Τα 4 ζώδια που θα περιμένουν εκπλήξεις μέχρι 25 Ιουνίου με δεκαήμερα

Τα 4 ζώδια που θα περιμένουν εκπλήξεις μέχρι 25 Ιουνίου ανά δεκαήμερα

Δίδυμοι (1ου Δεκαημέρου)

Ανανεωμένη Αυτοεικόνα και Δράση

Οι Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου θα βιώσουν σημαντικές αλλαγές και εκπλήξεις στην αυτοεικόνα και την προσωπική τους δράση. Νέες ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και έκφραση θα προκύψουν, βοηθώντας τους να ανανεώσουν την εικόνα τους και να αναλάβουν πρωτοβουλίες που θα τους φέρουν πιο κοντά στους στόχους τους.

Υδροχόοι (1ου Δεκαημέρου)

Δημιουργικότητα και Χαρά

Οι Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου θα δουν εκπλήξεις στον τομέα της δημιουργικότητας και της ψυχαγωγίας. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να εμπλακούν σε δραστηριότητες που τους γεμίζουν χαρά και να ανακαλύψουν νέες πηγές έμπνευσης. Οι προσωπικές σχέσεις και οι δημιουργικές προσπάθειες θα ανθίσουν.

Ζυγοί (1ου Δεκαημέρου)

Επέκταση και Νέες Ιδέες

Οι Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου θα βιώσουν ευχάριστες εκπλήξεις που θα διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Νέες ευκαιρίες για μάθηση, ταξίδια ή πνευματική ανάπτυξη θα εμφανιστούν, βοηθώντας τους να εξερευνήσουν νέες ιδέες και να επεκτείνουν τις γνώσεις τους. Η αναζήτηση της αλήθειας και της γνώσης θα είναι στο επίκεντρο.

Τοξότες (1ου Δεκαημέρου)

Σχέσεις και Συνεργασίες

Οι Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσουν εκπλήξεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Νέες σχέσεις μπορεί να προκύψουν, ενώ οι υπάρχουσες θα δοκιμαστούν και θα ανανεωθούν. Οι συνεργασίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο, προσφέροντας ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Αυτή η περίοδος μέχρι τις 25 Ιουνίου φέρνει εκπλήξεις και ευκαιρίες για τα παραπάνω ζώδια, βοηθώντας τους να ανακαλύψουν νέους δρόμους και να επιτύχουν τους στόχους τους.


Άρης στον Ταύρο 9.6.2024. Προσγειωμένη δράση-διεκδικήσεις- απολαύσεις. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Στις 9 Ιουνίου ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει μέχρι την 20η Ιουλίου 2024, οπότε και θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων. 

Ο πλανήτης Άρης συνδέεται με τον θεό Άρη της ελληνικής μυθολογίας. Αντλεί από εκείνον τις ιδιότητές του, όμως χρωματίζεται από τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου στο διάβα του από τον έναστρο ουρανό και στη θέση του στα ατομικά γενέθλια ωροσκόπια.

Ο Άρης, λοιπόν, είναι πλανήτης που φέρει έντονη ενέργεια. Όταν διέρχεται από τους διάφορους τομείς του ωροσκοπίου, τους ενεργοποιεί και παράγει γεγονότα. 

Αντιπροσωπεύει τη δράση, την επιθετικότητα και την παρόρμηση. Δείχνει τον εραστή στη γυναίκα, το πώς και γιατί θυμώνουμε, τι μας επιβεβαιώνει, τι μας κινητοποιεί, το πώς ο πατέρας μας μάς προώθησε στη ζωή και σε ποιον τομέα της ζωής μας έχουμε άγχος. Δείχνει ακόμη το πώς περπατάμε (αργά και συρτά ή γοργά και νευρικά), τις σεξουαλικές μας επιθυμίες, το πού δαπανάμε γενικά την ενέργειά μας και εάν είμαστε περισσότερο ή λιγότερο τολμηροί στη διεκδίκηση των στόχων μας. Τέλος, ο Άρης δείχνει το πεδίο πολέμου κάθε φορά, εκεί όπου πρέπει να παλέψουμε, να ανοίξουμε δρόμους, να πάρουμε αποφάσεις και να κάνουμε νέα ξεκινήματα. 

Στην παραδοσιακή αστρολογία θεωρείται δυσμενής – κακεργέτη τον ονόμαζαν – μια και προξενεί δυσάρεστες καταστάσεις, όπως θυμό, βία, πολέμους, πυρκαγιές, κ.τ.λ. Το τεράστιο δυναμικό του ωστόσο, μπορεί να εκδηλωθεί και με εποικοδομητικό τρόπο, εφόσον φυσικά είμαστε προετοιμασμένοι για την έλευσή του και με συνειδητή προσπάθεια το διοχετεύσουμε σε επωφελείς δραστηριότητες. 

Ο Άρης στον Ταύρο δεν θεωρείται σε καλή αστρολογικά θέση. Σε αυτό το ζώδιο, η δράση είναι βραδυφλεγής, και πιο «τεμπέλικη», ωστόσο είναι και σταθερή, μελετημένη, αμετάκλητη. Διακρίνεται για τις εξαιρετικές αντοχές του, που μπορεί να οδηγήσει σε επίτευξη στόχων, μια και δεν τα παρατάει εύκολα άπαξ και αποφασίσει να ξεκινήσει κάτι. Αποφεύγει όσο γίνεται τις συγκρούσεις και προτιμάει να απολαμβάνει τις χαρές και τις ομορφιές της ζωής. Δίνει μεγάλη σημασία στη διασφάλιση της ηρεμίας, της σταθερότητας και των κεκτημένων του.

Στη διάρκεια της παραμονής του στον Ταύρο θα επηρεάσει πιο έντονα τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους), αν και κανένα ζώδιο δεν θα μείνει ανεπηρέαστο, και θα σχηματίσει προκλητικές όψεις που θα προκαλέσουν εντάσεις και θα πυροδοτήσουν γεγονότα:

  • στις 11 Ιουνίου θα συναντήσει με τετράγωνο τον ανάδρομο Πλούτωνα, που θα φέρει βία, ζήλεια, σεξουαλική ένταση και επιθετικότητα, ατυχήματα, εκρήξεις
  • στις 15 Ιουνίου τον Κρόνο με μισό τετράγωνο που θα φέρει προσπάθεια να ελέγξουμε πρόσωπα και πράγματα, περιορισμούς, μπλοκαρίσματα, απογοήτευση, θυμό, ασθένειες, τραυματισμούς
  • στις 15 Ιουλίου θα συναντήσει με σύνοδο τον Ουρανό που θα φέρει ανατρεπτικότητα, βία, συρράξεις, ατυχήματα, αποκαλύψεις σκανδάλων, ατσάλινη θέληση, γρήγορη δράση, πάθος και ερωτισμό, πρωτοποριακές ιδέες.