Τα ζώδια σήμερα 8 Ιουλίου 2024: Μέρα ευκαιριών και δυνατοτήτων

Τα ζώδια σήμερα 8 Ιουλίου 2024: Μέρα ευκαιριών και δυνατοτήτων

Η Σελήνη θα βρίσκεται για σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα. Η μικρή βασίλισσα θα μεταδώσει πλούσια συναισθήματα γενναιοδωρίας, αισιοδοξίας τονώνοντας κατά πολύ την αυτοπεποίθηση με ακτινοβόλες και λαμπερές δονήσεις μέσα στη μέρα.

Μετα τις 12 το βράδυ, η πρώτη επαφή που θα έχει για να ξεκινήσει την πορεία της, θα είναι ο ευμενής σχηματισμός εξαγώνου με τον Δία στους Δίδυμους. Η  αξιοπρέπεια συναντάει την αναζήτηση της ουσίας, υπάρχει διανοητική και συναισθηματική φροντίδα. Θα υπάρξουν φλογερά συναισθήματα και βαθιά αυτοεκτίμηση. Άνεση και ασφάλεια στις διαπροσωπικές σχέσεις. Επίσης δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση και επιτυχίες στις επιδιώξεις μας.

Ευνοούνται οι γεννημένοι  τέλος του 1ου δεκαημέρου και αρχές 2ου δεκαημέρου 8ο  9ο 10ο μοίρες του Λέοντα, Διδύμων, Κριού και Ζυγού.

Γενικώς η σημερινή μέρα ενδείκνυται για σύσφιξη σχέσεων και γνωριμίες που θα κριθούν εντελώς συναρπαστικές, ενώ μπορείτε να συλλέξετε αρκετές πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν, καθώς να μετακινηθείτε και να κανονίσετε λεπτομέρειες για τα ταξίδια.

Ευχάριστες εκπλήξεις απο το εξάγωνο Αφροδίτης Ουρανού που φέρνει ξαφνικά κέρδη και απρόσμενους έρωτες.

Το εξάγωνο Ερμή Δια δίνει ώθηση και επιτυχία σε μάθηση καθώς και ευχάριστες ειδήσεις.

Προς το τέλος της ημέρας, να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στην ένταση και στις διενέξεις που μπορεί να παρατηρηθούν. Η συμπεριφορά είναι ενστικτωδώς ανεξέλεγκτη με τάσεις επιθετικότητας. Επηρεάζονται Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι 20ο 21ο 22ο τρίτου δεκαημέρου.

Βάγια Κυριακούδη

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση και τα νεύρα παρατηρούνται οξυμένα, με θέματα προσωπικά που μπορεί να αφορούν τον σύντροφο σας ή κάποια ένταση να προέρχεται από τα παιδιά, εφόσον υπάρχουν. Οι οικονομικοί παράγοντες είναι αυτοί που δημιουργούν σημαντικές διακυμάνσεις και αυξομειώσεις, καθώς αντιλαμβάνεστε ότι σας απομακρύνει από κάθε είδους ζώνη  ασφαλείας. Η οικογένεια σας είναι αυτή που μπορεί να σας ακούσει και να σας στηρίξει, επικοινωνώντας και υποστηρίζοντας τις βασικές και συναισθηματικές ανάγκες, με σκοπό να κατεβάσετε αρκετά τους τόνους έντασης και τον εγωκεντρισμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν σχεδιάζατε κάποια αγοροπωλησία ακινήτων ή μετοχών ή ακόμα και κάποιο δάνειο, ίσως να είναι η τυχερή σας μέρα και να λάβετε πολύ ευχάριστα νέα. Προωθήστε και επικοινωνήστε σχέδια και πλάνα που θέλετε να προχωρήσετε, καθώς οι προσωπικές σας επιδιώξεις βρίσκονται σε καλό δρόμο. Η εναλλαγή των διαθέσεων και οι αγχώδεις καταστάσεις θα σας ωθήσουν να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις. Προς αργά το βράδυ αποφύγετε να εμπλακείτε σε κάθε είδους διένεξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ σημαντική και συναρπαστική μέρα, καθώς μπορείτε να κλείσετε κάθε είδους οικονομικό συμβόλαιο, με σημαντική αναβάθμιση των οικονομικών σας. Γνωριμίες σας ενισχύουν, ενώ ευχάριστες συναντήσεις προωθούν μελλοντικά και πολύ προσωπικά σας συμφέροντα. Η μέρα είναι αρκετά ευχάριστη στο να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιαστούν και να τις εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα ασχοληθείτε με τις προσωπικές και συναισθηματικές σας ανάγκες, καθώς κάποια οικονομικά κυρίως από αυτά που κερδίζετε από την δουλειά σας, δείχνει σήμερα να σας  απασχολούν. Είναι η μέρα που μπορείτε να τονώσετε τον εαυτό σας και να βρείτε την χαμένη αυτοπεποίθηση. Μην περάσετε σε έξοδα και διάφορες αγορές, με στόχο να αναπληρώσετε κάποιες εσωτερικές ανασφάλειες, διότι ίσως αυτά να αποδειχθούν εντελώς περιττά και  θα φορτώσετε  αρνητικά την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ

