Παρθένος – Μηνιαίο

Ο μήνας ξεκινά ιδιαίτερα βοηθητικα για να μπορέσετε να λύσετε προβλήματα επί της καθημερινότητάς σας, αλλά και θα πάρετε μια ευχάριστη είδηση για τα εργασιακά σας θέματα. Θεωρείται ένας μήνας ιδιαίτερα απολαυστικός, καθότι στο σύνολό του θα νιώσετε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί και παραγωγικοί και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε αρκετά από τα εμπόδια του παρελθόντος. Μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία θα παρουσιαστεί στις 9 Ιανουαρίου, η οποία θα σας λύσει τα χέρια για το μέλλον, ενώ και στο τρίτο δεκαήμερο πια του μήνα θα πρέπει να περιμένετε όχι μόνο επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά και τον έρωτα να σας χτυπάει την πόρτα με την παρουσία της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Ιχθύ από τις 27 Ιανουαρίου και μετά.

To δεύτερο δεκαήμερο θα έχει σημαντικές εξελίξεις επί των σπουδών του. Πέρα όμως από τις σπουδές είναι και μια υπέροχη στιγμή για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά ή και να λύσετε ζητήματα τα οποία έχουν να κάνουν με την οικογένειά σας. Προσοχή να δώσετε στις 15 Ιανουαρίου γιατί μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στην καθημερινότητά σας και κρίσεις λόγω του ότι δεν θα μπορείτε να συνεννοηθείτε με κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι πιο ευχάριστο και σας δίνει τη δυνατότητα να περιμένετε τη σταδιακή αποκλιμάκωση στην καθημερινότητά σας, αλλά και θα μπορέσετε να γνωρίσετε κάποια πρόσωπα τα οποία θα έχουν ένα ιδιαίτερο ερωτικό ενδιαφέρον.

Το τρίτο 10 ήμερο ξεκινά με έντονες παθιασμένες στιγμές και ευκαιρίες για μια σχέση η οποία θα σας μείνει αξέχαστη. Θεωρείται μια περίοδος προσωπικής ανανέωσης αλλά και έντονης δημιουργικότητας. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαημέρου του μήνα, θα μπορέσετε να γνωρίσετε έναν πολύ ενδιαφέροντα άνθρωπο, ο οποίος θα σας συναρπάσει και δεν είναι απαραίτητα κάτι το ερωτικό, αλλά μια παρουσία η οποία μπορεί να παίξει στο μέλλον σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Στις τελευταίες μέρες του μήνα θα πρέπει να προσέξετε αρκετά ζητήματα υπερκόπωσης, οπότε και φροντίστε να ξεκουράζεστε, καθότι θα έχετε μια ιδιαίτερη πιεστική καθημερινότητα.

Δείτε το video