Σε ποια ζώδια το «σημείο της Ανατροπής» θα τα αλλάξει όλα μέχρι και τέλος της άνοιξης 2023;

Σε ποια ζώδια το «σημείο της Ανατροπής» θα τα αλλάξει όλα;

Υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία στον αστρολογικό χάρτη που δεν φαίνονται από τους πλανήτες και πρόκειται να βιώσουν το επόμενο χρονικό σημαντικές και κοσμογονικές αλλαγές παρόλο που το ζώδιο τους υπόσχεται άλλα!

2ο Δεκαήμερο Κριού – Ζυγού – Καρκίνου και Αιγόκερω

Περίοδος όπου μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να προχωρήσετε μέσα από σκληρές μάχες, όπου μπορείτε όμως να επιτύχετε. Από την άλλη, πιέσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ελευθερία σας καθ ότι κάποιοι άνθρωποι θα θελήσουν να σας καταπιέσουν και να σας ελέγξουν.  Προσοχή σε χωρισμούς και σε έντονα βίαια γεγονότα, ενώ την ίδια στιγμή μπορεί να υπάρξει μια απελευθέρωση μιας κατάστασης, η οποία θα προκαλέσει αρκετές εντάσεις.  Οι χωρισμοί, εντάσεις μέσα στην οικογένεια, αναγκαίες αλλαγές κρίσεις από δραστηριότητα σε επαγγελματικά θέματα, βλάβες σε μηχανές και λύπη.

2ο Δεκαήμερο Ταύρου – Σκορπιού – Λέοντα και Υδροχόου

Σκληρός αγώνας που θα οδηγήσει σε επιτυχία η δυνατότητά του να μπορέσετε μέσα από σκληρή δουλειά να επιτύχετε θαύματα. Προσοχή σε εγωιστικούς στόχους και σκοπούς, ενώ μεγάλη προσοχή σε θέματα βίας και αυτοκαταστροφικών ενεργειών που θα οδηγήσουν σε δυσκολίες. Προσοχή σε ξαφνικούς χωρισμούς, αλλά από την άλλη σημαντικές επίλυσης προβλημάτων που δυσκόλεψαν το άτομο καιρό, όπως επίσης προσοχή και σε θέ ματα με ομάδες. Διαβάστε όμως σε αυτό το άρθρο οτι θα έρθει τελικά μέχρι το τέλος της άνοιξης και η λύτρωση!
Τα 4 Ζώδια που θα λυτρωθούν μέχρι το τέλος της άνοιξης! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

3ο Δεκαήμερο Διδύμου – Παρθένου – Τοξότη και Ιχθύ

Μεγάλες επιτυχίες και επιτεύγματα μέσα από πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, όπως επίσης και σημαντικές νέες συνθήκες ζωής. Δυσκολίες από ξαφνικές αποφάσεις τρίτων που θα οδηγήσουν σε εμπόδια και ταραχές. Προσοχή, μεγάλη σε νευρική έντασι, όπως επίσης και σε ξαφνικά σχέδια που θα πρέπει να ανατραπούν και θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες. Ξαφνικοί έρωτες που θα σας αναστατώσουν, όπως επίσης και ξαφνικές εξελίξεις και νέα σε θέματα εγκυμοσύνης!

Διαβάστε επίσης

Τα 3 ζώδια που θα γνωρίσουν τον έρωτα μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Ήλιος εξάγωνο Δία 25 Ιανουαρίου: Χαρά και εντιμότητα! (christosarchos.gr)