Συναισθηματικές διακυμάνσεις και εναλλαγές διάθεσης προβλέπονται για εσάς σήμερα. Θα εξωτερικεύσετε κάθε πιεσμένο συναίσθημα που σας βαραίνει, θέλετε να εκφράσετε άγχη και ανασφάλειες σε ανθρώπους που εμπιστεύεστε και αγαπάτε. Λαμβάνετε έμπρακτα την αγάπη και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα, ακόμη και από φίλους που σας τονώνουν σημαντικά το ηθικό. Προς το βράδυ αποφύγετε να ασχοληθείτε με θέματα δουλειάς ή με ένα οικογενειακό θέμα. Δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο το κλίμα για τέτοιου είδους συζητήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετή εσωστρέφεια θα έχει η σημερινή μέρα, ίσως να αισθάνεστε κουρασμένοι ή εξαντλημένοι για κοινωνικές και φιλικές υποχρεώσεις. Είστε όμως σε φάση που προσαρμόζετε και σχεδιάζετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, παίρνοντας πολύ χρήσιμες πληροφοριες που θα τις χρησιμοποιήσετε για αργότερα.   Οικονομικοί στόχοι υλοποιούνται.  Σε  θέματα νομικά και επαγγελματικά, σας  παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία που επεκτείνει τους πνευματικούς ορίζοντες και τα όνειρά σας.

ΖΥΓΟΣ

Εξαιρετικά δημιουργική και ευχάριστη μέρα να κοινωνικοποιηθείτε και να συναντήσετε φίλους και συνεργάτες. Μπορείτε να διεκπεραιώσετε πολλά θέματα από την καθημερινότητα ή νομικές εκκρεμότητες που έχετε να καλύψετε. Γενικώς λαμβάνετε κάποια ευχάριστα νέα που σας δίνουν το προβάδισμα ως προς την ευχάριστη εξέλιξη των θεμάτων. Ίσως μια συναρπαστική γνωριμία, θα σας χαροποιήσει και θα σας απελευθερώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλείστε σήμερα να ασχοληθείτε σοβαρά, με ένα σημαντικό νομικό ζήτημα που μπορεί να σας προβληματίζει, το οποίο μπορεί να σχετίζεται με τον οικονομικό τομέα, ίσως  αφορά κάποιο δάνειο από τράπεζα, διατροφές ή διεκπεραιώσεις με εφορία. Φαίνεται να υπάρχουν ενισχύσεις και βοήθεια, καθώς κάνετε θετικές  ρυθμίσεις και βρίσκετε διέξοδο στα προβλήματα που  προέκυψαν.  Αρκεί να προσπαθήσετε γι’ αυτό και να μην αφήσετε κάτι στην τύχη. Ακόμη θα μπορούσε να αφορά μια έκπληξη σε νομικά συμβόλαια και συνεργασίες. Ευχάριστες στιγμές μπορείτε να περάσετε με την οικογένεια και με τον σύντροφο σας και προς το βράδυ αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις που μπορούν να φέρουν ιδιαίτερες διαφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε να ασχοληθείτε με υψηλές σκέψεις και έρευνα όπως στον σχεδιασμό κάποιου ταξιδιού ή επιμόρφωσης. Κάποιο σημαντικό άτομο στηρίζει τα σχέδια σας καθώς μπορείτε να περάσετε και στην υλοποίηση τους, πραγματοποιώντας πολλά, μέσα από συζητήσεις και προγραμματισμό που έχετε  κάνει. Ευκαιριακές συγκυρίες μέσα από την καθημερινότητα και τους φίλους, δέχεστε ανακούφιση που μπορεί να αποβάλει κάποιο άγχος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασχολείστε με τις εσωτερικές ανάγκες της σχέσης και του γάμου σας και πολλά προβλήματα της καθημερινότητας σας, επίσης θέματα  δουλειάς φαίνεται να επιλύονται σταδιακά. Επίσης κάποιο πρόβλημα υγείας  βρίσκει την λύση του και θα υπάρξουν καλές εξελίξεις ως προς την πορεία του. Οι ελεύθεροι μπορούν να περάσουν σε μια ξαφνική και ευχάριστη γνωριμία, ενώ για κάποιους μια οικονομική συμφωνία που σχεδιάζαν από καιρό, παίρνουν ευχάριστα νέα και πολύ καλές ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα είναι ιδανική για συμβόλαια και συνεργασίες που αφορούν την δουλειά σας. Υπάρχουν σημαντικές γνωριμίες και ενισχύσεις που σας βοηθούν να καταστρώσετε και να πραγματοποιήσετε κάποια από τα σχέδια σας. Σπουδαίες οικονομικές ευκαιρίες μπορείτε να επιτύχετε σε προσωπικό επίπεδο που βελτιώνουν την καθημερινή σας ζωή. Από το βράδυ μην φέρετε θέματα προς συζήτηση με το οικογενειακό περιβάλλον ή συνεργάτες, θα είναι δύσκολο να καταλήξετε  κάπου και μπορεί να υπάρξουν διενέξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Με θέματα ρουτίνας και εργασίας, φαίνεται ότι θα είστε αρκετά απορροφημένοι για σήμερα. Όσοι έχετε παιδιά, θα ασχοληθείτε διεξοδικά με ένα θέμα που προβληματίζει. Παρόλα αυτά βρίσκετε λύσεις μέσα από πιέσεις και δυσκολίες, ώστε να μπορέσετε να τα κλείσετε με ευχάριστο τρόπο. Επίσης μια ευκαιρία από το εργασιακό περιβάλλον σας προτρέπει να  την αρπάξετε αμέσως. Οι ερωτικές γνωριμίες έρχονται ευχάριστα για τους αδέσμευτους, ενώ μια έκπληξη θα μπορούσατε οι δεσμευμένοι να περιμένετε από τον σύντροφο σας, που θα σας κάνει να περάσετε καταπληκτικά.

Βάγια Κυριακούδη

Σελήνη Κενής Πορείας 08-14 Ιουλίου 2024 – Μία μέρα θέλει πολλή προσοχή!  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)