Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα …Ο Ήλιος στους Ιχθύς και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια από 19-02 έως 20-03-2024.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα …Ο Ήλιος στους Ιχθύς και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια από 19-02 έως 20-03-2024.

Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων συμβολίζει το κλείσιμο ενός κύκλου, μιας και είναι το τελευταίο του ζωδιακού, αλλά και την αέναη μεταβολή των συνθηκών που μας περιβάλλουν. 

Η σημαντικότερη επιρροή του μήνα είναι η πορεία που θα ακολουθήσει η Αφροδίτη, αρχικά από το ζώδιο του Υδροχόου και εν συνεχεία σε αυτό των Ιχθύων. Στο ζώδιο του Υδροχόου που παραδοσιακά κυβερνάται από τον Κρόνο, η Αφροδίτη απεκδύεται  τον μανδύα της φιλήδονης συντρόφου και της παθητικής συζύγου. Αντίθετα λατρεύει την ανεξαρτησία της. Είναι φιλομαθής, μορφωμένη, έχει κοινωνικές ανησυχίες, είναι αλτρουίστρια, επαναστάτρια και αντισυμβατική. Στις 22/02 θα σχηματίσει σύνοδο με τον αιώνιο εραστή της, τον Άρη και οι δύο μαζί θα πορευτούν ώστε να σχηματίσουν τετράγωνο με τον Δία από τον Ταύρο στις 25 και 27/02 αντίστοιχα. 

Το ζώδιο του Υδροχόου ταυτίζεται με τις κοινωνικές επαναστάσεις και παρά το ότι η Αφροδίτη δεν σχετίζεται παραδοσιακά με γεγονότα έντασης και βίας, γίνεται η κινητήριος δύναμη και ο μοχλός πίεσης για να ξυπνήσει η οργή του εραστή της, του Άρη. Ο θεός του πολέμου πια αναλαμβάνει τα ηνία της υπόθεσης και προκειμένου να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών της αγαπημένης του, γίνεται επαναστάτης και υπερασπιστής των καταπιεσμένων. 

Σε απλά λόγια, περιμένουμε νέα έξαρση των πολεμικών επιχειρήσεων στα μέτωπα που ήδη μαίνονται, αλλά και ξέσπασμα νέων κοινωνικών διεκδικήσεων, πέραν του κινήματος των αγροτών που απασχολεί αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την διεκδίκηση για πιο δίκαιη κατανομή των οικονομικών πόρων που συμβολίζει ο Δίας από τον Ταύρο.

Στις 28 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη θα μπει σε κατάσταση πολιορκίας  -θα βρίσκεται δηλαδή ανάμεσα στους Άρη και Κρόνο- και αυτό θα διαρκέσει έως τις 22 Μαρτίου. Είναι μια πολύ δύσκολη συνθήκη που η επιρροή της θα μας απασχολήσει για τους επόμενους 4 μήνες. Έχουμε όξυνση των κοινωνικών αντιθέσεων λόγω των ιδιαίτερων οικονομικών προβλημάτων και της ύφεσης με την οποία θα έρθουν αντιμέτωπα πολλά κράτη. Θα δούμε αρκετές κοινωνικές ομάδες να εξεγείρονται ανά τον κόσμο, διεκδικώντας αξιοπρεπείς απολαβές, οικονομική σταθερότητα και κοινωνική δικαιοσύνη. 

Η πορεία θα είναι δύσκολη, όμως η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 11 Μαρτίου, μας δίνει την ελπίδα ότι θα γίνει μια προσπάθεια εξευμενισμού της οργής των λαϊκών στρωμάτων από τις διάφορες κυβερνήσεις, ικανοποιώντας κάποια από τα  αιτήματα τους. 

