Δίδυμοι 2024

Δίδυμοι

Το έτος 2024 παρουσιάζει μια σειρά αστρολογικών γεγονότων που θα επηρεάσουν σημαντικά, όσους γεννήθηκαν στο ζώδιο των Διδύμων. Εσείς οι Δίδυμοι, γνωστοί για την προσαρμοστικότητα, τη διανοητική περιέργεια και τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, θα αντιμετωπίσετε διάφορες ευκαιρίες και προκλήσεις κατά τη διάρκεια του έτους. Ακολουθεί μια λεπτομερής ματιά, πώς οι πλανητικές κινήσεις και όψεις του 2024 θα σας επηρεάσουν:

Η επιρροή του Δία

Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τις 26 Μαΐου και μετά στους Διδύμους: Η χρονιά ξεκινά με τον Δία στον Ταύρο, εστιάζοντας στο κλείσιμο, την ενδοσκόπηση και την προετοιμασία για νέα ξεκινήματα. Εσείς οι Δίδυμοι μπορεί να βρεθείτε να επιλύετε προβλήματα του παρελθόντος και να αναζητάτε εσωτερική γαλήνη. Όταν ο Δίας εισέρχεται στους Διδύμους, σηματοδοτεί μια περίοδο προσωπικής επέκτασης, αυξημένης αυτοπεποίθησης και ευκαιριών για προσωπική ανάπτυξη και εξερεύνηση.

Δίας σύνοδος Ουρανός (22 Μαΐου στον Ταύρο): Αυτή η όψη μπορεί να φέρει ξαφνικές ιδέες ή απροσδόκητα γεγονότα, που σχετίζονται με πνευματικά ή υποσυνείδητα θέματα. Είναι καιρός για εσάς τους Διδύμους, να είστε ανοιχτοί σε νέες προοπτικές και ανακαλύψεις, που αφορούν τους ίδιους σας τους εαυτούς.

Δίας εξάγωνο Ποσειδώνας (24 Μαΐου): Αυτή η αρμονική όψη ενισχύει τη δημιουργικότητα και τη διαίσθησή σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για καλλιτεχνικές αναζητήσεις και πνευματική ανάπτυξη, ενισχύοντας μια βαθύτερη σύνδεση με τον εσωτερικό σας εαυτό.

Δίας τρίγωνο Πλούτωνας (3 Ιουνίου): Αυτή η ισχυρή όψη μπορεί να φέρει σημαντική μεταμόρφωση στη ζωή. Πιθανώς να σχετίζεται με την προσωπική ταυτότητα ή την κατεύθυνση της ζωής. Είναι καιρός για ενδυνάμωση και βαθιά αλλαγή.

Δίας τετράγωνο Κρόνος (20 Αυγούστου και 24 Δεκεμβρίου): Αυτές οι όψεις μπορεί να παρουσιάσουν προκλήσεις. Απαιτούν από εσάς τους Διδύμους να εξισορροπήσετε τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας με την πρακτικότητα και την πειθαρχία. Είναι μια περίοδος δομημένης ανάπτυξης και αντιμετώπισης περιορισμών.

Δίας εξάγωνο Χείρωνας (12 Οκτωβρίου και 2 Νοεμβρίου): Ευκαιρίες για επούλωση πληγών του παρελθόντος και μάθηση από εμπειρίες. Οι Δίδυμοι θα μπορέσετε να βρείτε νέους τρόπους, για να ξεπεράσετε τις προκλήσεις και να γίνετε πιο δυνατοί.

Ο ρόλος του Κρόνου, του Ουρανού, του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα.

Κρόνος στους Ιχθύς: Μια περίοδος που μπορεί να προκαλέσει εσάς τους Διδύμους στους κοινωνικούς κύκλους και τις φιλίες σας, προτρέποντάς σας να αξιολογήσετε την ποιότητα και τον σκοπό των συνδέσεών σας.

