Ζυγός – Ετήσιο

Ο Δίας ήδη από την αρχή της χρονιάς θα σας δώσει πάρα πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για νέες σχέσεις, αλλά και για να μπορέσετε να ανανεώσετε τις υπάρχουσες επαφές σας και να περάσετε πάρα πολύ καλά. Από τις 16 Μαίου και έπειτα ο Δίας μέσα από το ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να στηρίξετε τα οικονομικά σας όνειρα αλλά και να πάρετε κάποια χρήματα που περιμένατε καιρό σε μορφή δανείου ή γενικότερα υποστήριξης από τρίτα πρόσωπα που πιθανόν δεν είχαν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν οπως θελανε μέχρι στιγμής. Απο αυτό θα ευνοηθούν  κυρίως οι Ζυγοι του 1ου και του Δευτέρου Δεκαημέρου.. 

 Ο Κρόνος στο Ζώδιο του Υδροχόου μέχρι και τις 8 Μαρτίου σταθεροποιεί τις σχέσεις των Ζυγών του τρίτου δεκαημέρου και Σας δίνει το έναυσμα για να μπορέσετε να δημιουργήσετε με ώριμο και κατασταλαγμένο τρόπο. Ο Κρόνος από τις 8 Μαρτίου και μετά που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ιχθύ, εγκαινιάζει για τους ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου μία περίοδο πίεσης στη δουλειά και απαιτήσεων στην καθημερινότητά σας, οπότε και θα προσέξετε πάρα πολύ για θέματα υπερκόπωσης και γενικά θα πρέπει να κοιτάξετε να μην κουράζετε τον εαυτό σας. Ο Ουρανός μέσα από το ζώδιο του ταύρου συνεχίζει να δημιουργεί ανατροπές στο δεύτερο δεκαήμερο του Ζυγού στα οικονομικά του μέχρι και τις 19 Μαΐου, ενώ από τις 19 Μαίου και μετά ο Ουρανός θα συνεχίσει να προκαλεί αναταραχές σε οικονομικά ζητήματα κυρίως για τους Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου. 

Ο Ποσειδώνας μέσα από το ζώδιο του Ιχθύ συνεχίζει να κουράζει και φέτος στους ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου. Έτσι θα νιώθετε ότι δεν έχετε την ενέργεια και τη δύναμη για να επιτύχετε πράγματα που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Παρόλα αυτά όμως τα καταφέρνετε και στο τέλος της χρονιάς έχετε επιτύχει κάτι πάρα πολύ σημαντικό στην εργασιακή σας ζωή. 

Για τους γεννημένους Ζυγούς των τελευταίων 3 ημερών, ο Πλούτωνας μέχρι τις 23 Μαρτίου και από τις 11 Ιουνίου μέχρι το τέλος της χρονιάς θα βοηθήσει στο να μπορέσετε να επιτύχετε κάτι μεγαλεπήβολο στην επαγγελματική σας ζωή. Από τις 23 τρίτου μέχρι και τις 11 Ιουνίου ο Πλούτωνας θα μπει για λίγο στο ζώδιο του Υδροχόου, δίνοντάς τους Ζυγούς των πρώτων 2 ημερών μίια γεύση επιτυχίας εξουσίας και επίτευξης, η οποία θα συνεχιστεί μετέπειτα το 2024. 

 Η ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου είναι τρομερά σημαντική για τους Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου. Για να κάνουν μια σχέση ζωής και να προχωρήσουν ακόμη και σε γάμο. Η σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαίου θα προκαλέσει αλλεπάλληλα οικονομικά προβλήματα για τους Ζυγούς του δεύτερου δεκαημέρου. Η ηλιακή έκλειψη στις 14 Οκτώβρη είναι επίσης πολύ σημαντική για να μπορέσετε οι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου να κάνετε ένα σημαντικό επαγγελματικό ξεκίνημα. Τέλος, η Σεληνιακή έκλειψη στις 28 Οκτωβρίου δίνει το έναυσμα για τους Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου να τακτοποιήσουν περαιτέρω τα οικονομικά τους θέματα.

Ετήσιες με Πενθήμερα

Ετήσιες με Δεκαήμερα