώντες, προκειμένου να αποκρύψουν ποιοι ήταν οι λόγοι, οι οποίοι στάθηκαν μοιραίοι για την ανατίναξη του αντιδραστήρα και εν τέλει, την προσπάθεια τους να αποκρύψουν ακόμα και το ίδιο το γεγονός της έκρηξης.

Επίσης, αποτυπώνει τους πολλούς τραυματισμούς, οι οποίοι προκλήθηκαν από το δυστύχημα. Την αδυναμία διαχείρισης και αντιμετώπισης του γεγονότος από τους κυβερνώντες, για κάτι το οποίο δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ στα χρονικά. Το συλλογικό φόβο, ο οποίος προήλθε από’ την πρωτοφανή κατάσταση την οποία θα βίωναν και τέλος, την απομόνωση, αλλά και τους φοβερούς περιορισμούς, τους οποίους  θα έπρεπε να υποστούν και να αντιμετωπίσουν.

Τώρα θα δούμε και θα αναλύσουμε τον χάρτη της ημέρας έκρηξης του εργοστασίου Λένιν στο Τσερνόμπιλ :

Σαν σήμερα το δυστύχημα στο Τσερνόμπιλ με αστρολογική επεξήγηση και σύνδεση με το ατύχημα στο ίδιο εργοστάσιο το 1982  7

Η έκρηξη του αντιδραστήρα 4 στο εργοστάσιο Λένιν στην περιοχή του Τσερνόμπιλ, αξίζει να σημειωθεί ότι, έγινε περίπου 35 ώρες μετά από την ολική Σεληνιακή έκλειψη Νότιου Δεσμού στις 24/4/1986, τοπική ώρα 16:46’ μμ, η οποία ενεργοποίησε, κυριολεκτικά, όλο το γενέθλιο χάρτη του εργοστασίου.

Δε θα αναλύσουμε όμως την έκλειψη, γιατί είναι σχεδόν ο ίδιος χάρτης με το χάρτη που θα αναλύσουμε -σ.σ. της ημέρας της έκρηξης-, αφού χρονικά απέχει μόλις 35 ώρες από την ώρα του συμβάντος. Ακόμα και η Σελήνη, όπου κινείται γρηγορότερα όλων των πλανητών, βρίσκεται ακόμα στο ζώδιο του Σκορπιού όπου έγινε η έκλειψη και έχει προχωρήσει στην 24º:26’. Θα αναφέρουμε μόνο ότι, η έκλειψη – πανσέληνος Νοτίου Δεσμού έγινε στην 4º:02’ του άξονα Ταύρου – Σκορπιού, σε σύνοδο ιδιομοιρίας με τη γενέθλια Σελήνη του εργοστασίου, στην 4º:19’.

Το δυστύχημα έγινε σε ώρα Κρόνου, στοιχείο που δηλώνει ότι το δυστύχημα θα ήταν πολύ σκληρό, θα έφερνε πολύ πόνο, περιορισμούς και θα χρειαζόταν πάρα πολύς χρόνος για να μπορέσει η κατάσταση να επανέλθει, ναι μεν σε φυσιολογικούς ρυθμούς, αλλά με εμφανή τα σημάδια που προκάλεσε. Ο κυβερνήτης της ώρας, ο Κρόνος, σε αυτή την περίπτωση βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, ανάδρομος στο 12ο οίκο. Είναι άλλο ένα στοιχείο το οποίο μας υποδηλώνει ακόμα περισσότερες δυσκολίες, καθυστερήσεις και παρασκηνιακές κινήσεις, τις οποίες, πιθανότητα, δε θα μάθουμε ποτέ.

Α) Παρατηρούμε ότι, ο Ωροσκόπος της ημέρας και της ώρας βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη στην 22º:59’ σε σύνοδο ακριβείας με τον Ουρανό στον Τοξότη, στην 22º:00’R (ανάδρομος). Είναι μία όψη η οποία υποδηλώνει ξαφνικά ατυχήματα, ομαδικό σοκ, αναταραχή, ένταση, ντελίριο και ξαφνική αλλαγή κατοικίας.

Συνυπολογίζοντας ότι ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου είναι ο Δίας, καταλαβαίνουμε ότι το ξαφνικό γεγονός που θα προέκυπτε, θα έπαιρνε μεγάλες διαστάσεις και θα επεκτεινόταν πολύ γρήγορα, με μεγάλη ένταση και ορμή, εφόσον ο Ωροσκόπος βρισκόταν σε σύνοδο με τον Ουρανό.

Ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου όπως προαναφέραμε, ο Δίας, βρισκόταν στους Ιχθύς στη 14º:23’ στο 2ο οίκο και σχημάτιζε ένα τετράγωνο με το Χείρωνα στους Διδύμους στην 11º:55’, στον 6ο οίκο και ένα εξάγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω σε θέση έξαρσης στην 13º:08’, στον 1ο οίκο.

Το τετράγωνο του Δία με το Χείρωνα μας υποδεικνύει τις εκτεταμένες πληγές των ανθρώπων στα σώματα και τις ψυχές τους, όπως και την κατάρρευση των μέχρι τότε πεποιθήσεων τους. Επίσης, δείχνει τις δυσκολίες και τα μεγάλα προβλήματα που έπρεπε να διαχειριστούν στην καθημερινότητα και την εργασία τους.

Τέλος, μας τονίζει το μεγάλο πόνο που προκλήθηκε στις ζωές των ανθρώπων για λόγους οικονομικούς, εφόσον πέρα από τα ανθρώπινα λάθη, τα οποία συνετέλεσαν ώστε να συμβεί το τρομακτικό ατύχημα, υπήρχαν σοβαρές ελλείψεις στα συστήματα ασφαλείας του πυρηνικού σταθμού, για λόγους εξοικονόμησης κόστους.  

Το εξάγωνο του Δία με τον Άρη υποδηλώνει την πολύ πετυχημένη εικόνα που εξέπεμπε ο πυρηνικός σταθμός, τα μεγάλα έσοδα που απέφερε και τη διαρκώς αυξανόμενη παραγωγή του.

Β) Στον 3ο οίκο έχουμε τον Ερμή στον Κριό στη 10º:58’, να σχηματίζει δύο τετράγωνα, ένα με τον Άρη στον Αιγόκερω σε θέση έξαρσης στη 13º:08’ κι ένα με τον Ποσειδώνα στο Αιγόκερω στην 5º:43’R (ανάδρομος), όπου οι 2 πλανήτες, Άρης και Ποσειδώνας, βρίσκονται σε ανοιχτή σύνοδο μεταξύ τους, στον 1ο οίκο.  Επίσης, σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη στην 8º:35’R (ανάδρομο), στο 12ο οίκο.

Τα τετράγωνα που σχηματίζει ο Ερμής και με τους 2 πλανήτες, Άρη και Ποσειδώνα, όπου βρίσκονται σε σύνοδο μεταξύ τους, μας δείχνουν τις ασθένειες που θα παρουσιάζονταν εξαιτίας δηλητηριάσεων και μολύνσεων, καθώς και το φοβερό πρόβλημα επικοινωνίας, λόγω έντασης και σύγχυσης.