Ουρανός στον Ταύρο: Συνεχίζει να φέρνει μεταμορφωτικές αλλαγές, ειδικά σε πνευματικές πεποιθήσεις και υποσυνείδητες διαδικασίες. Οι Δίδυμοι ενθαρρύνεστε να αγκαλιάσετε την αλλαγή και την καινοτομία σε αυτούς τους τομείς.

Ποσειδώνας στους Ιχθύς: Ενισχύει τη δημιουργικότητα και τη διαίσθηση, αλλά μπορεί επίσης να θολώσει τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και ψευδαίσθησης, ιδιαίτερα στις κοινωνικές σχέσεις.

Πλούτωνας στον Αιγόκερω:  μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου, μετά Υδροχόος (με αναδρομή): Μετατοπίζει την εστίαση από τον μετασχηματισμό της σταδιοδρομίας σε ευρύτερες κοινωνικές αλλαγές και τη συμμετοχή σε κοινωνικά ή ομαδικά θέματα.

Το ταξίδι του Χείρωνα και ο Ανάδρομος Άρης

Χείρωνας στον Κριό: Ενθαρρύνει εσάς τους Διδύμους να αντιμετωπίσετε και να θεραπεύσετε ζητήματα που σχετίζονται με την επικοινωνία και την αυτοέκφραση, προωθώντας έναν πιο αυθεντικό τρόπο σύνδεσης με τους άλλους.

Ανάδρομος Άρης (έναρξη 7 Δεκεμβρίου): Μια περίοδος για εσάς τους Διδύμους που θα πρέπει να επιβραδύνετε και επανεκτιμήσετε τις πράξεις και τις φιλοδοξίες σας, ειδικά στην επαγγελματική σας ζωή. Είναι καιρός να σκεφτείτε και να σχεδιάσετε, αντί να προχωρήσετε επιθετικά.

Εκλείψεις και ανάδρομος Ερμής

Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό (25 Μαρτίου): Προκλήσεις σε συνεργασίες και σχέσεις εξισορρόπησης. Οι Δίδυμοι μπορεί να χρειαστεί να επικεντρωθείτε στην αρμονία και την κατανόηση στις αλληλεπιδράσεις σας.

Ηλιακή έκλειψη στον Κριό (8 Απριλίου): Μια εποχή για νέα ξεκινήματα στην επικοινωνία, τη μάθηση και τα σύντομα ταξίδια. Οι Δίδυμοι μπορεί να βρεθείτε να ξεκινάτε νέες εκπαιδευτικές ή πνευματικές αναζητήσεις.

Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύς (18 Σεπτεμβρίου): Συναισθηματικές ιδέες και πνευματικές αποκαλύψεις. Μια περίοδος ενδοσκόπησης και σύνδεσης με βαθύτερα συναισθήματα.

Έκλειψη Ηλίου στο Ζυγό (2 Οκτωβρίου): Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις, προσφορά ευκαιριών για νέες συνδέσεις ή ενίσχυση υπαρχουσών.

Ανάδρομες φάσεις του Ερμή: Αυτές οι περίοδοι απαιτούν προσοχή στην επικοινωνία και τη λήψη αποφάσεων. Οι Δίδυμοι θα πρέπει να αποφύγετε πιθανές παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, ιδιαίτερα σε συμβόλαια και ταξίδια.

Σύνοψη για το ζώδιο των Διδύμων το 2024

Για εσάς τους Διδύμους το 2024 είναι μια χρονιά προσωπικής ανάπτυξης, μεταμόρφωσης και ενδοσκόπησης. Καθώς προχωρά η χρονιά, η εστίαση θα μετατοπιστεί από την εσωτερική θεραπεία και το κλείσιμο, στη διεύρυνση των οριζόντων σας και την εξερεύνηση. Η εξισορρόπηση της αισιοδοξίας με την πρακτικότητα, η αποδοχή της αλλαγής και η εστίαση στην αυθεντική αυτοέκφραση θα είναι το κλειδί για την επιτυχή πλοήγηση της χρονιάς. Η εγγενής προσαρμοστικότητα και οι επικοινωνιακές δεξιότητές σας, Δίδυμοι, θα είναι πολύτιμα πλεονεκτήματα σε αυτή τη δυναμική και μεταμορφωτική χρονιά.

