Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 30/01/2023 – 05/02/2023 – Παιχνίδια πάθους και μίσους

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 30/01/2023 – 05/02/2023. Ξεκινάμε την νέα ερωτική εβδομάδα, έχοντας ήδη υποδεχτεί τις κυρίες του ουρανού Αφροδίτη και Σελήνη στα ζώδια της έξαρσής τους, τους Ιχθύες και τον Ταύρο αντίστοιχα. Ελπίζω η πλανητική αυτή θέση να βοήθησε όλους τους ζωδιακούς εκπροσώπους σε όποιον τομέα είχατε περισσότερη ανάγκη. Επειδή όμως εδώ είμαστε για να εξετάζουμε παρέα τα σχέδια που έχουν τα ουράνια σώματα για την αισθηματική μας ζωή, πάμε να δούμε τις βασικές όψεις αυτής της εβδομάδας και το πως μπορεί αυτές να μας επηρεάσουν.

Στις 30/01/2023 ο βασιλιάς Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου θα συναντήσει τον Θεό Άρη από τους Διδύμους σε μία όψη τριγώνου. Αυτή η όψη θα μας δώσει ορμή και δύναμη να κινητοποιήσουμε το δυναμικό μας προς μία θετική κατεύθυνση. Θα έχουμε αυξημένη πίστη στον εαυτό μας και στις δυνάμεις μας. Την ίδια μέρα ο Ερμής από τον Αιγόκερω θα κάνει όψη επίσης τριγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο των Διδύμων. Θα μας δώσει έντονη πνευματική εγρήγορση και καλή διαίσθηση.

Η εβδομάδα όμως κλείνει εκρηκτικά και ο ερωτικός αγώνας γίνεται μάχη για σκληρά νεύρα και καλούς παίκτες. Στις 04/02/2023 ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα κάνει μια δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Η όψη αυτή απαιτεί ευρύτητα πνεύματος και ευελιξία καθώς μπαίνουμε σε ένα στάδιο αβεβαιότητας. Μπορεί να αισθανθούμε αυτή τη διέλευση ως ένα ανήσυχο προαίσθημα επικείμενης αλλαγής. Μια συσσώρευση έντασης μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτη συμπεριφορά εκ μέρους μας, η οποία ίσως οδηγήσει σε απότομες και γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης, ακόμη και ατυχήματα.

Τέλος στις 05/02/2023 η Αφροδίτη από τους Ιχθύες συναντά τον αιώνιο εραστή της Άρη από τους Διδύμους σε όψη τετραγώνου (ιδρώτας έχει αρχίσει να τρέχει στο μέτωπο της γραφούσας). Πώς να το θέσω ομαλά και γλυκά; Η συνάντηση αυτή φέρνει έντονα συναισθήματα αγάπης-πάθους-μίσους στις σχέσεις. Οποιοσδήποτε ερεθισμός στα αγαπημένα πρόσωπα μπορεί γρήγορα να κλιμακωθεί σε θυμό. Το μάθημα εδώ είναι να αποκτήσουμε περισσότερο αυτοέλεγχο πάνω στα ασταθή πάθη. Ας φερθούμε ώριμα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Επειδή θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας. Και τέλος μην ξεχνάτε ποτέ ότι όλα είναι στο χέρι σας!

για το γενικό ωροσκόπιο εδώ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 30 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου. Επιτυχημένες κινήσεις και αναταραχές! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

για το οικονομικό ωροσκόπιο εδώ: Εβδομαδιαίες οικονομικές και επαγγελματικές προβλέψεις 30 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου. Οικονομικές ταλαιπωρίες και συγκρούσεις! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Από την Ιωάννα Ζιαμπίρη

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 30/01/2023 – 05/02/2023 - Παιχνίδια πάθους και μίσους 1

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Διανύετε μία περίοδο όπου η Αφροδίτη βρίσκεται στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο και στο ζώδιο της έξαρσής της, τους Ιχθύες. Κι ενώ είθισται στο άκουσμα του Δωδέκατου οίκου να τρομάζουμε, η Θεά της αγάπης εκεί, σας κάνει να καταλαμβάνεστε από μία ρομαντική διάθεση. Θέλετε να προσφέρετε απλόχερα ανιδιοτελή αγάπη και φροντίδα χωρίς όμως να είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί. 

