Τα 3 ζώδια που θα γνωρίσουν τον έρωτα μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου

Ποια είναι λοιπόν τα 3 ζώδια που θα γνωρίσουν τον έρωτα μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου; 

Μπήκαμε στο ζώδιο του Υδροχόου και αυτός ο ζωδιακός μήνας θα φέρει σε τρία ζώδια πολύ σημαντική τύχη και επιτυχία. Αυτά είναι λοιπόν τα 3 ζώδια που θα πρέπει να περιμένουν μεγάλη τύχη στον έρωτα. Προσοχή αν έχετε τον ωροσκόπο σας σε αυτά τα ζώδια είναι πιο σημαντικό!

 Ιχθύες  

Τα 3 ζώδια που θα γνωρίσουν τον έρωτα μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 3

 Η Αφροδίτη στο Ζώδιο σας θα σας κάνει να ερωτευτείτε και να περάσετε σίγουρα εκπληκτικές στιγμές στη ζωή σας. Αυτή η φορά μάλιστα οι όψεις της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα θα σας χαρίσουν και έντονη σεξουαλική όρεξη και σημαντική τάση για ρομαντικούς έρωτες που θα σας συναρπάσουν. Δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε επίσης τη δυνατότητα για το επόμενο χρονικό διάστημα να έχετε και μία σημαντική επανασύνδεση και γνωριμία με πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί άδικα και τώρα θα μπορέσετε να έχετε επιτέλους μία δεύτερη ευκαιρία για να μπορέσετε να προχωρήσετε στη ζωή σας.  

Δίδυμοι

Τα 3 ζώδια που θα γνωρίσουν τον έρωτα μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 5

 Για εσάς τώρα είναι η περίοδος της μεγάλης επιτυχίας σε θέματα ερωτικής φύσης. Η Σεξουαλικότητα σας θα είναι στο Ζενίθ όσο ο Άρης θα είναι στο δικό σας ζώδιο ενώ την ίδια στιγμή νοιώθετε και τρομερά κοινωνικοί για να μπορέσετε να γνωρίσετε καινούριο κόσμο και να περάσετε υπέροχα στη ζωή σας. Θεωρείτε μία περίοδος τρομερά ανανεωτική και μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο σας ενώ και όσοι είσθε μόνοι θα καταφέρετε να γνωρίσετε στη ζωή σας κάτι τρομερά όμορφο και κυρίως τρομερά ερωτικό. Μπορεί κάποιοι από εσάς να κάνετε αυτή την ερωτική γνωριμία μέσα από το χώρο της δουλειά σας.

Τοξότες

Τα 3 ζώδια που θα γνωρίσουν τον έρωτα μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 7

 Ο Άρης είναι στον 7ο Ηλιακό σας οίκο εδώ και καιρό αλλά πια είναι ορθόδρομος. Από την άλλη έχουμε το Δία μέσα από τον 5ο Ηλιακό σας οίκο που είναι υπεύθυνος για τους έρωτες και τέλος έχουμε την Αφροδίτη σε γωνιακό οίκο (4ο) να σας βοηθά να μπορέσετε να βελτιώσετε τη ζωή σας. Έτσι αυτή θεωρείτε μία για εσάς ιδιαίτερα τυχερή περίοδος για να μπορέσετε να κάνετε νέες γνωριμίες αλλά και να γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας κάνουν να περάσετε πολύ όμορφα. Ίσως κάποιες από τις υπάρχουσες επίσης σχέσεις που έχετε οι Τοξότες να αναζωπυρωθούν και να έρθετε πολύ πιο κοντά

 Ακόμη τυχεροί θα είναι και οι

Παρθένοι που με την Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό τους Οίκο δεν γίνεται να μην έχουν την βασική τύχη για νέες ερωτικές επαφές!

Διαβάστε επίσης:

Αφροδίτη στους Ιχθείς 26 Ιανουαρίου Η καρδιά να γεμίζει! (christosarchos.gr)

Ήλιος εξάγωνο Δία 25 Ιανουαρίου: Χαρά και εντιμότητα! (christosarchos.gr)