Γενικές Προβλέψεις 31 Ιουλίου – 6 Αυγούστου 2023 – Υπερβολές και περιορισμοί

Γενικές Προβλέψεις 31 Ιουλίου – 6 Αυγούστου 2023 – Υπερβολές και περιορισμοί

Γενικές Προβλέψεις 31 Ιουλίου – 6 Αυγούστου 2023 – Υπερβολές και περιορισμοί. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα έχουμε αρκετά σημαντικά θέματα καθώς έχουμε και τις περισσότερες όψεις αλλά και την Πανσέληνο στον Υδροχόο, η οποία θα καθορίσει το επόμενο διάστημα. 

Έχουμε τα περισσότερα να συμβαίνουν στον άξονα Λέοντα Υδροχόου και τον άξονα Παρθένου Ιχθύων. Αυτοί οι δύο δεν επικοινωνούν μεταξύ τους. Έτσι λοιπόν η Πανσέληνος στον Υδροχόο μιλάει για μία απελευθέρωση, για ένα λύσιμο από βάρη και υποχρεώσεις. Ενώ ο άξονας Παρθένου Ιχθύων, με την αντίθεση Ερμή Κρόνου και τον Άρη να κάνει ενάμισι τετράγωνο με το τετράγωνο ΒΔ/Πλούτωνα μιλάει για επιθετικές συμπεριφορές όταν μας περιορίζουν και μας αρνούνται αυτό που έχουμε βάλει στο μυαλό. Οι καλύτερες όψεις είναι το τρίγωνο Άρη Δία και η Αφροδίτη με τρίγωνο με ΒΔ που εκτονώνουν την ενέργεια και φέρνουν τύχη μέσα σε αυτές τις συνθήκες.

Αυτοί που επηρεάζονται από τα παραπάνω είναι οι τελευταίες μέρες του πρώτου δεκαημέρου των ζωδίων Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα, Υδροχόου, συγκεκριμένα οι μοίρες 8ο  9ο  10ο και 11ο καθώς και το πρώτο δεκαήμερο Ιχθύων Παρθένου που περιορίζεται αρκετά. Πιο θετικές επιρροές έχουν το δεύτερο δεκαήμερο Παρθένου Ταύρου και το τρίτο δεκαήμερο Κριού Λέοντα.. 

Διαβάστε αναλυτικά το ζώδιο του ωροσκόπου σας και μετέπειτα σε συνδυασμό με τον Ήλιο σας, αν έχετε γεννηθεί ημέρα και τη Σελήνη σας, αν έχετε γεννηθεί νύχτα.