Για τους δεσμευμένους Κριούς λοιπόν αυτό μεταφράζεται στο ότι θα θελήσετε να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπό σας, να τον νιώσετε και να τον ακούσετε. Θα θελήσετε να ζήσετε μαζί του στιγμές χαράς και έρωτα και να μοιραστείτε κοινές ιδέες και ίσως να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Δεν αποκλείεται  επίσης καθόλου να μάθετε ότι ο πελαργός θα χτυπήσει την πόρτα σας μάλλον αναπάντεχα. 

Ωστόσο, πρέπει να τιθασεύσετε τυχόν εκδηλώσεις αδικαιολόγητης ζήλειας ή ακόμη και κτητικότητας για να μην χαλάσετε το ρομαντικό ξεκίνημα της εβδομάδας.  Μπορεί επίσης να γίνετε εσείς δέκτες ζήλειας γιατί η αλήθεια είναι και δεν μπορεί η αστρολόγος σας να κάνει τα στραβά μάτια, ότι αρκετές όψεις αυτήν την εβδομάδα θα σας κάνουν επιρρεπείς σε ερωτικές ατασθαλίες. 

Κάποια πράγματα θα θελήσετε να τα κρατήσετε αυστηρά για τον εαυτό σας, είτε είστε δεσμευμένοι είτε ελεύθεροι. Υπάρχει λοιπόν η τάση να παρασυρθείτε σε μυστικούς δεσμούς ή σε ερωτικές σχέσεις, οι οποίες για τον οποιονδήποτε λόγο πρέπει να παραμείνουν, για κάποιο τουλάχιστον διάστημα μυστικές.  

Σχέσεις μπορεί να προκύψουν από τον φιλικό σας κύκλο ή μέσω συλλογικών δραστηριοτήτων ή μέσω κοντινών μετακινήσεων. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η ερωτική διάθεση θα ανέβει κατακόρυφα. Το ένα σενάριο είναι να εκδηλωθεί πολύ έντονα ως προς το ταίρι σας, το οποίο ίσως να νιώσει ότι πνίγεται από την τόση υπερβολική αγάπη. Το άλλο σενάριο (ξεροβήχει η γραφούσα) είναι να βρεθείτε ανάμεσα από πολλές επιλογές και να παραστρατήσετε. Η τάση λοιπόν για παράλληλες σχέσεις που αναφέραμε παραπάνω, ενισχύεται ακόμα περισσότερο.  Κρούω όμως τον κώδωνα του κινδύνου, γιατί μπορεί να υπάρξει κίνδυνος για φασαρίες, προβλήματα και παρεξηγήσεις ακόμα και κίνδυνος δυσφήμισης ως προς το πρόσωπό σας. 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει με μία κάπως σοβαρή διάθεση. Νιώθετε κάποια ανασφάλεια κυρίως στα οικονομικά σας. Η ενέργειά σας κατευθύνεται περισσότερο στην απόκτηση χρημάτων και μέσω αυτών στην υλική ασφάλεια.  Η επαγγελματική επιτυχία, το κύρος και η κοινωνική δύναμη είναι προτεραιότητες για εσάς τώρα. 

Αυτήν την περίοδο θέλετε να προβάλετε τις ιδέες σας και να επεκτείνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, ενώ ταυτόχρονα μέσα σας νιώθετε να αλλάζουν τα όριά σας και να θέλετε να ανοίξετε νέα κεφάλαια στην ζωή σας. Μέσα σε αυτό το γενικό πλαίσιο, ίσως ο έρωτας με την στενή έννοια του όρου, να μην σας αφορά τώρα. Μάλλον νιώθετε την ορμή του να σας συνεπαίρνει προς μονοπάτια που αφορούν την ζωή σας μέσα σε ένα μεγάλο πλαίσιο. Οι δεσμευμένοι μάλλον βρίσκετε συμπαραστάτη σε αυτό τον σύντροφό σας.

Η σχέση σας είναι υποστηρικτική και μάλιστα μπορεί να υιοθετήσει τώρα συμπεριφορές πολύ αρεστές από εσάς, που μέχρι πρότινος δεν είχε. Μαζί σαν ζευγάρι θα έχετε μία ευχάριστη εβδομάδα, θα χαρείτε εξόδους με καλούς φίλους και θα βρείτε συμπαραστάτες έστω και ηθικά στις οικονομικές ή εργασιακές δυσκολίες που ίσως σας κρατούν συγκρατημένους στην αρχή της εβδομάδας.

