Ιχθύες Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Ιχθύες Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Αυτή η εβδομάδα σας φέρνει αρκετή τύχη με ιδιαίτερες ευκαιρίες στα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά. Είναι τώρα μία περίοδος που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να ξενοιάσετε με τους αγαπημένους σας και θέματα που μπορεί να σας απασχολούν, φαίνεται να δίνονται λύσεις με οικονομικά κίνητρα. 

Δείτε πώς μπορείτε τώρα να αναγνωρίσετε κάποια ευκαιρία και πραγματική τύχη σε κέρδη, όχι από τυχερά παιχνίδια αλλά μέσα από εργασία, από κάποια πρόταση ή από πράγματα που τα κάνετε καθημερινά. Κάτι που μπορεί να μην πετύχατε μες τον Ιούλιο, έρχεται τώρα να ολοκληρωθεί με κάποια μικρή καθυστέρηση.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου) 

Μία ψυχρότητα που αντιμετωπίζατε μες το σπίτι τώρα μπορεί να δώσει τη θέση της σε επίλυση θεμάτων και σε αρκετή αυτοπεποίθηση. Δείτε αν μπορείτε να επουλώσετε πληγές από το πρόσφατο παρελθόν και να δώσετε λίγη χαρά και να μοιραστείτε την καλή σας διάθεση με τους δικούς σας και την πατρογονική οικογένεια. 

Αρκετά έξοδα μπορεί να σας ανησυχήσουν και να σας κάνουν να χάσετε κάποιες ευκαιρίες ή να αρνηθείτε μερικές εξόδους με τους φίλους ή το ταίρι σας, ταυτόχρονα όμως είστε και πιο εκδηλωτικοί και μπορείτε να πείτε αυτό που σας ενοχλεί. Αυτή η ειλικρίνεια σας βοηθά να απελευθερώσετε και να μοιραστείτε σκέψεις που από καιρό κρατούσατε εχέμυθες για δικό σας λόγο.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Προβλήματα μες το σπίτι φαίνεται να σας αφορούν αλλά εσείς να αρνείστε να ασχοληθείτε ή να θεωρείτε ότι δεν είναι όλα της παρούσης. Θα πρέπει να δείτε πόσα μπορείτε να «ξεφορτωθείτε» με απλή ειλικρίνεια πρώτα προς τον εαυτό σας κι έπειτα προς την οικογένεια/κοντινό περιβάλλον γιατί αν δε το κάνετε, μπορεί αργότερα να πελαγώσετε.

Μοναδικές στιγμές μπορείτε να περάσετε, εάν βρίσκεστε σε διακοπές, και να χαρείτε πολύ αυτό τον καιρό και να ξενοιάσετε. Γνωριμίες επίσης ευνοούνται και σχέσεις αισθηματικές, προσθέτοντας αυτό το αλατοπίπερο στη ζωή σας που τόσο πολύ απολαμβάνετε και σας νοστιμεύει τη καθημερινότητα.

Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Οικονομικά και επιχειρηματικά θέματα σας απασχολούν και είναι πιθανό, ενώ βρίσκεστε σε διακοπές να ανησυχείτε είτε σκεπτόμενοι το παρελθόν και τις κινήσεις που κάνατε, είτε το μέλλον και τις κινήσεις που θα σας φέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια. 

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι κάθε πράγμα στον καιρό του και τώρα καλό είναι να ζήσετε αυτό που έχετε, το παρόν. Εάν κάποιοι παρουσιαστούν να σας χαλάσουν τα σχέδια που από καιρό ετοιμάζετε, αναζητήστε λύσεις και υποστήριξη από φίλους και γνωριμίες, οι οποίες μπορούν να σας δώσουν ιδέες και να σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Ιδιαίτερη εύνοια έχετε και για τα αισθηματικά, αρκεί να εστιάσετε στη σωστή επικοινωνία.  

