Αιγόκερως – Ετήσιο

Για εσάς ο Δίας μέσα στο Ζώδιο του Κριού θα φέρει σημαντικές εξελίξεις επί των επαγγελματικών σας θεμάτων, όπως επίσης και αν περιμένετε μια μετακόμιση, επιτέλους αυτή θα μπορέσει να γίνει μέσα στο πρώτο περίπου πεντάμηνο του έτους. Από τις 16 Μαίου και μετά ο Δίας θα μπει στο ζώδιο του ταύρου και θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε κατά πολύ τη διάθεσή σας, όπως και ο Δίας σε αυτή τη θέση. Είναι πολύ ευνοϊκός για εσάς, για θέματα αισθηματικών σχέσεων, αλλά και για θέματα παιδιών.

 Ο Κρόνος μέχρι και τις 8 Μαρτίου θα σας πιέσει πάρα πολύ σε θέματα οικονομικής φύσεως και εκεί πιθανόν να βρεθείτε σε αδιέξοδα. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, ενώ από τις 8 Μαρτίου και μετά μέσα από το Ζώδιο του Ιχθύ ο Κρόνος θα φέρει μια περίοδο ωρίμανσης αλλά Και πολλά ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. 

 Ο Ουρανός μέσα από το ζώδιο του Ταύρου συνεχίζει να φέρνει για τους αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου ξαφνικές εκπλήξεις αλλά και ανατροπές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις που άλλοτε θα σας ικανοποιήσουν και άλλοτε θα δημιουργήσουν περισσότερα μπλεξίματα. Αυτή η επιρροή θα συνεχιστεί μετά τις 29 Μαίου και για τους Αιγόκερους του τρίτου Δεκαημέρου, καθότι ουρανός θα επηρεάζει πια το δικό σας δεκαήμερο από τα τέλη του Μάη και έπειτα.

 Ό Ποσειδώνας θα επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο του Αιγόκερω καθ όλη την χρονιά. Η επιρροη του εχει να κανει με έντονη δημιουργικότητα σε θέματα γραφής αλλά και ευχάριστα ταξίδια που θα αναστατώσουν την καθημερινότητά σας με ευχάριστο τρόπο.

 Ο Πλούτωνας μέχρι την 23η Μαρτίου και από τις 11 Ιουνίου μέχρι το τέλος της χρονιάς θα ευνοήσει τους Αιγόκερους των τελευταίων 4 ημερών στο να μπορέσουν να επιτύχουν στα επαγγελματικά τους όνειρα και να αναγνωριστούν έμμεσα από τους κόπους τους. Από της 23 Μαρτίου μέχρι τις 11 Ιουνίου ο Πλούτωνας θα μπει για λίγο χρονικό διάστημα στο ζώδιο του Υδροχόου και θα ευνοήσει τρομερά την οικονομική κατάσταση των αιγόκερων που είναι γεννημένοι τις πρώτες 3 ημέρες του ζωδίου.  

 Η Ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου είναι μια σημαντική ευκαιρία για τους Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου να επιτύχουν κάτι θαυμαστό στα επαγγελματικά τους, αλλά και να επιτύχουν μια μετακόμιση. Η σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαίου θα επηρεάσει τους αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου και θα φέρει σχέσεις, οι οποίες όμως θα είναι ιδιαίτερα ταραχώδεις. Η ηλιακή έκλειψη στις 14 του Οκτώβρη είναι μια σημαντική ευκαιρία για να μπορέσετε οι αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου να επιτύχετε κάτι υπέροχο και πολύ σημαντικό στα επαγγελματικά σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 28 του Οκτώβρη είναι η κατάλληλη στιγμή για εσάς, για να μπορέσετε να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα και να μπορέσετε να προχωρήσετε σε μια σχέση που θα είναι ιδιαίτερα σημαντική. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω θα επηρεαστούν περισσότερο.

Ετήσιες με Πενθήμερα

Ετήσιες με Δεκαήμερα