Αιγόκερως 2024

Αιγόκερως 2024

Αιγόκερως 2024

Για εσάς τους Αιγόκερους οι αστρολογικές επιρροές του 2024 υποδηλώνουν ένα έτος ουσιαστικής προσωπικής ανάπτυξης, δημιουργικότητας και πιθανών αλλαγών στις σχέσεις και στα επαγγελματικά μονοπάτια. Γνωστοί για την πειθαρχία, τη φιλοδοξία και την πρακτική σας προσέγγιση, οι Αιγόκεροι θα βρείτε αυτά τα χαρακτηριστικά ζωτικής σημασίας για την ανταποκριθείτε στις ευκαιρίες και τις προκλήσεις της χρονιάς. Ακολουθεί η λεπτομερής σας πρόβλεψη για το 2024:

Η επιρροή του Δία

Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τις 26 Μαΐου και μετά στους Διδύμους: Η παραμονή του Δία στον Ταύρο στις αρχές του έτους δίνει έμφαση στη δημιουργικότητα, τον ρομαντισμό και την αυτοέκφραση για εσάς τους Αιγόκερους. Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει επέκταση και χαρά σε αυτούς τους τομείς, ενδεχομένως να περιλαμβάνει νέα ρομαντικά ενδιαφέροντα ή δημιουργικά έργα. Όταν ο Δίας μετακομίζει στους Διδύμους, η εστίαση μετατοπίζεται στην υγεία, την εργασία και την καθημερινότητα, προσφέροντας ευκαιρίες για ανάπτυξη και βελτίωση σε αυτές τις πτυχές της ζωής.

Δίας σύνοδος Ουρανός (22 Μαΐου στον Ταύρο): Αυτή η όψη θα μπορούσε να φέρει απροσδόκητες αλλαγές ή ξαφνικές ευκαιρίες στην αισθηματική σας ζωή ή στις δημιουργικές σας προσπάθειες. Είναι καιρός να είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και τρόπους έκφρασης.

Δίας εξάγωνο Ποσειδώνας (24 Μαΐου): Μια αρμονική πτυχή που ενισχύει τη δημιουργικότητα, την πνευματικότητα και τη διαίσθηση στην προσωπική σας ζωή. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για καλλιτεχνικές αναζητήσεις και εμβάθυνση συναισθηματικών δεσμών.

Δίας τρίγωνο Πλούτωνας (3 Ιουνίου): Σηματοδοτεί ισχυρούς μετασχηματισμούς, ιδιαίτερα στις προσωπικές σχέσεις και την προσέγγισή σας στην προσωπική ευχαρίστηση και τη δημιουργικότητα. Οι Αιγόκεροι μπορεί να αξιοποιήσετε τη φυσική σας ανθεκτικότητα, για να πλοηγηθείτε και να επωφεληθείτε από αυτές τις αλλαγές.

Δίας τετράγωνο Κρόνος (20 Αυγούστου και 24 Δεκεμβρίου): Προκλήσεις που απαιτούν την εξισορρόπηση των επιθυμιών σας για επέκταση, με την ανάγκη για δομή και πειθαρχία, ιδιαίτερα σε σχέσεις και δημιουργικά έργα.

Δίας εξάγωνο Χείρωνας (12 Οκτωβρίου και 2 Νοεμβρίου): Προσφέρει ευκαιρίες για θεραπεία και ανάπτυξη, ειδικά σε τομείς που σχετίζονται με την ταυτότητα και τις πληγές του παρελθόντος.

Ο ρόλος του Κρόνου, του Ουρανού, του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα.

Κρόνος στους Ιχθύς: Μια περίοδος που προσκαλεί εσάς τους Αιγόκερους στο βασίλειο του σπιτιού και της οικογένειας, προτρέποντας σε επανεκτίμηση και ενίσχυση αυτών των θεμελίων σας.

Ουρανός στον Ταύρο: Συνεχίζει να φέρνει μεταμορφωτικές αλλαγές στη ρομαντική σας ζωή και στη δημιουργική σας έκφραση, ενθαρρύνοντας νέες προσεγγίσεις και καινοτομίες.

Ποσειδώνας στους Ιχθύς: Ενισχύει τη διαίσθηση και το συναισθηματικό βάθος σε οικογενειακά θέματα, αλλά μπορεί επίσης να φέρει σύγχυση ή εξιδανίκευση σε αυτούς τους τομείς.

Πλούτωνας στον Αιγόκερω μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου, μετά Υδροχόο (με αναδρομή): Μετατοπίζει την εστίαση από τον προσωπικό μετασχηματισμό σε ευρύτερες κοινωνικές αλλαγές και τη συμμετοχή στο κοινωνικό σύνολο.