Ερωτικές προβλέψεις απο τη Βίρνα Κουτράκου

Μια ιδιαίτερα καλή περίοδος για εσάς (πέραν εκείνων που αναφέρθηκαν) είναι από 20 έως 24 Μαΐου όπου μπορεί να κάνετε μία γνωριμία, την οποία αρχικά θα κρατήσετε κρυφή, που θα σας δώσει μεγάλη χαρά και υποστήριξη. Αντίστοιχα, από 15-18 Ιουνίου θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιο άτομο ευφυές, διασκεδαστικό και καλλιεργημένο, αλλά και από 27 Μαΐου έως 6 Ιουνίου θα μπορούσε να έρθει στη ζωή σας και να την μεταμορφώσει!

Προσοχή χρειάζεται το διάστημα 20 – 23 Μαρτίου και 17 – 20 Αυγούστου, καθώς αν σας πλησιάσουν κάποιοι άνθρωποι δεν θα σας δώσουν αυτά που θέλετε και χρειάζεστε.

Επαγγελματικά από την Ελένη Στρατινάκη

Μπορείτε πραγματικά να επιτύχετε στην καριέρα σας και να αναδειχτείτε στα επαγγελματικά σας. Η αναγνώριση θα έρθει όμως μέσα από σκληρή δουλειά, ευθύνες αλλά και σκληρό ανταγωνισμό και καλείστε να δείξετε υπομονή και επιμονή. Να είστε προσεκτικοί πολύ στις κινήσεις σας γιατί υπάρχει πιθανότητα εξαπάτησης και απογοήτευσης, ιδίως με την έκλειψη στις 18 Σεπτεμβρίου. Να συμβουλεύεστε άτομα που έχουν πείρα και είναι καταξιωμένα.  

Ο Δίας στο ζώδιο σας τον Μάιο σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε αυτή τη χρονιά για να προχωρήσετε στόχους σας και σας ανοίγονται καινούριες πόρτες. Θα υπάρξουν όμως αρκετές συγκρούσεις των θέλω σας, με τις υποχρεώσεις και τα πρέπει στη δουλειά. Θα χρειαστεί να κάνετε αρκετές αναπροσαρμογές.  

Οι εκλείψεις της χρονιάς Μάρτιο, Απρίλιο και Οκτώβριο σας φέρνουν αλλαγές στους στόχους σας και αξιολογείτε τις επιχειρηματικές και δημιουργικές σας δραστηριότητες. Μια συνεργασία με έναν φίλο ή έναν σύλλογο μπορεί να κριθεί αναγκαία, ή να αντιμετωπίσετε μια σημαντική αναδιοργάνωση εάν εργάζεστε σε μια μεγάλη εταιρία.  

Η αναδρομή του κυβερνήτη σας Ερμή στον Τοξότη τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου φέρνει αναθεωρήσεις και διαπραγματεύσεις σε συνεργασίες. 

Εκλείψεις από την Αλεξάνδρα Στριγκλή

Οι Σεληνιακές εκλείψεις αυτή τη χρονιά στις 25/03 στον Ζυγό και στις 18/09 στους Ιχθύς, θα στρέψουν την προσοχή σας σε θέματα καριέρας και δημιουργικής έκφρασης. Σας δίνεται η  ευκαιρία να κυνηγήσετε το «όνειρο» στα επαγγελματικά σας, να πείσετε τους αμετακίνητους προϊσταμένους σας να σας δώσουν την ευκαιρία που αξίζετε. Στηριχθείτε σε γυναίκες συναδέλφους που βρίσκονται σε καίριες θέσεις για να πετύχετε το ακατόρθωτο.