Το τρίγωνο του Ερμή στον 3ο οίκο με τον Κρόνο στο 12ο οίκο αναδεικνύει τη γρήγορη ανταπόκριση φίλων, αδελφών και γειτόνων, ώστε να σπεύσουν σε βοήθεια, αλλά ταυτόχρονα τονίζει το έντονο παρασκήνιο που υπήρχε και προκάλεσε σοβαρά προβλήματα και καθυστερήσεις, στην αντιμετώπιση ενός τόσο σοβαρού ζητήματος. 

Γ) Στον 4ο οίκο έχουμε τον Ήλιο στον Ταύρο στην 5º:22’, να σχηματίζει μία όψη αντίθεσης, ιδιομοιρίας με τον Πλούτωνα στο Σκορπιό σε θέση κυβέρνησης στην 5º:59’R (ανάδρομος), στο 10ο οίκο κι ένα τρίγωνο ιδιομοιρίας με τον Ποσειδώνα στον Αιγόκερω στην 5º:43’ R (ανάδρομος), στον 1ο οίκο.

Η αντίθεση του Ηλίου στον Ταύρο στον 4ο οίκο με τον Πλούτωνα στο Σκορπιό στο 10ο οίκο,  δείχνει από τη μία πλευρά την καταστροφή την οποία έζησαν οι άνθρωποι και το θάνατο μελών της οικογένειάς τους, από την άλλη πλευρά μας καταδεικνύει τις σκληρές δοκιμασίες, τις οποίες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι κυβερνώντες και την κατάρρευση της δημόσιας εικόνας της χώρας, στην παγκόσμια κοινότητα. 

Η όψη τριγώνου του Ηλίου στον Ταύρο στον 4ο οίκο με τον Ποσειδώνα στον Αιγόκερω ανάδρομο στον 1ο οίκο δείχνει την απόλυτη πίστη των ανθρώπων έναντι στην αξιοπιστία του εργοστασίου και τις δυνατότητες του, καθώς επίσης και την αφοσίωση στο λειτούργημα που θεωρούσαν, οι ίδιοι, ότι επιτελούσαν. 

Δ) Στον 11ο οίκο έχουμε τη Σελήνη στο Σκορπιό σε θέση πτώσης, στην 24º:26’, να σχηματίζει όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη στον Ταύρο σε θέση κυβέρνησης στην 28º:53’, στον 5ο οίκο. Είναι μία όψη, η οποία υποδηλώνει το χωρισμό μεταξύ συντρόφων και φίλων. Καταδεικνύει, επίσης, τις αποβολές των εγκύων, τις τερατογενέσεις και την υπογεννητικότητα που παρουσιάστηκε τα επόμενα χρόνια, λόγω των μολύνσεων και των δηλητηριάσεων από τη ραδιενέργεια. 

Ε) Στο 12ο οίκο έχουμε τον Κρόνο στον Τοξότη στην 8º:35’R (ανάδρομος), να σχηματίζει όψη αντίθεσης με το Χείρωνα στους Διδύμους στην 11º:55’, στον 6ο οίκο. 

Είναι μία όψη, η οποία υποδηλώνει τον κίνδυνο που ελλόχευε στο παρασκήνιο και κανείς δεν μπορούσε να αντιληφθεί το κακό, το οποίο θα προκαλούσε στην καθημερινότητα, στην υγεία και στην εργασία των ανθρώπων. Αναδεικνύει σε όλο το εύρος του, την τραγική κατάσταση, την οποία θα βίωναν οι κάτοικοι της περιοχής και τα ανεξίτηλα σημάδια πόνου και τραυμάτων στις ψυχές και στα σώματά τους. 

ΣΤ) Το τέλος της υπόθεσης για το χάρτη της έκρηξης στον πυρηνικό σταθμό Λένιν στο Τσερνόμπιλ, θα το δούμε από την ακμή του 4ου οίκου και του κυβερνήτη του. Η ακμή του 4ου οίκου βρίσκεται στον Κριό και ο κυβερνήτης του, ο Άρης, βρίσκεται στον Αιγόκερω, σε θέση έξαρσης στη 13º:08’ στον 1ο οίκο. Σχηματίζει μία σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο Αιγόκερω στην 5º:43’R (ανάδρομος), ένα τετράγωνο με τον Ερμή στον Κριό στη 10º:58’ στον 3ο οίκο κι ένα εξάγωνο με το Δία στους Ιχθύς στη 14º:23’, στο 2ο οίκο.

Αυτές οι 3 όψεις του Άρη, μας μιλούν για ασθένειες που προήλθαν λόγω δηλητηριάσεων και μολύνσεων εξαιτίας του πυρηνικού σταθμού, τα μεγάλα κέρδη που αποκομίζονταν από την παραγωγή του σταθμού και τις έντονες διενέξεις και συγκρούσεις που προήλθαν, λόγω κακής ενημέρωσης και επικοινωνίας. 

Τώρα θα δούμε πως ενεργοποιήθηκε ο γενέθλιος χάρτης του εργοστασίου από τις διελεύσεις των πλανητών εκείνης της ημέρας της έκρηξης και γιατί τα αποτελέσματα ήταν τόσο καταστροφικά.

Αυτός είναι ο συνδυαστικός χάρτης :

Σαν σήμερα το δυστύχημα στο Τσερνόμπιλ με αστρολογική επεξήγηση και σύνδεση με το ατύχημα στο ίδιο εργοστάσιο το 1982  9

Α) Στον 1ο οίκο βλέπουμε την εικόνα την οποία εξέπεμπε το εργοστάσιο, τις δυνατότητες του και τη δυναμική του. Παρατηρούμε ότι, στον 1ο οίκο βρίσκεται η γενέθλια Σελήνη του εργοστασίου στο ζώδιο του Σκορπιού σε θέση πτώσης στην 4º:19’, η οποία είναι σαν να καταπνίγεται  από το διελαύνοντα Πλουτωνα στο Σκορπιό, με όψη συνόδου στην 5º:59’R (ανάδρομος) μέσα στον 1ο οίκο και με όψη αντίθεσης, από το διελαύνοντα  Ήλιο στον Ταύρο στην 5º:22’, στον 7ο οίκο. 

Οι 2 όψεις οι οποίες δέχεται η γενέθλια Σελήνη στο Σκορπιό σε θέση πτώσης, από το  διελαύντα Πλούτωνα στο Σκορπιό (ανάδρομος) και από το διελαύνοντα Ήλιο στον Ταύρο, απεικονίζουν την έκρυθμη και βίαιη κατάσταση την οποία αντιμετώπισε ο λαός, τα ακραία συναισθήματα φόβου και έντασης, τα οποία πλημμύρισαν τις καρδιές τους και τις μεταμορφωτικές και ολοκληρωτικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σχέσεις τους, οι οποίες προήλθαν από το συναισθηματικό και κυριολεκτικό θάνατο, τον οποίο βίωσαν.

