Τα ζώδια σήμερα 19 Ιουνίου 2024 Ένταση Και Βάθος – Ενθουσιασμός Και Πάθος

Τα ζώδια σήμερα 19 Ιουνίου 2024 Ένταση Και Βάθος – Ενθουσιασμός Και Πάθος

Σήμερα η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της μέσα από το ζὠδιο του Σκορπιού από την 25ο  για να περάσει στην 01ο  Τοξότη αργά το απόγευμα. Μπορεί να νιώθουμε τα πράγματα πιο συναισθηματικά από ότι συνήθως,  γεγονός που θα  μας βοηθήσει  και στην κατανόηση του δικού μας ψυχισμού από την μία και από την άλλη,  θα έχουμε μεγαλύτερη επίγνωση των επιθυμιών των άλλων γύρω μας. Μεγάλες πιθανότητες να έχουμε  νέες αποκαλύψεις  και να φτάσουμε σε αλήθειες που επιθυμούμε. 

Με πιο ανάλαφρη διάθεση θα μας βρει  το υπόλοιπο μισό της ημέρας καθώς η Σελήνη θα μεταβεί στον Τοξότη. Η αισιοδοξία μας θα  αυξηθεί και θα έχουμε  θετικές δονήσεις και την επιθυμία να περάσουμε όσο πιο όμορφα γίνεται. Το Γ΄δεκαήμερο των ζωδίων του Νερού θα δεχθεί περισσότερο την ενέργεια της ημέρας καθώς και το Ά πενθήμερο των ζωδίων της Φωτιάς.