Το μήνα που ακολουθεί βέβαια, θα δοθούν πολλές ψεύτικες υποσχέσεις αλλά θα υπάρξει και προπαγάνδα που σκοπό θα έχει να αποκρύψει την πραγματικά δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία εισερχόμαστε, αλλά και να στρέψει την μια κοινωνική ομάδα έναντι της άλλης. Το γνωστό «διαίρει και βασίλευε» που στην παρούσα φάση ενισχύεται από το ενάμιση τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα στις 28 Φεβρουαρίου αλλά και τις επικείμενες συνόδους Ερμή και Ήλιου με Ποσειδώνα στις 8 και 17 Μαρτίου αντιστοίχως.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι η κατάσταση πολιορκίας ολοκληρώνεται στις 22 Μαρτίου, αλλά η επιρροή της και οι αλυσιδωτές αντιδράσεις που θα προκαλέσει, εκτείνονται έως τις 20 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της πολιορκίας της Αφροδίτης από Άρη και Κρόνο, μεταξύ 28/02 έως 22/03, καλό είναι να αποφύγετε εάν μπορείτε τις υπογραφές για νέες συνεργασίες, τις οικονομικές συμφωνίες και σημαντικές αγοραπωλησίες.

1.jpg

Από την Ειρήνη Αθανασίου  

Παρά τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε το επόμενο διάστημα, πάντα υπάρχουν κάποιες πιο θετικές ημερομηνίες που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά και ομάδες ζωδίων που θα σταθούν πιο τυχερές.

Στις 24/02 έχουμε την Πανσέληνο στην 5η μοίρα του άξονα Παρθένου/Ιχθύων στην οποία συμμετέχουν οι Δίας και Κρόνος. Επηρεάζονται οι μεταβλητοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου. Πίεση και ευθύνες μέσα από τον τομέα της εργασίας αλλά και αυξημένες υποχρεώσεις προς τα μέλη της οικογένειας σας, διεκδικούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Η αρμονική σχέση του Δία  με την Πανσέληνο και τον Κρόνο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε, αρκεί να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό.

Στο χάρτη της Πανσελήνου υπάρχει και το τετράγωνο Αφροδίτης/Άρη με Δία. Η όψη επηρεάζει τους σταθερούς Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου. Δια πυρός και σιδήρου περνάει ο δρόμος προς την επίτευξη των στόχων σας. Αυτό μπορεί να είναι μια καινούρια σημαντική συνεργασία, το ξεκίνημα μιας δικής σας επιχείρησης, αλλά και το να καταφέρετε να ξεπεράσετε πολύ σημαντικά εμπόδια στην προσωπική σας ζωή. Μετά από αυτό θα νιώσετε ότι πραγματικά κρατάτε τα ηνία της τύχης σας στα χέρια σας και μπορείτε να χαράξετε την πορεία που επιθυμείτε. 

Στις 10 Μαρτίου έχουμε την Νέα Σελήνη στην 20η μοίρα των Ιχθύων η οποία είναι περικυκλωμένη από Κρόνο και Ποσειδώνα. Η Αφροδίτη είναι σε κατάσταση πολιορκίας, όπως αναφέραμε παραπάνω και ταυτόχρονα θα βρίσκεται σε ισχύ το τετράγωνο Άρη/Ουρανού. Παρθένοι και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, καλείστε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Απομακρύνετε από την ζωή σας πρόσωπα και καταστάσεις που όχι μόνο δεν σας ωφελούν, αλλά λειτουργούν τοξικά και εμποδίζουν την εξέλιξή σας.

Η Νέα Σελήνη θα φέρει αναστάτωση στην προσωπική ζωή για τους σταθερούς Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου. Μια σημαντική σχέση, είτε αυτό αφορά την ερωτική είτε την επαγγελματική σας ζωή, μπορεί να διακοπεί ξαφνικά. 

Ας δούμε όμως πως επηρεάζονται τα 12 ζώδια τον μήνα που ακολουθεί. Προτείνουμε να διαβάσετε πρώτα το κείμενο που αφορά τον ωροσκόπο σας και στη συνέχεια το ζώδιο σας.