Β) Στην συνέχεια παρατηρούμε τη διελαύνουσα Σελήνη στο Σκορπιό, σε θέση πτώσης στην 24º:26’, στο 2ο οίκο, να σχηματίζει τετράγωνο με το γενέθλιο Ήλιο στο Λέοντα, σε θέση κυβέρνησης στο 10ο οίκο. 

Αυτή η όψη δείχνει την έντονη δυσαρέσκεια και απογοήτευση του λαού προς τους κυβερνώντες. Τονίζει τα οικονομικά προβλήματα με τα οποία θα έρχονταν αντιμέτωπος ο λαός και οι κυβερνώντες, τα οποία θα χρειάζονταν άμεση λύση. Επίσης, αποτυπώνει τη δύσκολη και κακή εικόνα, την οποία εξέπεμπε η χώρα στο εξωτερικό, λαβώνοντας την αυτοπεποίθηση της και πλήττοντας την αξιοπιστία της.

Γ) Παρατηρούμε ότι ο διελαύνων Κρόνος στον Τοξότη στην 8º:35’R (ανάδρομος) στο 2ο οίκο, σχηματίζει όψη συνόδου με το γενέθλιο Ποσειδώνα στον Τοξότη στην 2º:29’, στο 2ο οίκο. Η σύνοδος αυτή των 2 πλανητών είναι πολύ σκληρή και υποδηλώνει πολύ σοβαρές και χρόνιες ασθένειες, όπως επίσης και θάνατο. 

Σε αυτή την περίπτωση συμβολίζει το θανάσιμο πλήγμα, το οποίο δέχτηκε το εργοστάσιο, αλλά και το θάνατο, ο οποίος προήλθε, ως επί το πλείστον, από τις καρκινογενέσεις, οι οποίες προήλθαν λόγω του δυστυχήματος. Επίσης, καταδεικνύει την «ασθενική φύση» και την «αδυναμία» του ίδιου του εργοστασίου από την αρχή της κατασκευής του, λόγω των σοβαρότατων ελλείψεων στα συστήματα ασφαλείας του, στην προσπάθεια εξοικονόμησης κόστους.

Δ) Στο 2ο οίκο, επίσης, έχουμε το διελαύνοντα Ωροσκόπο της ημέρας και της ώρας στον Τοξότη στην 22º:00’, σε σύνοδο με το διελαύνοντα Ουρανό στον Τοξότη στην 22º:59’, να σχηματίζουν ακριβείας όψη τριγώνου με το γενέθλιο Ήλιο στο Λέοντα σε θέση κυβέρνησης, στην 22º:37’ του εργοστασίου, στο 10ο οίκο.

Είναι μία όψη η οποία υποδηλώνει τη γρήγορη και ξαφνική οικονομική αναταραχή στην οποία εισήλθε η χώρα και επηρέασε τάχιστα την εικόνα της στο εξωτερικό. Επίσης, καταδεικνύει την υπερβολική σιγουριά – αυτοπεποίθηση της κυβέρνησης, έναντι της δυναμικής και της αξιοπιστίας του εργοστασίου, η οποία την οδήγησε σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και λάθος κινήσεις, με αποτέλεσμα τα γνωστά και καταστροφικά γεγονότα.

Ε) Παρακάτω βλέπουμε το διελαύνοντα Ποσειδώνα στον Αιγόκερω στην 5º:43’R (ανάδρομο) σε σύνοδο με το διελαύνοντα Άρη στον Αιγόκερω σε θέση έξαρσης στη 13º:08’ στον 3ο οίκο, να σχηματίζουν όψη συνόδου με το γενέθλιο Κλήρο Τύχης του εργοστασίου στον Αιγόκερω στην 9º:25’ στον 3ο οίκο και όψη αντίθεσης με τη γενέθλια Αφροδίτη στον Καρκίνο στην 7º:25’, στον 9ο οίκο.

Η δύσκολη και σκληρή σύνοδος των διελαυνόντων Ποσειδώνα και Άρη στον Αιγόκερω, στον 3ο οίκο, σε σύνοδο με το γενέθλιο Κλήρο Τύχης του εργοστασίου στο Αιγόκερω στον 3ο οίκο, το οποίο είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο για κάθε χάρτη, καταδεικνύει τα σοβαρότατα προβλήματα τα οποία θα προκαλούνταν.  

Αποτυπώνει τις ασθένειες, οι οποίες προκλήθηκαν από τα χημικά αέρια στους αδελφούς, συγγενείς και γείτονες, κατά τη διαδρομή τους προς το εργοστάσιο, προκειμένου να βοηθήσουν στο δυστύχημα. Επίσης, απεικονίζει την «ασθενική», εώς και ανύπαρκτη ενημέρωση των πολιτών και των γειτονικών χωρών από τα ΜΜΕ, για το τι είχε συμβεί και τέλος, δείχνει αδυναμία στην επικοινωνία για την εύρεση και εφαρμογή ενός δραστικού- συντεταγμένου σχεδίου, προς την αντιμετώπιση και καταπολέμηση της κατάστασης.

Επίσης, η δύσκολη και σκληρή σύνοδος των διελαυνόντων Ποσειδώνα και Άρη στον Αιγόκερω, στον 3ο οίκο, σχημάτιζε αντίθεση με τη γενέθλια Αφροδίτη στον Καρκίνο στον 9ο οίκο. Είναι μία όψη η οποία καταδεικνύει την απογοήτευση, την κατάρρευση και τη διάψευση σε όσα σκέφτονταν και πίστευαν οι άνθρωποι, μετά τις λανθασμένες κινήσεις οι οποίες έγιναν, καθώς και την παντελή έλλειψη ενημέρωσης τους, από τους αρμοδίους. 

Ακόμη, υποδηλώνει τα εκτεταμένα ορμονικά προβλήματα των γυναικών, όπως και τις πολλές αποβολές που σημειώθηκαν εκείνη την περίοδο. Τέλος, αποτυπώνει τους χωρισμούς μεταξύ συντρόφων, αδελφών και συγγενών, λόγω των σοβαρότατων ασθενειών που προκλήθηκαν από τα χημικά.

ΣΤ) Στον 6ο οίκο έχουμε το διελαύνοντα Ερμή στον Κριό στη 10º:58’, να σχηματίζει τρίγωνο ιδιομοιρίας με το γενέθλιο Ερμή στο Λέοντα στη 10º:50’R (ανάδρομο) στο 10ο οίκο. Είναι μία όψη, η οποία τονίζει τη γρήγορη και αναγκαία ενημέρωση που θα έπρεπε να είχαν οι πολίτες από τους κυβερνώντες, προκειμένου να προστατέψουν την υγεία τους, η οποία όμως καθυστέρησε πολύ να έρθει, για λόγους ματαιοδοξίας και προστασίας της εικόνας του καθεστώτος στο εξωτερικό.

Ζ) Τέλος, έχουμε τη διελαύνουσα Αφροδίτη στον Ταύρο σε θέση κυβέρνησης στην 28º:53’ στον 8ο οίκο, να σχηματίζει όψη ακριβείας χιαστί με το γενέθλιο Δία στον Τοξότη, σε θέση κυβέρνησης στην 28º:38’R (ανάδρομο,) στον 3ο οίκο. 