Ο Απρίλιος είναι μήνας εκκαθάρισης των κοινωνικών σας δράσεων καθώς η Ηλιακή έκλειψη στις 08/04 στον Κριό, σας κατευθύνει να αξιολογήσετε που στέκεστε μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Στον ευρύ κοινωνικό σας κύκλο, πέρα από κάποιους λίγους που πραγματικά αξίζει να είναι στο πλευρό σας, θα διαπιστώσετε και κάποιες εφήμερες παρουσίες που σας κύκλωναν από προσωπικό τους συμφέρον. Γίνεστε πιο επιλεκτικοί, περιορίζετε την σπατάλη του χρόνου και των πόρων σας σε ανάξιους φίλους και ξεχωρίζετε το στάχυ από το άγανο. 

Η Ηλιακή έκλειψη στις 02/10 στον Ζυγό, σας καλεί να αποκολληθείτε από συνθήκες οικειότητας και βολέματος στα γνώριμα και βατά θέματα, που κάνουν την δημιουργικότητά σας να βαλτώνει. Αναζητήστε νέες δραστηριότητες διασκέδασης για τα παιδιά σας – όσοι έχετε – και δώστε νέα πνοή στις ερωτικές σας σχέσεις, ανανεώνοντας τον τρόπο που εκφράζεστε. Βρείτε την χαρά σε απλές καθημερινές δράσεις, στην ειλικρινή επικοινωνία με τους αγαπημένους σας.

Προβλέψεις Ανα Δεκαήμερα

ΔΙΔΥΜΟΙ (από 21 Μαΐου έως 30 Μαΐου) από την Βίρνα Κουτράκου

Οι δύο πρώτοι μήνες του νέου χρόνου σας βρίσκουν να εργάζεστε εντατικά και να αναλαμβάνετε επιπλέον ευθύνες, πράγμα που τελικά θα αποδειχθεί θετικό για την καριέρα και την καταξίωσή σας. Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου σας βρίσκει να ακροβατείτε ανάμεσα σε επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις.

Ο Μάρτιος επίσης θα έχει έμφαση στην εργασία σας, καθώς θα έχει φτάσει η ώρα να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας, εξακολουθώντας όμως την έντονη δραστηριότητά σας. Η έκλειψη Σελήνης που θα γίνει θα θέσει θέματα σχέσεων. Ο Απρίλιος θα σας βρει να επεξεργάζεστε νέα σχέδια στον χώρο της δουλειάς σας και να διαμορφώνετε εκ νέου την καθημερινότητα σας.

Ο Μάιος θα είναι ένας καλός μήνας για εσάς, καθώς θα αισθάνεστε γοητευτικοί και ακαταμάχητοι, με την πανσέληνο να προωθεί τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ ια το επόμενο δίμηνο, θα είστε γεμάτοι αισιοδοξία! Ο Ιούνιος θα είναι μήνας με ιδιαίτερη κινητικότητα, ώστε να διευκολυνθούν τα σχέδια που αφορούν τα οικονομικά σας.

Ο Ιούλιος θα έχει και αυτός αρκετές μετακινήσεις και επαφές, ενώ θα πρέπει να βγείτε δυναμικά μπροστά για να υποστηρίξετε την υλοποίηση των σχεδίων σας. Ο Αύγουστος θα σας βρει να κάνετε δεύτερες σκέψεις στα οικογενειακά σας θέματα και στα ζητήματα του σπιτιού σας.

Ο Σεπτέμβριος προβλέπει έντονη ενασχόληση με οικογενειακά σας θέματα, ενώ προβλέπονται και κάποια έξοδα. Ο Οκτώβριος θέτει θέματα σχέσεων, ενώ με σας ωθεί να είστε δημιουργικοί και μπορεί να σας φέρει μία καινούργια γνωριμία.

