Ζυγός – Μηνιαίο

Ιδιαίτερος ερωτισμός, ευχάριστη διάθεση, παιχνίδι, διασκέδαση, ικανοποίηση σε πολλαπλά επίπεδα θα είναι οι χαρακτηριστικές λέξεις για τους Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου. Ο μήνας ξεκινά ιδιαίτερα ευχάριστα με τη δυνατότητα δημιουργίας νέων σχέσεων αλλά και ανανέωσης σχέσεων που έχουν κουραστεί λόγω της μακροημέρευσης τους. Ταυτόχρονα οικονομικά, νιώθετε ότι υπάρχουν επιτέλους σημαντικές ευκαιρίες για να μπορέσετε να προχωρήσετε στη ζωή σας, σε σχέδια που εδώ και καιρό είχαν μπλοκάρει. Ιδιαίτερα σημαντικό και το τέλος του μήνα, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα, πέρα από νέες σχέσεις και επιθυμίες που γίνονται πραγματικότητα και μια σημαντική εργασιακή ευκαιρία.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να περιμένει μια σημαντική οικονομική βοήθεια στην αρχή του μήνα, η οποία θα σας βοηθήσει να ξελασπωσετε απο οικονομικά αδιέξοδα. Στη συνέχεια θα πρέπει να προσέξετε αυτή τη μικρή οικονομική βοήθεια που θα λάβετε να μην την καταναλώσετε άδικα κοντά στις 15 Ιανουαρίου που θα εμφανιστούν κάποια έξοδα και θα πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι να πρέπει να ξαναδώσετε χρήματα. Τα οικονομικά σας τέλος, σταθεροποιούνται στο τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, όπου και υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης αλλά και επιτυχίας μέσα από νέες συνεργασίες, όπως επίσης και βελτίωσης των οικονομικών σας απολαβών λόγω αυξήσεων των πωλήσεών σας ή λόγω αύξησης από τον εργοδότη σας.

Το τρίτο 10 ήμερο ξεκινά με σημαντική δυναμική στο να μπορέσει να επιτύχει πράγματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά του. Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε στο να κάνετε μια μετακόμιση, να μπορέσετε να αγοράσετε ένα σπίτι είναι ο κατάλληλος μήνας για να το κάνετε αυτό και θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για να μπορέσετε να πετύχετε πράγματα που έχουν να κάνουν με την εργασία σας, ενώ θα πρέπει να προσέξετε κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, καθότι στις 23 Ιανουαρίου μπορεί να υπάρξει μια σημαντική αποστασιοποίηση από αγαπημένο πρόσωπο και δυστυχώς η ζημιά θα χρειαστεί πολύ χρόνος για να μπορέσει να διορθωθεί.

Δείτε το video