Είναι μία όψη η οποία δείχνει τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα και τις απώλειες, οι οποίες προήλθαν από την υπεροψία των ανώτερων στελεχών. Επίσης, καταδεικνύει το φόβο και τον τρόμο στη σκέψη των ανωτέρων, ότι θα αποκαλυφθούν οι λόγοι του δυστυχήματος, καθώς και οι δικές τους ελλιπείς γνώσεις, οι οποίες τους οδήγησαν σε λανθασμένες και τραγικές κινήσεις.

Ανάλυση μεσοδιαστημάτων σύμφωνα με τον Ebertin (Κοσμοβιολόγος) :

Α) Μεσοδιάστημα Κρόνος /Ωροσκόπος: βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη του εργοστασίου στην 23º:04’ του Λέοντα και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση της Σελήνης στο Σκορπιό σε θέση πτώσης, στην 24º:26’, με όψη τετραγώνου. Δείχνει χωρισμό από γυναίκες.

Β) Μεσοδιάστημα Σελήνη /Ερμής: βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη του εργοστασίου στην 22º:35’ της Παρθένου και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Ουρανού στον Τοξότη,  στην 22º:00’, με όψη τετραγώνου. Δείχνει κατασκευαστική αποτυχία, ένα δυσάρεστο και απρόσμενο αποτέλεσμα, ένα ξαφνικό γεγονός στη ζωή νεαρών γυναικών.

Γ) Μεσοδιάστημα Ήλιου/Ποσειδώνα: βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη του εργοστασίου στην 12º:33’ του Ζυγού και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Άρη στον Αιγόκερω, σε θέση έξαρσης, στη 13º:08’, με όψη τετραγώνου. Δείχνει προβλήματα απόδοσης και ικανότητας στο επάγγελμα.

Δ) Μεσοδιάστημα Πλούτωνα/Ωροσκόπου: βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη του εργοστασίου στη 14º:00’ του Ζυγού και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Άρη στον Αιγόκερω, σε θέση έξαρσης, στη 13º:08’, με όψη τετραγώνου. Δείχνει τραυματισμούς, ατύχημα, εγχείρηση.

Ε) Μεσοδιάστημα Κρόνος/MC: βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη του εργοστασίου στη 12º:38’ του Καρκίνου και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Άρη στον Αιγόκερω, σε θέση έξαρσης, στη 13º:08’, με όψη αντίθεσης. Δείχνει βεβιασμένους χωρισμούς, λύπη, πόνο, πένθος εξαιτίας απώλειας.

Τώρα θα δούμε και θα εξετάσουμε το χάρτη του πρώτου ατυχήματος του αντιδραστήρα 1, στο εργοστάσιο «Λένιν» στο Τσερνόμπιλ. 

Σαν σήμερα το δυστύχημα στο Τσερνόμπιλ με αστρολογική επεξήγηση και σύνδεση με το ατύχημα στο ίδιο εργοστάσιο το 1982  11

Α) Στον 1ο οίκο έχουμε τον Άρη στο Σκορπιό, σε θέση κυβέρνησης στην 22º:47’, να σχηματίζει όψη αντίθεσης με τη Σελήνη στον Ταύρο σε θέση έξαρσης στην 28º:17’, στον 8ο οίκο, η οποία βρίσκεται σε σύνοδο με το Χείρωνα στον Ταύρο στην 27º:42’R (ανάδρομο) στον 8ο οίκο. 

Η αντίθεση του Άρη στο Σκορπιό με τη Σελήνη και το Χείρωνα στον Ταύρο, όπου βρίσκονται σε σύνοδο μεταξύ τους, δείχνει έντονη ψυχολογική πίεση, χωρισμούς λόγω ανωτέρας βίας και σοβαρές γυναικολογικές ασθένειες, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν ακόμα και στο θάνατο. 

Σε αυτήν την περίπτωση, υποδηλώνει την πίεση του προσωπικού του εργοστασίου και το φόβο για το κακό που θα μπορούσε να γίνει, το οποίο θα προκαλούσε σοβαρότατα προβλήματα, τραυματισμούς ανθρώπων ή ακόμα και το θάνατο αυτών, καθώς και μεγάλες οικονομικές απώλειες. Ακόμη, θα μπορούσαμε να το ερμηνεύσουμε ως τον προάγγελο ενός αναπόφευκτου – τραγικού  δυστυχήματος, το οποίο θα σκόρπιζε βίαια και υποχθόνια το θάνατο. 

Β) Παρατηρούμε ότι στο 2ο οίκο έχουμε τον Ουρανό στον Τοξότη στη 00º:59’, να σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στην Παρθένο σε θέση πτώσης στην 1º:46’, στο 10ο οίκο. Είναι μία όψη, που δείχνει την ξαφνική απώλεια χρημάτων, η οποία προήλθε από το πρόβλημα του αντιδραστήρα 1 και ανάγκασε τους αρμοδίους να τον αποσύρουν προσωρινά για επισκευή, μειώνοντας έτσι την παραγωγική δύναμη του εργοστασίου και κατ’ επέκτασιν τα έσοδα.

Επίσης, καταδεικνύει την αδιαφορία των υπευθύνων προς τους καταγεγραμμένους κανόνες ασφαλείας, η οποία αποδείχθηκε λανθασμένη, αφού αγνοώντας τους κανόνες και ακολουθώντας δικές τους τεχνικές, κατά τη σύνδεση του αντιδραστήρα 1 στο σύστημα, προκλήθηκε το πρώτο ατύχημα.

 Ένα ατύχημα, το οποίο, ναι μεν δεν προκάλεσε μεγάλες εμφανείς ζημιές, αν και υπήρξε μικρή διαρροή ραδιενέργειας (όπως μάθαμε πολλά χρόνια αργότερα), έκρουσε όμως τον κώδωνα του κινδύνου, για το ότι υπήρχε πρόβλημα. Δυστυχώς, οι κυβερνώντες δεν το έλαβαν υπόψη τους, με αποτέλεσμα λίγα χρόνια μετά, να υπάρξει η μεγάλη έκρηξη με τα οδυνηρά αποτελέσματα, η οποία ανέδειξε την πλήρη αναξιοπιστία της κυβέρνησης στο εξωτερικό, τσαλακώνοντας τις «περίφημες» πεποιθήσεις της και την αυτοπεποίθηση της.

Γ) Στο 2ο οίκο έχουμε επίσης τον Ποσειδώνα στον Τοξότη στην 24º:16’, να σχηματίζει όψεις χιαστί με τη Σελήνη στον Ταύρο, σε θέση έξαρσης στην 28º:17’, στον 8ο οίκο και το Χείρωνα στον Ταύρο στην 27º:42’R (ανάδρομο) στον 8ο οίκο, όπου Σελήνη και Χείρωνας βρίσκονται σε σύνοδο μεταξύ τους. Είναι όψεις οι οποίες προειδοποιούσαν για το σοβαρό κίνδυνο θανάτων ανθρώπων, ψυχολογικών τραυμάτων και οικονομικών απωλειών, όπου θα προέρχονταν από μολύνσεις και χημικά αέρια.

