Καρκίνος – Ετήσιο

Για εσάς φίλοι μου, Καρκίνοι αυτή η χρονιά είναι τρομερά σημαντική και θα σας δώσει μια μεγάλη ευκαιρία για να επιτύχετε θέματα επαγγελματικής φύσεως, ιδιαίτερα μέχρι και τις 16 Μαίου. 

Στις 16 Μαίου και μετά ο Δίας μπαίνοντας στο Ζώδιο του Ταύρου θα σας ευνοήσει περισσότερο κυρίως τους Καρκίνους του πρώτου και του δεύτερου δεκαημέρου σε θέματα αισθηματικά αλλά και στο να μπορέσετε να κοινωνικοποιηθείτε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. 

 Ο Κρόνος μέχρι και τις 7 Μαρτίου σας πιέζει τους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου σε θέματα αισθηματικά, ενώ πιθανόν και οικονομικά να βιώσετε κάποιες ταραχές.

  Στις 8 Μαρτίου και μετά που ο Κρόνος θα μπει στο ζώδιο του Ιχθύ είναι επιτέλους μια περίοδος για εσάς τουλάχιστον τριετής, η οποία θα σας δώσει τη δυνατότητα να επιτύχετε σε σκοπούς και στόχους, να οργανωθείτε, να επιτύχετε πράγματα που αφορούν τις σπουδές σας, να ταξιδέψετε και γενικά να νιώσετε επιτέλους ότι μπορείτε να πατήσετε στα πόδια σας.Για το 2023 αυτή η επιρροή θα είναι πιο σημαντική για τους καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου. 

  Ο Ουρανός μέχρι και τις 29 Μαίου θα βοηθήσει τους Καρκίνους του δεύτερου δεκαημέρου. Να μπορέσετε να βρείτε ανθρώπους που θα σας αγαπάνε, αλλά και να κοινωνικοποιηθείτε με νέους φίλους και γενικότερα με γνωστούς που θα σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα.  Από τις 29 Μαίου και μετά αυτή την εύνοια θα την έχει ο Καρκίνος του τρίτου δεκαημέρου. 

 Ο Ποσειδώνας και φέτος θα πραγματοποιήσει όνειρα για τους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου, δίνοντάς τους σημαντικές προοπτικές για να μπορέσουν να εξελιχθούν αλλά και να μπορέσουν να προχωρήσουν σε θέματα σπουδών που τόσο καιρό περίμεναν. Ο Πλούτωνας μέχρι και τις 23 τρίτου και από τις 11 Ιουνίου μέχρι και το τέλος της χρονιάς θα συνεχίσει να βοηθά τους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου να επιτύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους αλλά και να μπορέσουν να μπούν σε μία σχέση. Το πάθος που όμως μπορεί να εμπεριέχει μέσα της αυτή η σχέση έχει και αυτοκαταστροφικά θέματα. 

 Από τις 23 τρίτου μέχρι και τις 11 Ιουνίου που ο Πλούτωνας  θα μπει για λίγο στο ζώδιο του Υδροχόου, πρόκειται να ευνοηθούν οι Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου σημαντικά σε θέματα οικονομικής φύσεως.

  Η έκλειψη στις 20 Απριλίου θα βοηθήσει τους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου να επιτύχουν σε κάτι που περιμένανε καιρό. Η έκλειψη στις 5 Μαίου θα προκαλέσει ταραχές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλά και στις σχέσεις σας με τα παιδιά, κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο.  

 Η έκλειψη στις 14 Οκτώβρη δίνει επιτέλους τη δυνατότητα στους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου να μπορέσουν να επιτύχουν μια μετακόμιση ή μια σημαντική αναβάθμιση στην εργασία τους. Η έκλειψη 28 Οκτωβρίου δίνει τη δυνατότητα σε αρκετούς από εσάς τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου, να κάνετε μια ιδιαίτερα μοναδική ερωτική σχέση, αλλά και να κοινωνικοποιηθείτε, γνωρίζοντας καινούργιους ανθρώπους.

Ετήσιες με Πενθήμερα

Ετήσιες με Δεκαήμερα