Τα 12 ζώδια αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικές υποθέσεις που σας συνδέουν με τρίτους δείχνουν να σας απασχολούν σήμερα, καθώς και ζητήματα που αφορούν τον ερωτικό σας σύντροφο. Εκδηλώνετε υπερβολικές απαιτήσεις προς τους άλλους, καθώς διεκδικείτε έντονα  όσα πιστεύετε πως σας ανήκουν. Διαχειριστείτε όλη αυτήν την ενέργεια, προσπαθώντας να αποφύγετε  δύσκολες καταστάσεις που θα προκληθούν. Από το απόγευμα και μετά, αλλάζει η διάθεσή σας και είναι πιθανό να βρεθείτε με φίλους και μέσα από ένα ευχάριστο κλίμα δεν αποκλείεται να συζητήσετε για κάποιο ταξίδι που θέλετε να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις σας με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας δείχνει να σας απασχολούν σήμερα. Ιδιαίτερα ευαίσθητοι παρουσιάζεστε μπροστά σε τυχόν προβλήματα που υπάρχουν και είναι εύκολο να βρεθείτε σε συγκρούσεις αν δεν προσέξετε. Σχέση γάμου ή συντροφική, ακόμα και οι σχέσεις σας με ανταγωνιστές χρήζουν προσοχής. Αργότερα μέσα στην ημέρα, η ενέργειά σας επεκτείνεται σε ζητήματα σχετικά με το τι είναι δικό σας και τι  μοιράζεστε με άλλους. Είτε αφορά τα οικονομικά του συντρόφου σας ή γενικότερα τα χρήματα τρίτων. Στην  ερωτική σας ζωή φροντίσετε να κοντρολάρετε τον έντονο συναισθηματισμό που επικρατεί μέσα σας, και προσπαθήστε να έχετε  λογική προσέγγιση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα καθημερινής ρουτίνας καθώς και υγείας δείχνει να απορροφούν την ενέργειά σας σήμερα. Προσπαθείτε να διεκπεραιώσετε υποχρεώσεις και εκρεμμότητες που έχετε και αυτό ίσως σας πιέσει  ιδιαίτερα και σας δημιουργήσει άγχος και εκνευρισμό. Σχέσεις συντροφικές και επαγγελματικές επίσης αργότερα μέσα στην ημέρα θα σας απασχολήσουν. Εάν υπάρχουν μεταξύ σας ζητήματα, αποφύγετε να τα θίξετε, διότι δεν θα έχετε αντικειμενική οπτική. Τα συναισθήματά σας θα κυριαρχούν και είναι εύκολο να διαταραχθούν οι ισορροπίες. Κάποιοι ίσως προσθέσετε στην καθημερινότητα σας κάποια δραστηριότητα, ενισχύοντας έτσι την φυσική σας κατάσταση, ακόμα μια αλλαγή διατροφικής συνήθειας μπορεί να είναι πιθανή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα νιώθετε μεγάλη ανάγκη να βρίσκεστε ανάμεσα σε ανθρώπους, που μαζί τους θα μπορείτε να γελάσετε και να διασκεδάσετε. Έντονες οι δημιουργικές σας αναζητήσεις και η ενασχόλησή σας με χόμπι που έχετε. Ενεργοποιημένα ιδιαίτερα  τα συναισθήματα φροντίδας  για τον ερωτικό σας σύντροφο, και οι γονείς για τα παιδιά τους. Φροντίσετε να μην περάσετε στα όρια της υπεραπροστατευτικότητας και νιώσουν οι αγαπημένοι σας καταπίεση τελικά. Αργότερα μέσα στην ημέρα θα  ασχοληθείτε με  θέματα της φυσικής σας κατάστασης, ακόμα με τα κατοικίδιά σας όσοι έχετε.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα ενεργοποιημένα τα συναισθήματά σας που έχουν την ρίζα τους την παιδική σας ηλικία, γεγονός που σας ωθεί να ασχοληθείτε με οικογενειακά ζητήματα. Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε δύσκολα θέματα σήμερα καθώς οι συγκρούσεις θα μοιάζουν σχεδόν αναπόφευκτες. Αργά μέσα στην ημέρα η διάθεσή σας γίνεται πιο ανάλαφρη και θα περάσετε δημιουργικό χρόνο παρέα με το ταίρι σας, εκδηλώντας τα τρυφερά σας συναισθήματα με κάθε τρόπο. Οι γονείς θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε περισσότερο δημιουργικό χρόνο τα παιδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα δίνετε σημασία  στην συναισθηματική επικοινωνία, καθώς σας είναι απαραίτητο αυτό το είδος επαφής. Κινήστε μέσα στο άμεσο καθημερινό σας περιβάλλον καθώς και σε επαφή με τα αδέρφια σας. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όμως, καθώς δεν θα είστε  αντικειμενικοί  και αυτό σας καθιστά ευάλωτους στις προθέσεις των άλλων απέναντί σας. Μια νέα γνωριμία πιθανόν να κάνετε και ίσως μια μετακίνηση σ’ έναν ευχάριστο κοντινό προορισμό. Αργότερα μέσα στην ημέρα ίσως προκύψουν οικογενειακά ζητήματα, όπου και θα πρέπει να επιδείξετε ωριμότητα και συναισθηματική αποστασιοποίηση  προκειμένου να αποφύγετε συγκρούσεις.

