Λέων – Ετήσιο

Ο Δίας ήδη από την αρχή της χρονιάς θα σας χαρίσει πολλά χαμόγελα και θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους σκοπούς και στόχους σας. Είναι μια ευλογημένη χρονιά με νέες προοπτικές για τους περισσότερους από εσάς και ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του Ζωδίου. 

 Μέσα από το Δία μπορείτε να περιμένετε ξαφνικές ευχάριστες στιγμές ταξίδια στο εξωτερικό, επιτυχία σε σπουδές και ανοίγματα γενικότερα στη ζωή σας. 

 Ο Κρόνος από τις 8 Μαρτίου και μετά αποχαιρετά το Ζώδιο του Υδροχόου, κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να βγάλετε από πάνω σας ένα βάρος περίπου 3 ετών. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου. Θα καταλάβετε αμέσως πόσο πολύ θα μπορείτε να αναπνεύσετε, αλλά και πόσο εύκολα θα έρθουν νέες ευκαιρίες στη ζωή σας. Προσοχή όμως γιατί ο χρόνος θα μπει μετέπειτα στο ζώδιο του ιχθύ και γεννημένοι Λέοντες του πρώτου Δεκαημέρου θα πρέπει να δώσουν προσοχή στα οικονομικά τους, Ιδιαίτερα αν αυτά τα οικονομικά σχετίζονται με συμφέροντα τρίτων. 

 Αποφύγετε να κάνετε συνεργασίες με συντρόφους ή με ανθρώπους που είναι πολύ κοντά, σας, καθότι μπορεί να αντιμετωπίσετε οι Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου οικονομικές αποτυχίες.

  Μέχρι και τις 29 Μαίου ο Ουρανός  θα προκαλεί αναταραχές στα επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα του λέοντα του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά από κει και μετά θα μπορείτε επιτέλους να περιμένετε χαλάρωση και πολύ σημαντικές προοπτικές χαράς, επιτυχίας και ανανέωσης. 

 Από τις 29 Μαίου και μετά ο ουρανός θα επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο του Λέοντα, οπότε και είναι η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξετε θέματα δουλειάς, να προχωρήσετε σε ζητήματα καριέρας και να ανανεωθείτε και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζεται για να προχωρήσετε στη ζωή σας. Προσοχή όμως αν δεν κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, θα έρχονται ξαφνικές ανατροπές που δεν θα σας βοηθήσουν καθόλου στο να μπορέσετε να οργανώσετε τη ζωή σας. 

 O Ποσειδώνας καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα ευνοεί το τρίτο δεκαήμερο του Λέοντα στο να μπορέσει να εκφράσει τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες, αλλά και να μπορέσει να επενδύσει τα χρήματά του με εποικοδομητικό τρόπο. Αποφύγετε όμως να πιστέψετε σε φρούδες ελπίδες καθότι δυστυχώς θα απογοητευτείτε οικτρά. 

 Ο Πλούτωνας στη μεγαλύτερη περίοδο της χρονιάς μέχρι την 23η Μαρτίου και από τις 11 Ιουνίου μέχρι το τέλος του χρόνου θα πιέζει τους Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου να επιτύχουν πράγματα στην εργασία τους, κάτι το οποίο τελικά και θα το επιτύχουν. Από τις 23 Μαρτίου, όμως μέχρι και τις 11 Ιουνίου ο πλούτωνας θα μπει για λίγο στο ζώδιο του Υδροχόου και θα φέρει καταιγιστικές αλλαγές στους γεννημένους Λέοντες των πρώτων 2 ημερών, όπου και θα δείτε σημαντικές αλλαγές σε θέματα συνεργασιών και σχέσεων. Οι  ελεύθεροι λέοντες που έχουν γεννηθεί τις πρώτες 2 ημέρες, θα είναι σίγουρο ότι θα γνωρίσουν τότε μια πολύ σημαντική γνωριμία. Ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο που θα τους αλλάξει τη ζωή. 

 Οι εκλείψεις της χρονιάς είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές για εσάς. Η έκλειψη στις 20 Απριλίου θα επηρεάσει το τρίτο δεκαήμερο του Λέοντα στο να μπορέσει να επιτύχει έναν πολυπόθητο στόχο. Η Ηλιακή έκλειψη στις 14 του Οκτώβρη θα βοηθήσει πάρα πολύ τους Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου. Στο να κοινωνικοποιηθούν και να γνωρίσουν νέους ανθρώπους. Η σεληνιακή έκλειψη στις 28 του Οκτώβρη θα σας δώσει τη δυνατότητα στους Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου να βγάλετε χρήματα και να επιτύχετε επαγγελματικά. Η μοναδική έκλειψη που θα προκαλέσει και τις μεγαλύτερες ταραχές και δυσκολίες είναι η έκλειψη στις 5 Μαϊου που θα επηρεάσει πολύ το δεύτερο δεκαήμερο του Λέοντα, οπότε τότε θα περιμένετε ανατροπές και δυσκολίες σε θέματα δουλειάς αλλά και μέσα στο σπίτι σας.

Ετήσιες με Πενθήμερα

Ετήσιες με Δεκαήμερα