Κριός 21 Μαρτίου -20 Απριλίου

Τον μήνα που ακολουθεί ο Ήλιος θα βρίσκεται στους Ιχθύς και στο δωδέκατο φυσικό σας οίκο και στο ίδιο ζώδιο θα βρίσκεται και ο Ερμής από 23/02 έως 10/03. Αυτή η συνθήκη είναι λίγο δύσκολη για τον ενθουσιώδη και εξωστρεφή χαρακτήρα σας, γιατί σας καλεί σε ενδοσκόπηση. Θα έχετε την ανάγκη να αφιερώσετε το χρόνο σας μόνο σε πολύ οικεία σας πρόσωπα και θα περιορίσετε τις κοινωνικές σας εξόδους. Στις 22/02 η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη στον Υδροχόο, σας βοηθάει να πετύχετε τους στόχους σας, φέρνει όμως και θαυμαστές στην πόρτα σας. Τονωτική ένεση για το πορτοφόλι σας, θα είναι το τετράγωνο Αφροδίτης/Δία στις 25/02, αρκεί να συγκρατηθείτε από την τάση που έχετε για αγορές. Στις 28/02 διαχειριστείτε με σύνεση μια διαφωνία που μπορεί να προκύψει με πρόσωπα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Τα τετράγωνο Αφροδίτης και Άρη με Ουρανό μεταξύ 3 με 10 Μαρτίου, θα φέρουν ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, αρκεί να έχετε πνεύμα συνεργασίας και να μην πάρετε ριψοκίνδυνες αποφάσεις λόγω της σιγουριάς σας για την έκβαση μιας υπόθεσης. Από τις 10 Μαρτίου και έως το τέλος του μήνα, ο Ερμής από το ζώδιο σας, βοηθά να ανακτήσετε την κοινωνικότητα και την καλή σας διάθεση. 

Ταύρος 21 Απριλίου – 21 Μαΐου

Στις 22 του μήνα η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη στον Υδροχόο, σας βοηθά να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Αυτό μπορεί να είναι μια προαγωγή, μια αύξηση ή μια συνεργασία που θα ωφελήσει αρκετά και το πορτοφόλι σας. Μέχρι της 27/2 θα βρίσκονται σε σχέση τετραγώνου με τον Δία από τον ωροσκόπο σας και αξίζει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν εκείνες τις ημέρες. Στις 28/02 η σύνοδος Ήλιου/Ερμή με Κρόνο στους Ιχθύς, μπορεί να προκαλέσει κάποια καυγαδάκια με το ταίρι σας, αλλά και κάποια παραπάνω έξοδα. Ωστόσο το κλίμα ξαναγίνεται ευνοϊκό προς εσάς από 29/02 ως 01/03, όπου μπορείτε να επιλύσετε παρεξηγήσεις με το σύντροφό σας και να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ζητήματα. Η εβδομάδα από 3 έως 10 Μαρτίου θα είναι αρκετά απαιτητική για εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου. Τα τετράγωνα Αφροδίτης και Άρη με Ουρανό, προκαλούν αρκετές συγκρούσεις και αναταραχές στην προσωπική σας ζωή και τη σχέση με το σύντροφό σας. Παράλληλα έχετε να αντιμετωπίσετε και έκτακτα προβλήματα που θα προκύψουν στο χώρο της εργασίας. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς από τις 11/3 και έως το τέλος του μήνα, θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας, αν και θα χρειαστεί αρκετή υπομονή και προσπάθεια.

Δίδυμοι 22 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Ο μήνας που ξεκινάει θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες, αλλά ταυτόχρονα θα φέρει και νέες προκλήσεις σε θέματα καριέρας και οικογένειας στις οποίες θα  χρειαστεί να ανταποκριθείτε. Στις 22/02 η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη στον Υδροχόο φέρνει νέους έρωτες. Το πρόσωπο που θα σας κερδίσει, θα έχει κάτι εκκεντρικό στη συμπεριφορά του ή αντισυμβατικές απόψεις που θα εξάψουν τον ενδιαφέρον σας. Ίσως να έχει διαφορετική χώρα καταγωγής από εσάς ή να τον γνωρίσετε σε κάποιο ταξίδι. Στις 28/02 έχουμε την τριπλή σύνοδο Ήλιου/Ερμή/Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων. Η όψη θα επηρεάσει κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου και είναι η τελευταία «τρικλοποδιά» του Κρόνου πριν εγκαταλείψει εσάς του πρώτου. Παρεξηγήσεις με πρόσωπα από το οικογενειακό και επαγγελματικό σας περιβάλλον, υπερβολικές απαιτήσεις και αναποδιές στο χώρο της δουλειάς, αλλά και η πιθανότητα να διακόψετε μια σχέση ή συνεργασία. Προσοχή χρειάζεται επίσης και στον τρόπο που οδηγείτε. Τα τετράγωνα Αφροδίτης και Άρη με Ουρανό μεταξύ 3 με 10/03 χρειάζονται προσοχή γιατί μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο αποκαλύψεις οι οποίες θα είναι δύσκολες στη διαχείρισή τους, ειδικά για τους γεννημένους τέλος δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου. Οι σύνοδοι των Ερμή και Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 8 και 17/03 αντίστοιχα, γεννούν ελπίδες σε εσάς του τρίτου δεκαημέρου, ότι μια δυσάρεστη κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί. Όμως η Νέα Σελήνη που έχει προηγηθεί στις 10/03, σας προειδοποιεί ότι πρέπει να απομακρυνθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν ευνοούν την εξέλιξή σας.