Δ) Τέλος, στο 12ο οίκο, έχουμε τον Κρόνο στο Ζυγό, σε θέση έξαρσης στην 20º:32’ να σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στο Ζυγό στην 25º:18’ στο 12ο οίκο. Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη όψη, η οποία ονομάζεται όψη θανάτου και υποδηλώνει τον κυριολεκτικό θάνατο, ο οποίος υπέβοσκε παρασκηνιακά και κανείς δεν μπορούσε να τον αντιληφθεί, λόγω των πολλών επτασφράγιστων μυστικών.

Ε) Το τέλος της υπόθεσης θα το δούμε από την ακμή του 4ου οίκου και τον κυβερνήτη της, (σε ποιον οίκο βρίσκεται και τι όψεις σχηματίζει). Σε αυτή την περίπτωση, η ακμή του 4ου οίκου είναι στον Υδροχόο και ο κυβερνήτης του, ο Ουρανός, βρίσκεται στον Τοξότη στη 00º:59’, στο 2ο οίκο και σχηματίζει μόνο μία όψη με την Αφροδίτη στην Παρθένο, σε θέση πτώσης, στην 1º:46’ στο 10ο οίκο.

Καταλαβαίνουμε ότι το αποτέλεσμα δεν θα ήταν καλό, εφόσον ο Ουρανός βρισκόταν στη μηδενική μοίρα, η οποία είναι πάντα δύσκολη, διότι υποδηλώνει τη μεταβατικότητα από μία κατάσταση σε μία άλλη, στην οποία όμως δεν έχουν ωριμάσει ακόμα οι συνθήκες και  σχηματίζει μόνο μία δύσκολη όψη τετραγώνου, με την Αφροδίτη στη Παρθένο, η οποία βρίσκεται σε θέση πτώσης.  

Όπως αναλύσαμε παραπάνω την όψη αυτή,  αποτύπωνε τα ξαφνικά οικονομικά προβλήματα, τα οποία θα προέκυπταν και πως τα γεγονότα που θα διαδραματίζονταν, θα καθιστούσαν τους κυβερνώντες εντελώς αναξιόπιστους στο εξωτερικό, αμαυρώνοντας την εικόνα της χώρας.

Τώρα θα δούμε και θα αναλύσουμε το συνδυαστικό χάρτη του γενέθλιου του εργοστασίου και της ημέρας του πρώτου ατυχήματος.

Σαν σήμερα το δυστύχημα στο Τσερνόμπιλ με αστρολογική επεξήγηση και σύνδεση με το ατύχημα στο ίδιο εργοστάσιο το 1982  13

Α) Παρατηρούμε ότι στον 1ο οίκο, ο οποίος συμβολίζει σε αυτήν την περίπτωση την εικόνα του εργοστασίου, τις δυνατότητες του και την δυναμική του, έχουμε το διελαύνοντα Δία στο Σκορπιό στην 7º:31’, να σχηματίζει όψη συνόδου με τη γενέθλια Σελήνη στο Σκορπιό σε θέση πτώσης στην 4º:19’, στον 1ο οίκο. 

Είναι μία όψη, η οποία αποτυπώνει τη δυνατότητα του εργοστασίου στη διαρκή και αυξανόμενη παραγωγή, αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύει το «φυσικό» του ελάττωμα που υπήρχε εξ αρχής, και κάτω από τη διαρκή πίεση για αύξηση της παραγωγής,  μεγάλωνε και επεκτεινόταν ολοένα και περισσότερο, με αποτέλεσμα να λειτουργεί, εσωτερικά, σαν ωρολογιακή βόμβα. 

Β) Βλέπουμε ότι στο 2ο οίκο βρίσκεται ο διελαύνοντας Άρης στο Σκορπιό, σε θέση παραδοσιακής κυβέρνησης στην 22º:47’ και σχηματίζει ακριβείας όψη τετραγώνου με το γενέθλιο Ήλιο του εργοστασίου στο Λέοντα, σε θέση κυβέρνησης στην 22º:37’ στο 10ο οίκο. Είναι μία όψη, η οποία απεικονίζει τις υπερβολικές απαιτήσεις των κυβερνώντων ως προς την παραγωγική αύξηση ενέργειας από το εργοστάσιο, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τα έσοδα.

Επίσης, υποδηλώνει την αποτυχία της κυβέρνησης ως προς το σχεδιασμό και την εφαρμογή ενός ρεαλιστικού πλάνου, το οποίο θα έδινε τη δυνατότητα να αυξηθούν τα κέρδη του εργοστασίου με ασφάλεια. Τέλος, τονίζει την υπερβολική αυτοπεποίθηση των κυβερνώντων, σε ότι θέματα αφορούσαν τη δυναμική του εργοστασίου, στοιχείο που τους οδήγησε σε λάθος κινήσεις και εκτιμήσεις, οι οποίες δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα.

Γ) Επίσης στο 2ο οίκο έχουμε το διελαύνοντα Ουρανό στον Τοξότη στη 00º:59’, να σχηματίζει όψη συνόδου με το γενέθλιο Ποσειδώνα στον Τοξότη  του εργοστασίου, στη 2º:29’ στο 2ο οίκο. Είναι μία όψη, όπου καταδεικνύει τη σύγχυση, η οποία επικρατούσε σχετικά με τη δυναμική και την αντοχή του εργοστασίου. Είχαν την ψευδαίσθηση, ότι ήταν άτρωτο, στοιχείο το οποίο φυσικά δεν ίσχυε, τουναντίον.

Είχε σοβαρότατο πρόβλημα στα συστήματα ασφαλείας του και όσο εκείνοι «πίεζαν» και πειραματίζονταν με τις αντοχές του, τόσο εκείνο αποδυναμωνόταν. Αποτέλεσμα να προκληθεί το πρώτο ατύχημα, όπου ακόμα και σε αυτό το γεγονός δεν αντιλήφθηκαν πόσο σοβαρό πρόβλημα υπήρχε, προκειμένου να επιληφθούν οι αρμόδιοι και να το λύσουν έγκαιρα.

Γ) Στον 3ο οίκο βρίσκεται ο διελαύνων Νότιος Δεσμός στον Αιγόκερω στην 9º:52’R (ανάδρομος) και σχηματίζει όψη ακριβείας συνόδου με το γενέθλιο Κλήρο Τύχης του εργοστασίου, στο Αιγόκερω, στην 9º:16’ στον 3ο οίκο. Είναι μία πολύ δύσκολη σύνοδος, η οποία δημιουργεί μια αρνητικότατη ενεργειακά συνθήκη, προκαλώντας χείριστα αποτελέσματα. 

Έχουμε το διελαύνοντα Νότιο Δεσμό, ο οποίος είναι ένα πολύ σκληρό σημείο και λειτουργεί ως μία δύναμη, η οποία όποιον πλανήτη ή σημείο αγγίζει με δύσκολες όψεις, είναι σαν να «καταπίνει» την ενέργεια και τη δυναμική του, να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Κλήρο Τύχης, το οποίο είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο σε κάθε γενέθλιο χάρτη. Σε αυτή την περίπτωση, είναι σαν να «ρουφά» και να «στραγγίζει» την όποια εύνοια και δυνατότητα του χάρτη.

