Καρκίνος 2024

Καρκίνος

Για εσάς τους Καρκίνους οι πλανητικές κινήσεις και όψεις του 2024 υποδηλώνουν ένα έτος σημαντικής προσωπικής ανάπτυξης, συναισθηματικής εξερεύνησης και πιθανών επαγγελματικών εξελίξεων. Γνωστοί για την ευαισθησία, τη διαίσθησή σας και την έμφαση στο σπίτι και την οικογένεια, οι Καρκίνοι θα βρείτε αυτούς τους τομείς ιδιαίτερα τονισμένους. Ακολουθεί η λεπτομερής σας πρόβλεψη για το 2024: 

Η επιρροή του Δία

Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τις 26 Μαΐου και μετά στους Διδύμους: Η αρχή της χρονιάς βλέπει τον Δία στον Ταύρο, δίνοντας έμφαση στις κοινωνικές συνδέσεις, τις φιλίες και τη συμμετοχή στην κοινότητα για εσάς τους Καρκίνους. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για δικτύωση και επέκταση του κοινωνικού σας κύκλου. Όταν ο Δίας εισέρχεται στους Διδύμους, η εστίαση μετατοπίζεται στην ενδοσκόπηση, την πνευματική ανάπτυξη και την αντιμετώπιση υποσυνείδητων θεμάτων.

Δίας σύνοδος Ουρανός (22 Μαΐου στον Ταύρο): Αυτή η όψη μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές ή απροσδόκητα γεγονότα στην κοινωνική σας ζωή ή στην κοινότητά σας. Είναι καιρός να είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και ανθρώπους.

Δίας εξάγωνο Ποσειδώνας (24 Μαΐου): Μια αρμονική όψη που ενισχύει τη δημιουργικότητα και τη διαίσθησή σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για καλλιτεχνικές αναζητήσεις και σύνδεση με την πνευματική σας πλευρά.

Δίας τρίγωνο Πλούτωνας (3 Ιουνίου): Μια ισχυρή πτυχή που μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικούς μετασχηματισμούς στην καριέρα ή τη δημόσια θέση σας. Είναι καιρός για ενδυνάμωση και αναγνώριση της επιρροής και των δυνατοτήτων σας.

Δίας τετράγωνο Κρόνος (20 Αυγούστου και 24 Δεκεμβρίου): Αυτές οι όψεις ενδέχεται να παρουσιάζουν προκλήσεις. Απαιτούν από εσάς να ισορροπήσετε τα όνειρά σας με την πραγματικότητα, ιδιαίτερα στην επαγγελματική σας ζωή.

Δίας εξάγωνο Χείρωνας (12 Οκτωβρίου και 2 Νοεμβρίου): Προσφέρει ευκαιρίες για θεραπεία, ειδικά σε τομείς που σχετίζονται με τραύματα του παρελθόντος ή οικογενειακά ζητήματα. Είναι καιρός για συναισθηματική ανάπτυξη και την επούλωση παλιών πληγών.

Ο ρόλος του Κρόνου, του Ουρανού, του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα.

Κρόνος στους Ιχθύς: Σας προκαλεί να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στους στόχους της καριέρας και της ζωής σας. Είναι μια περίοδος πειθαρχίας, δομής και κατανόησης της πραγματικής σας αποστολής.

Ουρανός στον Ταύρο: Συνεχίζει να φέρνει αλλαγές στις φιλίες και τις δεσμεύσεις της κοινότητας, προτρέποντάς σας να αναζητήσετε καινοτομίες και νέες εμπειρίες σε αυτούς τους τομείς.

Ποσειδώνας στους Ιχθύς: Ενισχύει τη διαίσθησή σας και το συναισθηματικό σας βάθος, αλλά θα μπορούσε επίσης να δημιουργήσει σύγχυση στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, αν δεν στηρίζεται στην πραγματικότητα.

Πλούτωνας στον Αιγόκερω μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου, μετά Υδροχόος (με αναδρομή): Υποδεικνύει μια στροφή από τη μεταμόρφωση στη σχέση σας με την εξουσία και την καριέρα, σε μια εστίαση σε ευρύτερες κοινωνικές αλλαγές και συμμετοχή στην κοινότητα.