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 21 Ιουλίου

Αγαπητοί Καρκίνοι τα κύρια θέματα που θα σας απασχολήσουν το μήνα που ακολουθεί είναι τα οικονομικά και οι φιλικές σας σχέσεις. Η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη στις 22/02 αλλά και τα τετράγωνα που θα σχηματίζουν με το Δία ως τις 27/02, φέρνουν σημαντικές ευκαιρίες βελτίωσης των οικονομικών σας, ειδικά για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Η Πανσέληνος στις 24/02 αλλά και σύνοδος Ήλιου/Κρόνου στις 28/02, θα προκαλέσει παρεξηγήσεις με πρόσωπα από το οικείο σας περιβάλλον για τους γεννημένους στο πρώτο και αρχές δευτέρου δεκαημέρου. Ενώ  επειδή υπάρχει και συμμετοχή του Ερμή, καλό είναι να προσέχετε λίγο παραπάνω στην οδήγηση. Την πρώτη Μαρτίου το εξάγωνο Ήλιου/Δία σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας και μάλιστα θα δεχτείτε και βοήθεια από το περιβάλλον σας για να τους πραγματοποιήσετε. Η εβδομάδα 3 με 10/03 θα φέρει ευκαιρίες στους γεννημένους τέλος δευτέρου με αρχές τρίτου δεκαημέρου να βελτιώσουν τα οικονομικά τους, ενώ τυχεροί θα φανείτε και στον έρωτα. Η Νέα Σελήνη στις 10 Μαρτίου επηρεάζει κυρίως το τρίτο δεκαήμερο. Παρεξηγήσεις και συγκρούσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο οικογενειακό και φιλικό σας περιβάλλον, θα σας κάνουν να ξεπεράσετε τα όρια σας και πιθανό να δώσετε οριστικό τέρμα σε κάποιες σχέσεις.

Λέων 22 Ιουλίου – 22 Αυγούστου 

Αγαπητοί Λέοντες μετά τον Πλούτωνα που πήρε θέση απέναντι σας, έρχεται και η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη στις 22/02 που σας καλεί να ανοίξετε ένα νέο δυναμικό κεφάλαιο τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην επαγγελματική. Τα τετράγωνα που θα σχηματίσουν οι ερωτικοί πλανήτες με τον Δία στις 25 και 27/02, δίνουν σημαντική ώθηση στην καριέρα σας, ειδικά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Η σύνοδος Ήλιου/Ερμή/Κρόνου στις 28/02 θα φέρει κάποια έκτακτα έξοδα και επειδή σχηματίζεται στον όγδοο οίκο σας, πιθανότατα θα σας προκαλέσει ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και ανασφάλεια για την πορεία που ακολουθείτε. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία την 1η Μαρτίου, δηλώνει ότι παρά το φόβο σας, είστε σε θέση να δομήσετε τη ζωή σας σε νέα θεμέλια. Η εβδομάδα από 3 έως 10/03 θα είναι περιπετειώδης για τους γεννημένους τέλος δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου. Τα τετράγωνα Αφροδίτης και Άρη με Ουρανό, φέρνουν απρόοπτα προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες και καλό είναι να μην ρίξετε λάδι στη φωτιά για να αποφύγετε οριστικές ρήξεις. Η Νέα Σελήνη στις 10/03 επηρεάζει τους γεννημένους κυρίως το τρίτο δεκαήμερο. Η αυτοπεποίθησή σας δεν βρίσκεται στα καλύτερα της και είναι πιθανό να οδηγηθείτε σε λανθασμένες επιλογές που θα βλάψουν τα οικονομικά σας.