Λόγω του ότι ο Νότιος Δεσμός διελαύνει στον 3ο οίκο και σχηματίζει ακριβείας σύνοδο με το γενέθλιο Κλήρο Τύχης, όπως προαναφέραμε, αναδεικνύεται το τεράστιο πρόβλημα το οποίο δημιουργήθηκε εξαιτίας της αδυναμίας επικοινωνίας και της έλλειψης ενημέρωσης των κατοίκων, σε όσα αφορούσαν την επικινδυνότητα της κατάστασης. 

Στοιχείο όπου εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκε μοιραίο, διότι, μη γνωρίζοντας τι ακριβώς συνέβαινε, η άγνοιά τους αυτή κόστισε σε κάποιους ανθρώπους τη ζωή τους και σε κάποιους άλλους ήταν η αιτία για βαρύτατες ασθένειες, οι οποίες αργότερα οδήγησαν και αυτούς στο θάνατο. 

Δ) Επίσης, στον 3ο οίκο έχουμε το διελαύνοντα Ποσειδώνα στον Τοξότη στην 24º:16’ στον 3ο οίκο, να σχηματίζει όψη χιαστί με το γενέθλιο  Ήλιο στο Λέοντα στην 22º:37’, σε θέση κυβέρνησης στο 10ο οίκο. 

Είναι μία όψη, όπου αποτυπώνει τη σύγχυση στην οποία βρίσκονταν οι κυβερνώντες, αρνούμενοι να πιστέψουν τι είχε συντελεστεί, και μη αντιλαμβανόμενοι την αναγκαιότητα να ενημερώσουν τάχιστα τους κατοίκους και τις γειτονικές χώρες. Τα κραυγαλέα λάθη που έκαναν, καταδικάζοντας ένα ποσοστό των ανθρώπων που έσπευσαν για βοήθεια σε βαρύτατες ασθένειες. Τέλος, «πέτυχαν» με αυτές τις κινήσεις να δυσφημίσουν τη χώρα και να καλλιεργήσουν ένα κλίμα αναξιοπιστίας προς τους ιδίους, στο εξωτερικό.

Ε) Στον 8ο οίκο έχουμε τη διελαύνουσα Αφροδίτη στον Ταύρο, σε θέση κυβέρνησης, στην 28º:17’ σε σύνοδο με το διελαύνοντα Χείρωνα στον Ταύρο στην 27º:42’R (ανάδρομο) στον 8ο οίκο, να σχηματίζουν όψεις χιαστί με το γενέθλιο Δία στον Τοξότη, σε θέση κυβέρνησης στην 28º:38’R (ανάδρομο), στον 3ο οίκο. 

Είναι όψεις, οι οποίες αποτυπώνουν ασθένειες, σωματικά και ψυχικά τραύματα, οικονομικές απώλειες και χωρισμούς μεταξύ αδελφών, συγγενών και γειτόνων, από καταστάσεις οι οποίες είναι αναπόφευκτες, και δεν μπορείς να τις διαχειριστείς ή να τις ελέγξεις, λόγω της γρήγορης εξάπλωσής τους. Δείχνουν το τέλος μιας κατάστασης και τη μετάβαση σε μία άλλη, μέσα από πολύ πόνο, θλίψη και θάνατο.

ΣΤ) Έχουμε το διελαύνοντα Ήλιο στην Παρθένο στην 16º:18’ στον 11ο οίκο, να σχηματίζει τετράγωνο με το γενέθλιο Κρόνο στους Διδύμους, του εργοστασίου, στην 18º:24’, στον 8ο οίκο. Είναι επίσης μία πολύ σκληρή όψη, η οποία προμήνυε πολλούς περιορισμούς, χωρισμούς μεταξύ φίλων, απομόνωση, οικονομικές δυσκολίες και ασθένειες. 

Ζ) Τέλος, έχουμε τους διελαύνοντες Ερμή στο Ζυγό στη 12º:59’ και Κρόνο στο Ζυγό, σε θέση έξαρσης στην 20º:23’, στο 12ο οίκο, να σχηματίζουν όψεις συνόδου με το γενέθλιο Ουρανό στο Ζυγό στη 15º:27’ στο 12ο οίκο.

Αυτές οι όψεις συνόδου με το γενέθλιο Ουρανό, απεικονίζουν την εσωτερική πίεση, η οποία κυριολεκτικά «σιγόβραζε» στις δεξαμενές του εργοστασίου και ήταν έτοιμη να εκραγεί. Όπως και έγινε, υπερθερμάνθηκε τόσο πολύ το ουράνιο που χρησιμοποιούσαν ως καύσιμο και ο αντιδραστήρας 1 έσπασε, ευτυχώς με μικρές ζημίες. Επίσης, αναδεικνύει την ένταση και τη νευρικότητα η οποία επικρατούσε, με αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί γρήγορα το προσωπικό, τη μικρή διαρροή ραδιενέργειας που υπήρξε.

Παρατηρούμε ότι στο συνδυαστικό χάρτη, μεταξύ του γενέθλιου χάρτη κατασκευής του εργοστασίου και της ημέρας του πρώτου ατυχήματος, οι διελαύνοντες  πλανήτες ενεργοποίησαν πολλούς πλανήτες του γενέθλιου χάρτη του εργοστασίου με δύσκολες όψεις, όπου ευτυχώς δεν εκφράστηκε πρακτικά η δυναμική τους. Θεωρώ όμως ότι, οι διελεύσεις των πλανητών εκείνης της ημέρας, πυροδότησαν το γενέθλιο χάρτη του εργοστασίου και  προειδοποίησαν για το τι θα επακολουθούσε.

Ανάλυση μεσοδιαστημάτων σύμφωνα με τον Ebertin (Κοσμοβιολόγος) :

Α) Μεσοδιάστημα Άρης /Ουρανός: βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη του εργοστασίου στην 22º:49’ του Ζυγού και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Ποσειδώνα στον Τοξότη, στην 24º:16’, με όψη τετραγώνου. Δείχνει προσβολή από θυμό, μανία,  φρενίτιδα, παραλήρημα, τρέλα. 

Β) Μεσοδιάστημα Κρόνος /Πλούτωνας: βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη του εργοστασίου στην 9º:30’ του Λέοντα  και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Δία στο Σκορπιό, στην 7º:31’, με όψη τετραγώνου. Δείχνει δυσκολίες που έχουν σαν βασική αιτία κάποια ασθένεια.

Γ) Μεσοδιάστημα Δίας /Ποσειδώνας: βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη του εργοστασίου στη 15º:33’ του Τοξότη και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Ήλιου στην Παρθένο, στη 16º:18’, με όψη τετραγώνου. Δείχνει την επιθυμία κάποιου να προγραμματίζει σχέδια χωρίς προοπτική.

Δ) Μεσοδιάστημα Άρη /Κρόνος: βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη του εργοστασίου στην 24º:23’ του Ζυγού και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Πλούτωνα στο Ζυγό, στην 25º:18’, με όψη συνόδου. Δείχνει σωματικές βλάβες ή τραυματισμό, κίνδυνο για τη ζωή κάποιου, δολοφονία, μαζικό θάνατο ανθρώπων.

