Σταυροδρόμι αλλαγών ο Μάιος 2024 για 4 ζώδια.

Σταυροδρόμι αλλαγών ο Μάιος 2024 για 4 ζώδια.

Με την άνοιξη να φθάνει στο τέλος της και το καλοκαίρι να πλησιάζει, ο Μάιος του 2024 προμηνύει μια περίοδο σημαντικών αλλαγών για συγκεκριμένα ζώδια. Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι και Λέοντες θα βρεθούν σε ένα σταυροδρόμι, όπου οι προσωπικές αλλαγές, οι εντάσεις στις σχέσεις και οι νέες ευκαιρίες θα διαμορφώσουν την επόμενη φάση της ζωής τους. Αυτή η περίοδος θα απαιτήσει από αυτά τα ζώδια να εστιάσουν, να αναπροσαρμόσουν τις προτεραιότητές τους και να είναι έτοιμα να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις που θα τους οδηγήσουν σε μια νέα εποχή προσωπικής ανάπτυξης και επαγγελματικής επιτυχίας.

Δίδυμοι: “Προσωπική Ανανέωση και Αυτοανακάλυψη”

Οι Δίδυμοι θα βιώσουν μια έντονη περίοδο αυτοεξέτασης και αλλαγής τον Μάιο του 2024. Αυτή η διαδικασία ανανέωσης θα τους επηρεάσει βαθιά, καθώς θα αναγκαστούν να επανεξετάσουν και να αναπροσαρμόσουν τις βασικές τους αξίες και τον τρόπο που παρουσιάζουν τον εαυτό τους στον κόσμο. Η επικοινωνία, η εξωστρέφεια και η προσωπική τους εικόνα θα είναι κυρίαρχα ζητήματα που θα τους απασχολήσουν. Επίσης, αυτή η περίοδος ευνοεί τις δημιουργικές εκφράσεις και τις προσωπικές πρωτοβουλίες που μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές αλλαγές στην καριέρα ή την προσωπική ζωή.

Τοξότες: “Διερεύνηση Συναισθηματικών και Συνεργατικών Σχέσεων”

Για τους Τοξότες, ο Μάιος του 2024 θα επικεντρωθεί στη βελτίωση και εμβάθυνση των σχέσεων τους. Είτε πρόκειται για επαγγελματικές συνεργασίες, είτε για προσωπικές σχέσεις, οι Τοξότες θα βρουν τον εαυτό τους να επιδιώκει μεγαλύτερη ειλικρίνεια και συναισθηματική βάθος. Οι συζητήσεις που θα έχουν και οι αποφάσεις που θα λάβουν μπορεί να αλλάξουν τον τρόπο που αντιλαμβάνονται τις δεσμεύσεις τους και να οδηγήσουν σε πιο δυναμικές και υποστηρικτικές σχέσεις.

Υδροχόοι: “Αυτοέκφραση και Κοινωνική Δραστηριότητα”

Οι Υδροχόοι θα αντιμετωπίσουν μια διπλή πρόκληση τον Μάιο του 2024: την ανάγκη για αυτοπραγμάτωση και την εξερεύνηση της δημιουργικότητας. Η ανάγκη να ξεχωρίσουν μέσα από την προσωπική τους έκφραση και η διαχείριση της κοινωνικής τους ζωής θα τους φέρει αντιμέτωπους με επιλογές που θα επηρεάσουν τόσο την προσωπική όσο και την δημόσια εικόνα τους. Οι νέες ευκαιρίες που θα εμφανιστούν θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε εξέλιξη της καριέρας τους ή να τους φέρουν πιο κοντά στα πάθη και τις επιθυμίες τους.

Λέοντες: “Σχέσεις και Κοινωνική Δέσμευση”

Οι Λέοντες θα βρεθούν σε μια κρίσιμη καμπή στις ανθρώπινες σχέσεις και την κοινωνική τους δραστηριότητα τον Μάιο του 2024. Οι σχέσεις, ιδίως αυτές που σχετίζονται με την εργασία και τις φιλίες, θα χρειαστούν ενεργή φροντίδα και πιθανώς επαναπροσδιορισμό. Οι Λέοντες θα πρέπει να βρουν τρόπους για να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους και να επενδύσουν στη δημιουργία ή ενδυνάμωση των κοινωνικών τους δικτύων, προκειμένου να εξασφαλίσουν πιο σταθερές και αμοιβαία επωφελείς σχέσεις.


Άρης Εξάγωνο Ουρανός 20 Απριλίου 2024 : Δράση με πυξίδα την φαντασία – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Ο Άρης ο πλανήτης του πολέμου και της δράσης, είναι στους αθεράπευτα ρομαντικούς Ιχθύς. Δεν λες ότι σφύζει από ενέργεια, αλλά αντιθέτως είναι ένας Άρης ο οποίος βασίζεται στο τι κάνουν οι άλλοι καθώς δεν μπορεί να αποφασίσει από που να πρωτοξεκινήσει. Όταν βρει τα σκούρα και πιεστεί να δράσει, τότε κάνει ότι του πει η διαίσθησή του. 

Από την άλλη ο Ουρανός, ο πλανήτης της καινοτομίας και τον ξαφνικών αλλαγών, βρίσκεται στο προσγειωμένο και υλιστικό ζώδιο του Ταύρου. Ο Ουρανός εκεί μπορεί να φέρει αλλαγές στο τρόπο με τον οποίο βγάζουμε χρήματα, ενίοτε με καινοτόμες ιδέες ή ακόμα και πρωτότυπες. Ακόμα, ο Ουρανός στο Ταύρο μπορεί να μας κάνει να αναθεωρήσουμε τις προσωπικές μας αξίες. 

Το εξάγωνο Άρη-Ουρανού έρχεται για να μας βοηθήσει να σκεφτούμε έξω από συμβατικά «κουτάκια», να ακούσουμε  και να εμπιστευθούμε αυτή τη φωνούλα μέσα μας και να γίνουμε ανοιχτοί σε νέους και αντισυμβατικούς τρόπους προσέγγισης των στόχων και των αξιών μας.

Τo εξάγωνο θα επηρεάσει άμεσα τα ζώδια του τριγώνου της γης δηλαδή Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και του τριγώνου του νερού, δηλαδή  Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς  που έχουν γεννηθεί το Γ΄δεκαημερο, ειδικά τις πρώτες 3 μέρες του δεκαημέρου. Εξυπακούεται ότι επηρεάζονται αντίστοιχα σε αυτές τις μοίρες και οι ωροσκόποι στα παραπάνω ζώδια καθώς και οι προσωπικοί πλανήτες. Η επιρροή της όψης άρχισε από τις 17 Απριλίου και θα τελειώσει 25 Απριλίου.