Το ταξίδι του Χείρωνα και ο Ανάδρομος Άρης

Χείρωνας στον Κριό: Μια στιγμή για να θεραπεύσετε ζητήματα που σχετίζονται με την ταυτότητά σας και τις προσωπικές σας πρωτοβουλίες, ενισχύοντας μια πιο σίγουρη προσέγγιση στη ζωή.

Ανάδρομος Άρης (έναρξη 7 Δεκεμβρίου): Σηματοδοτεί μια περίοδο για ενδοσκόπηση και επανεκτίμηση των πράξεών σας, ιδιαίτερα στην επαγγελματική σας ζωή.

Εκλείψεις και ανάδρομος Ερμής

Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό (25 Μαρτίου): Θα μπορούσε να φέρει προκλήσεις στην ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Ίσως χρειαστεί να εστιάσετε στη δημιουργία αρμονίας μεταξύ των προσωπικών και επαγγελματικών σας ευθυνών.

Έκλειψη Ηλίου στον Κριό (8 Απριλίου): Μια στιγμή για νέα ξεκινήματα στην προσωπική σας ζωή, συμπεριλαμβανομένων των οικιακών και οικογενειακών σας ζητημάτων.

Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύς (18 Σεπτεμβρίου): Προσφέρει βαθιές συναισθηματικές γνώσεις και πνευματικές αποκαλύψεις, προτρέποντάς σας να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο.

Ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό (2 Οκτωβρίου): Θετικές εξελίξεις στην καριέρα ή τη δημόσια εικόνα σας, που προσφέρουν νέες ευκαιρίες ή αναγνώριση.

Ανάδρομες φάσεις του Ερμή: Αυτές οι περίοδοι απαιτούν προσοχή στην επικοινωνία, ιδιαίτερα σε οικογενειακά και οικιακά θέματα. Να είστε προετοιμασμένοι για πιθανές παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις.

Σύνοψη για τον Καρκίνο το 2024

Το ταξίδι για εσάς τους Καρκίνους το 2024 περιλαμβάνει την εξισορρόπηση του συναισθηματικού σας κόσμου με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Είναι μια χρονιά προσωπικής ενδυνάμωσης, πνευματικής ανάπτυξης και εξερεύνησης βαθύτερων συναισθηματικών συνδέσεων. Η υιοθέτηση της αλλαγής, η εξεύρεση ισορροπίας μεταξύ της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής και η εστίαση στη συναισθηματική θεραπεία θα είναι ζωτικής σημασίας για την πλοήγηση αυτής της μεταμορφωτικής χρονιάς. Η έμφυτη διαίσθησή σας και η φροντίδα σας θα είναι τα φώτα που σας καθοδηγούν στο αστρολογικό τοπίο του 2024.

Αισθηματικά από τη Βίρνα Κουτράκου

Μια ιδιαίτερα καλή περίοδος για εσάς (πέραν εκείνων που αναφέρθηκαν) είναι από 4 – 10 Οκτωβρίου που μπορεί να φέρει μία γνωριμία, ή να βελτιώσει την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, καθώς θα προκαλέσει βαθιά συναισθήματα που θα δώσουν δυνατότητες σταθεροποίησης. Καλή περίοδος είναι και η πανσέληνος της 22ης Ιουνίου, καθώς θα αισθάνεστε πολύ γοητευτικοί και ελκυστικοί και θα τραβήξτε νέους ανθρώπους γύρω σας.

Προσοχή χρειάζεται η πανσέληνος της 24ης Απριλίου καθώς μπορεί να κινητοποιήσει μοτίβα εμμονών, χειριστικότητας και ακραίων συμπεριφορών στις σχέσεις σας και να προσελκύσετε αντίστοιχους ανθρώπους που ενώ αρχικά θα σας γοητεύσουν, τελικά θα σας απογοητεύσουν.

Επαγγελματικά από την Ελένη Στρατινάκη

Ο Δίας μέχρι τον Μάιο σας βοηθάει να εξελιχθείτε μέσα από συνεργασίες με συλλόγους, οργανισμούς και μεγάλες εταιρίες, αρκεί να τολμήσετε. Έχετε, γενικότερα μέσα στη χρονιά, απροσδόκητες ευκαιρίες για επενδυτικές και επιχειρηματικές κινήσεις και μπορείτε να εξελιχθείτε. Από τον Μάιο και μετά, ευνοείστε εάν εργάζεστε σε τομέα φροντίδας και υπηρεσίας, σε τομέα που απαιτεί ιδιωτικότητα και κάποια απομόνωση, ενώ φέρνει στο φως τυχόν παρασκηνιακές κινήσεις.