Το ταξίδι του Χείρωνα και ο Ανάδρομος Άρης

Χείρωνας στον Κριό: Ενθαρρύνει τη θεραπεία ζητημάτων που σχετίζονται με την εξουσία και την καριέρα, βοηθώντας σας να βρείτε μια πιο αυθεντική προσέγγιση στην επαγγελματική σας ζωή.

Ανάδρομος Άρης (Έναρξη 7 Δεκεμβρίου): Σηματοδοτεί τη στιγμή για να επανεκτιμήσετε και να προβληματιστείτε για τις ενέργειες και τις στρατηγικές σας, ιδιαίτερα σε κοινούς πόρους και στενές σχέσεις.

Εκλείψεις και ανάδρομος Ερμής

Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό (25 Μαρτίου): Μπορεί να φέρει προκλήσεις στην εξισορρόπηση της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Εσείς οι  Αιγόκεροι μπορεί να χρειαστεί να βρείτε αρμονία μεταξύ των φιλοδοξιών και των ευθυνών στο σπίτι και στην οικογένεια.

Έκλειψη Ηλίου στον Κριό (8 Απριλίου): Μια στιγμή για νέα ξεκινήματα στην καριέρα και το κοινωνικό στάτους, προσφέροντας ευκαιρίες για πρόοδο ή νέα μονοπάτια.

Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύς (18 Σεπτεμβρίου): Συναισθηματικές ιδέες και πνευματικές αποκαλύψεις στην οικογενειακή και προσωπική ζωή, ενθαρρύνοντας βαθύτερες συνδέσεις και κατανόηση.

Έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό (2 Οκτωβρίου): Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, φέρνοντας νέες ευκαιρίες για συνεργασίες ή προσωπικές σχέσεις με τον σύντροφο.

Ανάδρομες φάσεις του Ερμή: Περίοδοι για εσάς τους Αιγόκερους, που πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία και στη λήψη αποφάσεων, ιδιαίτερα στην καριέρα και τις δημόσιες σχέσεις. Να είστε προετοιμασμένοι για πιθανές παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις.

Σύνοψη για το ζώδιο του Αιγόκερω το 2024

Για εσάς τους Αιγόκερους το 2024 είναι μια χρονιά που χαρακτηρίζεται από ανάπτυξη στην προσωπική έκφραση, τη δημιουργικότητα και την επαγγελματική ζωή. Η εξισορρόπηση της φιλοδοξίας με τις συναισθηματικές ανάγκες, η αποδοχή της αλλαγής στις σχέσεις και η εστίαση σε προσωπικά και οικογενειακά θεμέλια θα είναι βασικά θέματα. Η εγγενής πειθαρχία και η πρακτικότητα σας, Αιγόκεροι, θα είναι σημαντικά πλεονεκτήματα στην πλοήγηση στο αστρολογικό τοπίο της χρονιάς.

Ερωτικά

Ο Δίας στο Ζώδιο σας θα σας φέρει αρκετή τύχη και επιτυχία μέχρι κι το τέλος του Μαίου 2024 όπου και θα καταφέρετε να πετύχετε πολλά και σημαντικά πράγματα σε θέματα νέων σχέσεων αλλά και αναζοπύρωσης των υπαρχόντων. Είναι μία περίοδος ιδιαίτερα σημαντική για να μπορέσετε να βάλετε κάποια όρια όμως καθότι κάποιες φορές κάποιες απο τις συμπεριφορές των συντρόφων σας μπορεί να είναι παιδικές. Η Πανσέληνος στις 22 Ιουνίου μπορεί να σας φέρει σημαντικές επιτυχίες σε μία καινούρια σχέση ενώ και ο Οκτώβριος θα μπορούσε να σας ανανεώσει. Τέλη Σεπτέμβρίου μπορεί να υπάρξουν επίσης κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για κάτι καινούριο!

Επαγγελματικά από την Ελένη Στρατινάκη

Ο κυβερνήτης σας Κρόνος σας βοηθάει να είστε πιο επιλεκτικοί στις επιλογές και στις συμφωνίες σας, σας βοηθάει να πάρετε ρεαλιστικές αποφάσεις και να σταθεροποιήσετε συνεργασίες σας. Συλλέξτε πληροφορίες, πάρτε συμβουλές από ανθρώπους που έχουν πείρα και θα μπορέσετε να προχωρήσετε αποφασιστικά. Προσέξτε μόνο με την έκλειψη του Σεπτεμβρίου ποιους εμπιστεύεστε, συμφωνίες και θέματα επικοινωνίας και μεταφορών.   