Οι ελεύθεροι, τώρα δεν θα συμβιβαστούν με τίποτα λιγότερο από έναν σύντροφο τον οποίον να νιώθουν πρώτα από όλα φίλο τους. Δεν αποκλείεται μια φιλία να μεταμορφωθεί σε αληθινό έρωτα ή να γνωρίσετε πολλούς υποψήφιους συντρόφους μέσω κοινών φίλων. 

Προσοχή μόνο στο τέλος της εβδομάδας καθώς θα υπάρχει μεν έντονος ερωτισμός, αλλά μπορεί να υπάρξουν και προστριβές και παρεξηγήσεις. Δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν ερωτικοί ανταγωνιστές ή εσείς να μπείτε σε έναν πειρασμό που μπορεί να ταράξει τα θεμέλια της σχέσης σας. Απαιτείται διπλωματία και αυτοπειθαρχία στην αγάπη λοιπόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Πολύ δυναμικά ξεκινάτε την εβδομάδα σας Δίδυμοι. Νιώθετε δραστήριοι, δυναμικοί, τολμηροί και γεμάτοι ενέργεια. Αυξάνεται η θέλησή σας για επιτυχία και αναγνώριση. Συγχρόνως θα έχετε ξαφνικές συναντήσεις οι οποίες μπορεί να είναι πολύ συναρπαστικές και να σας ενθουσιάσουν. 

Για τους δεσμευμένους, μπορεί να σας απασχολήσουν περιουσιακά θέματα του συντρόφου σας ή κοινά κληρονομικά αλλά όχι με δυσάρεστο τρόπο. Θα έχετε ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθείτε σαν ζευγάρι και να είστε μαζί δραστήριοι και φιλικοί ως προς τους άλλους. Δεν αποκλείεται επίσης να ξεκινήσετε μαζί μία κοινή δραστηριότητα ή να γραφτείτε σε έναν σύλλογο.

Οι ελεύθεροι θα δείτε ότι αυτήν την εβδομάδα θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και είναι πολύ πιθανό να συναναστραφείτε με άτομα ανώτερης κοινωνικής ή εργασιακής θέσης από την δική σας. Ένας νέος ερωτικός δεσμός μπορεί να έρθει τώρα στην ζωή σας μέσω του ευρύτερου εργασιακού κύκλου σας. Εάν αυτό συμβεί, θα πρόκειται μάλλον για κάποιον μεγαλύτερο από εσάς ηλικιακά ή πιο έμπειρο από εσάς, ο οποίος μπορεί να παίξει τον ρόλο του καθοδηγητή στην ζωή σας και να σας βοηθήσει και σε επαγγελματικά ζητήματα.

Προσοχή όμως στα δικά σας κίνητρα. Αν αυτά είναι ιδιοτελή, τότε δεν αποκλείεται οι συνέπειες αργότερα να είναι ολέθριες. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε έντονο ερωτισμό και πάθος που μπορεί να μην οδηγήσει σε μαγευτικές ερωτικές στιγμές αλλά σε διαμάχες και ένταση. Η ένταση αυτή μπορεί να έχει αντίκτυπο και στη κοινωνική σας ζωή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ξεκινάτε την εβδομάδα με μία μάλλον περίεργη διάθεση. Κάτι σας πιέζει, κάτι σας κάνει να νιώθετε αδύναμοι. Καταπιέζετε τα συναισθήματά σας και ίσως και να έχετε μία εσωτερική ένταση, έναν θυμό, τον οποίον όμως καταπνίγετε. Προτιμάτε να κινηθείτε παρασκηνιακά και υπόγεια. Συμβαίνει μέσα σας μια αλλαγή είναι σαν να προσπαθείτε να βρείτε μία κατεύθυνση στην ζωή σας.

Οι δεσμευμένοι μέσα σε αυτό το πλαίσιο ίσως έχετε διαμάχες με τον σύζυγό σας οι οποίες αφορούν οικονομικά θέματα και δυσκολίες στην εργασία. Δεν αποκλείεται επίσης να έχετε και δικαστικές υποθέσεις οι οποίες να αφορούν με κάποιον τρόπο την σχέση σας. 