ΖΥΓΟΣ

Δείχνει να νιώθετε συναισθηματικά δεμένοι με τα οικονομικά και τα υπάρχοντά σας σήμερα, επίσης, επιζητάτε επιβεβαίωση από τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Λίγο προσοχή για να μην παρασυρθείτε από υπερβολικές απαιτήσεις και προκαλέσετε δυσαρέσκειες. Θα είναι εύκολο να προβείτε σε σπατάλες και καλό θα ήταν να αποφύγετε οτιδήποτε τέτοιο σήμερα. Αργότερα μέσα στην ημέρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρεθείτε με ανθρώπους της κοντινής σας κοινότητας ή με τα αδέρφια σας και να περάσετε όμορφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως σήμερα νιώθετε  έντονο το συναίσθημα να θέλετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας. Ενεργοποιημένες εγωιστικές τάσεις και έλλειψη ευαισθησίας απέναντι στις ανάγκες των άλλων, θα μπορούσαν με μεγάλη ευκολία να εκθέσουν την εικόνα σας. Όσο προχωρά η μέρα αναζητάτε την επιβεβαίωση στις σχέσεις σας, αλλά και την έντονη συναισθηματική ανάγκη να νιώσετε την σιγουριά μέσα από την οικονομική σας κατάσταση και τα υπάρχοντά σας. Προσπαθήστε να ελέγξετε όλη αυτή σας την ενέργεια αποφεύγοντας έτσι δυσάρεστες συνέπειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα ξεκινά και σας βρίσκει με διάθεση να θέλετε να αποσυρθείτε και να κρατήσετε τα συναισθήματά σας για τον εαυτό σας. Θα μπορούσε να αφορά την επιλογή του να  προσπαθείτε να αποφύγετε συναισθηματικές καταστάσεις που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Αργότερα γίνεστε ιδιαίτερα απαιτητικοί, καθώς επιθυμείτε την προσωπική σας ικανοποίηση δίχως καμία επίδειξη ευασθησίας προς  τις ανάγκες των άλλων. Η στάση σας αυτή, δύσκολα θα περάσει απαρατήρητη και είναι εύκολο να εκτεθεί η εικόνα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κινείστε μέσα στον χώρο σας τον φιλικό σήμερα καθώς και σε ομάδες που ανήκετε όπου και δείχνει να παίρνετε θετική ενέργεια και ευχαρίστηση. Ελλοχεύει ο κίνδυνος να γίνετε κτητικοί απέναντί τους και πρέπει να φροντίσετε αυτό να μην συμβεί.  Αντίθετα, δείξτε κατανόηση και διακριτικότητα, παράλληλα με την αγάπη σας. Κάποια γνωριμία με ένα γυναικείο πρόσωπο που θα προστεθεί στον φιλικό σας κύκλο αποτελεί ισχυρό ενδεχόμενο. Αργότερα και όσο προχωρά η μέρα, θα νιώσετε την ανάγκη του να μείνετε μόνοι, είτε για να ανακτήσετε ενέργεια μέσα από μια προσπάθεια να διαχειριστείτε τον συναισθηματικό σας κόσμο, είτε σκόπιμα διότι θα θέλετε να αποφύγετε συναισθηματικές καταστάσεις που δεν θα νιώθετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επικεντρωμένοι στα επαγγελματικά θέματα σήμερα.  Οι συναισθηματικές σας αντιδράσεις θα είναι έντονες μέσα στον χώρο, γεγονός που θα πρέπει να διαχειριστείτε με ιδιαίτερη προσοχή. Οι ισορροπίες θα είναι εύκολο να διαταραχθούν και να προκληθούν συγκρούσεις με ανωτέρους σας. Σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσατε να λάβετε την εύνοια τους μέσα από το έργο και τις ικανότητές σας. Από το απόγευμα και μετά θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα και δημιουργικά με φίλους που αγαπάτε, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέματα που σχετίζονται με την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τη θρησκεία, τις πεποιθήσεις, τη φιλοσοφία, τις εκδόσεις, ακόμα και τα νομικά θα έχουν μια μεγαλύτερη σημασία για εσάς μέσα στην μέρα.  Την επιθυμία να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας θα έχετε κάποιοι από εσάς και μάλλον σας σας δίνεται η ευκαιρία να ζήσετε μια περιπέτεια έντονη. Από το απόγευμα και μετά, δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις συναισθηματικές σας αντιδράσεις καθώς ο ψυχισμός σας θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος. Έτσι θα αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου, με τον/την συζυγό σας ή ακόμη και με κάποιον από  τους γονείς σας. 

Από την Marion Leon

Ήλιος σε Χιαστί με Πλούτωνα 22 Ιουνίου 2024. Ηθικά διλήμματα με δυναμική αναμόρφωσης. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)