Ε) Μεσοδιάστημα Σελήνης /Ουρανού: βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη του εργοστασίου στην 24º:53’ του Ζυγού και ενεργοποιήθηκε από τη διέλευση του Πλούτωνα στο Ζυγό, στην 25º:18’, με όψη συνόδου. Δείχνει την προσπάθεια ξαναχτισίματος επάνω σε ερείπια.

Στη συνέχεια θα παραθέσουμε τους εξής 3 χάρτες: του γενέθλιου του εργοστασίου, του πρώτου ατυχήματος και της καταστροφικής έκρηξης, ώστε να μπορέσουμε να καταλάβουμε ποιοι διελαύνοντες πλανήτες εκείνων των συγκεκριμένων ημερών και με ποιες όψεις, ενεργοποίησαν τους γενέθλιους πλανήτες του εργοστασίου και έδωσαν αυτά τα αποτελέσματα. Ο εσωτερικός χάρτης είναι του γενέθλιου του εργοστασίου, ο δεύτερος χάρτης είναι του πρώτου ατυχήματος και ο τρίτος χάρτης είναι της μεγάλης έκρηξης.

Σαν σήμερα το δυστύχημα στο Τσερνόμπιλ με αστρολογική επεξήγηση και σύνδεση με το ατύχημα στο ίδιο εργοστάσιο το 1982  15

Παρατηρούμε ότι και στους 2 χάρτες του ατυχήματος και της έκρηξης, οι γενέθλιοι πλανήτες του εργοστασίου που βάλλονται, είναι οι ίδιοι. Συγκεκριμένα στο ατύχημα της 09/09/1982 , οι πλανήτες που δέχθηκαν πολύ σκληρές όψεις είναι οι παρακάτω :

Πρώτο ατύχημα 09/09/1982, στον αντιδραστήρα 1,του εργοστασίου Λένιν, στο Τσερνόμπιλ.

Α) Η γενέθλια Σελήνη στο Σκορπιό, σε θέση πτώσης στην 4º:19’, στον 1ο οίκο, δέχθηκε όψη συνόδου από το διελαύνοντα Δία στο Σκορπιό στην 7º:31’, στον 1ο οίκο.

Β) Ο γενέθλιος Ποσειδώνας στον Τοξότη στη 2º:29’, στο 2ο οίκο, δέχθηκε όψη συνόδου από το διελαύνοντα Ουρανό στον Τοξότη στην 00º:59’, στο 2ο οίκο.

Γ) Ο γενέθλιος Δίας στον Τοξότη σε θέση κυβέρνησης στην 28º:38’R (ανάδρομος), στον 3ο οίκο, δέχθηκε ακριβείας όψη χιαστί από τη Σελήνη στον Ταύρο σε θέση έξαρσης στην 28º:17’, στον 8ο οίκο και όψη επίσης χιαστί από το διελαύνοντα Χείρωνα στον Ταύρο, στην 27º:42’R (ανάδρομο) στον 8ο οίκο.

Δ) Ο γενέθλιος Κλήρος Τύχης στον Αιγόκερω στην 9º:16’ στον 3ο οίκο, δέχθηκε όψη ακριβείας συνόδου από το διελαύνοντα Νότιο Δεσμό στην 9º:52’R (ανάδρομο), στον 3ο οίκο.

Ε) Ο γενέθλιος Κρόνος στους Διδύμους στην 18º:34’ στον 8ο οίκο, δέχθηκε όψη τετραγώνου από το διελαύνοντα Ήλιο στην Παρθένο στη 16º:18’ στον 11ο οίκο.

ΣΤ) Ο γενέθλιος Ήλιος στο Λέοντα στην 22º:37’, σε θέση κυβέρνησης, στο 10ο οίκο, δέχθηκε όψη ακριβείας τετραγώνου από το διελαύνοντα Άρη στο Σκορπιό, σε θέση παραδοσιακής κυβέρνησης στην 22º:47’ στο 2ο οίκο και όψη χιαστί από το διελαύνοντα Ποσειδώνα στον Τοξότη στην 24º:16’ στον 3ο οίκο.

Έκρηξη του εργοστασίου Λένιν στο Τσερνόμπιλ στις 26/4/1986, τοπική ώρα 01:23 πμ.:

Α) Η γενέθλια Σελήνη στο Σκορπιό, σε θέση πτώσης στην 4º:19’, στον 1ο οίκο δέχθηκε όψη συνόδου από το διελαύνοντα Πλούτωνα στο Σκορπιό σε θέση κυβέρνησης στην 5º:59’ στον 1ο οίκο και από το διελαύνοντα Ήλιο στον Ταύρο στην 5º:22’ στον 7ο οίκο, δέχθηκε όψη αντίθεσης. 

Β) Ο γενέθλιος Ποσειδώνας στον Τοξότη στην 2º:29’, στο 2ο οίκο, δέχθηκε όψη συνόδου από το διελαύνοντα Κρόνο στον Τοξότη στην 8º:35’R (ανάδρομο) στο 2ο οίκο.

Γ) Ο γενέθλιος Ήλιος στο Λέοντα σε θέση κυβέρνησης, στην 22º:37’ στο 10ο οίκο, δέχθηκε όψεις ακριβείας τριγώνου από τους διελαύνοντες, Ουρανό στον Τοξότη στην 22º:00’R (ανάδρομο) στο 2ο οίκο και από το διελαύνοντα Ωροσκόπο της ημέρας και της ώρας στον Τοξότη στην 22º:59’, στο 2ο οίκο.

Δ) Ο γενέθλιος Δίας στον Τοξότη σε θέση κυβέρνησης στην 28º:38’R (ανάδρομος), στον 3ο οίκο, δέχθηκε ακριβείας όψη χιαστί από την Αφροδίτη στον Ταύρο, σε θέση κυβέρνησης στην 28º:53’ στον 8ο οίκο.

Ε) Ο γενέθλιος Κλήρος Τύχης στον Αιγόκερω στην 9º:16’ στον 3ο οίκο, δέχθηκε όψη ακριβείας συνόδου από το διελαύνοντα Άρη στον Αιγόκερω, σε θέση έξαρσης στη 13º:08’ στον 3ο οίκο.

ΣΤ) Ο γενέθλιος Κρόνος στους Διδύμους στη 18º:34’ στον 8ο οίκο, δέχθηκε όψεις αντίθεσης από τους διελαύνοντες, Ουρανό στον Τοξότη στην 22º:00’R (ανάδρομο) στο 2ο οίκο και από το διελαύνοντα Ωροσκόπο της ημέρας και της ώρας στον Τοξότη στην 22º:59’ στο 2ο οίκο.

Τέλος, θα δούμε την πορεία του αντιδραστήρα 4, και τον τρόπο με τον οποίο ενεργοποίησε τους γενέθλιους πλανήτες του χάρτη του εργοστασίου. Ο εσωτερικός χάρτης είναι ο γενέθλιος του εργοστασίου. Ο δεύτερος κατά σειρά είναι ο χάρτης της ημερομηνίας σύνδεσής του αντιδραστήρα 4 στο σύστημα. Ο τρίτος είναι ο χάρτης της ημερομηνίας έναρξης της εμπορικής του λειτουργίας και τέλος ο τέταρτος εξωτερικός χάρτης είναι αυτός της ημερομηνίας ανατίναξης του αντιδραστήρα 4.