Φύλακας άγγελος όμως σε αυτό, στέκει η Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στον ένατο ηλιακό σας οίκο και σας δείχνει την διέξοδο για αυτήν την εβδομάδα. Ασχοληθείτε με τις τέχνες. Αν έχετε την δυνατότητα πηγαίνετε ένα ταξίδι με τον σύντροφό σας στο εξωτερικό. Αν είστε ελεύθεροι συντρέχουν πολλοί λόγοι να γνωρίσετε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός ξένου αυτήν την εβδομάδα. 

Ο έρωτας λοιπόν, μπορεί να έρθει από μακριά ή σε ένα ταξίδι ή με κάποιον που έχει ταξιδέψει πολύ στην ζωή του. Σίγουρα πάντως εάν νιώσετε κάποιο σκίρτημα στην καρδιά σας αυτήν την περίοδο, δεν μπορεί παρά να είναι για κάποιον ο οποίος είναι πνευματικά καλλιεργημένος και μορφωμένος.  Μπορεί ακόμα να συναντηθείτε με κάποιον με τον οποίον ήσασταν μαζί στο Πανεπιστήμιο και να νιώσετε ότι κάτι είχατε αφήσει στην μέση τότε. 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αυτήν την εβδομάδα θέλετε και θα έχετε την δυνατότητα να αντιληφθείτε την θέση σας απέναντι στον σημαντικό άλλον της ζωής σας αλλά και τις διαθέσεις εκείνου απέναντι σε εσάς. Κάνετε λοιπόν μία ανάλυση της σημαντικής σας σχέσης και εξετάζετε το κατά πόσο εκείνη ικανοποιεί τις ανάγκες σας αλλά και το εάν εσείς καλύπτετε τον σύντροφό σας ή εάν του αφήνετε κενά. 

Ίσως η όποια αυτή αναμόχλευση των θεμελίων της σχέσης σας, να έχει σχέση και με οικονομικά προβλήματα και λύπες ή απώλειες παντός φύσεως οι οποίες μάλλον αφορούν τον σύντροφό σας περισσότερο παρά εσάς. Ίσως πάλι μάθετε κάποια πράγματα για τον σύντροφό σας που μέχρι πρότινος αγνοούσατε. Επίσης έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τον άνθρωπό σας και είστε ιδιαίτερα κτητικοί με αποτέλεσμα να έρθετε σε αντιπαράθεση. 

Πιθανές διαφωνίες μάλλον θα ενταθούν προς το τέλος της εβδομάδας. Εάν δεν είναι αγεφύρωτες, τότε μπορούν να επιλυθούν με σύμμαχο τον έρωτα και την σεξουαλική ορμή που θα νιώθετε.

Οι ελεύθεροι, θα αναζητήσετε την χαρά του έρωτα με άτομα με τα οποία σας ενώνουν κοινές ιδεολογίες και φιλοσοφία ζωής. Σας έλκουν τώρα άτομα τα οποία έχουν υψηλό επίπεδο μόρφωσης και ηθικές αξίες. Ωστόσο δεν αποκλείεται να πρέπει να κρατήσετε μία νέα σχέση κρυφή ή να εμπλακείτε σε μία μυστική σχέση. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να διακινδυνεύσετε την φήμη σας και την εικόνα σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αυτές τις ημέρες έχετε αρκετή όρεξη και ζωντάνια και θέλετε να εκφράσετε και να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τους άλλους δίχως ενδοιασμούς. Θέλετε να διασκεδάσετε και να χαρείτε με τον έρωτα. Θα κάνετε αρκετές γνωριμίες σε όλα τα επίπεδα και αν έρθετε πιο κοντά με κάποιον θα είναι επειδή σας τράβηξε περισσότερο το μυαλό του παρά η εξωτερική του εμφάνιση.

Οι ελεύθεροι λοιπόν έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να γνωρίσουν κάποιον που θα τους συγκινήσει μέσα από το εργασιακό τους περιβάλλον ή κάποιον που με κάποιον τρόπο σχετίζεται με τις συνεργασίες του. Γενικά ευνοούνται αυτήν την εβδομάδα οι σχέσεις σας και θα αποτελέσουν πηγή ευχαρίστησης. Το μόνο μελανό σημείο στο οποίο πρέπει να δώσετε προσοχή είναι η μεγάλη σας ανάγκη να πλησιάσετε κάποιον τώρα. 

