Δίδυμοι – Μηνιαίο

Ο μήνας ξεκινάει με σημαντικές ευκαιρίες για να μπορέσει να ταξιδέψετε, αλλά και να βελτιώσετε τα πράγματα στις σπουδές σας ή να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε προβλήματα του παρελθόντος. Ο Άρης μέχρι και τις 12 Ιανουαρίου θα προκαλεί προβλήματα, εντάσεις και πιέσεις, αλλά από εκεί και μετά η ορθόδρομη του θα σας απελευθερώσει και θα μπορείτε να περιμένετε μια καλύτερη καθημερινότητα, μακριά από νεύρα και εντάσεις. Περίοδος ιδιαίτερα ερωτική που θα σας βοηθήσει να κάνετε νέες σχέσεις κυρίως από τις 5 Ιανουαρίου μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου. 

 Προς το τέλος του μήνα γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί και λαμβάνετε την αγάπη του κόσμου.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να περιμένει μια σημαντική ψυχολογική απελευθέρωση και επιτέλους την αποκάλυψη μυστικών που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε το τι συμβαίνει με μια κατάσταση που σας προβλημάτιζε αρκετό καιρό. Στις 15 Ιανουαρίου μπορεί να νιώσετε λίγο αποξενωμένοι από αγαπημένα πρόσωπα, αλλά στη συνέχεια θα μπορέσετε να καταλάβετε ακριβώς τι συμβαίνει με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, οι οποίες τον τελευταίο καιρό είχαν μπερδευτεί αρκετά. Στο τέλος του μήνα παίρνετε μια σημαντική οικονομική βοήθεια, η οποία θα σας λύσει τα χέρια ως προς τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μπροστά του σημαντικές ευκαιρίες στο να λάβει χρήματα και υποστήριξη από ανθρώπους που περίμενε καιρό.  Στις 13 Ιανουαρίου θα μπορέσετε να εκφράσετε καλύτερα τα θέλω σας στον επαγγελματικό τομέα και θα έχετε την αναγνώριση την οποία χρειάζεστε. Στο τέλος του μήνα θα πρέπει να προσέξετε μήπως έχετε χάσει την πίστη στον εαυτό σας και έχετε κουραστεί με αποτέλεσμα να αφήσετε πολλές υποχρεώσεις πίσω.

Δείτε το video