Τοξότης – Ετήσιο

Ο Δίας μέσα από το ζώδιο του Κριού θα σας δώσει πάρα πολλές ευκαιρίες στο να μπορέσετε να κερδίσετε στον έρωτα, αλλά και να περάσετε ιδανικές στιγμές. Ταυτόχρονα πάρα πολύ μεγάλη θα είναι και η δημιουργικότητα σας, η οποία φαίνεται να σας βοηθάει να μπορείτε να κερδίσετε και στον επαγγελματικό στίβο αυτό που σας αξίζει, Αυτό γιατί θα μπει μετέπειτα στις 16 Μαίου ο Δίας στον Ταύρο μέσα στον χώρο των εργασιακών σας ζητημάτων.

 Ο Κρόνος μέχρι και τις 8 Μαρτίου θα βοηθήσει τους Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου να βάλουν μια σειρά στις γνωριμίες και στις σχέσεις τους, ενώ από τις 8 Μαρτίου και μετά ο Κρόνος θα επηρεάσει τους Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου και θα προκαλέσει προβλήματα και δυσκολίες μέσα στο σπίτι, μετακομίσεις και αλλαγές στη δουλειά καθ όλη τη διάρκεια του έτους. 

 Ο Ουρανός μέχρι και τις 19 Μαίου θα φέρει αναταραχές και προβλήματα στην εργασία του Τοξότη του τρίτου δεκαημέρου, ενώ από τις 19 Μαίου και μετά αυτές οι αναταραχές θα μεταφερθούν στο τρίτο δεκαήμερο του Τοξότη, στο οποίο θα πρέπει να περιμένει σημαντικές εργασιακές αλλαγές.

 Ο Ποσειδώνας μέσα από το ζώδιο του Ιχθύ θα επηρεάσει τους τοξότες του τρίτου δεκαημέρου για μια ακόμη χρονιά, φέρνοντας μπερδέματα και δυσκολίες μέσα στο σπίτι, αλλά και μπερδέματα μέσα στη δουλειά. Οι καλλιτέχνες όμως, θα έχετε μια σημαντική ευκαιρία να εκφράσετε το ταλέντο σας και να μπορέσετε να αναγνωριστείτε.

 Ο Πλούτωνας μέχρι τις 23/3 και από τις 11 Ιουνίου μέχρι το τέλος της χρονιάς θα σας δώσει τη δυνατότητα στο να μπορέσετε να βελτιώσετε κατά πολύ την οικονομική σας κατάσταση ιδιαίτερα οι τοξότες του τρίτου δεκαημέρου. Από την 23η Μαρτίου μέχρι και τις 11 Ιουνίου ο Πλούτωνας θα μπει για λίγο στο ζώδιο του Υδροχόου και θα ευνοήσει τους Τοξότες των πρώτων 2 ημερών στο να επιτύχουν σημαντικές συμφωνίες και να βγάλουν χρήματα από πηγές που δεν το περίμεναν. 

 Η έκλειψη στις 20 Απριλίου θα δώσει μια σημαντική ερωτική ευκαιρία για τους Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, με μια σχέση που έρχεται γεμάτη πάθος και ερωτισμό. Η έκλειψη στις 5 Μαίου θα προκαλέσει εργασιακά προβλήματα και δυσκολίες για τους Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου. Η έκλειψη στις 14 Οκτωβρίου είναι μία ακόμη ευκαιρία για τους Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου να κάνουν μια παθιασμένη ερωτική σχέση. Τέλος, η έκλειψη στις 28 του Οκτώβρη είναι μια σημαντική ευκαιρία για τους τοξότες του πρώτου δεκαημέρου να τακτοποιήσουν θέματα εργασιακής φύσεως και να νιώσουν καλύτερα στην καθημερινότητά τους.

Προβλέψεις με Πενθήμερα

Ετήσιες με δεκαήμερα