Μπορεί μεν να ευνοείστε και για νέες γνωριμίες αλλά και στις υπάρχουσες σχέσεις, αλλά…Δυστυχώς πάντα υπάρχει ένα “αλλά”. Επειδή έχετε την τάση να εξιδανικεύετε το γάμο και το σύντροφο και έχετε έντονη επιθυμία να βρείτε την αδερφή ψυχή σας, μπορεί συνειδητά να επιλέξετε να κάνετε τα στραβά μπροστά σε ίσως περίεργες συμπεριφορές. Υπάρχει κάτι περίεργο κάτι θολό και μυστήριο σχετικά με τον έρωτα αυτήν την εβδομάδα. Παράνομοι δεσμοί, εξαπατήσεις ή ακόμα και κάποιο σκάνδαλο είναι πιθανόν να υποβόσκουν αυτήν την περίοδο, για αυτό ας έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγοί μου καλώς ή κακώς αυτή δεν είναι σίγουρα η πιο ερωτική εβδομάδα του μήνα για εσάς αλλά είναι σίγουρα πολλά υποσχόμενη. Εσείς λοιπόν αυτήν την εβδομάδα, νιώθετε την ανάγκη να ξεχάσετε τα προβλήματά σας και να ζήσετε στιγμές ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς. Θέλετε να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες σας και να εκφράσετε τα όποια δημιουργικά σας ταλέντα, όχι όμως τόσο έντονα όσο θα θέλατε, γιατί καθημερινές υποχρεώσεις αλλά και εργασιακά θέματα απαιτούν την προσοχή σας.

Οι δεσμευμένοι, θα προσπαθήσετε να χαρείτε μαζί με τον άνθρωπό σας και ίσως θέσετε μαζί κοινούς στόχους επέκτασης της σχέσης σας. Αν έχετε παιδιά, τότε θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους και θα πάρετε χαρές από εκείνα. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί, ακόμα και εάν δεν γνωρίσετε το άλλο σας μισό, σίγουρα θα έχετε πολλές ευκαιρίες να φλερτάρετε πολύ και με πολλούς αυτήν την εβδομάδα.

Ερωτικές λοιπόν ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στον χώρο της εργασίας σας ή με κάποιον που θα σας προσφέρει τις υπηρεσίες του σε κάποιο θέμα ή αντίστροφα. Επίσης, ίσως με αφορμή κάποιου θέματος υγείας, να κάνετε μία άκρως ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία με κάποιον ειδικό υγείας. Από γιατρό έως φαρμακοποιό και από διαιτολόγο έως τραυματοφορέα διαλέξτε και πάρτε! Άλλωστε ουδέν κακόν αμιγές καλού! ΥΓ. ο διαιτολόγος δεν αναφέρθηκε τυχαία, καθώς υπάρχει αυτήν την περίοδο και μία επιρρέπεια στην τάση να βάλετε κιλά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η εβδομάδα ξεκινά με κάποια θέματα που αφορούν την οικογένειά σας, να απαιτούν από εσάς χρόνο. Οι δεσμευμένοι, βάζετε ενέργεια και ψυχή σε θέματα σχετικά με το σπίτι σας και εργάζεστε σκληρά για να εξασφαλίσετε κάτι καλό για εσάς. Επίσης δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν με θετικό τρόπο οικονομικά ζητήματα του συντρόφου σας. Εάν έχετε παιδιά, τώρα είναι μία πολύ θετική περίοδος για να αντλήσετε από εκείνα χαρά και να περάσετε όμορφες και δημιουργικές στιγμές μαζί τους.

Έχετε έντονη ερωτική διάθεση και σεξουαλική ορμή και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σας και θα το κάνετε να σας ερωτευτεί από την αρχή. Οι ελεύθεροι, έχετε απεριόριστη διάθεση για ερωτικές γνωριμίες και μπορείτε να χαρείτε σε αυτόν τον τομέα αυτήν την εβδομάδα, αλλά προσέξτε να μην γίνετε ασύδοτοι. 

Για εσάς αυτήν την περίοδο ο απόλυτος πρωταγωνιστής είναι ο έρωτας. Αυτήν την εβδομάδα δεν θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις. Οι άνθρωποι που θα σας πλησιάσουν τώρα, θα σας προσεγγίσουν για αυτό ακριβώς που είστε.