Παρθένος 23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου 

Η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη στις 22/02 στο ζώδιο του Υδροχόου αλλά και το τετράγωνο που θα σχηματίσουν με το Δία στο τέλος Φεβρουαρίου, θα βοηθήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας μέσα από την εργασία σας, ειδικά για τους γεννημένους 23 με 29 Αυγούστου. Αυτό μπορεί να είναι η εύρεση μια νέας εργασίας αν είστε σε περίοδο αναζήτησης ή μια νέα πρόταση συνεργασίας που θα σας αποφέρει κέρδος. Η Πανσέληνος στις 25 αλλά και η τριπλή σύνοδος Ερμή/Ήλιου/Κρόνου στις 28/02, οδηγεί στην οριστική ρήξη μιας σχέσης ή συνεργασίας που έχει κάνει τον κύκλο της για τους γεννημένους 30/08 με 3/09. Ωστόσο το εξάγωνο Ήλιου/Δία την 01/03 βοηθά εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος πρώτου και αρχές δευτέρου δεκαημέρου, να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σας ζωή που θα σας προσφέρει περισσότερη ικανοποίηση. Στις 10/03 πραγματοποιείτε η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων και επηρεάζει τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Λόγω των συνόδων του Ερμή και του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, δέχεστε υποσχέσεις ότι κάποιες αρνητικές καταστάσεις θα διορθωθούν. Το νέο φεγγάρι όμως σας καλεί να πάρετε σκληρές αποφάσεις και να απομακρύνεται από την ζωή σας πρόσωπα που δεν έχουν αποδείξει ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη σας και δεν εκτιμούν όσα τους προσφέρετε. 

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Οι αιώνιοι εραστές του ζωδιακού, Αφροδίτη και Άρης, θα βρίσκονται στον πέμπτο οίκο σας και ευνοούν ιδιαίτερα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο μεταξύ 22 με 27/02.  Μια νέα σχέση που θα κυριαρχεί το πάθος πρόκειται να ξεκινήσει. Για εκείνους που έχουν βρει το ταίρι τους, είναι πολύ θετικό διάστημα αν επιθυμούν την απόκτηση ενός παιδιού. Η πολλαπλή σύνοδος Ήλιου/Ερμή/Κρόνου στις 28/02, θα φέρει προβλήματα στις σχέσεις με συνεργάτες σας στον τομέα της εργασίας, ενώ σας καλεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην φροντίδα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Την εβδομάδα από 3 έως 10 Μαρτίου είναι η σειρά όσων έχουν γεννηθεί στο τέλος δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου για να δουν την ερωτική τους ζωή να ανανεώνεται από μια νέα γνωριμία που θα τους ενθουσιάσει. Η Νέα Σελήνη στις 10 Μαρτίου επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Σχηματίζεται στον έκτο οίκο σας που σχετίζεται με θέματα εργασίας και καθημερινότητας. Πιθανόν να έχετε να αντιμετωπίσετε περισσότερες υποχρεώσεις που θα απορροφήσουν όλη σας την ενέργεια με αποτέλεσμα να αισθάνεστε συνεχώς κουρασμένοι. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να αφιερώσετε στον εαυτό σας για να μπορείτε να αποφορτιστείτε.

