Ετήσιες αστρολογικές Προβλέψεις 2024 – Χρήστος Άρχος

Ετήσιες αστρολογικές Προβλέψεις 2024

Ο Δίας στον Ταύρο και τους Διδύμους:
Όταν ο Δίας βρίσκεται στον Ταύρο, εστιάζει στην υλική ασφάλεια, την άνεση και τις απολαύσεις του φυσικού κόσμου. Οι άνθρωποι μπορεί να έλθουν περισσότερο στο να οικοδομήσουν σταθερότητα στα οικονομικά και τα προσωπικά τους υπάρχοντα. Είναι μια καλή περίοδος για μακροπρόθεσμες επενδύσεις και καλλιέργεια υπομονής.
Καθώς ο Δίας μετακινείται στους Διδύμους, η εστίαση μετατοπίζεται στην επικοινωνία, τη μάθηση και τις κοινωνικές συνδέσεις. Αυτή η περίοδος ευνοεί τις πνευματικές αναζητήσεις, τη συγγραφή, τη διδασκαλία και τα ταξίδια. Οι άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται πιο περίεργοι, προσαρμοστικοί και διατεθειμένοι να εξερευνήσουν νέες ιδέες και μορφές έκφρασης.
Ο Κρόνος στους Ιχθείς:
Η διέλευση του Κρόνου μέσω των Ιχθύων τονίζει τα συναισθηματικά όρια, την πνευματική πειθαρχία και την αντιμετώπιση υποσυνείδητων φόβων. Είναι μια περίοδος για την εκμάθηση μαθημάτων που σχετίζονται με τη συμπόνια, τη συγχώρεση και την εγκατάλειψη των παλιών προτύπων. Αυτή η διέλευση απαιτεί συχνά μια ισορροπία μεταξύ πρακτικότητας και ιδεαλισμού.
Αυτή είναι μια στιγμή για να αντιμετωπίσετε πνευματικά ή ψυχολογικά ζητήματα με υπευθυνότητα και ωριμότητα, που ενδεχομένως να οδηγήσει σε βαθιά θεραπεία και προσωπική ανάπτυξη.
Ο Ουρανός στον Ταύρο:
Ο Ουρανός συνεχίζει το ταξίδι του στον Ταύρο, φέρνοντας αλλαγές και απροσδόκητες εξελίξεις στους τομείς των οικονομικών, των υλικών αγαθών και των αξιών. Αυτή η περίοδος μπορεί να δει καινοτόμες προσεγγίσεις στα οικονομικά, τα περιβαλλοντικά θέματα και τα προσωπικά οικονομικά.
Είναι η στιγμή της επαναξιολόγησης αυτού που εκτιμούμε τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, με πιθανές διαταραχές που οδηγούν σε νέους και πιο βιώσιμους τρόπους ζωής.
Ποσειδώνας στους Ιχθύες:
Ο Ποσειδώνας παραμένει στο ζώδιο του Ιχθύ, ενισχύοντας τη διαίσθηση, τη δημιουργικότητα και την ενσυναίσθηση. Αυτή η διέλευση εμβαθύνει την πνευματική επίγνωση και την ευαισθησία στο συλλογικό ασυνείδητο.
Από την άλλη πλευρά, μπορεί να υπάρχουν προκλήσεις που σχετίζονται με τις ψευδαισθήσεις, την απόδραση και την αντιμετώπιση της πραγματικότητας. Είναι σημαντικό να παραμείνετε προσγειωμένοι και να διακρίνετε μεταξύ διαίσθησης και φαντασίας.
Πλούτωνας στον Αιγόκερω και τον Υδροχόο:
Καθώς ο Πλούτωνας ολοκληρώνει τη μακρά του διέλευση μέσω του Αιγόκερω, τα θέματα μετασχηματισμού σε δομές, κυβερνήσεις και κοινωνικούς κανόνες συνεχίζονται. Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει το αποκορύφωμα μακροπρόθεσμων αλλαγών στη δυναμική της εξουσίας και στους θεσμούς.
Η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο σηματοδοτεί την αρχή μιας σημαντικής στροφής προς την καινοτομία, τις τεχνολογικές εξελίξεις και τον επαναπροσδιορισμό των κοινοτικών και κοινωνικών δομών. Αυτή η διέλευση προαναγγέλλει μια περίοδο ριζικών αλλαγών στον τρόπο σύνδεσης και συνεργασίας ως κοινωνία.

Το 2024, με τον ανάδρομο Ερμή να εμφανίζεται στα ζώδια της φωτιάς, αυτό το αστρολογικό φαινόμενο θα φέρει στο προσκήνιο συγκεκριμένα θέματα και προκλήσεις. Τα ζώδια της φωτιάς είναι ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης, γνωστά για τον ενθουσιασμό, την τόλμη και την πρωτοβουλία τους. Δείτε πώς μπορεί να εκδηλωθούν αυτές οι ανάδρομες:

Ανάδρομος Ερμής στον Κριό:

Αυτή η περίοδος μπορεί να οδηγήσει σε παρορμητική σκέψη και βιαστική επικοινωνία. Οι άνθρωποι μπορεί να βρεθούν να ενεργούν πριν σκεφτούν, οδηγώντας σε παρεξηγήσεις ή συγκρούσεις.
Είναι καιρός να είστε προσεκτικοί στη λήψη αποφάσεων και να σκεφτείτε δύο φορές πριν μιλήσετε, ειδικά σε έντονες συζητήσεις. Η υπομονή στην επικοινωνία είναι το κλειδί.
Αυτή είναι μια ευκαιρία να επανεκτιμήσετε τις πράξεις και τα λόγια, διασφαλίζοντας ότι ευθυγραμμίζονται με αληθινές προθέσεις και στόχους.


Ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα:

Η επικοινωνία μπορεί να γίνει πιο δραματική ή εκφραστική. Υπάρχει μια τάση για τους ανθρώπους να αναζητούν την προσοχή ή την αναγνώριση, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε συγκρούσεις εγώ ή σε παρερμηνεία των προθέσεων.
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς η έκφραση επηρεάζει τους άλλους. Συνιστάται να αποφεύγετε την υπερβολική δραματοποίηση και να παραμένετε αυθεντικοί στην επικοινωνία.
Ο προβληματισμός σχετικά με το πώς η προσωπική δημιουργικότητα και έκφραση μεταφέρονται και αντιλαμβάνονται οι άλλοι είναι ευεργετικό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.


Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη:

Αυτή η διέλευση θα μπορούσε να οδηγήσει σε υπερβολική αισιοδοξία ή να διευρύνει την αλήθεια. Οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στο να δίνουν υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρήσουν ή να υπερβάλλουν τα γεγονότα.
Είναι δυνατή η εσφαλμένη επικοινωνία σε φιλοσοφικές ή ηθικές συζητήσεις. Είναι μια καλή στιγμή να ακούτε περισσότερο και να μιλάτε λιγότερο, ειδικά στις συζητήσεις.
Μπορεί να είναι απαραίτητη η επανεξέταση εκπαιδευτικών ή ταξιδιωτικών σχεδίων. Ο διπλός έλεγχος λεπτομερειών σε αυτούς τους τομείς μπορεί να αποτρέψει μελλοντικά προβλήματα.

Τα 12 ζώδια για τη νέα χρονιά: