Υδροχόος – Ετήσιο

Ο Δίας ήδη από το ξεκίνημα της χρονιάς, μέσα από το ζώδιο του Κριού, θα σας ευνοήσει μέχρι και τις 15 Μαίου στο να μπορέσετε να κοινωνικοποιηθείτε, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να κλείσετε σημαντικές συνεργασίες αλλά και να υπογράψετε συμβόλαια που θα σας προσφέρουν μια οικονομική άνεση.

 Από τις 16 Μαίου και μετά θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να βελτιώσετε κατά πολύ την κατάσταση μέσα στο σπίτι σας, όπως και να μπορέσετε να επιτύχετε θέματα στη δουλειά σας ή και να μετακομίσετε. Οι γεννημένοι στο πρώτο και στο δεύτερο δεκαήμερο του Υδροχόου θα έχετε και την μεγαλύτερη εύνοια σε αυτά τα θέματα.

 Ο Ουρανός μέσα από το ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει το δεύτερο δεκαήμερο μέχρι και τις 29 Μαίου και θα σας φέρει κάποιες ανατροπές και αναταραχές μέσα στη ζωή σας και στη δουλειά σας. Όμως από τις 29 Μαίου και μετά θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Από τις 29 Μαίου όμως και έπειτα το τρίτο δεκαήμερο του Υδροχόου, θα βρεθεί μπροστά σε σημαντικές εξελίξεις και ξαφνικές αλλαγές που προφανώς και θα σας βρούν σε ένα βαθμό απροειδοποίητα, οπότε και χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή στις κινήσεις σας. επαγγελματικές και μη.

 Ο Κρόνος σταματάει να ταλαιπωρεί το ζώδιό σας στις 7 Μαρτίου, αλλά μέχρι τότε το τρίτο δεκαήμερο του Υδροχόου θα βιώσει συνεχείς πιέσεις και άγχη μέσα στις σχέσεις του, αλλά και στις επαγγελματικές του επαφές. Από τις 7 Μαρτίου και μετά ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ιχθύ, μια θέση που θα προβληματίσει αρκετά τα οικονομικά σας και θα σας φέρει προβλήματα στην καθημερινότητά σας κυρίως για τους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου. 

 Ο Ποσειδώνας συνεχίζει και φέτος να επηρεάζει τα οικονομικά του τρίτου δεκαημέρου του Υδροχόου, φέρνοντας προβλήματα και δυσκολίες σε θέματα που αφορούν την οικονομική σας κατάσταση, ενώ θα πρέπει να προσέξετε καταστάσεις εξαπατησης. Ο Πλούτωνας από την αρχή της χρονιάς μέχρι και της 23 Μαρτίου και από τις 11 Ιουνίου μέχρι το τέλος της χρονιάς θα βοηθήσει κυρίως τους Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου να πάρουν σημαντικές αποφάσεις ζωής αλλά και να λύσουν πολλά υπαρξιακά τους θέματα. Από τις 23 Μαρτίου όμως και μέχρι τις 11 Ιουνίου ο πλούτωνας θα μπει για ελάχιστο χρονικό διάστημα. στο Ζώδιο του Υδροχόου, που σημαίνει ότι θα επηρεάσει εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες 3 ημέρες του ζωδίου σας και μέσα από την παρουσία του θα έχετε μια σημαντική δυναμική για να αλλάξετε τη ζωή σας αλλά και να μπορέσετε να επιτύχετε πολλά σχέδια και όνειρα που έχετε στο μυαλό σας. 

 Η έκλειψη στις 20 Απριλίου σας προσφέρει τους Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου, μια σημαντική ευκαιρία για να κοινωνικοποιηθείτε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Η έκλειψη στις 5 Μαίου θα προκαλέσει τα τελευταία προβλήματα σε θέματα δουλειάς και σπιτιού για τους Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου. Η έκλειψη στις 14 Οκτωβρίου είναι μια σημαντική ευκαιρία για να επιτύχετε σε θέματα σπουδών και ταξιδιών ιδιαίτερα οι γεννημένοι Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου. Τέλος, η έκλειψη στις 28 του Οκτώβρη είναι μια σημαντική ευκαιρία για τους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου να επιτύχουν κάτι σημαντικό επαγγελματικά.

Ετήσιες με Πενθήμερα

Ετήσιες Με Δεκαήμερα