Τα 4 ζώδια με τη μεγαλύτερη πίεση με τον Κρόνο στους Ιχθύς από τις 7/3 μέχρι και το Φεβρουάριο 2026.

 Τα 4 ζώδια με τη μεγαλύτερη πίεση με τον Κρόνο στους Ιχθύς από τις 7/3

Με τον Κρόνο στο Ζώδιο του Ιχθύ θα υπάρξουν αρκετές μεταβολές στη ζωή μας και κάποια ζώδια θα σταματήσουν να βασανίζονται. Παρόλα αυτά ο Κρόνος δεν είναι μόνο ένας βασανιστικός πλανήτης που φέρνει δυσκολίες, μέσω της πίεσης και της έντασης που προσφέρει μπορεί να βοηθήσει αρκετούς στο να μπορέσουν να επιτύχουν τα επαγγελματικά τους σχέδια και να αποδείξουν τι αξίζουν. Η Διαδικασία μπορεί να είναι επίπονη και κουραστική αλλά έχει σα στόχο την πραγματοποίηση πραγμάτων που δεν το περιμένατε.

 Ας δούμε λοιπόν τα τέσσερα ζώδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη πίεση μέσα από τη Παρουσία του Κρόνου στον Ιχθύ. 

Ο Κρόνος στους Ιχθύς επηρεάζει τον

Ιχθύες : Ωρίμανση και αποκρυστάλλωση επιθυμιών.

(Ιδιαίτερα σημαντικό αν έχετε εδώ τον ωροσκόπο σας)

Τα 4 ζώδια με τη μεγαλύτερη πίεση με τον Κρόνο στους Ιχθύς από τις 7/3 μέχρι και το Φεβρουάριο 2026. 3

 Με τον Κρόνο στον 1ο σας ηλιακό οίκο σίγουρα η ωρίμανση είναι μία λέξη κλειδί που θα πρέπει να θυμάστε. Πρόκειται για μία περίοδο όπου θα πρέπει να αναλάβετε ευθύνες και υποχρεώσεις ενώ θα πρέπει να δείξετε στη κοινωνία ότι είσθε έτοιμοι να μπορέσετε να αναλάβετε καινούρια βάρη. Σε ένα βαθμό θα νοιώσετε αρκετά πιεσμένοι και η υπερκόπωση κάποιες φορές θα φλερτάρει μαζί σας αλλά τελικά θα μπορέσετε να τα καταφέρετε και να δείξετε τι μπορείτε να πετύχετε.

Παρόλα αυτά εσείς οι ίδιοι θα πρέπει να δώσετε λίγο περισσότερη βάση στη ψυχολογία σας αλλά και να μην παραμελήσετε τον εαυτό σας και να του δίνετε την αγάπη που χρειάζεται. Κάποιες φορές μπορεί ο Κρόνος να γίνει σκληρός και να θέσει πολύ βαριές απαιτήσεις και θέλω απέναντι σας αλλά αυτό είναι μόνο η Αρχή για ένα δρόμο που θα ξεχωρίσετε και θα πετύχετε αυτά που θέλετε. (προσοχή όμως η δυναμική του Κρόνου είναι τέτοια που θα είσθε και απο τα ζώδια που θα έχουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες αυτή τη περίοδο)

Παρθένος : Επαφή με την πραγματικότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις.

(Ιδιαίτερα σημαντικό αν έχετε εδώ τον ωροσκόπο σας)

Τα 4 ζώδια με τη μεγαλύτερη πίεση με τον Κρόνο στους Ιχθύς από τις 7/3 μέχρι και το Φεβρουάριο 2026. 5

 Σίγουρα μία περίοδος κρίσης στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αυτό έχει να κάνει με δύο βασικές δομές. Από τη μία μπορεί να έχετε μία σχέση που δεν αξίζει να την έχετε και ο Κρόνος θα έρθει να τη λήξει για να μπορέσετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο ή βρίσκεστε σε σημαντική φοβία και ανασφάλεια να κάνετε καινούριες σχέσεις λόγω των προηγούμενων βιωμάτων σας οπότε και δε ρισκάρετε να προχωρήσετε και ο Κρόνος θα σας φέρει πιο των ευθυνών σας.

