Τα 12 ζώδια μέχρι 25 Μάϊου 2024

Τα 12 ζώδια μέχρι 25 Μάϊου 2024

Με τον Ήλιο να μπαίνει στους Διδύμους και την Αφροδίτη να συναντά τον Δία στον Ταύρο, η ενέργεια είναι φορτισμένη με δυναμικότητα και ευκαιρίες. Αυτή η αστρολογική εβδομάδα θα μας προσφέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη, αλλαγές και προσωπική ενδυνάμωση.

Κριός: Η ενέργεια του Ήλιου στους Διδύμους φωτίζει την κοινωνική σου ζωή και την επικοινωνία, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ξεχωρίσεις σε συζητήσεις και συναντήσεις. Η δυναμική σχέση με τον Πλούτωνα στις 22 Μαΐου ενδέχεται να σε ωθήσει να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα μεταμορφώσουν την προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή. Είναι ιδανική στιγμή για να δράσεις με θάρρος και αποφασιστικότητα.

Ταύρος: Η σύνοδος Αφροδίτης και Δία στο ζώδιό σου φέρνει μια έκρηξη τύχης και ευεξίας. Αυτή η επιρροή σε καλεί να επενδύσεις στην προσωπική σου ανάπτυξη και να αναζητήσεις ουσιαστικές αλλαγές που θα σε κάνουν πιο ευτυχισμένο και ικανοποιημένο. Είναι επίσης ένας καταπληκτικός χρόνος για να καλλιεργήσεις τις σχέσεις σου, είτε πρόκειται για ρομαντικές είτε για φιλικές.

Δίδυμοι: Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου, φέρνοντας μια ανανέωση ενέργειας και αυτοπεποίθησης. Είναι ο κατάλληλος καιρός να αναλάβεις νέες προκλήσεις και να αξιοποιήσεις την άνοδο της δημιουργικότητάς σου. Η τρίγωνη όψη με τον Πλούτωνα ενισχύει την ανάγκη για βαθιά και ουσιαστικά μετασχηματιστικές εμπειρίες που μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική σου ανάπτυξη.

Καρκίνος: Η σύνοδος Αφροδίτης με Δία φέρνει μια ιδιαίτερα ευεργετική επιρροή στη ζωή σου, προωθώντας θέματα που αφορούν τον πνευματικό και εσωτερικό κόσμο. Η πανσέληνος στον Τοξότη αναδεικνύει την ανάγκη για αυτοέκφραση και δημιουργικότητα, καθώς και τη σημασία της παιδείας και των ταξιδιών στη ζωή σου.

Λέων: Η εβδομάδα σου φωτίζεται με κοινωνικές εκδηλώσεις και διασκεδαστικές δραστηριότητες. Η πανσέληνος στον Τοξότη επηρεάζει την περιοχή του έρωτα, της αγάπης και των παιδιών, κάνοντάς σε πιο δραστήριο και εκφραστικό. Μπορείς να αναμένεις συναρπαστικές στιγμές που θα σε φέρουν πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς.

Παρθένος: Οι εργασιακές σχέσεις και οι δημόσιες δραστηριότητες είναι ευνοημένες αυτή την εβδομάδα. Η ικανότητά σου να διαχειρίζεσαι λεπτομέρειες έρχεται στο προσκήνιο, ενισχύοντας τη θέση σου στον εργασιακό χώρο. Η πανσέληνος προσθέτει ένα στοιχείο εντυπωσιασμού και ενθουσιασμού στις σχέσεις σου, προσκαλώντας σε περισσότερη κοινωνικότητα και δημιουργικότητα.

Ζυγός: Το άνοιγμα του Ήλιου στους Διδύμους φέρνει αέρα ανανέωσης και ενθουσιασμού στην επαγγελματική σου ζωή. Η ευελιξία και η δημιουργικότητα θα είναι κλειδιά για την επιτυχία σου. Η πανσέληνος φέρνει επίσης μια φάση ολοκλήρωσης και αποκάλυψης σε προσωπικό επίπεδο, προσκαλώντας σε να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητες και τις επιθυμίες σου.

Σκορπιός: Η ρομαντική και δημιουργική σου πλευρά λαμπρύνεται υπό την επίδραση της σύνοδου Αφροδίτης με Δία. Η πανσέληνος αναδεικνύει την ανάγκη σου για αυτοέκφραση και προσωπική έκφραση. Μπορείς να περιμένεις μια εποχή όπου οι δημιουργικές σου ενέργειες θα φέρουν καρπούς, προσφέροντας σου μεγάλη ικανοποίηση.

Τοξότης: Η πανσέληνος στο ζώδιό σου φέρνει στην επιφάνεια προσωπικά ζητήματα και θέματα που χρήζουν προσοχής. Είναι μια στιγμή για προσωπική αξιολόγηση και αναθεώρηση. Η συνάντηση Αφροδίτης και Δία στον Ταύρο συνιστά μια φάση ευεργετικών αλλαγών στο σπίτι και στην οικογένεια, που μπορεί να φέρει αρμονία και ευτυχία.

Αιγόκερως: Η επικοινωνία και οι διαπροσωπικές σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα. Ο Ήλιος στους Διδύμους διευκολύνει τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις, ενώ η πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια θέματα που επηρεάζουν τον ερωτικό και δημιουργικό τομέα της ζωής σου.

Υδροχόος: Τα οικονομικά και η αυτοαξιολόγηση κυριαρχούν στην εβδομάδα σου. Η σύνοδος Αφροδίτης με Δία υπόσχεται ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σου. Η πανσέληνος σε καλεί να αναθεωρήσεις τις αξίες σου και ίσως να ανακαλύψεις νέες πηγές εσόδων.

Ιχθύες: Η προσωπική σου μεταμόρφωση είναι εφικτή καθως η Αφροδίτη σε ευλογεί σε βοηθά. Η πανσέληνος φωτίζει την περιοχή των τελειώσεων, παροτρύνοντάς σε να απελευθερωθείς από παλιά βάρη και να αγκαλιάσεις τη θεραπευτική ενέργεια που υπάρχει τώρα

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/05/2024 – 19/05/2024 – Ερωτική τύχη – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)