Μία σχέση μπορεί να προκύψει ξαφνικά ή κάτω από ασυνήθιστες περιστάσεις, μπορεί από παρόρμηση ή από κεραυνοβόλο έρωτα. Χαρείτε μεν, αλλά να είστε προσεκτικοί γιατί οι σχέσεις τώρα αρχίζουν ξαφνικά και τελειώνουν ξαφνικά ή υπάρχουν πολλές απομακρύνσεις και σκαμπανεβάσματα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αυτήν την εβδομάδα νιώθετε ανεξάρτητοι, ενεργητικοί, φλογεροί και ανταγωνιστικοί. Διαθέτετε ισχυρή προσωπικότητα και έχετε την ανάγκη να αποδείξετε τον εαυτό σας στους άλλους. Αποτέλεσμα είναι να μη έχετε μεγάλη ερωτική διάθεση αυτήν την εβδομάδα. Περισσότερο σας απασχολούν θέματα που αφορούν το στενό σας κύκλο, τα αδέρφια σας και γενικότερα ζητήματα της καθημερινής σας ζωής. 

Επομένως οι δεσμευμένοι θα επικεντρωθείτε σε όλα τα παραπάνω και δεν θα έχετε χρόνο για τα ζητήματα της καρδιάς. Αδράξτε όμως στην αρχή της εβδομάδας μία ευκαιρία για να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις που είχαν προκύψει με τον σύντροφό σας.  

Αυτό το διάστημα νιώθετε να αγαπάτε ιδιαιτέρως την οικογενειακή ζωή και θέλετε να δημιουργήσετε ένα όμορφο σπιτικό. Οι οικογενειακές σχέσεις είναι αρμονικές και εποικοδομητικές και θα είστε κοντά με το ταίρι σας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έχετε κάποια ξαφνικά κέρδη τα οποία να επενδύσετε για να ομορφύνετε το κοινό σας σπίτι.

Οι αδέσμευτοι, θα έχετε διάθεση για περιπέτειες και ίσως περιστασιακές σχέσεις. Το παιχνίδι του έρωτα μπορεί να σας σαγηνεύσει, όμως αυτή η περίοδος δεν υπόσχεται τρομερές ερωτικές συγκινήσεις. Θα έχετε επιτυχίες σίγουρα και ίσως κάποιοι να νομίσουν ότι ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, όμως η περίοδος είναι πολύ απαιτητική σε θέματα καθημερινότητας, εργασίας και ίσως και υγείας, οπότε ο έρωτας για εσάς περνά σε δεύτερη μοίρα.

Αρκετή προσοχή και εσείς στο τέλος της εβδομάδας καθώς θα πιεστείτε αρκετά σε θέματα καθημερινότητας και εργασίας. Επίσης ένταση προβλέπεται και στην αισθηματική ζωή, ιδίως για όσους είναι παντρεμένοι. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκεροι οι εβδομάδα για εσάς ξεκινά δυναμικά και σας βρίσκει να στρέφετε την προσοχή σας στην αγαπημένη σας δραστηριότητα, που δεν είναι άλλη παρά η συγκέντρωση της ενέργειας σας στην απόκτηση υλικής ασφάλειας μέσω της εργασίας σας.

Έχετε λοιπόν την ικανότητα να προσελκύσετε πλούτο και οικονομικούς πόρους μέσω της επαγγελματικής σας δραστηριότητας και αφήνετε κατά μέρος τα ζητήματα της καρδιάς. Για όσους είναι δεσμευμένοι, δεν προβλέπονται ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα αυτήν την περίοδο. Η σχέση σας είναι ομαλή και έχετε καλή επικοινωνία με το άλλο σας μισό.

Οι ελεύθεροι, είναι πιθανό να έχουν νέες γνωριμίες μέσω καθημερινών δραστηριοτήτων, στην διάρκεια μικρών μετακινήσεων ή ακόμα και μέσω του διαδικτύου. Οι γνωριμίες όμως τώρα θα είναι επιδερμικές. Η ερωτική σας ζωή χαρακτηρίζεται από αστάθεια. Αυτήν την περίοδο, είναι πιθανό να δημιουργηθούν νέες σχέσεις στο διάστημα μίας παροδικής διακοπής της προηγούμενης σχέσης σας, όπως επίσης και σχέσεις με σημαντική διαφορά ηλικίας.