Τον Νοέμβριο συνεχίζεται η έμφαση στις διαπροσωπικές σχέσεις, ενώ καλείστε να τακτοποιήσετε με ευνοϊκούς όρους οφειλές που τυχόν έχετε. Τον Δεκέμβριο κορυφώνεται το θέμα της ενασχόλησης με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες, ενώ θα χρειαστεί προσοχή στις μετακινήσεις και τον τρόπο που επικοινωνείτε τις ιδέες σας.

Ειδικά οι γεννημένοι τις τρεις πρώτες μέρες, με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο να περιμένετε μεταμορφωτικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τη ζωή και αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις, ενώ δεν αποκλείεται και μία συνεργασία με το εξωτερικό.

Δίδυμοι (από 31 Μαΐου έως 9 Ιουνίου) Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Περάσατε μία δύσκολη περίοδο στην καριέρα σας με εξαπατήσεις, απατηλές προσδοκίες και απογοητεύσεις. Το νευρικό σας σύστημα ταράχτηκε από τον Ουρανό με ξαφνικά ψυχολογικά θέματα και προβλήματα, αλλά τώρα περάσατε σε περίοδο ηρεμίας. Θα σας επισκεφτεί το 2025 αλλά θα σας βοηθήσει να κάνετε πολλές προσωπικές αλλαγές που θα σας ωφελήσουν. 

Από το Μάρτιο και για το υπόλοιπο της χρονιάς ο Κρόνος θα σας προτρέψει να οριοθετήσετε και να δουλέψετε με στρατηγική και με πρόγραμμα για την ανάπτυξη της καριέρας σας. Οι τάσεις απομόνωσης για να σκεφτείτε θα σας κάνουν καλό και θα παρουσιάσετε μία πιο δυνατή κοινωνική εικόνα προς τους άλλους.

Πιθανές κρυφές σχέσεις ή συνεργασίες προγραμματίζετε Φεβρουάριο έως Απρίλιο. Από τον Ιούλιο έως Σεπτέμβριο και μετά πάλι από το Νοέμβριο και Δεκέμβριο, θα βρίσκεται ο Δίας στο ζώδιο σας και θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε επαγγελματικά ή με νέες γνωριμίες. Όπως και να είναι θα σταθεροποιήσετε υπάρχουσες συνεργασίες με προοπτική καριέρας και σχέσεις με προοπτική σταθερότητας και επισημοποίησης.

Οι πιο ευνοϊκές περίοδοι δραστηριοποίησης σε θέματα επενδύσεων και στις φιλικές παρέες είναι ο Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Απρίλιος, Μάιος, Αύγουστος. Οικονομικές συμφωνίες και νέα συμβόλαια Οκτώβριο. 

Οι ερωτικές περίοδοι είναι, τον Ιανουάριο και Οκτώβριο με νέες σχέσεις αλλά και με την υπάρχουσα σχέση θα περάσετε όμορφα, πάθος το Φεβρουάριο και Νοέμβριο, ίσως και ταξίδια αρχές Μαρτίου, πιθανή η επισημοποίηση τον Μάρτιο και Δεκέμβριο, διασκέδαση με παρέες τον Απρίλιο, αποφύγετε κρυφές σχέσεις το Μάιο. Ιούνιο θα λάμπετε και τον Ιούλιο μπορεί να έχετε οικονομικές ευκαιρίες και πιθανές διακοπές προς το τέλος του Ιουλίου. Ο Σεπτέμβριος είναι γεμάτος έρωτα.