Ο Κρόνος σας πιέζει σε θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, για να σας προετοιμάσει να καταξιωθείτε επαγγελματικά τα επόμενα χρόνια. Επαγγελματικά ταξίδια είναι πιθανά, αλλά θα σας κουράσουν κιόλας. Εμπορικές συνεργασίες με το εξωτερικό σταθεροποιούνται, αλλά χρειάζεται να είστε οργανωμένοι. Είναι διάστημα που βάζετε υποχρεωτικά σε τάξη νομικές υποθέσεις.  

Οι εκλείψεις της χρονιάς Μάρτιο, Απρίλιο και Οκτώβριο σας βάζουν, μέσα από πιέσεις, σε διαδικασία να βρείτε καινούργιους τρόπους προώθησης της δουλειάς σας και να αναθεωρήσετε συμφωνίες. Αλλαγές στο επαγγελματικό περιβάλλον είναι πολύ πιθανές, ακόμη και αλλαγή τόπου εργασίας. Θέματα της οικογενείας θα σας προκαλέσουν να βρείτε καινούριες ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και σπιτιού.  

Εκλείψεις 2024 Από την Αλεξάνδρα Στριγκλή

Ο κυβερνήτης σας, η Σελήνη, άνοιξη και φθινόπωρο φέτος θα εστιάσει και θα σκιάσει τομείς της ζωής σας που αφορούν κυρίως την κινητικότητά σας σε μικρές και μεγάλες αποστάσεις, ταξίδια δηλαδή. Άλλα θα είναι προγραμματισμένα, και άλλα αναγκαία για την επίλυση θεμάτων στενών συγγενών σας ή φίλων. Στις συνεργασίες σας μπορείτε να κυριαρχήσετε και να δώσετε ουσιαστικό στίγμα για την εξέλιξή τους σε μεγάλο βάθος χρόνου. Σχέσεις με τη μητέρα ή τις αδελφές – αν υπάρχουν – γίνονται ιδιαίτερα σημαντικές. Επιμεληθείτε νομικών εκκρεμοτήτων, σπουδών που πρέπει να ολοκληρωθούν πλέον και υποθέσεων που αφορούν το εξωτερικό. Η επιρροή των δύο σεληνιακών εκλείψεων της 25/03 στον Κριό και της 18/09 στους Ιχθύς, σας καλεί να ολοκληρώσετε κύκλους για να μπορέσετε να εξελίξετε τα επόμενα κεφάλαια της ζωής σας. 

Οι ηλιακές εκλείψεις, αφορούν ζητήματα της προσωπικής σας προβολής, της καριέρας σας (08/04 στον Κριό) καθώς και της άμεσης οικογενείας σας και του σπιτιού σας (02/10 στον Ζυγό). Καλείσθε να εξισορροπήσετε νέα ξεκινήματα που θα κάνετε την άνοιξη με τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Η έλξη πραγμάτωσης των στόχων σας έντονη, αλλά ο συντονισμός σας αδύναμος και αυτό ίσως σας φέρει δυσθυμία που ενώ θέλετε, δεν βρίσκετε το κουράγιο να οριοθετήσετε τις απαιτήσεις των άλλων. Αποφύγετε λεκτικές εκτονώσεις και προσηλωθείτε στο όραμά σας.

Αναλυτικά ανα δεκαήμερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (από 21 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου) από τη Βίρνα Κουτράκου

Ο Ιανουάριος θα έχει κάποιους λεκτικούς διαξιφισμούς με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας και η πανσέληνος σας βρίσκει να κάνετε κάποιες οικονομικές υπερβολές. Τον Φεβρουάριο θα έετε ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Και οι δύο αυτοί μήνες θα έχουν πολλές φιλικές επαφές και κοινωνική δράση, ενώ θα σας δυσκολέψει ο τομέας του εξωτερικού, όσοι συνεργάζεστε ή σκέπτεστε να πάτε.

Το Μάρτιο μπορείτε να βάλετε νομικές υποθέσεις σε τάξη, ενώ η σεληνιακή έκλειψη θέτει θέματα σπιτιού και σας ζητάει να ισορροπήσετε ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα. Ο Απρίλιος σας βρίσκει να αναθεωρείτε επαγγελματικές σας επιλογές ενώ προσπαθείτε να σταθεροποιήσετε την καριέρα σας.

