Ήλιος τρίγωνο με Πλούτωνα στις 22 Μαΐου 2024 – Πάθος για έλεγχο, εξουσία και επίτευξη στόχων!

Ήλιος τρίγωνο με Πλούτωνα στις 22 Μαΐου 2024 – Πάθος για έλεγχο, εξουσία και επίτευξη στόχων! – 

Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας. Καθένας από εμάς καθημερινά αγωνίζεται για την επιβίωση του και για την επίτευξη των σκοπών και στόχων του. Στην προσπάθεια αυτή συναντάμε συνεχή εμπόδια που καλούμαστε να ξεπεράσουμε και όταν τελικά φτάσουμε στο τέλος της κάθε διαδρομής διαπιστώνουμε ότι νέες προκλήσεις έχουν εμφανιστεί μπροστά μας και έτσι ο αέναος κύκλος παραμερισμού των δυσκολιών δεν σταματά ποτέ όσο ο άνθρωπος ζει.

Η τακτική που θα ακολουθήσουμε για να τα καταφέρουμε πολλές φορές διαφέρει. Υπάρχουν περιπτώσεις που θα πρέπει να φανούμε διαλλακτικοί και διπλωμάτες ενώ κάποιες άλλες φορές απαιτείται να είμαστε πιο ενεργητικοί και διεκδικητικοί. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να έχουμε υιοθετήσει μια στρατηγική νίκης.

Αυτές τις μέρες σύμμαχο μας σε όλες μας τις προσπάθειες θα έχουμε το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα. Η ενέργεια αυτής της όψης μας βοηθά να παλέψουμε και να αγωνιστούμε για ό,τι πιστεύουμε πως μας αξίζει να επιτύχουμε στον κοινωνικό στίβο.

Οι εμπειρίες που πρόκειται να βιώσουμε είναι έντονες και μεταμορφωτικές και μας βοηθούν να κατανοήσουμε σε βάθος οτιδήποτε μας ενδιαφέρει να επιτύχουμε. Στο διάστημα αυτό γινόμαστε πιο διεκδικητικοί, αποκτούμε περισσότερο έλεγχο και δύναμη ενώ μπορούμε να διαχειριστούμε ανθρώπους και καταστάσεις με μεγαλύτερη ευκολία.

Η γοητεία και ο δυναμισμός που θα μας διακρίνουν μας βοηθούν στις επαφές μας με κοινωνικές ομάδες και ανωτέρους. Προβλήματα και καταστάσεις που μας απασχολούν είναι πιο εύκολο τώρα να τακτοποιηθούν όπως και να απομακρύνουμε οτιδήποτε είναι περιττό στη ζωή μας και δε μας εξυπηρετεί πια. 

Σε ό,τι κι αν επιχειρήσουμε όμως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί πολλές φορές ο αγώνας για δύναμη, εξουσία και ικανοποίηση των φιλοδοξιών μπορεί να μας κάνει φανατικούς, χειριστικούς και αλαζόνες. Επιπλέον μπορεί να επιφέρει σωματική κούραση, έντονο στρες και υπερένταση που πρέπει πάντα να αποφεύγονται.

Από την ενέργεια αυτής της όψης περισσότερο πρόκειται να επηρεαστούν οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι αλλά και οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες που έχουν γεννηθεί τις τρεις πρώτες μέρες ή έχουν προσωπικούς πλανήτες ή σημεία από τη μηδενική μέχρι την τρίτη μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Διαβάζουμε πρώτα το ζώδιο του ωροσκόπου μας και μετέπειτα αν έχουμε γεννηθεί ημέρα τον Ήλιο και κατόπιν το ζώδιο της Σελήνης μας, ενώ αν είμαστε γεννημένοι τη νύχτα πρώτα τον ωροσκόπο μετά τη Σελήνη και τέλος τον Ήλιο.

Σπύρος Κυριαζόπουλος

Ήλιος τρίγωνο με Πλούτωνα στις 22 Μαΐου 2024 – Πάθος για έλεγχο, εξουσία και επίτευξη στόχων! 3

Κριός 

Η όψη αυτή σας ευνοεί ιδιαίτερα να έχετε καλύτερες επικοινωνίες, να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να σχεδιάσετε κοντινές ή πιο μακρινές αποδράσεις και μετακινήσεις. Ο λόγος σας τώρα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και η αυτοπεποίθηση σας είναι στα ύψη γεγονός που σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα θέλω σας ευκολότερα. Επιπλέον τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να συνάψετε συμφωνίες και να υπογράψετε συμβόλαια.

