Ταύρος – Ετήσιο

Ταύρος 

Ο Δίας αυτή τη χρονιά μέχρι περίπου και τον Απρίλιο θα σας δώσει τη δυνατότητα στο να μπορέσετε να βελτιώσετε τα ψυχολογικά σας θέματα αλλά και να πάρετε μια μεγάλη ανάσα από τις πιέσεις του παρελθόντος. 

Από τις 16 Μαίου και έπειτα ο Δίας θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και θα σας δώσει πάρα πολλές και σημαντικές ευκαιρίες στο να μπορέσετε να ξεπεράσετε προβλήματα, εντάσεις και γενικά να μπορέσετε να χαμογελάσετε ύστερα από περίπου 3 χρόνια δύσκολων, καταστάσεων και ανατροπών. Η αλήθεια είναι ότι φέτος την εύνοια του Δία θα τη γευτείτε αλλα με περιορισμούς

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι γενικά το ζώδιο, ιδιαίτερα από τον Ιούνιο και μετά, δεν θα έχει τη δυνατότητα ανεξαρτήτως της μέρας που γεννηθήκατε, να περάσει πολύ καλά, να έχει νέες προοπτικές και να μπορέσει να πάρει μία πολύ μεγάλη ανάσα. Απλά οι δυνατότητες αυτές για τους γεννημένους μετά τις 5 του Μαΐου, o ίσως να είναι περιορισμένες σε ένα βαθμό λόγω κάποιων δύσκολων πλανητικών συνθηκών που θα συζητήσουμε σε λίγο. Ένα σημαντικό θετικό γεγονός είναι ότι από τις 7 Μαρτίου και μετά ο Κρόνος σταματάει να ταλαιπωρεί τους Ταυρούς των τελευταίων 5 ημερών που είναι γεννημένοι και έχουν ευχάριστες προοπτικές στο να μπορέσουν από δω και στο εξής να δουν τη ζωή τους, να προοδεύει και να εξελίσσεται. 

  Από τις 7 Μαρτίου και μετά ο Κρόνος σας δίνει τη δυνατότητα στο να μπορέσετε να πιστέψετε επιτέλους στον εαυτό σας και να μπορέσετε να κινητοποιηθείτε κάνοντας σοβαρές επιλογές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν στο να βρείτε πραγματικούς φίλους και ανθρώπους που θα σας στηρίξουν. Ειδικά οι ταύροι που είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα δείτε ότι έχετε πολύ μεγάλες προοπτικές σε αυτόν τον τομέα, στο να μπορέσετε δηλαδή να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις και να βρείτε ανθρώπους και συμμάχους που θα σας στηρίξουν στα όνειρά σας.

  Όμως μέχρι και τις 29 Μαίου ο Ουρανός πρόκειται να δημιουργεί ταραχές και Προβλήματα για τους ταύρους του δεύτερου δεκαημέρου. Από εκεί και μετά όμως, θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και θα έχετε πια τη δυνατότητά του να μπορέσετε να ξεκινήσετε πράγματα χωρίς να περιμένετε στη γωνία μόνιμα αναταραχές και εμπόδια. Από τις 29 Μαίου και μετά ο Ουρανός θα βρίσκεται στο τρίτο δεκαήμερο και θα παραμείνει εκεί μέχρι και το τέλος της χρονιάς, προκαλώντας αναταραχές και πιέσεις για τους Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν και ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε σημαντικά προβλήματα. 

 Ο Ποσειδώνας και φέτος θα επηρεάζει τους Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου, δίνοντάς τους έμπνευση και δυνατότητα να μπορέσουν να δείξουν τα ταλέντα τους, αλλά και σημαντικές ευκαιρίες οι οποίες θα σας φέρουν τελικά μπροστά σε μια σημαντική πραγματοποιήση σε σκοπούς και στόχους. Ο Πλούτωνας μέχρι και τις 23 Μαρτίου θα ωθήσει του τρίτου δεκαημέρου τους Ταύρους και από τις 11 Ιουνίου και μετά στο να μπορέσουν να δουλέψουν σκληρά για να πετύχουν τελικά πολλά από τα όνειρα και τους στόχους τους. Προσοχή στους ταύρους των πρώτων ημερών από τις 23 τρίτου μέχρι και τις 11 Ιουνίου, καθώς ο πλούτωνας πρόκειται να φέρει μια πρώτη γεύση αναταραχών και πιέσεων σε θέματα επαγγελματικής φύσεως. Η έκλειψη στις 20 Απριλίου θα σας δώσει τη δυνατότητα στο να ξεκαθαρίσετε ποιοι είναι γύρω σας οι φίλοι σας και οι εχθροί, ενώ η έκλειψη στις 5 Μαίου είναι και η πιο δύσκολη και θα προκαλέσει σημαντικές αναταραχές στις διαπροσωπικές σχέσεις ιδιαίτερα για τους γεννημένους Ταύρους του δεύτερου δεκαημέρου. Οι εκλείψεις του φθινοπώρου είναι πιο μαλακές για εσάς με την ηλιακή έκλειψη στις 14 Οκτωβρίου να σας φέρνει σημαντικές εργασιακές ευκαιρίες, ενώ η σεληνιακή έκλειψη στις 28 Οκτωβρίου θα σας δώσει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια σχέση ζωής η οποία θα σας δώσει πάρα πολλά χαμόγελα. 

Ετήσιες με πενθήμερα

Ετήσιες με Δεκαήμερα