Θυσία και λύτρωση: Έχεις και εσύ ένα απο τους 5 απλανείς της Ανδρομέδας που σε οδηγεί σε οικογενειακό τραύμα;

Οι απλανείς αστέρες είναι σημαντικά αστέρια που διαμορφώνουν στο νυχτερινό ουρανό τους Αστερισμούς. Μερικοί απο αυτούς οδηγούν σε τεράστιες θεματικές επιρροές στη ζωή του κόσμου. Για παράδειγμα οι απλανείς της Ανδρομέδας σχετίζονται με τη Θυσία και τη λύτρωση!

Η Ανδρομέδα ήταν κόρη της Βασίλισσας Κασσιόπης και του Βασιλιά Κηφέα της Αιθιοπίας. Η Κασσιόπη διέπραξε ύβριν απέναντι στους θεούς γιατί ανέφερε οτι ήταν πιο όμορφες αυτή και η Κασσιόπη απο της Νηρείδες , τις νύμφες της Μεσογείου θάλασσας.  Ο πατέρας τους και θεός της Θάλασσας Ποσειδώνας έστειλε τεράστια κύματα στο βασίλειο για να το πνίξουν και το τέρος εν ονόματι Κήτος για να καταστρέψει τη πόλη. 

 Το μαντείο ανέφερε στον Κηφέα οτι για να σώσει τη πόλη του χρειάζεται να θυσιάσει την κόρη του στο Κήτος.
Ευτυχώς ο Περσέας που με το σπαθί του είχε σκοτώσει την Μέδουσα καταφέρνει και σκοτώνει το Κήτος και παντρεύεται την Ανδρομέδα όπου και κάνουν μαζί και εφτά παιδιά. 

 Ο μύθος της Ανδρομέδας είναι πολύ σημαντικός και τα αστέρια του αστερισμού της Ανδρομέδας έχουν την ίδια ακριβώς δυναμική. Άνθρωποι που δε φταίνε σε τίποτα βρίσκονται κάτω από δυσβάσταχτη τιμωρία και ταλαιπωρία από τα λάθη των γονιών τους. 

 Ο μύθος της Ανδρομέδας μιλάει για το οικογενειακό τραύμα και πως τα λάθη της προηγούμενης γενιάς μπορούν να μας στοιχειώσουν.
Το θετικό στο μύθο είναι όμως οτι στο τέλος κάποιος σώζει την Ανδρομέδα οπότε έτσι και όσοι έχετε τους απλανείς αστέρες της Ανδρομέδας στο τέλος μπορείτε να περιμένετε τη σωτηρία. 

Σύμφωνα βέβαια με την θεωρία των οικογενειακών συστημάτων μπορείτε να βρείτε οτι όχι μόνο εσείς αλλά και άλλα μέλη της οικογένειας σας θα έχουν παρεμφερής απλανείς αστέρες όπως οι απλανείς της Ανδρομέδας γιατί συνήθως μία οικογένεια φέρει μέσα της ένα πρόβλημα το οποίο κληρονομείτε στην επόμενη γενιά. Αυτό μπορεί να σημαίνει ένα γενεαλογικό τραύμα που μπορεί να ταλαιπωρεί ένα σπίτι και αυτός που έχεις τους περισσότερους απλανείς απο αυτό τον αστερισμό να είναι αυτός που θα πρέπει να δώσει και τη λύση τελικά στο πρόβλημα.

Η δυσκολία με τους απλανείς της Ανδρομέδας είναι ότι δύσκολα κάποιος μπορεί να χειριστεί την κατάσταση από μόνος του γιατί αυτοί οι απλανείς φέρνουν το άτομο σε κατάσταση δύσκολη με αδιέξοδα “αλυσοδεμένους” χωρίς να μπορούν να κάνουν πάρα πολλά πράγματα!

Θυσία και λύτρωση: Έχεις και εσύ ένα απο τους 5 απλανείς της Ανδρομέδας που σε οδηγεί σε οικογενειακό τραύμα; 3
Ο Αστερισμός της Ανδρομέδας με τους απλανείς του!

 Οι απλανείς της Ανδρομέδας είναι:

Alpherac 14 Κριού και 18  

Vertex 27 Κριού και 51 (μην το μπερδεύετε με τον άξονα Vertex)

Mirach 00 Ταύρου και 24 

Adhil 07 Ταύρου και 52

Και Almach 14 Ταύρου και 14 

Οι προχωρημένοι αν έχετε ΣΥΝΟΔΟ μόνο, με τον Ωροσκόπο, Σελήνη, Ήλιο, Ερμή, Αφροδίτη , Άρη, Δία, Κρόνο , Μεσουράνημα, Βόρειο Δεσμό σε αυτές τις μοίρες με ανοχή 30 λεπτά εμπρός και πίσω πρόκειται ή έχετε βιώσει ήδη αυτές τις ταραχές του αστερισμού. 

Αν έχετε ειδικά τον Ωροσκόπο σας, Μεσουράνημα και Βόρειο Δεσμό (ή Νότιο) επάνω σε αυτούς τους απλανείς είναι σχεδόν “μοιραίο” να βιώσετε κάποια στιγμή στη ζωή σας μία τέτοια κατάσταση και να πρέπει να απελευθερωθείτε. Ειδικά με τους Δεσμούς μπορεί να σημαίνει ότι βρίσκεστε σε ένα κρίσιμο επίπεδο γενιάς που θα πρέπει να αλλάξετε πολλά πράγματα στην οικογένεια σας για να μπορέσετε να λυτρωθείτε.

Για τους αρχάριους όσοι έχετε γεννηθεί στις Παρακάτω ημερομηνίες έχετε τον Ήλιο σας σύνοδο με αυτούς τους απλανείς οπότε και επηρεάζεστε απο το μύθο της Ανδρομέδας! 

4 Απριλίου 

17 Απριλίου 

20 Απριλίου 

28 Απριλίου 

Και 4 Μαίου

Διαβάστε επίσης:

Πανσέληνος στον Καρκίνο 7/1/23: Ανανέωση και κρυφές συγκρούσεις! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Αυτά είναι τα 3 πιο πεσιμιστικά ζώδια – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Οι μοιραίες – καρμικές σχέσεις των Ζωδίων. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Ποια είναι τα 5 ζώδια που τα πάνε καλύτερα με τα χρήματα και βγάζουν εκατομμυριούχους; – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

μη χάσετε όλες τις εξελίξεις στο κανάλι μου στο youtube
http://www.youtube.com/christosarchos