Σκορπιός – Ετήσιο

Για εσάς η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Κριού θα είναι ευεργετική για την σεξουαλική σας ζωή, αλλά και θα μπορέσετε να πάρετε επιτέλους λίγο περισσότερο τα πάνω σας σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας, καθότι φαίνεται ότι επιτέλους θα έχετε σημαντικές εργασιακές εξελίξεις. Από τις 16 Μαίου και μετά, όπου ο Δίας θα μπει στο ζώδιο του Ταύρου. Θα έχετε τεράστια εύνοια, ιδιαίτερα οι γεννημένοι σκορπιοί του πρώτου και του δεύτερου δεκαημέρου σε θέματα σχέσεων με νέες επιθυμίες να γίνονται πραγματικότητα, αλλά και τη δυνατότητα στο να προχωρήσετε σε ένα γάμο.

 Ο Κρόνος μέχρι και τις 7 Μαρτίου θα συνεχίζει να ταλαιπωρεί την οικογενειακή κατάσταση και τη δουλειά για τους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου. Από τις 8 Μαρτίου και μετά όμως τα βάσανα τελειώνουν και ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων που θα είναι στο πρώτο δεκαήμερο για όλη τη χρονιά θα βοηθήσει τους Σκορπιούς του ίδιου δεκαημέρου στο να μπορέσουνε να περασουν παρα πολυ καλα με τις σχεσεις τους και να προχωρήσουν σε μία πολύ όμορφη και κατασταλαγμένη ερωτική γνωριμία.  

 Ο Ποσειδώνας καθ όλη τη διάρκεια του έτους θα δώσει τη δυνατότητα στους γεννημένους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου να πετύχουν τα καλλιτεχνικά τους όνειρα αλλά και να μπορέσουν να προχωρήσουν σε θέματα δημιουργικότητας. Θεωρείται μια χρονιά ερωτική, δημιουργική και ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς.

  Ο Ουρανός συνεχίζει να ταλανίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες των Σκορπιών μέχρι περίπου και τις 29 Μαίου του 2023, αλλά από εκεί και μετά θα μπορέσετε οι του δεύτερου δεκαημέρου να χαλαρώσετε. Από τις 29 Μαίου και μετά ο Ουρανός θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες για τους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου, που όμως φαίνεται ότι είναι διαχειρίσιμες, ενώ ο συνδυασμός της παρουσίας του Ποσειδώνα στον πέμπτο σας ηλιακό οίκο φέρνει ερωτικές σχέσεις, οι οποίες δεν θα έχουν όμως σταθερότητα. 

 Ο Πλούτωνας κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυτής θα βοηθήσει τους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου στο να μπορέσουν να κλείσουν σημαντικές οικονομικές συμφωνίες από την αρχή του έτους μέχρι και τις 23 Μαρτίου και από τις 11 Ιουνίου μέχρι και το τέλος της χρονιάς. Από τις 23 Μαρτίου μέχρι και τις 11 Ιουνίου η προσωρινή μετάβαση του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει κάποιες κρίσεις στο σπίτι και στην οικογένεια για τους Σκορπιούς που είναι γεννημένοι τις πρώτες 2 ημέρες του Ζωδίου.

 Η ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου θα τονώσει το θέμα των εργασιακών σχέσεων, αλλά και θα φέρει σημαντικές επιτυχίες στα επαγγελματικά σας, ενώ η σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαίου θα προκαλέσει σημαντικές αναταραχές, προβλήματα και πιθανότητες χωρισμών για τους Σκορπιούς του δεύτερου δεκαημέρου. Η Ηλιακή έκλειψη στις 14 Οκτωβρίου φέρνει ξανά σημαντικές εργασιακές επιτυχίες και έναν αέρα ανανέωσης στην καθημερινότητά σας, ενώ η  σεληνιακή έκλειψη στις 28 του Οκτώβρη δίνει επιτέλους την ευκαιρία για τη δημιουργία μιας καινούργιας σχέσης για τους γεννημένους Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου.

Ετήσιες με Πενθήμερα

Ετήσιες με Δεκαήμερα