Τοξότης – Μηνιαίο

 Για το 1ο δεκαήμερο του Τοξότη ξεκινάει ο μήνας με έναν σημαντικό αέρα ανανέωσης και επιτυχίας, καθότι νιώθετε ιδιαίτερα δημιουργικοί και είσαστε στο επίκεντρο φίλων και προσώπων που σας αγαπούν και αυτό θα σας κάνει να περάσετε καταπληκτικά. Ένα ταξιδάκι επίσης, θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα σας κάνει να ξεπεράσετε πολλές από τις καθημερινές σκοτούρες. Η έντονη πίεση που νιώθετε από τον Άρη όλο αυτό το χρονικό διάστημα δείχνει να σταματάει στις 12 Ιανουαρίου, οπότε από κει και μετά βιώνετε την αποκλιμάκωση εντάσεων και πιέσεων της καθημερινότητας. Στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα θα υπάρξουν και σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες, αλλά και μια ευκαιρία για να μπορέσετε να συνεργαστείτε με ένα πρόσωπο με αρκετή δύναμη.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει σημαντικές ευκαιρίες στο να μπορέσει να τακτοποιήσει τα εργασιακά ζητήματα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου του μήνα. Είναι μια πολύ ευχάριστη στιγμή για εσάς, καθότι θα μπορέσετε να λάβετε τη σημασία που θέλετε από τους υφισταμένους σας, όπως επίσης και την αναγνώριση που θέλατε από τους προϊσταμένους σας. Στις 15 Ιανουαρίου προσοχή γιατί μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία, στην καθημερινότητα σας και το εποικοδομητικό κλίμα του πρώτου δεκαημέρου να εξαφανιστεί λόγω βιασύνης κυρίως όμως στο σπίτι μέσα. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο με θετικές εξελίξεις επί των ερωτικών σας, αλλά και σημαντικές οικονομικές συναλλαγές.

Οι τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, έχετε τώρα τη δυνατότητα να επιλύσετε θέματα και προβλήματα που σας ταλάνιζαν καιρό. Ήδη από το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα λάβετε μια σημαντική οικονομική στήριξη, ενώ την ίδια στιγμή ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σας και είσαστε έτοιμοι για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε νέα ευχάριστα επαγγελματικά βήματα. 

 Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα ίσως υπάρξει και μια ξαφνική ερωτική περιπέτεια, η οποία μπορεί να μην έχει μακροπρόθεσμο χαρακτήρα, αλλά θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα. Στις 23 Ιανουαρίου θα πρέπει να προσέξετε τυχόν παρεξηγήσεις και διαπληκτισμούς με αγαπημένα πρόσωπα που θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Δείτε το video