Κριός – Εβδομαδιαίο

Η εβδομάδα ξεκινάει με το πολύ ευεργετικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και στον Ουρανό 30/1, που θα βοηθήσει πάρα πολύ τα ζώδια της γης να καταφέρουν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους, αλλά και να έρθουν ξαφνικές ιδέες οι οποίες πραγματικά θα σας λυτρώσουν από μακροπρόθεσμα προβλήματα. 

Το τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και στον Άρη επίσης στις 30/1 είναι μια σημαντική ευκαιρία για να μπορέσετε τα ζώδια του αέρα να επιτύχετε τους σκοπούς και στόχους σας, οπότε και οι δίδυμοι, οι ζυγοί και οι υδροχόοι. Έχετε τώρα μια τεράστια ευκαιρία να μπορέσετε να δείξετε τη δύναμή σας και να μπορέσετε να απαιτήσετε και να επιβληθείτε σε ανθρώπους που μπορεί να σας είχαν αρνηθεί τη μέχρι τώρα επαγγελματική σας αναγνώριση.

Το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και στον Ουρανό στις 4/2 είναι μια όψη που θα προκαλέσει ανακατατάξεις, προβλήματα και ταραχές για τους γεννημένους ταύρους σκορπιούς, λέοντες και υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου.

Μια όψη αναστάτωσης, όπως επίσης είναι και μια όψη πολύ σημαντικών ταραχών και δυσκολιών, οπότε και θα πρέπει να κινηθείτε πάρα πολύ έξυπνα εάν θέλετε πραγματικά να προχωρήσετε στη ζωή σας. Ξαφνικές αναταραχές, προβλήματα που ξεπηδούν και σας εμποδίζουν στο να μπορέσετε να προχωρήσετε και βέβαια αρκετά νεύρα. Θα πρέπει λοιπόν να σκεφτείτε πιο διπλωματικά και πιο έξυπνα για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε αυτή την όψη ταραχής και πίεσης.

Στη συνέχεια το παρορμητικό και παθιασμένο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στις 5/2 θα προκαλέσει νέες σχέσεις και παθιασμένες νέες γνωριμίες, οι οποίες όμως θα έχουν έντονο χαρακτηριστικό τους στο πάθος και όχι τη λογική ή την συμβατότητα ανάμεσα σε 2 ανθρώπους.

Η συγκεκριμένη όψη θα προκαλέσει εντάσεις και προβλήματα στην καθημερινότητα, καθότι οι σχέσεις οι οποίες δεν είναι βασισμένη στο πάθος, μπορεί να έχουν αρκετά θέματα, καθότι πρέπει να επαναπροσδιορίσουν την ταυτότητά τους και να βρουν γιατί αυτοί οι 2 άνθρωποι είναι μαζί.

Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και οι Ιχθύες που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την όψη θα πρέπει να περιμένουμε σημαντικές ανακατατάξεις στη ζωή τους, όπως επίσης εάν πραγματικά το θελήσετε, θα μπορέσετε να ξαναερωτευτείτε τον άνθρωπο με τον οποίον είστε μαζί.

 Κριός

Οι κριοί του πρώτου δεκαημέρου θα καταφέρετε να μιλήσετε με ανθρώπους όπου περιμένετε καιρό και να επιλύσετε σημαντικά προβλήματα και παρεξηγήσεις που σας είχαν προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα. Θεωρείται μια όψη η οποία θα σας δώσει τη δυνατότητα στο να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να καταφέρετε να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια και να δημιουργήσετε τελικά μια καινούργια πορεία. 

Οι του δεύτερου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέξετε λίγο περισσότερο με τα οικονομικά σας θέματα, καθότι θα βρεθείτε μπροστά σε οικονομικές ταραχές και πιέσεις, ενώ ένα φλερτ μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες καταστάσεις για τους δεσμευμένους. Επιτυχίες θα υπάρξουν επί των επαγγελματικών σας θεμάτων μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει την δύναμη και την αποφασιστικότητα να προχωρήσει περαιτέρω στους επαγγελματικούς σκοπούς και τώρα είναι μια σημαντική ευκαιρία για εσάς να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τις κουβέντες σας με ανθρώπους που πιθανόν εδώ και καιρό υπήρχε το σπασμένο τηλέφωνο.