Λέων – Μηνιαίο

Το πρώτο δεκαήμερο θα περάσει υπέροχα στην αρχή της χρονιάς, με νέες ερωτικές σχέσεις, σημαντική κοινωνικοποίηση και γενικότερα μια μεγάλη ικανοποίηση από την καθημερινότητά σας. Θεωρείται ένας μήνας ιδιαίτερα ερωτικός και κοινωνικός.Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα μπορέσετε να επιτύχετε και κάποιες σημαντικές οικονομικές συμφωνίες. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι ιδιαίτερα θετικό για να μπορέσετε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να κάνετε σχέσεις ιδιαίτερα παθιασμένες αλλά και να πάρετε και μια σημαντική οικονομική βοήθεια από άτομα που περιμένατε καιρό.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να περιμένει μία σημαντική επαγγελματική εξέλιξη που θα  το ξεμπλοκάρει από ένα μακροπρόθεσμο πρόβλημα. Προσοχή, χρειάζεται όμως στις 15 Ιανουαρίου, καθότι θα περάσετε από σημαντικές κρίσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ κάποια από τα επαγγελματικά σας σχέδια θα έχουν μια ιδιαίτερη αστάθεια και τάση ακύρωσης. Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα σταθεροποιείται λίγο η κατάσταση και έχετε τη δυνατότητα να περιμένετε τη σταδιακή αποκλιμάκωση εντάσεων που δημιουργήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα.

Το τρίτο δεκαήμερο θα μπορέσει ήδη από την αρχή της χρονιάς να περιμένει μια σημαντική εργασιακή εξέλιξη που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Στις 13 Ιανουαρίου θα μπορέσετε να λάβετε χρήματα από κάπου περιμένετε καιρό, ενώ κατά το τέλος πια του μήνα θα πρέπει να προσέξετε μήπως υπάρξουν κρίσεις επί των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Για αυτή την κρίση είναι η σύνοδος Αφροδίτη με τον Κρόνο που υποδηλώνει ότι υπάρχουν πράγματα στη σχέση σας που δεν έχετε  μιλήσει καιρο και πιθανόν εκεί κοντά να εκραγείτε και αυτό να γίνει με έναν άκομψο τρόπο και να δημιουργηθούν αλλεπάλληλες ταραχές στην καθημερινότητά σας.

Δείτε το video