Ταξίδια και φιλοσοφικές αναζητήσεις το Φεβρουάριο, συμφωνίες και άνοδο της καριέρας το Μάρτιο, αναθεωρήσεις σε θέματα φίλων τον Απρίλιο, κρυφές επαφές το Μάιο. Τον Ιούνιο με τον κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο σας θέλετε να κατακτήσετε τον κόσμο και έχετε πολλές οικονομικές δυνατότητες. Ταξίδια και πιθανές διακοπές τον Ιούλιο. Αύγουστο και Σεπτέμβριο ίσως να σκέφτεστε μία αλλαγή σπιτιού ή του χώρου εργασίας. Δημιουργικότητα τον Οκτώβριο και δραστηριοποίηση σε θέματα εργασιακά. Νοέμβριο και Δεκέμβριο συζητάτε με τη σχέση σας ή σκέφτεστε για κάποια συνεργασία και επαναπροσδιορίζεται τα δεδομένα.

Δίδυμοι (από 10 Ιουνίου έως 20 Ιουνίου) από την Τζένη Tabary Βλαστάρη

Ο Πλούτωνας πλέει τα λοίσθια  στον 8ο ηλιακό σας οίκο. Πριν φύγει οριστικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε τακτοποιήσει οικονομικές και κληρονομικές υποθέσεις που είχαν εκκρεμότητες, όπως και σεξουαλικές υποθέσεις και οριοθετήσεις. Τώρα είστε έτοιμοι να περάσετε δραστικά σε αλλαγές φιλοσοφίας ζωής αλλά και των πιστεύω σας. Ένας τομέας σπουδών μπορεί να  αλλάξει ριζικά, αφού αλλάζουν οι απόψεις αλλά και οι αντιλήψεις σας.  Επίσης δεν αποκλείεται να κάνετε ταξίδια μακρινά και γενικότερα μετακινήσεις, οι οποίες θα σας αλλάξουν την ποιότητα της ζωής  σας. 

Ο Ποσειδώνας στον 10ο ηλιακό σας οίκο, εξακολουθεί να σας δίνει εμπνεύσεις, κυρίως αν είστε καλλιτέχνες, συγγραφείς κτλ., αλλά και να σας μπερδεύει ανάμεσα στην πραγματικότητα και το όνειρο. Ένα θολό τοπίο που κάποιες φορές σας οδηγεί σε λάθος αποφάσεις. Τον Απρίλιο του 2024, ο Δίας από το ζώδιό  σας, αν και σε  θέση αδυναμίας, δεν  παύει να σας ευεργετεί. Θα αναδρομήσει όμως στο δικό σας δεκαήμερο. Από  τις 9 Οκτωβρίου και έως το τέλος του χρόνου, αποφύγετε νέα εγχειρήματα. 

Ο Ερμής και η Αφροδίτη κάνουν την είσοδό τους  σχεδόν μαζί στο δεκαήμερο σας και σας φέρνουν ευχάριστες ειδήσεις, νέες γνωριμίες ερωτικές και ανανεωτικές οικογενειακές εμπειρίες με τα  άτομα που αγαπάτε. Γενικότερα θα  υπάρξει αέρας κοινωνικοποίησης και δημοσιότητας στη ζωή σας. Παρόλα αυτά αν και κυβερνήτης σας, στις αναδρομές του,  θα πρέπει να  δώσετε  προσοχή. 

Τον Απρίλιο  σε θέματα φίλων και ομάδων, τον Αύγουστο τυχόν συνεργασίες,  θέματα με τα αδέλφια σας  αλλά και κοντινά ταξίδια, ενώ  Νοέμβρη και Δεκέμβρη, καθυστερήσεις και θέματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.  Επιστροφές αισθηματικές και φιλικές θα έχετε. Επίσης, προσέξτε σχέσεις τις οποίες θα πρέπει να κρατήσετε στο παρασκήνιο. Τον Σεπτέμβριο με τον Άρη να σας δίνει την απαραίτητη τόνωση, δίνετε μεγαλύτερη σημασία σε θέματα της καθημερινότητας που αφήνατε έως τώρα γιατί νιώθατε κουρασμένοι, αλλά και σε ομαδικές δραστηριότητες. Μια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε μια ερωτική περιπέτεια!