Κριός – Μηνιαίο

Κριός.

Του πρώτου δεκαήμερου από την αρχή του μήνα θα αρχίζετε να νιώθετε ιδιαίτερα ανανεωμένοι, ενώ το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στις 4/1  θα σας δώσει σημαντικές ευκαιρίες και δυνατότητες να βρείτε κόσμο και να περάσετε πάρα πολύ καλά, είτε να δημιουργήσετε μια σχέση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στις 9/1 το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και στον Άρη σας δίνει επίσης περαιτέρω ευκαιρίες για να μπορέσετε να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Η ορθόδρομη του Άρη στις 12/01/2023 είναι ίσως μια μοναδική ευκαιρία να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με συγγενείς σας. Την ίδια στιγμή η ορθοδρόμηση του Ερμή στις 18 Ιανουαρίου είναι μια ευκαιρία να μπορέσετε επιτέλους να ξεπεράσετε επαγγελματικά εμπόδια.

Στο τέλος του μήνα θα έχετε συναρπαστικές ευκαιρίες να μπορέσετε να επεκταθείτε οικονομικά, αλλά και να μπορέσετε να λάβετε την αγάπη που θα θέλατε.

 Το δεύτερο δεκαήμερο επιλύει προβλήματα οικονομικής φύσεως και νιώθει επιτέλους ότι μπορεί να ξεπεράσει σημαντικά προβλήματα στη δουλειά του, ιδιαίτερα από τις 5 μέχρι τις 10 Ιανουαρίου. Στις οικονομικές επιλογές κοντά στις 15 Ιανουαρίου προσοχη, γιατιι μια υπεραισιοδοξία για τη μικρή βελτίωση που υπήρξε μπορει να οδηγησει σε υπερβολες και τελικά να δημιουργήσετε πάλι προβλήματα. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στις 30/1, θεωρείται μια μοναδική ευκαιρία για να μπορέσετε να δώσετε λύσεις ξανά επί οικονομικών προβλημάτων.

 Το τρίτο δεκαήμερο του Κριού θα έχει ήδη από την αρχή της χρονιάς σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά και ξαφνικά πάθη μέσα στη δουλειά, τα οποία όμως μπορεί και να οδηγήσουν σε μπερδέματα.

Στις 13 Ιανουαρίου θα έχετε μια σημαντική ευκαιρία να μπορέσετε να ξεπεράσετε κάποιους φόβους και ανασφάλειες σας, ενώ προς το τέλος πια του μήνα θα πρέπει να προσέξετε μην αποστασιοποιηθείτε από αγαπημένα πρόσωπα λόγω πραγμάτων που θα ειπωθούν, αλλά δεν θα τα εννοείτε.

Δείτε το video