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου 

Αγαπητοί Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, οι ερωτικοί πλανήτες Αφροδίτη και Άρης, βρίσκονται σφιχταγκαλιασμένοι στον τέταρτο οίκο σας. Η σύνοδος τους αλλά και το τετράγωνο που θα σχηματίζουν με Δία μεταξύ 22 με 27/02, σας βοηθά να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σας ζωή, ενώ όσοι έχετε βρει το ταίρι σας, μπορεί να αποφασίσετε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας. Εύνοια θα έχετε και σε θέματα που σχετίζονται με νέες συνεργασίες, ενώ μπορείτε να αποκομίσετε κέρδος από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Ωστόσο στις 28/02 χρειάζεται προσοχή, καθώς η σύνοδος Ήλιου/Κρόνου στους Ιχθύες μπορεί να προκαλέσει καυγαδάκια με το ταίρι σας, αλλά και καθυστέρηση σε κάποιο σχέδιο σας. Οι γεννημένοι τέλος δευτέρου με αρχές τρίτου δεκαημέρου πρόκειται να έχουν μια πιεστική εβδομάδα μεταξύ 3 με 10 Μαρτίου. Τα τετράγωνα Αφροδίτης/Άρη με Ουρανό φέρνουν συγκρούσεις με συνεργάτες σας. Παράλληλα  στην προσωπική σας ζωή, έρχεται η ώρα που πρέπει να αντιμετωπίσετε προβλήματα που σπρώχνατε κάτω από το χαλί για καιρό. Η Νέα Σελήνη στις 10/03 επηρεάζει τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Μπορεί να σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία για συνεργασία ή να κάνετε μια νέα γνωριμία τις επόμενες ημέρες. Θα πρέπει όμως να εξετάσετε προσεκτικά τα κίνητρα των ανθρώπων που σας προσεγγίζουν για να μην οδηγηθείτε σε λανθασμένες επιλογές.

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Η σύνοδος των ερωτικών πλανητών στο ζώδιο του Υδροχόου στις 22/02, θα φέρει μια ερωτική γνωριμία που θα προκύψει μέσα από το φιλικό σας κύκλο. Γι’αυτό εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία και μην αρνείστε προσκλήσεις για εξόδους.  Η Πανσέληνος στις 25 αλλά και η τριπλή σύνοδος Ερμή/Ήλιου/Κρόνου στις 28/02 στους Ιχθύες, φέρνει πιέσεις και υποχρεώσεις για το πρώτο δεκαήμερο, που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Πιθανόν και ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας να χρειαστεί τη βοήθεια και την υποστήριξή σας. Το εξάγωνο Ήλιου/Δία την 1η Μαρτίου λειτουργεί ευνοϊκά για εσάς του πρώτου και πρόσωπα από το οικείο σας περιβάλλον, θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε πρακτικά ζητήματα που σας απασχολούν. Τα τετράγωνα Αφροδίτης/Άρη με Ουρανό μεταξύ 3 με 10/03, θα φέρουν κάποιες απρόβλεπτες αλλαγές στην καθημερινότητα που θα ταλαιπωρήσουν τους γεννημένους τέλος δευτέρου με αρχές τρίτου δεκαημέρου. Οι σύνοδοι των Ερμή και Ήλιου με τον Ποσειδώνα, το διάστημα από 8 έως 17/3 δημιουργούν αφελείς ελπίδες στο τρίτο δεκαήμερο ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να αλλάξουν τα στοιχεία της συμπεριφοράς τους που είναι δυσάρεστα. Ωστόσο η Νέα Σελήνη που έχει προηγηθεί στις 10/03 δηλώνει ότι μια αλλαγή πλεύσης είναι απαραίτητη προτού εξαντληθεί εντελώς η υπομονή σας. 

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Πολύ θετικό για το πορτοφόλι σας πρόκειται να είναι το επόμενο διάστημα. Η  σύνοδος Αφροδίτης/Άρη στις 22/02 και η σχέση τετραγώνου που θα έχουν με το Δία έως τις 27/02, ευνοεί ειδικά τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο να αυξήσουν τα έσοδά τους μέσα από την εργασία τους. Η Πανσέληνος στις 24 αλλά και η τριπλή σύνοδος Ήλιου/Ερμή/Κρόνου στις 28/02 στους Ιχθύες, θα προκαλέσει καθυστέρηση σε ένα σχέδιο σας, ενώ μπορεί να δημιουργηθούν και παρεξηγήσεις με πρόσωπα από το φιλικό και ευρύτερο περιβάλλον σας. Η εβδομάδα από 3 έως 10 Μαρτίου φέρνει αρκετές προκλήσεις για τους γεννημένους τέλος δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου. Η ένταση θα κυριαρχεί στο χώρο της δουλειάς σας και πιθανότατα θα εμφανιστούν κάποια έκτακτα έξοδα. Η Νέα Σελήνη στις 10 Μαρτίου επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Αν πρόκειται να υπογράψετε κάποια νέα συμφωνία ή συμβόλαιο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα «ψιλά γράμματα» για να μην βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων αργότερα. Μπορεί επίσης να απογοητευθείτε από τη στάση φιλικών σας προσώπων σε ένα θέμα που σας απασχολεί.  