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Εύνοια για εσάς που έχετε γενέθλια και έχετε την τιμητική σας, σε θέματα γάμου και συνεργασιών. Μπορείτε αυτό το διάστημα να επαναπροσδιορίσετε τις καταστάσεις και να ορίσετε νέους στόχους για τον γάμο σας ή «τους άλλους» που μπορεί να σας μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Θέματα οικονομικά και οικογενειακά βρίσκουν επίλυση από καλή συνεννόηση και συνεργασία με τους δικούς σας αλλά και με την καλή εντύπωση που έχετε χτίσει στα επαγγελματικά σας και έχετε την εύνοια των προϊσταμένων ή άλλων ατόμων κύρους. Είναι επίσης μία πολύ καλή περίοδος για να ζητήσετε αύξηση, αν ήταν στα σχέδιά σας. Μπορεί να μη πάρετε άμεσα απάντηση όμως βάζετε το σπόρο που θέλετε αργότερα να φυτρώσει.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

 Η αλήθεια είναι ότι διανύετε μία δύσκολη περίοδο με αρκετά θέματα και στοιχεία κακοποιητικά, φοβίες και ανασφάλειες, που δύσκολα μπορείτε να κρύψετε. Αυτή την εβδομάδα όμως έχετε μία μοναδική εύνοια να μπορέσετε να ξεφύγετε από αυτά που σας δυσαρεστούν και ακόμα να μπορέσετε να βάλετε μία τάξη στα «θέλω» σας και τις υποχρεώσεις σας. 

Εάν έχετε επίσης εντοπίσει ότι διαθέτετε και κινείστε με μία μοιρολατρική προσέγγιση των πραγμάτων, είναι καλό να ανακαλύψετε τρόπους να την παρακάμψετε και να την αντικαταστήσετε με μία πιο εποικοδομητική τακτική. Σκεφτείτε τρόπους και καταγράψτε τα βήματα για αυτά που θέλετε να πετύχετε και ακόμη κι αν αλλάξει κάτι, θα είναι ευκολότερο για εσάς να κάνετε τις κατάλληλες αναπροσαρμογές.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Περνάτε μία περίοδο αρκετά δύσκολη σε ψυχολογικό επίπεδο και ίσως έχετε και συμπτώματα εξάντλησης, υπερκόπωσης ή εξασθένησης. Καλό και χρήσιμο είναι να διατηρήσετε χαμηλά επίπεδα ενέργειας και να διαφυλάξετε την εσωτερική σας γαλήνη. 

Είναι πιθανό να νιώθετε ότι οι δικοί σας (αλλά και τα παιδιά σας για εσάς τους γονείς), έχουν όλο και περισσότερες απαιτήσεις να έχετε καλή διάθεση και να είστε διαθέσιμα μαξιλαράκια απορρόφησης κραδασμών για τα δικά τους θέματα! Εδώ παίζει ρόλο η καλή επικοινωνία και η σύμφωνη αποδοχή ότι ο καθένας θέλει κάποιους συγκεκριμένους χρόνους, όσο γίνεται. Ενώ δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, ωστόσο εσείς αγχώνεστε και για τα οικονομικά! Πάρτε το αλλιώς και όλα θα μπουν στη θέση τους.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Φαίνεται να σας ταλανίζουν κάποια θέματα για το πως θα επιβάλλετε επιτέλους τα θέλω σας. Μπορεί ακόμα να έχετε διενέξεις και παιχνιδάκια εξουσίας με τους γνωστούς σε εσάς πλέον αντιρρησίες. Το ότι ξεβολεύετε μερικούς είναι γνωστό. Θα πρέπει να ελέγξετε αν τελικά εξελίσσονται τελικά τα πράγματα κατά το βέλτιστο, γιατί τόσο μπορούν οι άλλοι, ή αν όντως υπάρχουν υπεκφυγές. 

Αυτό μπορεί να ισχύει και για τα παιδιά σας και η σχέση να είναι τέτοια, που έχετε υψηλές προσδοκίες για αυτά και εκείνα πιέζονται συνεχώς από το ξεβόλεμα. 

Πάντως το γενικότερο κλίμα είναι ενθαρρυντικό και είναι επίσης πιθανό να γνωρίσετε και σημαντικούς ανθρώπους αυτό το καιρό που θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον, ακόμη και να σας διευρύνουν τους ορίζοντες. 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Άτομα κύρους, διευθυντές και άτομα εξουσίας έχουν τον κύριο λόγο και σας διαταράσσουν τη καθημερινότητα και τις ισορροπίες. Είναι μία περίοδος κατά την οποία μπορεί να νιώθετε κάπως παραγκωνισμένοι και τα «θέλω» σας δεν εισακούγονται. Χρειάζεται να δείξετε υπομονή και να δείτε πως μπορείτε να ελιχθείτε μέσα από αυτή την κατάσταση. Διατηρήστε κάποιες διεξόδους για αναψυχή και διασκέδαση γιατί αποτελούν διαλείμματα πολύτιμα να αντέξετε.