Τον Μάιο παρακινείστε να αναπτύξετε κοινωνική δράση ή να κάνετε νέους φίλους ενώ θα χρειαστεί να προωθήσετε κάποια επαγγελματικά σας θέματα. Η Πανσέληνος θέτει θέματα διαπροσωπικών σχέσεων και συνεργασιών. Ο Ιούνιος σας κάνει να αισθάνεστε γοητευτικοί και ελκυστικοί, έχει όμως ταυτόχρονα και έντονη παρασκηνιακή δράση. Όπως και να έχει, αυτούς τους δύο μήνες σας βοηθάει ο “από μηχανής Θεός”.

Ο Ιούλιος σας κινητοποιεί στο θέμα των εσόδων σας, ενώ ο βόρειος δεσμός της Σελήνης μπαίνει στο δικό σας δεκαήμερο και θα έχετε (μέχρι το τέλος του χρόνου) μοιραία γεγονότα και κρίσιμες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε στα θέματα της καριέρας σας. Ο Αύγουστος προβλέπει ταξιδάκια και επαφές, αν και το οικονομικό δεν φεύγει ποτέ από την σκέψη σας.

Ο Σεπτέμβριος θα έχει και εκείνος επαφές και μετακινήσεις, ενώ θα ασχοληθείτε και ιδιαίτερα με το σπίτι και την οικογένεια σας. Θα αισθάνεστε πολύ δυναμικοί, προσέξτε τυχόν αντιπαραθέσεις. Ο Οκτώβριος θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για τη δουλειά και την καθημερινότητά σας.

Ο Νοέμβριος θα σας δραστηριοποιήσει σε θέματα καριέρας, ενώ ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στα οικονομικά σας. Ο Δεκέμβριος σας κάνει να ξανασκεφτείτε κάποιες αποφάσεις σε θέματα δουλειάς που πήρατε πρόσφατα, ενώ θα σας δώσει ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. 

Ειδικά οι γεννημένοι τις τρεις πρώτες μέρες, με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο να περιμένετε μεταμορφωτικές αλλαγές στην ψυχολογία σας.

Καρκίνος (από 1 Ιουλίου έως 10 Ιουλίου) από την Άννα Τσοπαναρίδου

Ο Ποσειδώνας ενέτεινε τις φιλοσοφικές αναζητήσεις σας, οι καλλιτέχνες ευνοηθήκατε πολύ και προσγειωμένοι πιά στην πραγματικότητα, προχωράτε. Ξαφνικές εντάσεις με φιλικές παρέες και αλλαγές στους στόχους και στους κοινωνικούς και πολιτιστικούς συλλόγους που ανήκετε, έβαλαν τις προοπτικές και τους στόχους σας σε μία σειρά. Ασχολείστε με νέα χόμπι και απολαμβάνετε με ηρεμία τις παρέες με τους φίλους. Από το Μάρτιο και για όλη τη χρονιά θα ασχοληθείτε με τις σπουδές σας οι σπουδαστές, με επιμόρφωση και νέες γνώσεις για την εργασία σας οι μεγαλύτεροι και θα οριοθετήσετε τους στόχους σας και τα ταξίδια που απαιτούνται για την πραγματοποίησή τους.

Επέκταση στόχων και κοινωνικοποίηση, συμμετοχή σε επαγγελματικούς συλλόγους και υποστήριξη θα έχετε το Φεβρουάριο και τον Απρίλιο. Ιούλιο έως Σεπτέμβριο θα προσπαθείτε να διαχειριστείτε το άγχος και πιθανώς να πρέπει να λύσετε κάποια θέματα που σας ταλαιπωρούσαν καιρό. Νοέμβριο έως και το τέλος του χρόνου ίσως να ξανασκεφτείτε και να οργανώσετε μία συνεργασία ή ένα ταξίδι που θα σας ευνοήσει στη δουλειά σας.

Δραστηριοποίηση με νέες συνεργασίες θα έχετε τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο θα ασχοληθείτε με επενδύσεις. Δραστηριοποίηση για να επεκταθείτε με το εξωτερικό θα έχετε τον Απρίλιο και επιτυχίες στην καριέρα σας το Μάιο. Ασχολείστε πολύ με ομάδες και συλλόγους τον Ιούνιο. Αύγουστο θα έχετε εσωτερική ένταση και Σεπτέμβριο, Οκτώβριο θα έχετε πάρει τις αποφάσεις σας για το πώς να προχωρήσετε.