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Πρωταγωνιστές των εξελίξεων θα είστε το μήνα που ακολουθεί. Η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη στις 22/02 βοηθά εσάς του πρώτου δεκαημέρου να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σας ζωή. Τα τετράγωνα που θα σχηματίσουν με Δία στις 25 και 27 Φεβρουαρίου, θα φέρουν θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας και ταυτόχρονα έχετε εύνοια για να τακτοποιήσετε το θέμα ενός ακινήτου ή να επωφεληθείτε οικονομικά από την εκμετάλλευσή του. Η τριπλή σύνοδος Ερμή/Ήλιου/Κρόνου στις 28/02 θα φέρει έκτακτα έξοδα για τους γεννημένους τέλος πρώτου και αρχές δευτέρου δεκαημέρου, αλλά ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας. Πιο  πιεστική θα είναι η εβδομάδα από 3 έως 10 Μαρτίου, ειδικά για τους γεννημένους τέλος δευτέρου με αρχές τρίτου δεκαημέρου. Τα τετράγωνα Αφροδίτης/Άρη με Ουρανό φέρνουν απρόοπτα προβλήματα και εντάσεις στον τομέα της εργασίας, ενώ έχετε να αντιμετωπίσετε και προβλήματα που προέρχονται από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Η Νέα Σελήνη στις 10 Μαρτίου, επηρεάζει κυρίως το τρίτο δεκαήμερο. Χρειάζεται προσεκτικός χειρισμός των οικονομικών σας, καθώς τείνετε να κάνετε λανθασμένες επιλογές, πιθανόν γιατί ακολουθείτε τις λάθος συμβουλές από τους λάθος ανθρώπους.

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ένας αρκετά έντονος μήνα ξεκινάει αγαπητοί Ιχθύες και πρέπει να οπλιστείτε με αρκετή υπομονή. Η παρουσία αρκετών πλανητών στο ζώδιο του Υδροχόου και το δωδέκατο οίκο σας, μέχρι τις 11 Μαρτίου, δείχνει ότι είναι ένα διάστημα που πρέπει να φροντίσετε παραπάνω για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Από 22 έως 27/2 θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, μέσω μιας συνεργασίας ή μιας συμφωνίας που θα αυξήσει τα έσοδά σας. Η τριπλή σύνοδος Ερμή/Ήλιου/Κρόνου στις 28/02, επηρεάζει περισσότερο εσάς του πρώτου δεκαημέρου και φέρνει αρκετές πιέσεις τόσο από την πλευρά της εργασίας όσο και από τον τομέα της οικογένειας. Παράλληλα μπορεί να χρειαστεί να αποχαιρετήσετε κάποια πρόσωπα από τη ζωή σας, είτε αυτά μπορεί να είναι ένας σύντροφος ή ένας συνεργάτης. Τα τετράγωνα Αφροδίτης και Άρη με Ουρανό την εβδομάδα από 3 έως 10/03, φέρνουν αποκαλύψεις που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείτε, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τέλος δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου. Η Νέα Σελήνη στις 10/03 επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Δηλώνει ότι χρειάζεται να κάνετε μια νέα αρχή μακριά από πρόσωπα και καταστάσεις που σας απομυζούν την ενέργεια χωρίς να εκτιμούν αυτά που προσφέρετε. 

****Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Από την Ειρήνη Αθανασίου [email protected]

Εβδομαδιαίες  Οικονομικές Προβλέψεις 19-25 Φεβρουαρίου – Έμπνευση και υπερβολές – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)