Μέχρι τον Μάιο, κυνηγήστε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για να προωθήσετε δημιουργικά σχέδια και επιχειρηματικά πλάνα. Αν και δε θα λείψουν οι ανατροπές, μπορείτε να εξελιχθείτε σημαντικά. Μετά τον Μάιο, θα περάσει ο Δίας στον 6ο οίκο που αφορά το εργασιακό σας περιβάλλον και θα σας προσφέρει ευκαιρίες επέκτασης στη δουλειά σας. Κάποιοι θα έχετε καλύτερες συνθήκες, κάποιοι θα επεκτείνετε το πελατολόγιό σας και κάποιοι θα βρείτε καλύτερη δουλειά. Κινηθείτε όμως χωρίς υπεραισιοδοξία και μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν έχουν ανάλογη αξιοπιστία. 

Οι εκλείψεις Μάρτιο, Απρίλιο και Οκτώβριο, θα διαταράξουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και θα φέρουν στην επιφάνεια θέματα οικογενείας και σπιτιού, τα οποία θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις.    

Οι Εκλείψεις από την Αλεξάνδρα Στριγκλή

Το δίπολο οικογενείας – καριέρας θα σας απασχολήσει με τις Ηλιακές εκλείψεις στον Κριό (08/04) και στον Ζυγό (02/10), πρόκληση άλλωστε για τους περισσότερους ανθρώπους. Θα υπάρχει κινητικότητα στη βάση σας, ενδιαφέρον να προβείτε σε βελτιώσεις και αλλαγές για ένα πιο υγιές περιβάλλον, για κάποιους αρχή ανακαινίσεων και για άλλους αρχή μετακόμισης. Αποφύγετε τσακωμούς σε αυτά τα πλαίσια. Η ψυχή σας θα χτυπάει για τους δικούς σας και οι ενέργειές σας θα είναι έντονα εστιασμένες εκεί. Από το φθινόπωρο όμως μπορείτε να εστιάσετε με μεθοδευμένα βήματα στην καριέρα σας, και να διεκδικήσετε τις προαγωγές σας, και τη στήριξη των ανωτέρων σας. 

Οι εκλείψεις της Σελήνης (25/03 στον Ζυγό και 18/09 στους Ιχθύς) στρέφουν την προσοχή σας στο στενό σας περιβάλλον, στις σχέσεις εμπιστοσύνης που διατηρείτε και τις μετακινήσεις σας σε κοντινούς και μακρινούς προορισμούς. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε πρόγραμμα επισκέψεων λόγω οικονομικών περιορισμών ή και ακυρώσεων. Η οδήγησή σας οφείλει να είναι προσεκτική. Το φθινόπωρο θα δοκιμάσει τις φιλικές σας σχέσεις, καθώς θα νιώσετε αβεβαιότητα και ίσως έλλειψη ειλικρίνειας που θα σας στεναχωρήσει βαθιά. Κάποιοι φίλοι ή και αδέλφια φαίνεται ότι δεν είναι συντονισμένοι με τα πιστεύω σας και τον προσανατολισμό σας, και σας έδιναν λάθος εντύπωση εδώ και καιρό.

Προβλέψεις ανα δεκαήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (από 22 Δεκεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου) από τη Βίρνα Κουτράκου

Τον Ιανουάριο βγαίνετε δυναμικά μπροστά, ενώ τον Φεβρουάριο ασχολείστε με τα οικονομικά σας και τη βελτίωσή τους. Το δίμηνο αυτό εξακολουθεί να προσφέρεται για δημιουργικές ιδέες και για χρήσιμες και ευχάριστες γνωριμίες, οπότε εκμεταλλευτείτε το. Παράλληλα, οι δυσκολίες στις μετακινήσεις σας – που θα ενταθούν με την πανσέληνο του Φεβρουαρίου- και κυρίως στον τρόπο που επικοινωνούσατε τις ιδέες σας και που είχε σαν αποτέλεσμα πολλές παρεξηγήσεις φορές, τελειώνουν.

Ο Μάρτιος θα σας βρει με βελτιωμένες επικοινωνιακές δεξιότητες, ενώ η έκλειψη Σελήνης θα φέρει στο προσκήνιο την ισορροπία που πρέπει να κρατήσετε ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα σας Ο Απρίλιος θα σας οδηγήσει να ρίξετε το βάρος σας υπέρ της οικογένειας.

