Σκορπιός – Μηνιαίο

Οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο θα έχετε σημαντικές επαγγελματικές εξελίξεις ήδη από την αρχή του μήνα, αλλά ταυτόχρονα θα λάβετε και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις οι οποίες θα σας κάνουν να χαρείτε ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας και οικονομικά σας θέματα. Οι πρώτες 10 ημέρες του μήνα θα είναι και οι πιο ευχάριστες για εσάς με τρομερές εξελίξεις επί θεμάτων που αφορούν τα οικονομικά σας, όπως επίσης και μία σημαντική επαγγελματική εξέλιξη, την οποία περιμένετε καιρό. Ταυτόχρονα η υγείας σας θα αρχίσει να βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο, ενώ και η διάθεσή σας θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη. Στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα έχετε και ιδιαίτερα σημαντικές ευκαιρίες για να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις, ενώ επιλύονται κάποια σημαντικά οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους.

 Το δεύτερο δεκαήμερο θα μπορέσει να πάρει μια σημαντική ανάσα κατά τις πρώτες 10 ημέρες του μήνα, με κάποιες ευχάριστες εξελίξεις όσον αφορά τα οικονομικά του θέματα. 

 Προσοχή, θα πρέπει να δώσετε όμως κοντά στις 15 Ιανουαρίου, καθότι θα υπάρξουν αναταραχές επί των διαπροσωπικών σχέσεων και κάποιες εντάσεις με το ταίρι σας, ενώ και οι συνεργασίες σας θα είναι ιδιαίτερα τεταμένες. Στο τέλος του μήνα τα πράγματα ισορροπούν και νιώθετε επιτέλους λίγο καλύτερα.

Το τρίτο δεκαήμερο του σκορπιού θα έχει και τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια, όπως επίσης και θα ευνοηθείτε αρκετά για να μπορέσετε να πάτε ένα ταξιδάκι το οποίο θα σας κάνει να περάσετε υπέροχα.

 Στις 13 Ιανουαρίου θα υπάρξει μια σημαντική ευκαιρία για να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο, οπότε και θα κάνει την ερωτική σας ζωή πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με κρίσεις μέσα στο σπίτι και στη δουλειά, καθότι η σύνοδος Αφροδίτη με Κρόνο θα προκαλέσει σημαντικές αναταράξεις και αρκετές πιεστικές καταστάσεις.

Δείτε το video