Είναι πιθανό, αν είστε σε διακοπές αυτό τον καιρό, να πάρετε δουλειά μαζί σας ή να δουλεύετε μερικώς από απόσταση. Αλλά και έτσι να μην είναι, κάπως η ανεμελιά και η καλοπέραση είναι σε δεύτερη μοίρα. Τα οικονομικά σας είναι περιορισμένα αλλά αυτή τη στιγμή δε φαίνονται λύσεις και διέξοδοι. Μπορείτε να ελπίζετε σε αλληλοϋποστήριξη μεταξύ της οικογένειας έως ότου επανέλθει η κατάσταση.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να έχει για κάποιους αποκαλύψεις και πληροφορίες που δεν ήταν μέχρι τώρα γνωστά. Θα πληροφορηθείτε για λάθη σε θέματα οικονομικά και αισθηματικά, και θα πρέπει να εξετάσετε αν χρήζουν άμεσης προτεραιότητας ή όχι. Διευκρινίστε τις λεπτομέρειες αυτές, ξεπεράστε τα λάθη των άλλων από το παρελθόν, δώστε λίγο περιθώριο και στον εαυτό σας και τους άλλους, γιατί το αντίθετο είναι εις βάρος όλων. 

Μπορεί να προκύψουν θέματα δανεισμού ή τακτοποίησης χρηματοδότησης/κληρονομικών ή των από κοινού με σύζυγο χρημάτων, και στο ίδιο πλαίσιο να προκύψουν έξοδα όπως φόροι, τέλη ή έξοδα για παιδιά αν είστε γονείς. Σε κάθε περίπτωση θα είστε σε μία αναμπουμπούλα και θα σας βοηθήσει να πιάσετε ρυθμό. 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Θέματα οικονομικά και διαχείριση συμβολαίων/συνεργασίες σας κάνουν να μην ησυχάζετε. Αν είστε εν μέσω διακανονισμών σε τέτοια θέματα συμπεριλαμβανομένου τραπεζικών/δανεισμών πιθανόν να πάρουν σιγά σιγά το δρόμο τους αλλά εσείς να μην είστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Η άλλη πλευρά φαίνεται πιο ενδυναμωμένη.

Μπορεί ακόμη να αντιμετωπίζετε κάποια ηθικά αλλά και οικονομικά διλήμματα. Δεν είστε σίγουροι πώς να πορευτείτε και πώς να ικανοποιηθούν όλοι γύρω σας που εμπλέκονται, χωρίς τσακωμούς και χωρίς να νιώθετε ότι χάνετε πολλά και ότι δε σας υπολογίζουν. Αυτό που προτείνεται είναι μικρά βήματα και σταθερά όσο γίνεται. Όχι πολύ μεγάλα άλματα, όσο κι αν αυτό σας φαίνεται πιο λογικό.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Για εσάς ενεργοποιούνται θέματα καθημερινότητας, γάμου και συνεργασίας. Εάν έχετε εκκρεμότητες για οποιοδήποτε θέμα, τακτοποιήστε το όσο γίνεται πιο γρήγορα. Στο γάμο σας, αν είστε παντρεμένοι, μπορεί να ακούσετε κανένα παραπονάκι και θα χρειαστεί να το αποδεχτείτε, καθώς έχετε υπάρξει κάπως αποστασιοποιημένοι και μη διαθέσιμοι.

Ωστόσο φαίνεται ότι ξεπερνιούνται τα περισσότερα θέματα μέσα από καλή επικοινωνία και κατανόηση, επιδιώξτε να καλύψετε τυχόν συναισθηματικά κενά μέσα από αυτή την τόσο καλοκαιρινή περίοδο. Οικονομικά μπορεί να χρειαστεί να επωμιστείτε κάποιες δαπάνες προς ένδειξη καλής θελήσεως.