Σαν σήμερα το δυστύχημα στο Τσερνόμπιλ με αστρολογική επεξήγηση και σύνδεση με το ατύχημα στο ίδιο εργοστάσιο το 1982  17

Παρατηρούμε ότι, οι γενέθλιοι πλανήτες του εργοστασίου που έχουν δεχθεί τις περισσότερες όψεις από τις διελεύσεις των πλανητών εκείνων των ημερών, που αφορούσαν τη σύνδεση του αντιδραστήρα 4 στο σύστημα του πυρηνικού εργοστασίου, την έναρξη της εμπορικής του λειτουργίας και της μοιραίας καταστροφικής του έκρηξης είναι οι παρακάτω :

Α) Η γενέθλια Σελήνη στο Σκορπιο σε θέση πτώσης στην 4º:19’ στον 1ο οίκο, δέχθηκε 3 συνόδους από το διελαύνοντα Πλούτωνα στο Σκορπιό σε θέση κυβέρνησης, στον 1ο οίκο. 

Όλες αυτές οι όψεις συνόδου από τον πανίσχυρο διελαύνοντα Πλούτωνα στο Σκορπιό σε θέση κυβέρνησης, πάνω σε μία «προβληματική» γενέθλια Σελήνη στον 1ο οίκο, μαρτυρούσαν ότι κάποια στιγμή η εικόνα του εργοστασίου θα μεταμορφωνόταν ολοκληρωτικά, σκορπίζοντας το θάνατο, για να μπορέσει να εξυγιανθεί και να μεταβεί σε μία νέα κατάσταση.

Β) Ο γενέθλιος Ποσειδώνας στον Τοξότη στη 2º:29’ στο 2ο οίκο, δέχθηκε 3 συνόδους από διελεύσεις πλανητών διαδοχικά, από Ουρανό στον Τοξότη στη 10º:35’, στο 2ο οίκο, από Νότιο Δεσμό στον Τοξότη στη 10º:00’R(ανάδρομο), στο 2ο οίκο και από τον Κρόνο στον Τοξότη στην 8º:35’R (ανάδρομο), στο 2ο οίκο. 

Όλες αυτές οι όψεις συνόδου που δέχθηκε ο γενέθλιος Ποσειδώνας από 2 σκληρούς πλανήτες, Ουρανό και Κρόνο και από το δυσκολότερο σημείο σε οποιονδήποτε χάρτη, το Νότιο Δεσμό, υποδήλωναν ότι, η διαρκής προσπάθεια για την αύξηση κερδών, θα έδινε ένα σκληρό και απρόοπτο γεγονός, το οποίο θα έφερνε «ασυνήθιστες» και πρωτόγνωρες ασθένειες, οι οποίες θα προκαλούσαν το θάνατο ανθρώπων. 

Επίσης θα προκαλούσε βίαιη και αναπάντεχη οικονομική καταστροφή, καθώς και καταρράκωση της αυτοπεποίθησης των υψηλά ιστάμενων προσώπων, οι οποίοι διαχειρίζονταν τα οικονομικά του εργοστασίου.

Γ) Ο γενέθλιος Κλήρος Τύχης στον Αιγόκερω στην 9º:16’, δέχθηκε 3 διελεύσεις πλανητών με όψεις συνόδου: κατά σειρά, από τον Ερμή στο Αιγόκερω στη 16º:38’R (ανάδρομο), στον 3ο οίκο, από το Δία στο Αιγόκερω σε θέση πτώσης στην 11º:09’, στον 3ο οίκο και από τον Άρη στον Αιγόκερω σε θέση έξαρσης στην 13º:08’, στον 3ο οίκο.

Οι πολλαπλές όψεις συνόδου που δέχθηκε ο γενέθλιος Κλήρος τύχης στον Αιγόκερω, ο οποίος είναι ήδη πολύ αδύναμος λόγω ζωδιακής θέσης, προμήνυαν τις δυσκολίες στην επικοινωνία που θα υπήρχαν και την έλλειψη ενημέρωσης προς τις γειτονικές χώρες, οι οποίες θα προκαλούσαν προστριβές και εντάσεις.

Δ) Ο γενέθλιος Κρόνος στους Διδύμους στην 18º:34’ στον 8ο οίκο, δέχθηκε 3 όψεις συνόδου: από τις διελεύσεις του Βόρειου Δεσμού στους Διδύμους σε θέση έξαρσης, στη 15º:02’R (ανάδρομο), πάλι από το Βόρειο Δεσμό στους Διδύμους στη 10º:00’R (ανάδρομο) και από το Χείρωνα στους Διδύμους, στην 11º:55’, όλες στον 8ο οίκο.

Όλες αυτές οι όψεις συνόδου που δέχθηκε ο γενέθλιος Κρόνος στους Διδύμους, 2 φορές από το Βόρειο Δεσμό σε θέση έξαρσης και μία από το Χείρωνα, στον 8ο οίκο, υποδήλωναν ότι κάποια στιγμή, δυστυχώς, θα υπήρχε ένα γεγονός το οποίο θα προκαλούσε περιορισμούς, χωρισμούς ανάμεσα σε αδέλφια και συγγενείς, απομόνωση, μοναξιά, οικονομικές δυσκολίες, βαθιές πληγές, και το θάνατο πολλών ανθρώπων, οι οποίοι δούλευαν σε κάποια ομάδα.

Συνοψίζοντας, θεωρώ ότι υπήρξε εξαρχής σοβαρό πρόβλημα στην ημερομηνία έναρξης κατασκευής του εργοστασίου, λόγω κάποιων δύσκολων ζωδιακών θέσεων των πλανητών και των όψεων που σχημάτιζαν μεταξύ τους. Αποτέλεσμα αυτού, το οικοδόμημα το οποίο επιχείρησαν να στήσουν, στηριζόταν σε σαθρά θεμέλια, όπου κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, θα μπορούσαν να προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα, όπως και έγινε. Δυστυχώς έμοιαζε το μοιραίο να ήταν αναπόφευκτο, με αυτά τα δεδομένα.

Κάποτε μου είχε πει ο δάσκαλός μου ότι, ο γενέθλιος χάρτης θα σου δείξει αν στη ζωή σου θα αντιμετωπίσεις κάποιο σημαντικό πρόβλημα, η πρόβλεψη θα σου πει πότε θα το αντιμετωπίσεις και η Επιλεκτική είναι το εργαλείο στα χέρια του αστρολόγου, το οποίο μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. 

Συμπέρασμα: πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν ξεκινάμε κάτι πολύ σημαντικό για τις ζωές μας και καλό θα ήταν να λαμβάνουμε υπόψιν μας τα σημάδια του σύμπαντος γιατί κάτι έχουν να μας πουν!!!!!

Από την Άννα Αλεξανδρινού