Η επικοινωνία με αδέλφια, γείτονες και κοινωνικές ομάδες που συμμετέχετε αναμένεται καλύτερη ενώ όσοι από εσάς ασχολούνται με τη συγγραφή και τα ΜΜΕ είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε το ταλέντο σας και να διεκδικήσετε ό,τι καλύτερο για εσάς.

Επιπλέον θα έχετε τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε μέσα από κοινωνικές ομάδες ενώ δεν αποκλείεται να λάβετε και κάποιου είδους αναγνώριση από αυτές.

Ταύρος

Η όψη αυτή είναι ευνοϊκή για να οργανώσετε, να βελτιώσετε και να διεκδικήσετε καλύτερους όρους και προϋποθέσεις στα οικονομικά σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να συζητήσετε και να πραγματοποιήσετε επικερδείς συμφωνίες και να ζητήσετε αύξηση.

Επιπλέον, ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία είναι πιο εύκολο να τακτοποιηθούν τώρα οπότε είναι ευκαιρία να κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση. 

Επιπρόσθετα δεν αποκλείεται να δεχθείτε στήριξη και να αναγνωριστεί η αξία και η προσφορά σας από άτομα που κατέχουν υψηλότερες θέσεις βελτιώνοντας το προφίλ και την κοινωνική σας εικόνα.

Μια συζήτηση με το/την σύντροφο ίσως σας κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη συναισθηματική ασφάλεια.

Δίδυμοι

Νέους στόχους, νέες προκλήσεις και δυναμική διεκδίκηση επιθυμιών και διατήρησης των κεκτημένων φέρνουν οι ημέρες αυτές. Η περίοδος αυτή σας ανήκει και πρόκειται να είστε περισσότερο παθιασμένοι και διεκδικητικοί σε ό,τι κάνετε ενώ δεν αποκλείεται να λάβετε αποφάσεις και να κάνετε κινήσεις που μπορούν να μεταβάλλουν ολόκληρο το αξιακό σας σύστημα.

Όσοι έχετε επαφές και δοσοληψίες με χώρες του εξωτερικού πρόκειται να ευνοηθείτε ιδιαίτερα ενώ δεν αποκλείεται να σχεδιάσετε και κάποιο ταξίδι. Επιπλέον η περίοδος αυτή είναι εξαιρετική για θέματα σπουδών ενώ η εύνοια μπορεί να επεκταθεί και στο πεδίο των νομικών υποθέσεων.

Γενικότερα μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και προσπαθήστε να πετύχετε το καλύτερο για εσάς τώρα που η πλανητική αυτή συνθήκη σας ευνοεί ιδιαίτερα.

Καρκίνος

Η όψη αυτή έρχεται για να σας τονώσει το ηθικό και να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε φόβους, στενοχώριες και άγχη που σας ταλάνιζαν πολύ καιρό τώρα. Βρίσκετε ευκολότερα τις ισορροπίες σας, πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας και αναλαμβάνετε ευκολότερα την πρωτοβουλία να προχωρήσετε στη ζωή σας απομακρύνοντας τις κακές αναμνήσεις του παρελθόντος. Πρόκειται λοιπόν για μια περίοδο ενδυνάμωσης που πρέπει να εκμεταλλευτείτε καταλλήλως.

Επιπρόσθετα είναι ευκαιρία τώρα να επιτύχετε καλύτερους όρους και συμφωνίες σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των οικονομικών σε σχέση με τρίτους. Θέματα που αφορούν δάνεια και κληρονομιές με τις κατάλληλες κινήσεις μπορούν να εξελιχθούν ιδιαίτερα ευνοϊκά και αυτά.

Τέλος μην αμελείτε τα σημάδια που λαμβάνετε από το ερωτικό πεδίο γιατί μπορεί να προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα κατάσταση και να περάσετε καλά.

Λέων

Δεν έφτανε η έμφυτη λάμψη που διακρίνει όλους εσάς τους Λέοντες και τις Λέαινες έρχεται τώρα και αυτή η όψη να σας απογειώσει ακόμα πιο πολύ. Η παρουσία σας σε κοινωνικές ομάδες και εκδηλώσεις  θα είναι ακόμα πιο αισθητή και η δυνατότητα να πετύχετε την αναγνώριση και τη στήριξη από πρόσωπα και φιλικές ομάδες ακόμα μεγαλύτερη. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνετε και μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Γενικότερα οι μέρες αυτές είναι οι κατάλληλες να επιδιώξετε επαφές, να διεκδικήσετε τους στόχους και να επιτύχετε θετικά αποτελέσματα. Δικαστικές υποθέσεις μπορούν να εξελιχθούν ιδιαίτερα ευνοϊκά ενώ μη χάσετε την ευκαιρία οι δεσμευμένοι να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας.

