Αιγόκερως – Μηνιαίο

Συναρπαστικές οικονομικές ευκαιρίες για αυτό το μήνα θα έχει το πρώτο δεκαήμερο του Αιγόκερω. Θα δουλέψει σκληρά για να μπορέσει να τις εκμεταλλευτεί και να βγει επιτέλους από τα οικονομικά αδιέξοδα των τελευταίων μηνών. Το πρώτο δεκαήμερο των Αιγόκερων Θα μπορέσει να χτίσει σημαντικές συνεργασίες, οι οποίες θα οδηγήσουν σε μια επαγγελματική πραγμάτωση μέσα στους επόμενους μήνες. Η περίοδος αυτή είναι η κατάλληλη για να μπορέσετε να θεμελιώσετε καινούργιες επαγγελματικές επαφές αλλά και να δημιουργήσετε από δω και στο εξής έναν αέρα επαγγελματικής επιτυχίας και αναγνώρισης και ειδικά προς το τέλος του μήνα θα μπορέσετε να καθιερωθείτε για τις επαγγελματικές σας κινήσεις και να µπορέσετε να αναγνωριστείτε για το ταλέντο σας και την δυναμική σας.

Για το δεύτερο δεκαήμερο ο μήνας είναι ερωτικός. Αυτός ο μήνας ξεκινάει με ευκαιρίες για να μπορέσετε να κάνετε μια σχέση. Αυτή την περίοδο επίσης ευνοούνται και επανασυνδέσεις, οπότε αν θέλετε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια επαφή του παρελθόντος, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, οι οποίες σας βοηθάνε στο να μπορέσετε να δημιουργήσετε μία ιδιαίτερα σταθερή σχέση.

 Προς το τέλος του μήνα θα πρέπει να δώσετε λίγο περισσότερο προσοχή σε ανθρώπους που εμπιστεύεστε καθ ότι κάποιες από τις σχέσεις σας μπορεί να έχουν προβλήματα και μυστικά τους να διαρρεύσουν σε ανθρώπους που δεν θα θέλατε.

 Για τους 3ου δεκαημέρου  αυτός ο μήνας ξεκινάει με πολλές σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες, οπότε και θα πρέπει να κυνηγήσετε τώρα να βρείτε επενδυτές και ανθρώπους που θα πιστέψουν στο όραμά σας και στο έργο σας για να μπορέσετε να προχωρήσετε περαιτέρω στη ζωή σας. Όσοι δουλεύετε ως υπάλληλοι επίσης θα μπορείτε να περιμένετε σημαντικές επαγγελματικές εξελίξεις.

 Επί των ερωτικών σας θεμάτων είναι μια περίοδος όπου θα έχετε παθιασμένες σχέσεις, οι οποίες όμως μπορεί να έχουν έντονα αυτοκαταστροφικό χαρακτήρα, ενώ ακραίες εξάρσεις από ζήλια και από άλλα αρνητικά συναισθήματα μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν.

Δείτε το video