Ιανουάριο και Οκτώβριο ίσως κάνετε μία γνωριμία από το χώρο της καθημερινότητας. Ερωτισμός και σχέσεις το Φεβρουάριο,  Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Επαφές με άτομα από το εξωτερικό τον Μάρτιο. Επισημοποίηση σχέσεων και έντονη κοινωνική εικόνα τον Απρίλιο, γνωριμίες από φιλικές παρέες το Μάιο. Πιθανές κρυφές σχέσεις τον Ιούνιο, λάμψη και ομορφιά Ιούνιο και Ιούλιο. Έντονη αυτοπεποίθηση και ταξίδια και διακοπές τον Αύγουστο. Ο Οκτώβριος υπόσχεται έρωτα και δημιουργικότητα.

Επικοινωνιακοί θα είστε το Μάρτιο και ίσως προγραμματίσετε και κάποια ταξίδια. Επαναπροσδιορίσεις στις επαγγελματικές επαφές σας τον Απρίλιο και κοινωνικοποίηση τον Μάιο. Εσωτερικές αναζητήσεις τον Ιούνιο και βγαίνετε δυναμικά προς τα έξω, ασχολείστε με οικονομικά και νέα συμβόλαια τον Ιούλιο. Σεπτέμβριο έχετε επαγγελματικά ταξίδια, τον Οκτώβριο ασχολείστε πολύ με τα παιδιά και την οικογένεια. Το Νοέμβριο η εργασία απορροφά όλη την ενέργειά σας.

Καρκίνος (από 11 Ιουλίου έως 22 Ιουλίου) από την Τζένη Tabary Βλαστάρη

Ήρθε η ώρα που καλείστε να  δείτε αν οι επιλογές που κάνετε με συνεργάτες  ήταν καλές και σωστές. Το ίδιο και αν έχετε έναν έγγαμο βίο ή μια  σχέση συμβίωσης. Με  το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο,  θα δείτε ριζικές αλλαγές  σε οικονομικά σας θέματα. Ίσως όχι άμεσα αλλά μακροπρόθεσμα. Σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να «διορθώσετε» καταστάσεις και ίσως να κερδίσετε αρκετά χρήματα μέσα από καλή  διαχείριση ή και κληρονομικές υποθέσεις. 

Με τον Ποσειδώνα  στον 9ο ηλιακό σας οίκο, θα κάνετε θαλασσινά ταξίδια  κυρίως ίσως και κρουαζιέρες μακρινές. Θα εντρυφήσετε σε θέματα θρησκείας και φιλοσοφίας και γενικότερα πνευματικά ζητήματα. Όμως μπορεί να μην έχετε πάντα  ξεκάθαρη γνώμη ή αποφάσεις. Ο Δίας στον 12ο οίκο σας, θα ενισχύσει την πνευματικότητα σας και θα κάνετε μια εις βάθος αναζήτηση σε θέματα ψυχολογίας. Ικανοί να διακρίνετε τους φίλους από τους εχθρούς, με την διαίσθησή σας, που τώρα γίνεται εντονότερη.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη, τον Ιούνιο και Ιούλιο αντίστοιχα, σας βοηθούν σε θέματα επικοινωνίας, κοντινών διαδρομών αλλά και οικογενειακά ζητήματα. Δημοσιότητα και κοινωνικοποίηση, παρέες και γνωριμίες μέσω φίλων αλλά και συγγενών, διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών σας. Στις αναδρομές του Ερμή, τον Απρίλιο,  κάντε μια ανασκόπηση στα επαγγελματικά σας και πώς αυτά επιδρούν στην εικόνα σας.

Τον Αύγουστο, δώστε προσοχή στα οικονομικά σας και τις πηγές εσόδων σας, όπως και σε εκκρεμότητες που έχετε αμελήσει και τον Νοέμβρη/Δεκέμβρη στην καθημερινότητα και την  υγεία  σας, όσο και στην προσφορά στην εργασία σας. Ο Άρης από τις 20 Αυγούστου έως και τις 4 του Σεπτέμβρη, σας βοηθά σε θέματα επίτευξης στόχων, επαγγελματικά αλλά και ερωτικά!