Παρθένος – Ετήσιο

Για εσάς η νέα χρονιά είναι πάρα πολύ σημαντική, καθότι θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να βελτιώσετε κατά πολύ την οικονομική σας κατάσταση και να ξεχρεώσετε αρκετά από τα οικονομικά βαρίδια του παρελθόντος. 

Ο Δίας μέσα από το ζώδιο του κριού θα σας δώσει πάρα πολλές και σημαντικές ευκαιρίες μέχρι και τις 16 Μαίου να μπορέσετε να εκπληρώσετε πολλές από τις υποχρεώσεις σας, αλλά και να μπορέσετε να αυξήσετε κατά πολύ την σεξουαλική σας διάθεση.

Από τις 16 Μαΐου και μετά ο Δίας μέσα από το ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει πάρα πολύ στο να μπορέσετε να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν σπουδές, ταξίδια ή και να μπορέσετε τελικά να επιτύχετε έναν σημαντικό στόχο σας. 

 Ο Κρόνος μέχρι και τις 7 Μαρτίου θα δημιουργεί προβλήματα στον εργασιακό σας χώρο και θα προβληματίσει ιδιαίτερα τους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου.  Από τις 8 Μαρτίου και μετά ο Κρόνος μπαίνει στο Ζώδιο του Ιχθύ και οι Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να περιμένουν μια χρονιά από αρκετές δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις, όπως επίσης και ταραχές επί των συνεργασιών σας. Ο Ουρανός θα συνεχίσει μέχρι περίπου και τις 29 Μαίου να πιέζει το δεύτερο δεκαήμερο της Παρθένου να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές για να πετύχει τους στόχους της. Από τις 29 Μαίου και μετά ο Ουρανός θα μπει στο τρίτο δεκαήμερο του Ταύρου, οπότε και θα ευνοήσει τους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου στο να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζονται για να επιτύχουν τους σκοπούς και τους στόχους τους. Ο Ποσειδώνας θα συνεχίσει και φέτος να δημιουργεί ομιχλώδεις καταστάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και προβλήματα επί των συνεργασιών σας, για αυτό και θα πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο κινείστε, καθότι θα έρθουνε αρκετά μπερδέματα και ίσως να υπάρξουν.Ερωτικά Τρίγωνα. 

 Ο Πλούτωνας μέχρι την 23 Μαρτίου και από τις 11 Ιουνίου μέχρι και το τέλος του έτους θα βοηθήσει τους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου στο να μπορέσουν να επιτύχουν πολλά πράγματα σε σχέση με τη δουλειά τους, αλλά και να γίνουν ιδιαίτερα δημιουργικοί, ενώ ευνοείστε και για να φέρεται ένα καινούργιο άτομο, επιτέλους την οικογένεια. Μεταξύ 23ης Μαρτίου και 11 Ιουνίου ο Πλούτωνας θα βρεθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, κάτι το οποίο θα προκαλέσει αναταραχές στην καθημερινότητα των Παρθένων που γεννήθηκαν τις πρώτες 2 ημέρες.

Η έκλειψη στις 20 Απριλίου σας ευνοεί στο να μπορέσετε να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικής φύσεως. Από την άλλη, η έκλειψη στις 5 Μαίου θα προκαλέσει παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Η έκλειψη στις 14/10 είναι μια σημαντική ευκαιρία για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, ενώ η τελευταία έκλειψη της χρονιάς στις 28 του Οκτώβρη είναι μια σημαντική ευκαιρία για να κλείσετε μια σημαντική συμβολαιογραφική πράξη η να κανονίσετε κάποια πράγματα που αφορούν τα οικονομικά σας δεδομένα!

Ετήσιες με Πενθήμερα

Ετήσιες με Δεκαήμερα