Ο Μάιος έρχεται με δημιουργικές ιδέες, γνωριμίες και καλές εργασιακές σχέσεις, ενώ από τα τέλη Μαΐου για ένα δίμηνο θα μπορείτε να εργαστείτε μέσα σε θετική ατμόσφαιρα που ο λόγος σας θα ακούγεται και μπορεί ακόμα να βάλετε τις βάσεις για προαγωγή. Ο Ιούνιος θα είναι περισσότερο εστιασμένος στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Ιούλιος θα είναι βοηθητικός για το κλείσιμο οικονομικών εκκρεμοτήτων. Αυτόν τον μήνα περνάει ο βόρειος δεσμός της Σελήνης στο δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας σας κρίσιμες αποφάσεις και μοιραία γεγονότα στον οικογενειακό τομέα. Ο Αύγουστος μπορεί να σας βγάλει κάποιο μακρινό ταξίδι.

Ο Σεπτέμβριος προσφέρει δυνατότητες στην καριέρα σας, ο τομέας των σχέσεων σας  χρειάζεται προσοχή για να αποφύγετε τις ρήξεις. Ο Οκτώβριος σας προσφέρει ξεκούραση με την μορφή των καλών σχέσεων με φίλους, αλλά ίσως και μία σχέση, που προς το παρόν θα κρατηθεί μυστική.

Ο Νοέμβριος σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα, καθώς ακτινοβολείτε δύναμη και γοητεία, φροντίστε όμως να καλύψετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Τον Δεκέμβριο, με τα όσα μαθαίνετε ότι λέγονται, ξανασκέφτεστε τις κινήσεις σας, Δώστε ιδιαίτερη βάση στα οικονομικά του συντρόφου σας, ή της εταιρείας σας, ή σε δικές σας παρελθούσες οικονομικές χρήσεις, μήπως κάτι έχει ξεφύγει.

Ειδικά οι γεννημένοι τις τρεις πρώτες μέρες, με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο να περιμένετε μεταμορφωτικές αλλαγές στον τρόπο που βγάζετε χρήματα αλλά και στον τρόπο που αξιολογείτε τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας.

Αιγόκερως (από 1 Ιανουαρίου έως 10 Ιανουαρίου) από την Άννα Τσοπαναρίδου

Σε θέματα ταξιδιών επαφών συμβολαίων και συμφωνιών είχατε ματαιώσεις, και απογοητεύσεις. Οι σχέσεις με τα αδέρφια και κοντινούς συγγενείς σας ταλαιπώρησαν αρκετά. Έρχεται λοιπόν ο κυβερνήτης σας Κρόνος από το Μάρτιο και για όλη την υπόλοιπη χρονιά, για να τακτοποιήσει και να αποδώσει τα “του καίσαρος τω καίσαρι”. Θα συμμαζέψει το χάος των μετακινήσεων και των νέων συμφωνιών που έχετε βάλει στόχο να πραγματοποιήσετε. Θα βάλει όρια στα θέματα των αδερφών και κοντινών συγγενών για να σταματήσει η εκμετάλλευση τους σε εσάς. Θα δουλέψετε επίσης και πάνω σε θέματα σπουδών για να πετύχετε τους στόχους σας. 

Ο Ουρανός θα φέρει ακόμη μερικές αναταράξεις και προβλήματα στα αισθηματικά σας και στις σχέσεις με τα παιδιά σας, το διάστημα Ιανουαρίου έως και Μαρτίου.

Ο Δίας σας βοηθά να επεκταθείτε σε δημιουργικά και καλλιτεχνικά σχέδια Φεβρουάριο έως Απρίλιο. Ιούλιο έως Σεπτέμβριο και από Νοέμβριο έως και Δεκέμβριο, θα σας βοηθήσει σε θέματα εργασίας, καθημερινότητας και θα επεκταθεί η δραστηριότητά σας. 

Έντονη δραστηριότητα σε θέματα του σπιτιού, του εργασιακού περιβάλλοντος, φίλων και ομάδων κοινωνικών και επαγγελματικών, σας δίνει ο Άρης τον Ιανουάριο, Μάιο, στις οικονομικές προσπάθειες Φεβρουάριο και Μάρτιο, στα ταξίδια τον Απρίλιο, σε νέες σχέσεις και δημιουργικά σχέδια Ιούνιο και Ιούλιο, σε εργασία και καθημερινότητα τον Αύγουστο. Ένταση στις σχέσεις για την βελτίωση τους, θα έχετε Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Ερωτικά διαστήματα είναι Φεβρουάριο και Νοέμβριο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, Φεβρουάριο και Μάρτιο για οικονομικές επιτυχίες αλλά και νέες επαφές σε μετακινήσεις και ταξίδια, το Μάιο θα βρίσκεται στο χώρο των ερώτων και της διασκέδασης, τον Ιούνιο και Ιούλιο θα ευνοήσει το πάθος με το ταίρι σας, διακοπές ευνοούνται για εσάς τον Αύγουστο ίσως και στο εξωτερικό, εύνοια στην κοινωνική σας εικόνα το Σεπτέμβριο και διασκέδαση με φίλους τον Οκτώβριο και πιθανές κρυφές ερωτικές σχέσεις Ιανουάριο και Νοέμβριο.