Το πάθος θα είναι έντονο και δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να περάσετε καλά και να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα παντού.

Παρθένος

Η ευκαιρία που θα δοθεί σε εσάς με αυτή την όψη σχετίζεται με την κοινωνική σας εικόνα και την καριέρα. Με την απαραίτητη οργάνωση και μεθοδικότητα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε την κοινωνική σας θέση, να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους ανώτερους στην κλίμακα της ιεραρχίας από εσάς και να επωφεληθείτε ιδιαίτερα. Μη διστάσετε λοιπόν να επιδιώξετε συναντήσεις και να κλείσετε συμφωνίες.

Επιπλέον η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας προχωρώντας στις απαραίτητες διορθωτικές αλλαγές εκεί που πρέπει ή ακόμα εγκαταλείποντας παλιότερες συνήθειες που πλέον δε σας εξυπηρετούν.

Επιπρόσθετα η χρονική αυτή συγκυρία είναι πολύ καλή για να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας, υιοθετώντας ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής ή ξεκινώντας γυμναστήριο.

Τέλος δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να θελήσετε να αποκτήσετε ένα ζωάκι ή να περιποιηθείτε περισσότερο το ήδη υπάρχον.

Ζυγός

Τη δυνατότητα να κάνετε ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση αναμένεται να έχετε τις ημέρες αυτές. Όσοι τώρα είστε σε σχέση νιώθετε με τη σειρά σας το ερωτικό θερμόμετρο να ανεβαίνει στα ύψη γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτείτε κατάλληλα. Επιπλέον τώρα είναι μια περίοδος που ευνοεί την ενασχόληση με τα παιδιά σας και τη λύση τυχόν θεμάτων που μπορεί να σχετίζονται με αυτά.

Ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού που θα θέλατε να πραγματοποιήσετε είναι ευκολότερος τώρα ενώ θέματα που αφορούν το εξωτερικό και ανώτερες σπουδές είναι ευκαιρία να πάνε καλύτερα.

Τέλος η περίοδος αυτή είναι εξαιρετική για όλους τους καλλιτέχνες Ζυγούς και με τη σωστή διαχείριση σας δίνει την ευκαιρία να διακριθείτε σε όποια μορφή τέχνης κι αν ασχολείστε.

Σκορπιός

Οι μέρες αυτές σας δίνουν τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια και να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα που αφορούν το σπίτι. Αν υπήρχαν διαφωνίες με κάποια μέλη του στενού περιβάλλοντος τώρα μπορείτε να τις γεφυρώσετε ευκολότερα ενώ γενικότερα ευνοείστε στις επαφές και στην επικοινωνία μαζί τους. Αν σχεδιάζατε μια ανακαίνηση, μια μετακόμιση ή μια πώληση ακινήτου εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία αυτή γιατί τώρα θα μπορείτε να την επιτύχετε ευκολότερα.

Επιπλέον θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας μπορείτε να τα διευθετήσετε καλύτερα ιδιαίτερα αυτά που έχουν να κάνουν με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας αλλά και ό,τι αφορά δάνεια, κληρονομιές, επιδόματα.

Μαζί με αυτά, η ερωτική σας ζωή θα μπορούσε να πάει καλύτερα και να ζήσετε έντονες στιγμές πάθους, οπότε είτε επιχειρήστε να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας οι δεσμευμένοι είτε μείνετε ανοιχτοί σε προτάσεις οι ελεύθεροι.

Τοξότης

Η όψη αυτή είναι πολύ βοηθητική για θέματα συμφωνιών, υπογραφής συμβολαίων και γενικότερης επικοινωνίας. Έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε σημαντικούς ανθρώπους, να διατυπώσετε τις απόψεις σας και να επιτύχετε τους σκοπούς σας. 

Μια μετακίνηση για λόγους εργασίας ή απλά για αναψυχή είναι ευκολότερο να την πραγματοποιήσετε τώρα. Η σχέση με τα αδέλφια και τους γείτονες θα μπορούσε να βελτιωθεί ενώ εύνοια θα μπορούσε να προέλθει από την ενασχόληση με το διαδίκτυο, την εκπαίδευση και τη συγγραφή.