Έτσι είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι αν είσαστε ήρεμοι και ισορροπημένοι αυτή η θέση θα μπορούσε να σας φέρει μία σταθερότητα στη ζωή σας και μία καινούρια σχέση που θα είναι πολύ σοβαρή και θα σας καλύψει με πολλούς τρόπους. Πολλές φορές αυτή η θέση βοηθά στη δημιουργία σχέσεων με διαφορά ηλικίας. Θα πρέπει να θυμάστε ότι αυτή η θέση είναι πάντα θέση κρίσης στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Δίδυμοι : Σκληρή δουλειά και επιτυχία στην εργασία

(Ιδιαίτερα σημαντικό αν έχετε εδώ τον ωροσκόπο σας)

Τα 4 ζώδια με τη μεγαλύτερη πίεση με τον Κρόνο στους Ιχθύς από τις 7/3 μέχρι και το Φεβρουάριο 2026. 7

 Η καριέρα σας είναι ότι πιο σημαντικό θα πρέπει να προσέξετε αυτή τη περίοδο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με σημαντικές ευθύνες και υποχρεώσεις και δεν θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε καθόλου. Παρόλα αυτά αυτές οι ευθύνες είναι σημαντικές αν θέλετε πραγματικά στη ζωή σας να προχωρήσετε και είναι μία αναγκαία πίεση που θα χρειαστείτε για να καταφέρετε πράγματα.

Η περίοδος επίσης αυτή θα σας αλλάξει αρκετά τη κοινωνική σας εικόνα και θα μπορούσατε σε κοινωνικά θέματα να αλλάξετε πολλά κακώς κείμενα. Αν είσαστε όμως απλά παντρεμένοι για το φαίνεσται και δεν υπάρχουν συναισθήματα είναι πολύ πιθανών να βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα διαζύγιο. Επίσης υποχρεώσεις σε θέματα με γονείς μπορεί να σας κουράσουν αρκετά.

Τοξότης: Αλλαγές στην οικογενειακή σας κατάσταση.   

(Ιδιαίτερα σημαντικό αν έχετε εδώ τον ωροσκόπο σας)

Τα 4 ζώδια με τη μεγαλύτερη πίεση με τον Κρόνο στους Ιχθύς από τις 7/3 μέχρι και το Φεβρουάριο 2026. 9

 Για εσάς είναι μία περίοδος αλλαγής βάσης στη ζωή σας. Με τον Κρόνο στον 4ο ηλιακό σας οίκο πρέπει να δείξετε ότι είσθε διατεθειμένοι να αλλάξετε πολλά από αυτά που είχατε βάλει στο μυαλό σας και να μπορέσετε να κλείσετε μία περίοδο στη ζωή σας όπου όλα είναι παιχνίδι και διασκέδαση και να αναλάβετε τις ευθύνες για πολλούς.

 Ίσως να το έχετε ξανακάνει και αυτό είναι κάτι που σας κούρασε αρκετά αλλά θα πρέπει να προσέξετε γιατί φαίνεται ότι ένας καινούριος γύρος πιέσεων έρχεται στη ζωή σας.

 Αρκετοί από εσάς μπορεί να έχετε μία μετακόμιση ή κάποια τεράστια αλλαγή στο σπίτι σας που θα σας ανανεώσει ενώ άλλοι θα έχετε την ανάληψη καινούριων ευθυνών στη ζωή σας. Αρκετοί από εσάς μπορεί να κάνετε παιδιά και αυτό θα είναι κάτι που θα σας κουράσει αρκετά για αυτό και θα πρέπει να είσθε προσεκτικοί στις πόσες ευθύνες αναλαμβάνετε.

Τέλος αυτή η θέση θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην επαγγελματική σας ζωή.

Διαβάστε επίσης

Νέα Σελήνη 20 Φεβρουαρίου: Νέοι έρωτες και σημαντικές ταραχές. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Ο Κρόνος στους Ιχθείς 7 Μαρτίου 2023. Αλλαγές στη ζωή μας! (christosarchos.gr)

Ακούστε και την αναλυτική εκπομπή μας