Επικοινωνίες, μετακινήσεις, νέα συμβόλαια, επανεξέταση υπαρχόντων συμβολαίων επιβάλλεται να γίνει τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, δουλειά και νέες γνωριμίες τον Μάιο, διευκόλυνση στην καθημερινότητα και στις σχέσεις Ιούνιο και επενδυτικές επαφές τον Ιούλιο. Συναντήσεις με άτομα από το εξωτερικό ή μέσω διαδικτύου τον Σεπτέμβριο και επιτυχία στην καριέρα, νέες επαφές και ομάδες τον Οκτώβριο, κρυφές συμφωνίες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Αιγόκερως (από 11 Ιανουαρίου έως 19 Ιανουαρίου) από την Τζένη Tabary Βλαστάρη

Για λίγο  ακόμη παραμένει ο Πλούτωνας στις τελευταίες μοίρες του δεκαημέρου σας, έως ότου φύγει οριστικά πλέον για το επόμενο ζώδιο. Αυτή τη φορά εσείς πρέπει να είστε έτοιμοι για μεγάλες οικονομικές αλλαγές με την πάροδο του χρόνου. Ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται και το 2024 στον 3ο ηλιακό σας οίκο, να  επηρεάζει αδελφικές σχέσεις αλλά  και ότι αφορά  την μάθηση των παιδιών  σας ή και τον τρόπο που επικοινωνείτε. Να θυμάστε  ότι όση έμπνευση και αν δώσει, μπορεί επίσης να ξεγελάσει. Φιλτράρετε ό,τι ακούτε! 

Ο Ουρανός δίνει αέρα και έμπνευση στα ερωτικά σας αλλά και σε ό,τι αφορά θέματα  παιδιών, ενώ όμως δεν παύει να δίνει και ξαφνικές  εντάσεις που πρέπει να  διαχειριστείτε όσο καλύτερα μπορείτε. Οι καλλιτέχνες του χώρου, θα είστε ιδιαίτερα πρωτοποριακοί και δημιουργικοί! Ενώ κάποιοι  δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσετε τεχνολογικές μεθόδους για την απόκτηση ενός παιδιού. Ο Δίας  βοηθά σε θέματα καθημερινότητας και εργασίας όπως επίσης και στα ερωτικά σας. Ενώ ο Άρης πότε θετικά και πότε αρνητικά, τονώνει μεν τον ερωτισμό και την έλξη με τον σύντροφό σας αλλά προκαλεί και μεταξύ σας θέματα, το ίδια και αν έχετε συνεργάτες ή συνεταίρους.

Προς το τέλος του χρόνου η Αφροδίτη σας βοηθά ιδιαίτερα στις επιδιώξεις σας, κυρίως τις επαγγελματικές και σε θέματα καριέρας. Όμως πραγματικά αυτή τη φορά θα σας δώσει και αισθηματικές/ερωτικές περιπτύξεις  που σίγουρα θα ανεβάσουν την διάθεσή σας, αφού μία νέα σχέση μπορεί να φανεί στον  ορίζοντα για όσους είστε μόνοι. Οι  δεσμευμένοι θα χαρείτε τις όμορφες στιγμές  με τον σύντροφό σας. 

Ο Ερμής με τις  αναδρομές του, θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε κάποιους τομείς της ζωής σας. Τον Απρίλιο  θέματα οικογενειακά, καταστάσεις που πρέπει να επανεκτιμηθούν, τον Αύγουστο θέματα οικονομικά αλλά και σεξουαλικά, ενώ στο τέλος του χρόνου ίσως φανούν άνθρωποι χωρίς το  προσωπείο  τους, επίσης ίσως  επανέλθουν  στη ζωή σας επαφές, τις οποίες θα πρέπει να κρατήσετε κρυφές. Είναι πολύ πιθανό τώρα να σας αποκαλυφθούν  πράγματα  τα οποία δεν γνωρίζατε.