Επιπλέον νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν τώρα μπορούν να διευθετηθούν πιο εύκολα ενώ ακόμα και τα θέματα γάμου για τους παντρεμένους Τοξότες και Τοξότριες θα μπορούσαν να εξελιχθούν καλύτερα με τους κατάλληλους πάντα χειρισμούς από πλευράς σας.

Αιγόκερως

Την ευκαιρία να επιμεληθείτε θέματα που αφορούν την εργασία σας και να επιτύχετε τους στόχους σας θα έχετε με αυτή την όψη. Επιδιώξτε συναντήσεις, κάντε συζητήσεις με συναδέλφους και ανωτέρους και επιδιώξτε το καλύτερο για εσάς. Επιπλέον θέματα της γενικότερης καθημερινότητας που σας απασχολούν και έχουν να κάνουν με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας έρχονται τώρα στο προσκήνιο και είναι ευκαιρία να τα τακτοποιήσετε είτε αναβαθμίζοντας κάποιες από τις ήδη υπάρχουσες συνήθειες σας είτε εγκαταλείποντας κάποιες άλλες.

Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που ευνοείται και τώρα έχετε τη δυνατότητα καλύτερης διευθέτησης και τακτοποίησης. Αν σχεδιάζατε να ζητήσετε κάποια αύξηση ή να διεκδικήσετε περισσότερα χρήματα για τον οποιονδήποτε λόγο τώρα είναι ευκαιρία να το πράξετε.

Επιπλέον θέματα σωματικής υγείας, διατροφής και εκγύμνασης θα μπορούσαν να σας απασχολήσουν και να πάνε καλύτερα αυτό τον καιρό.

Υδροχόος

Έντονες και παθιασμένες ερωτικές στιγμές μπορείτε να περιμένετε όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου του Υδροχόου με την όψη αυτή. Αν είστε σε σχέση θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφο ενώ για τους ελεύθερους δεν αποκλείεται μια καινούρια ερωτική γνωριμία αρκεί να φανείτε δραστήριοι στον τομέα αυτό.

Η ενασχόληση με τα παιδιά ευνοείται ιδιαίτερα όπως και η προσπάθεια τεκνοποίησης. Οι καλλιτέχνες Υδροχόοι θα έχετε την ευκαιρία να διακριθείτε ή να λάβετε κάποια αναγνώριση στο αντικείμενο της τέχνης, που ασχολείστε, ευκολότερα.

Γενικότερα είναι μια περίοδος που μπορείτε να επιμεληθείτε θέματα που αφορούν εσάς τους ίδιους, να βάλετε τις προτεραιότητες σας και να σχεδιάσετε τους προσεχείς στόχους της ζωής σας καλύτερα. Μια αλλαγή στην αντιμετώπιση κάποιων καταστάσεων είναι πολύ πιθανή τώρα όπως και οτιδήποτε αφορά την εξωτερική σας εικόνα όπως ένδυση, κόμμωση.

Ιχθύες

Η όψη αυτή για εσάς τους Ιχθύς σας βοηθάει σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Μια αγοραπωλησία, μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση είναι τώρα πιο εφικτή. Τυχόν προβλήματα και παρεξηγήσεις με μέλη της οικογένειας μπορούν να διευθετηθούν πιο εύκολα ενώ στόχοι από κοινού με δικούς σας ανθρώπους μπορούν να πραγματοποιηθούν με πιο ευνοϊκές συνθήκες και με περισσότερες πιθανότητες επιτυχούς πραγματοποίησης. 

Αλλά και εσείς οι ίδιοι θα έχετε τη δυνατότητα να διαχειριστείτε καλύτερα τυχόν άγχη και στενοχώριες που σας απασχολούσαν όλο το προηγούμενο διάστημα και να νιώσετε καλύτερα είτε επιλύοντας προβληματικές καταστάσεις είτε διαχειρίζοντας τες καλύτερα.

Επιπλέον είναι μία καλή περίοδος να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την υγεία σας σωματική και ψυχική τροποποιώντας ή και αλλάζοντες συνήθειες που την αφορούν και εφαρμόζατε μέχρι τώρα.

Σπύρος κυριαζόπουλος

Ο Ήλιος στους Διδύμους και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια από  20 Μαΐου έως 20 Ιουνίου 2024! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)