Εσάς το δύσκολο κλείσιμο της εβδομάδας δεν σας χτυπά την ερωτική ζωή, ωστόσο προσέξτε παρεξηγήσεις, αποφύγετε μυστικές επικοινωνίες και μην μπερδεύετε τα οικονομικά σας με τα ερωτικάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αυτή την εβδομάδα θέλετε να χαράξετε την πορεία της ζωής σας βασιζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις και επιλογές. Δεν επηρεάζεστε από τις γνώμες και τις επιθυμίες των άλλων. Δίνετε την προσοχή σας στα προσωπικά ενδιαφέροντά σας, την εμφάνισή σας και την εικόνα σας. 

Έτσι αυξάνετε τα έξοδά σας για εσάς τους ίδιους. Μπορεί να έχετε την ανάγκη να διαθέσετε χρήματα για την εικόνα σας για να αρέσετε εσείς πρώτα από όλα στον εαυτό σας. Γνώμη μου; Καλά κάνετε, μόνο προσέξτε μην το κάνετε εις βάρος του κοινού πορτοφολιού με το ταίρι σας. Επίσης μπορεί να παρασυρθείτε σε απαγορευμένες σχέσεις. Καλό είναι να προσέχετε γιατί τώρα δεν θα κινείστε με γνώμονα τον έρωτα αλλά το πάθος.

Οι αδέσμευτοι, έχετε διάθεση για έντονους και πολλούς έρωτες λόγω των ισχυρών σεξουαλικών επιθυμιών σας. Θα έχετε σίγουρα επιτυχίες καθώς η εσωτερική μεταμόρφωσή σας, σας κάνει μαγνητικούς και ακαταμάχητους. Αποτέλεσμα είναι να μπερδευτείτε και να παρασυρθείτε σε πολλές γνωριμίες. Το αν κάποια από αυτές θα κρατήσει και θα έχει διάρκεια, ο χρόνος θα το δείξει.

Στο τέλος της εβδομάδας, θα κληθείτε να κάνετε μία ανασκόπηση στις πιο κρυφές όψεις του υποσυνειδήτου σας και μπορεί η διάθεσή σας να είναι σε πλήρη αντίθεση με αυτήν που είχατε στο ξεκίνημά της. Τέλος, δώστε προσοχή μήπως η έντονη ορμή στα ερωτικά, σας κάνει να αναλογιστείτε το κατά πόσο πράξατε καλά που αφήσατε ισως απρόσκοπτα να σας οδηγήσει το πάθος και μόνο.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αυτήν την εβδομάδα, φαίνεται ότι κάτι σας κρατά πίσω. Ίσως αναμοχλεύετε προβλήματα της οικογένειάς σας που με κάποιον τρόπο σας κάνουν να νιώθετε συγχυσμένοι και αβέβαιοι σε σχέση με την προσωπική σας ταυτότητα.  Αυτό δεν σας επιτρέπει να αφήνεστε άνευ όρων στο παιχνίδι του έρωτα. 

Ωστόσο, η κατάσταση αυτή είναι μεταμορφωτική για εσάς. Είστε ευαίσθητοι και έχετε ανάγκη από αγάπη και καθοδήγηση. Οι δεσμευμένοι θα την βρουν στο άλλο τους μισό αν το προσεγγίσουν με ειλικρίνεια και το αφήσουν να είναι συνοδοιπόρος τους σε αυτήν την διαδικασία.

Οι ελεύθεροι τώρα έχουν εύνοια να κάνουν ερωτικές γνωριμίες οι οποίες ίσως γίνουν ουσιαστικές σχέσεις με διάρκεια. Οι γνωριμίες αυτές μπορεί να προκύψουν μέσω φίλων ή αδερφών και να γίνουν εντελώς ξαφνικά και απρογραμμάτιστα. Εάν φίλοι σας προτείνουν μία ξαφνική απρογραμμάτιστη εκδρομή, μην αρνηθείτε λοιπόν την πρόσκληση. 

Προς το τέλος της εβδομάδας θα θέλετε να μείνετε μόνοι. Η διάθεσή σας θα είναι πεσμένη παρόλο που μέσα σας λαχταράτε όσο ποτέ την τρυφερότητα και την αγάπη. Μην ξεσπάσετε άδικα στην σχέση σας. Η κρίση είναι εσωτερική, πάρτε χρόνο να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε και μην κρύβεστε πίσω από μάσκες και προσωπεία. 

Από την Ιωάννα Ζιαμπίρη